Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μην κουραζεσαι αδικα αδερφε και τα γραφεις εδω μεσα. Στειλτα στο Σαββιδη. Ετσι κι αλλως στην τυχη ακουει συνομιλητες. Μπορει και να σου κατσουν

Κι εμενα παντως οπως εχω γραψει απειρες φορες οτι ειναι σερβικο σε ομαδικο αθλημα θα ειναι και καλο. Εχουν αθλητικη παιδεια οι ρουφιανοι απο μικροι
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Μπρασανατς παικταρα,τον εχω παρακολουθησει.Τον αλλον τον Γκρομπαρι δεν τον εγω δει να πω την αληθεια.Ωραιος ilove.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Pavlovic είναι τρελός έρωτας!

[youtube]cBfVVUmYHTQ[/youtube]
Να και τι έκανε στο ντέρμπι ο πιτσιρικάς!
Στο 1' 32 του βίντεο κάνει μια ντρίπλα και ο αμυντικός έψαχνε τον παίχτη του

Πάντως για τον N'Gbakoto που ακούστηκε για εμάς πάλι βασικός είναι στον αγώνα της Μετς
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

http://www.transfermarkt.de/marko-gruji ... ler/222813

Επίσης αυτόν τον αλητάκο στυλ κάτσε τον πρόλαβε η Λιβερπουλάρα και τον άφησε δανεικό!
Για τον Andrija Zivkovic που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι δεν γράφω γιατί μάλλον θα τον θέλει η μισή Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:οχι ρε τον εκοψε η υποεπιτροπη της επιτροπη αυτον...παμε για καλυτερο αφησανε να εννοηθει :twisted:
:lol: :lol:
Kgeo έγραψε:Τώρα, εσύ, θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις, το "5ος χρόνος που βλέπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ", που βασίζεται...
5ος χρονος που ο προπονητης ειναι τελειωμενος απο Μαρτη,απλα ο Μπολονι ηταν πριν το ματς με Τοτεναμ που του εδωσε παραταση.Αμα βαλεις και Δερμιτζακη, Χαβο παμε στα 6.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Μην κουραζεσαι αδικα αδερφε και τα γραφεις εδω μεσα. Στειλτα στο Σαββιδη. Ετσι κι αλλως στην τυχη ακουει συνομιλητες. Μπορει και να σου κατσουν

Κι εμενα παντως οπως εχω γραψει απειρες φορες οτι ειναι σερβικο σε ομαδικο αθλημα θα ειναι και καλο. Εχουν αθλητικη παιδεια οι ρουφιανοι απο μικροι
Βλεπω ξερεις απο πρωτο χερι τι κανει ο Σαββίδης
Αν τον ξερεις τόσο καλά δεν τον λες να μας βολέψει πουθενά και να μην χρειαστεί να είμαστε άλλο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

δεν ειμαι υπερ των ρουσφετιων. αξιοκρατια πανω απο ολα.

εικασιες κανω. συμπερασματα των οσων, οχι λιγων, εχω δει αυτα τα χρονια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Αχα... είναι συμπέρασμα ότι ο Σαββίδης ακούει τους συνομιλητές του...το οποίο απορρέει από ?

Αλλά ταυτόχρονα είναι και εγωιστής και ξεροκεφαλος Ε?

Τζάμπα ξερολας ειμαι...Εγώ γιατι δεν τα ξέρω όλα αυτά που ξέρετε εσείς?

Υγ κι όπως είπε και ο Σαββίδης ''κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν για μένα από το πως σκέφτομαι μέχρι το πότε πάω τουαλέτα αλλά είναι κουτοι ''
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

ακουει κατα τυχη τους συνομιλητες του.

θα σου φερω ενα παραδειγμα. ξεκιναει και εμπιστευεται το βρυζα. μετα δεν τον εμπιστευεται και τοσο. μετα τον διωχνει ή τον παραιτει τελοσπαντων. μετα ομως και ενω ειναι τεχνικος διευθυντης αλλης ομαδας κανει ραντεβου μαζι του στη σουιτα του.

