Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:Γαβ μέχρι τέλους

Αυτος καλα τα λεει,απο αυτοκριτικη ομως κουβεντα.
Ποδοσφαιρανθρωπος ειναι εχει παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο και ξερει ποδοσφαιρο,αλλα απο προπονητικη φαινεται να ειναι μυρωδιας.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν είπε πρώτα πρώτα ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος; Και στη συνέχεια είπε για παίχτες και ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγραψε κατι ο Σουηδος πριν και το περασαμε στο ντουκου,ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη στα τελευταια 11 παιχνιδια εχει μια νικη.
Πες μου εσυ φιλε ντανι εναν οπαδο στη γη που η ομαδα του εχει μια νικη σε 11 ματς και ειναι οπως περιγραφεις;
Και οχι μονο αυτο,να γινεται οτι γινεται στο ματς κυπελου ο ΠΑΟΚτσης να τρελενεται και η ομαδα να του το ανταποδιδει χανοντας απο την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος.
Τι στο πουτσο κανουν ολοι εκει μεσα μου λες;
Να πανε ολοι στο διαλο και να παρουν και τη γαμωνοοτροπια τους μαζι.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι μαχητης και τετοιους θελει να βλεπει στο γηπεδο,οχι βουτυρομπεμπεδες και προπονητες του κωλου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

pgetsos έγραψε:Δεν είπε πρώτα πρώτα ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος; Και στη συνέχεια είπε για παίχτες και ΠΑΕ

Οταν σε 11 ματς παιρνεις μια νικη και στον Παγκορινθιακο να εισαι προπονητης δηλωνεις παραιτηση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπανε ξερεις ποιο ειναι τον προβλημα ,;

Με φυγή τουντορ θα θαφτούν παλι ολα μα ολα τα προβλήματα και οι παθογένειες μιας και θα βρούμε τον επόμενο αποδιοπομπαίο τράγο ( ιγκορ) και του χρονου θα συζητάμε τα ιδια με αλλο όνομα

Σκασίλα μου για ιγκορ πραγματικά

Απλα πιστευω οτι τα προβλήματα ειναι βαθύτερα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εγραψα πουθενα οτι πρεπει να φυγει τωρα,να μεινει να μεινουμε εκτος play-offs μηπως ταρακουνηθει το εικοδομημα με καποιο τροπο και αλλαξει κατι.
Αλλα οπως εχω γραψει πολλακις και εχεις συμφωνησει,με Σαββιδη ομαδα δεν θα φτιαξουμε ποτε.
Ισως οταν παψουμε να ελπιζουμε ολοι και το γηπεδο αδειασει ισως μονο τοτε γινει κατι.
Η κουλα ηρθε και του χρονου θα παιζει τσ.λ και εμεις ακομα κανουμε πολεμο.
Αυτο το πραγμα που εγινε στην Κομοτηνη δεν χωνευεται με τιποτα,γελανε μαζι μας και τα μανταλακια στα συρματα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συμφωνω σε ολα , τα χουμε πει

Δυστυχως με κπ τροπο το καλοκαιρι θα παραμυθιάστουμε παλι πριν ξανα απογοητευτούμε γιατι πρωτα βγαίνει η ψυχη και μετα το χούι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αμ το αλλο, οποιος ποδοσφαιριστης παρει 4-5 συνεχομενα παιχνιδια θλαση,μονο στον ΠΑΟΚ αυτα.
Εδω παραμυθιαστηκαμε οτι στα play-offs τους εχουμε ολους επειδη κερδισαμε τον αλλο πεθαμενο της κατηγοριας (αστερα) με μια νικη σε 8 παιχνιδια. :lol:
Μου ερχετε να τα σπασω ολα τοσο σκατα νιωθω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και κυριως τραυματίζονται οι καλΟι

Δε μπορω να πω κατι καλο δυσοίωνα τα πραγματα τωρα αλλα η ουρά εμεινε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εντωμεταξυ τωρα λεμε για πολλα παιχνιδια
δηλ με αυτην την λογικη τι να πουν οι παιχτες στην αγγλια;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

γ,χατζηνικολαου του πανθρακικου στο μετροσπορτ
Είναι προβλέψιμος ο ΠΑΟΚ, διαβάζετε εύκολα και μπορείς να τον αντιμετωπίσεις εύκολα.
αλλη μια δηλωση αντιπαλου προπονητη που δεν μας τιμα

