το σημειο που απελπιζεσαι αλλα παλι επανερχεσαι και προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σουmbison έγραψε:Παντως εχει στοιχεια...

το σημειο που απελπιζεσαι αλλα παλι επανερχεσαι και προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σουmbison έγραψε:Παντως εχει στοιχεια...
+1joshua έγραψε:Ο Ματεους προοριζοταν μαλλον για ψευτοεπιτελικος (ευτυχως δεν ηρθε), ο Ζοζουλια παει για επιθεση,που ψαχναμε παικτη ανεξαρτητως Ματεους, δεν συνδεεται φανταζομαι η μια περιπτωση με την αλλη.
Κανεις ... ΑνανέωσεSera4 έγραψε:εκεινον τον ταραμα τον περση ποιος τυχερος τον φορτωθηκε τελικα? :ugeek:
Κύριε Κώστα μας περιμένεις στην γωνίαKOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι θυμήθηκαν τον Κόντη, αλλά μπορεί να υπάρχουν και πιο σοβαροί από απατεώνες.
Πάντως η ενεργοποίηση μιας ρήτρας είναι και θέμα σχέσεων.
analog έγραψε:Είναι ρίσκο αυτό λέω. Σημασία έχει να πάρουμε παίκτες που χρειαζόμαστε βάσει πλάνου που έχει καταρτιστεί από κοινού με Ίβιτς και Μίχελς..και όχι έλα να πάμε να ψωνίσουμε από μόνο αυτό το μαγαζί γιατί έχει εκπτώσεις..ABALAEA2 έγραψε: Ε ναι! Λούμπος αν σου κάτσει ο Douglas ή ο Μπόικο μην τους πάρεις... Θα κάνουν κλίκα..
εδω ισως εχεις ενα δικιο στον τροπο που το θετειςanalog έγραψε:Δεν είπα ότι είναι λάθος που ψωνίζουμε από dnipro .. Αυτό που εννοώ είναι το εξής:
Λέμε ότι θα πάρουμε Ματέους ο οποίος είναι παικταράς γιατί έχει τα χ,y, z χαρακτηριστικά .
Δεν μας κάθεται ..! Αντί να αναζητήσουμε παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, λέμε :
-ΟΚ τι άλλο καλό έχεις μάστορα για ξεπούλημα να παίζει μπροστά?
- Έχω Ζουζούλια θές.?
- Βάλε ένα κιλό
ετσι... συμφωνωΔημητρης17 έγραψε:Και την ρητρα των 2000.000 €, αν υπαρχει, να την ενεργοποιησουμε. Τι θα πει πρεστιζ και πρασινα αλογα. Θεμα πρεστιζ οπως το βλεπω εγω, ειναι να δειξεις οτι δεν παιζει κανεις μαζι μας. Γιατι δεν ειμαστε μπατήρια πλεον και με τον παρά μου γ@μω και την κυρα μου, οπως λεει κι η παροιμια.