Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

mbison έγραψε:Παντως εχει στοιχεια...
το σημειο που απελπιζεσαι αλλα παλι επανερχεσαι και προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου :D
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ηδη καθυστερησε πολύ το θέμα του αμυντικού, ελπίζω να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Καλός ο Βαρέλα αλλά τι να κανουμε αφου δεσμευεται με συμβόλαιο. Δεν είναι μόνο αυτός στον κοσμο, υπάρχουν τόσοι παίκτες που είναι ή θα μείνουν ελευθεροι. Στην προετοιμασία πρέπει να πάμε με τον βασικό μας στοπερ.

Τα ίδια ισχύουν και για τον μεσοεπιθετικό. Πρέπει να κλείσουν το συντομότερο δυνατό αυτές οι θέσεις, ώστε με τις υπόλοιπες να υπάρχει ηρεμία για να ασχοληθούν χωρίς πίεση χρονου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εκεινον τον ταραμα τον περση ποιος τυχερος τον φορτωθηκε τελικα? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ο Ματεους προοριζοταν μαλλον για ψευτοεπιτελικος (ευτυχως δεν ηρθε), ο Ζοζουλια παει για επιθεση,που ψαχναμε παικτη ανεξαρτητως Ματεους, δεν συνδεεται φανταζομαι η μια περιπτωση με την αλλη.
+1
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sera4 έγραψε:εκεινον τον ταραμα τον περση ποιος τυχερος τον φορτωθηκε τελικα? :ugeek:
Κανεις ... Ανανέωσε
Υγ τον μαρκεβιτς τον ειχαμε κλεισμένο μου φαινεται...η χαρτζιλίκι ... Δε γινεται μέχρι να προτείνει κ παικτες ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο μπεκαλι τις δηλωσεις τις εκανε παλαιοτερα..μια αναφορα κανει το αρ9ρο.. τωρα βγηκε καινουργιο αρ8ρο για την πωληση του χαρμουν.. ο πορτοφολας παλι κανει δηλωσεις και κανει αναλυση για το ποσα θελει και οτι ειχε ροταση απο καταρ κτλ.... καταληγει το αρ8ρο λεγοντας οτι ο χαρμουν δεν εινια ο μονος που 8α φυγει αλλα αναμενεται να επισημοποιη8ει και του βαρελα στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μακάρι , πρεπει να ναι αυτο που ψάχνουμε ο Βαρέλα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ζαρατουστρα εννοειται, για 1.2 μιλαμε, 1.3 βαρια βαρια, εφοσον θες να τον παρεις αμεσα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Να δώσουμε ζαιρο που ήθελε περσι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι θυμήθηκαν τον Κόντη, αλλά μπορεί να υπάρχουν και πιο σοβαροί από απατεώνες.
Πάντως η ενεργοποίηση μιας ρήτρας είναι και θέμα σχέσεων.
Κύριε Κώστα μας περιμένεις στην γωνία
Εντάξει κάναμε μια λανθασμένη κρίση πάνω σ'αυτά που έλεγαν οι αρδ
Μακάρι να υπάρχει αυτή η ρητρα και Να ενεργοποιηθεί

Πάντως σίγουρα μπορείς να συνεισφέρει περισσότερα στο Φόρουμ από το να κρίνεις συνέχεια τα λεγόμενα αλλων
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

analog έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε: Ε ναι! Λούμπος αν σου κάτσει ο Douglas ή ο Μπόικο μην τους πάρεις... Θα κάνουν κλίκα..
Είναι ρίσκο αυτό λέω. Σημασία έχει να πάρουμε παίκτες που χρειαζόμαστε βάσει πλάνου που έχει καταρτιστεί από κοινού με Ίβιτς και Μίχελς..και όχι έλα να πάμε να ψωνίσουμε από μόνο αυτό το μαγαζί γιατί έχει εκπτώσεις..

Ναι αλλα να μην παμε και στο αλλο ακρο. Δηλαδη αν το μαγαζι που εχει εκπτωσεις, εχει αυτα που χρειαζομαστε σε καλες τιμες, εμεις να παμε να ψωνισουμε απο αλλου πιο ακριβα για να μην μας πουν φτηνιαρηδες?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

analog έγραψε:Δεν είπα ότι είναι λάθος που ψωνίζουμε από dnipro .. Αυτό που εννοώ είναι το εξής:

Λέμε ότι θα πάρουμε Ματέους ο οποίος είναι παικταράς γιατί έχει τα χ,y, z χαρακτηριστικά .

Δεν μας κάθεται ..! Αντί να αναζητήσουμε παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, λέμε :

-ΟΚ τι άλλο καλό έχεις μάστορα για ξεπούλημα να παίζει μπροστά?

- Έχω Ζουζούλια θές.?

- Βάλε ένα κιλό
εδω ισως εχεις ενα δικιο στον τροπο που το θετεις
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δημητρης17 έγραψε:Και την ρητρα των 2000.000 €, αν υπαρχει, να την ενεργοποιησουμε. Τι θα πει πρεστιζ και πρασινα αλογα. Θεμα πρεστιζ οπως το βλεπω εγω, ειναι να δειξεις οτι δεν παιζει κανεις μαζι μας. Γιατι δεν ειμαστε μπατήρια πλεον και με τον παρά μου γ@μω και την κυρα μου, οπως λεει κι η παροιμια.
ετσι... συμφωνω
Το πρεστιζ του να το σκεφτει ο παικτης και οι μανατζαρεοι του. Αυτοι εβλαψαν το πρεστιζ τους με αυτην τη συμπεριφορα, οχι ο ΠΑΟΚ αν ενεργοποιησει τη ρητρα. Στο κατω κατω, ζημια μου προκαλεις ρε φιλε. Με βγαζεις εκτος προγραμματισμου, δημιουργειται κακο κλιμα στους φιλαθλους μου.. γιατι? γιατι εσυ αθετησες τη συμφωνια σου. Ε να πλερωσεις.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κύριε δεσπε,
Νομίζω ότι έχω δικαίωμα να επιδοκιμάζω ή να ασκώ κριτική αναλόγως. Φαντάζομαι να μη διέλαθαν της προσοχής σου και οι αντίστοιχες επιδοκιμασίες. ΣτάθηκεΣ όμως στο μοναδικό επικριτικό μου σχόλιο, σε σχέση με τα γραπτά σου, εδώ και πολύ καιρό. Άρα δεν περιμένω στη γωνία για να επικρίνώ, , ίσως εσύ να θες μόνο επιδοκιμασίες.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Εαν οι Κινέζοι είναι τόσο απλες και τα χωνουν αβέρτα για τον Ματεους, ε ας πληρωσουν και αυτη τη ρητρα..τι ειναι γι' αυτους ? Δεν ειναι θέμα πρεστίζ, εγω ξέρω ότι χασαμε κανα μηνα περιμενοντας τον Ματεους και τον κάθε παίκτη γενικότερα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”