σχεδον ιδια και με τον στρατηγικο του συμβουλο το ζαγορακη.

τα ιδια και με τον αγγελο. τον ακουει ενω εχει αλλον προπονητη, τον προσλαμβανει, τον διωχνει, τον λοιδωρει κιολας.

τα ιδια και με τον βεζυρτζη. τον ακουει οσο ειναι εκτος ομαδας, τον βαζει στην ομαδα, τον παραιτει ή τελοσπαντων τον εξαναγκαζει να παραιτηθει αφου προφανως τον ειχε για γλαστρα.

καλα ας μην αναφερθω οτι ακουει τους 19 προεδρους επς που του συνιστουσαν να κατεβει στον τελικο και αυτος ακουγοντας τους, οπως ο ιδιος ειπε, δεν κατεβηκε.

δεν κρινω αν κανει σωστα η λαθος που τους ακουει ολους τους προαναφερθεντες η οχι. κρινω οτι τους ακουει α λα καρτ. οσο του λενε ναι (εικαζω παλι).
Άβαταρ μέλους
andis4

Δημοσίευση από andis4 »

καπου διαβασα πως δεν χεριαζομαστε ενησχιση στο δεξι μπακ γιατι εχουμε τους κωνσταντιδη σκονδρα και κιτσιου και ο ματος θα περισευει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο κωνσταντιδης ειναι πιο γυαλινος και απο το γυαλι,με τον κιτσιου γελανε ακομα και οι σεντρες του και με τον σκονδρα γελανε γενικως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

buffalobill4 έγραψε:ακουει κατα τυχη τους συνομιλητες του.

θα σου φερω ενα παραδειγμα. ξεκιναει και εμπιστευεται το βρυζα. μετα δεν τον εμπιστευεται και τοσο. μετα τον διωχνει ή τον παραιτει τελοσπαντων. μετα ομως και ενω ειναι τεχνικος διευθυντης αλλης ομαδας κανει ραντεβου μαζι του στη σουιτα του. ή είσαι ψεύτης ή τα θυμάσαι όπως θες
Ο Βρυζας παραιτήθηκε 3 φορές μέχρι Τελικά να κάνει δε τη την παραίτηση του.Ο Ιβάν τον ηθελε

σχεδον ιδια και με τον στρατηγικο του συμβουλο το ζαγορακη.
καλά εδώ και αν τα λες όπως θες αλλά δυστυχώς καμία σχέση με την πραγματική αλήθεια
τα ιδια και με τον αγγελο. τον ακουει ενω εχει αλλον προπονητη, τον προσλαμβανει, τον διωχνει, τον λοιδωρει κιολας.Ποια είναι τα ιδια;

τα ιδια και με τον βεζυρτζη. τον ακουει οσο ειναι εκτος ομαδας, τον βαζει στην ομαδα, τον παραιτει ή τελοσπαντων τον εξαναγκαζει να παραιτηθει αφου προφανως τον ειχε για γλαστρα.
[color=#BF0000όλα αυτά που γράφεις είναι υποθέσεις που κανείς εσύ δεν έχεις κανένα πραγματικό γεγονος[/color]
καλα ας μην αναφερθω οτι ακουει τους 19 προεδρους επς που του συνιστουσαν να κατεβει στον τελικο και αυτος ακουγοντας τους, οπως ο ιδιος ειπε, δεν κατεβηκε. Τελικά ακούει τους άλλους ή Όχι γιατί με μπερδεψες

δεν κρινω αν κανει σωστα η λαθος που τους ακουει ολους τους προαναφερθεντες η οχι. κρινω οτι τους ακουει α λα καρτ. οσο του λενε ναι (εικαζω παλι).
Συγγνώμη αλλά τα περισσότερα απ αυτά που έγραψες απέχουν πολύ από την αλήθεια και πολύ περισσότερο απέχουν από το να χαρακτηριστούν γεγονότα ετσι ωστε να μπορεί κάποιος να πει ότι κρίνει βάση γεγονότων