προσωπικα δεν θελω να θιξω κανεναν,ουτε προπονητη,ουτε παιχτη ,ουτε κανεναν
οπως ηδη ειπα στο γηπεδο δεν βριζω ποτε παιχτη μας και προπονητη μας

αλλα μια κριτικη ειναι δυσκολο να μην γινεται
αν θεωρηθει πως με τουντορ κατι καλυτερο μπορει να γινει,αν το πιστευουν να μεινει και αυτος και οι αλλοι
αν οχι ας φερουν εναν καταξιωμενο και διψασμενο για δουλεια προπονητη
μακαρι κ δοκιμασμενο π.χ σαντος οπως λεμε συχνα
αν και το βλεπω δυσκολο
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειναι προβλεψιμος ο ΠΑΟΚ ειπε ενας προπονητης που η προβλεψιμη ομαδα του εκανε 24 τελικες...τον σταματησε τον ΠΑΟΚ δεν μπορω να πω...
Οταν δεν μπορει να μπει η μπαλα μεσα σε λενε κ προβλεψιμο...

Να με συγχωρειτε αλλα νομιζω οτι η ολη επανασταση που ξεκινησαμε εχει απωτερο σκοπο αυτες ακριβως τις νικες μικροτερων ομαδων απεναντι σε μεγαλες χωρις να υπαρχει καμμια παρεμβαση απο τους διαιτητες,η μηπως κανω λαθος?η μηπως εχει κανεις την εντυπωση οτι σε αντιθετη περιπτωση δεν θα ειχαν σφυριχτει καμμια 45 φαουλ εξω απο την περιοχη του πανθραξ κ κανα 5-6 κιτρινες σε μικροεπαφες?

Ξεκολλατε αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.

Το οτι κατι γινετε λαθος ειναι γεγονος το οτι μεριδιο ευθυνης εχει ο προπονητης για την αστοχια των παικτων του πρωτη φορα το ακουω....

Για ακομα μια φορα θλασεις απο το πουθενα κ μαλιστα σε 2 πολυ σημαντικους παικτες για εμας,δυσκολη συνεχεια χωρις αυτους παλι θα πρεπει να κανει αλλαγες ο προπονητης κ μερικοι να συνεχισουν στο οτι δεν εχει κατεβασει την ιδια 11αδα ποτε.....να δεις πως το λενε αλχημειες....

Για να μην παρεξηγηθω (διοικητικος-τουντοροσκυλο-ιβανοσκυλο κτλ κτλ) ο προπονητης εχει κανει παρα πολλα λαθη κ παρα πολλες δοκιμες που δεν του εχουν βγει αλλα για αυτο ειναι ο προπονητης,ο καθε προπονητης εχει τα θετικα του κ τα αρνητικα του κ σε αυτη την περιπτωση σε αλλους αρεσει να τονιζουν τα θετικα κ σε αλλους τα αρνητικα,ακρη δεν μπορεις να βγαλεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστά προβλέψιμος λέει αλλά του έκανε ο άλλος 24 τελικές αν του έκανε 5-6 και είχε πάνω από 30% κατοχή θα μπορούσε να το πει .....Όχι τώρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Αυτό το γαϊτανάκι είναι εδώ και καιρό. Μόλις καταφέρουν και πάρουν αποτέλεσμα βγαίνουν και λένε "προβλέψιμος" και διάφορες χαζομάρες μόνο και μόνο για να προκαλέσουν εσωτερική φαγωμάρα σε εμάς. Αυτό είναι πασιφανές αλλά εμείς, δυστυχώς, τσιμπάμε.

Επίσης, δυστυχώς κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες εδώ στην Αθήνα που μένω ακούνε τις χαζομάρες που λένε στα ραδιόφωνα για συνεχείς πειραματισμούς και αλχημείες και προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι δεν αποφάσισε ο Τούντορ να βγάλει τον χ,ψ αλλά τον έβγαλε γιατί τραυματίστηκε. Όσο δε για τους τραυματισμούς, άκουσα χθες το κορυφαίο σχόλιο από τον καστάνη που έλεγε για τον Χατζηισαΐα ότι δεν φταίει η Μεσημβρία ή κάτι άλλο, αλλά ξεκάθαρα ο Τούντορ γιατί τον χρησιμοποιεί. Ο ίδιος ανέφερε στην αρχή ότι έπαιζε από την αρχή της σαιζόν συνεχόμενα στον Πανιώνιο, αλλά σε εμάς φταίει ο προπονητής γιατί τον έβαλε να παίξει. Τρικυμία εν κρανίω. Κι όμως πολλοί συνοπαδοί μας θα ασπαστούν αυτήν την άποψη.