Η ουσία είναι ότι κανένας μας δεν έχει ιδέα πως σκέφτεται ο Ιβάν και γιατί.
Ο καθένας κάνει τις εικασίες του με βάση πως θέλει να βλέπει τα πράγματα
Δυστυχώς κάποιοι όμως είναι τόσο κακοπροαίρετοι απέναντι του που ή ειναι κουνουπιδια καιτρώνε πειραιωτικο πρόλογο ή έχουν προσωπικό συμφέρον στο να δημιουργείται αρνητικό κλήμα απέναντι στον σαββιδη ή στην καλύτερη οι ιδεολογικές τους θέσεις δεν τους αφήνουν να δεχτούν ως δικό τους άνθρωπο κάποιον σαν τον ιβαν
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Despe
++++++++++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μετα το διαβασμα των τελευταιων σελιδων ευκολα......καποιος....φτανει στο συμπερασμα οτι γενικα

η αερολογια ειναι μεσα στο αιμα μας....

αλλα και ομως.....

ενα ειναι αυτο το οποιο πρεπει πραγματικα να κατσουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και να το συζητησουμε

με τον τζιωλη και τον τζαβελα τι θα γινει

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Προσωπικο οφελος φιλε μου δεν εχω ουτε αν μεινει ουτε αν φυγει ο σαββιδης. Για σενα δεν ξερω.

Αν εμενα μου εχει εμποτιστει η πειραιωτικη προπαγανδα αλλο τοσο κ εσενα σου εχει κολλησει η γραμμη απο το ροστοφ.

Τον βρυζα και τον ζαγορακη γιατι τους ηθελε ακριβως; για να πινουν καφε; ο πρωτος ως τεχνικος διευθυντης αφηνε να διαρρρευσει μεσω των μεσων που προσκεινται σ αυτον οτι ειχε κλεισει τον σαντος αλλα ο σαββιδης εφερε τον αγγελο. Και ετσι φτασαμε σε μια χρονια να συμβουλευεται 3 και στο τελος της οι 2 να ειναι εκτος ομαδας. Ο αγγελος πως ακριβως τον επεισε για να τον παρει στον ΠΑΟΚ; του μιλησε πιστευεις τεχνοκρατικα για το φολς9 και τον επεισε κ μετα αρχισε τα παμε παλικαρια κ η παναγια μαζι μας; παντως σε μια συνεντευξη του σαββιδη μετα την απομακρυνση του αγγελου τον λοιδωρουσε γι αυτο.

Τους 19 τους ακουσε στην αρχη, αλλαξε την αποφαση του δημοσιως και στην συνεχεια τους αμελησε ξαναλλαζοντας αποφαση.

Διαρκως κραζουμε τους γυρω του γιατι του λενε ναι αλλα μαλλον του αρεσει το ντα κ σιχαινεται το νιετ.

Εν κατακλειδι αν εσυ δεν καταλαβαινεις οτι με τον τροπο που διοικειται ο ΠΑΟΚ θα πηγαινουμε με μαθηματικη ακριβεια καθε χρονο κ χειροτερα δεν μπορω να μπω μεσα στο κεφαλι σου και να στο βαλω. Σε προκαλλω παντως να μου βρεις τον τελευταιο προεδρο με τον οποιο ο ΠΑΟΚ βγηκε δυο συναπτα ετη 5ος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για το αγων χαλι υπεύθυνος ειναι ο ιβαν κακά τα ψέμματα

Ειπαμε ευεργέτης μεν στο αγων ομως αν συνεχίσει τα ιδια προκοπη δεν... Που λογικα τα ίδια θα κανει

Αλλα παρουσία κπου ηγέτη δεν χουμε δυστυχως διοικητικά κπ μέγεθος να τον βοηθήσει εχουμε πολλούς πεινασμένους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”