Εγώ προσωπικά σχετικά από την αρχή της χρονιάς σχημάτισα καλή άποψη για τον Τούντορ. Η ομάδα εμένα μ´αρέσει. Βλέπω ωραία μπαλίτσα από πολύ νεανική και άπειρη ομάδα που κάνει κάποιες γκέλες. Υπάρχει και η ατυχία βεβαίως, αν έμπαινε 1 στα 8 σουτ τώρα θα μιλούσαμε για ένα παιχνίδι που θα κερδίζαμε 4-0. Κάτι μας έλειπε από την αρχή της χρονιάς στην άμυνα και στην επίθεση. Στην άμυνα το ψιλοστρώσαμε. Δεν θεωρώ ότι τα 2 που φάγαμε προχθές μειώνει την άμυνα. Έγιναν από κάποια λάθη, συν ότι όταν πιέζεις συνέχεια εκθέτεις λίγο και την άμυνα. Αν ψιλοδιορθώσουμε λίγο και την επίθεση (επιστροφή Ροντρίγκεζ και Ζάιρο) συν της εμπειρίας που αποκτά η ομάδα, πιστεύω ότι αν του χρόνου συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή (ή έναν που να έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία) θα βγάλουμε πολλά γούστα.

Και επειδή βλέπω συνεχή προσπάθεια μείωσης του Τούντορ, τόσο ενισχύεται αυτή η άποψη που έχω. Πιστεύω ότι και αυτοί βλέπουν ότι κάτι καλό γίνεται γι´αυτό προσπαθούν να το χτυπήσουν.

Έτσι το βλέπω και μακάρι να στηριχθεί ο προπονητής τουλάχιστον και για του χρόνου.

@mpouJr πολλά ++++++++ . Διαβάζω τις απόψεις σου καιρό τώρα και έχω να πω ότι μακάρι πολλοί συνδεσμίτες να σκέφτονται σαν κι εσένα.

Και κάτι off topic, πόσο εκνευριστικός ήταν στην περιγραφή, ο κ. "αφού είπαμε ότι το παιδί δεν το έχει". Όχι μόνο για αυτήν την φράση, αλλά και γιατί κάθε τρεις και λίγο ωρυόταν κατά του Π.Α.Ο.Κ., γελούσε ειρωνικά σε κάθε φάση σχεδόν και τα ζητούσε όλα ανάποδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:Εγραψε κατι ο Σουηδος πριν και το περασαμε στο ντουκου,ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη στα τελευταια 11 παιχνιδια εχει μια νικη.
Πες μου εσυ φιλε ντανι εναν οπαδο στη γη που η ομαδα του εχει μια νικη σε 11 ματς και ειναι οπως περιγραφεις;
Και οχι μονο αυτο,να γινεται οτι γινεται στο ματς κυπελου ο ΠΑΟΚτσης να τρελενεται και η ομαδα να του το ανταποδιδει χανοντας απο την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος.
Τι στο πουτσο κανουν ολοι εκει μεσα μου λες;
Να πανε ολοι στο διαλο και να παρουν και τη γαμωνοοτροπια τους μαζι.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι μαχητης και τετοιους θελει να βλεπει στο γηπεδο,οχι βουτυρομπεμπεδες και προπονητες του κωλου.
να πω ότι έχεις άδικο ρε μπάνε?
αφού και γω κάπως έτσι νιώθω
και γω νιώθω "προδομένος" από την ομάδα, που τόσο τη στηρίζω και την πιστεύω
και πάει στον πάνθρακα και μας "εκθέτει" όλους μαζί

τρελαίνομαι κι εγώ, αλλά άλλο το τι νιώθω και άλλο το τι σκέφτομαι

και σκέφτομαι ότι πριν τον προπονητή, έχουμε πολλά να διορθώσουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”