Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rainmaker έγραψε:Έχοντας δει τα πρώτα 24 δευτερόλεπτα απο το πρώτο βίντεο του παίκτη, νομίζω πως είναι καλύτερος απο το Μπλάνκο, για τον ρόλο που ψάχνουμε...
Καλο ειναι να μη κρίνουμε απο βιντεάκια αλλα το συγκεκριμένο μου θύμισε το γκολ του φανουρη στο τηγάνι.
Σταζει ΓΚ@@ΛΑ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εμένα από το βίδεο μου άρεσε άλλο...
Ενώ τρώει μπουκετοκλωτσίδια σε σημείο να του σκίζουν το φρύδι, πάει στον πάγκο, μπατάρετε και αντί να κάνει την "κότα", παίρνει την μπάλα, τους περνά όλους και το καρφώνει... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ!
Τέτοιους θέλω στον ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

GiorgosAtha έγραψε:Παιχταράς που με τις ενέργειές του ξεσηκώνει ένα γήπεδο στο πόδι... μακάρι...
rou έγραψε:...παντως ειναι πιο πολυ δεξι εξτρεμ παρα αριστερο..
Γιατί να χαλάσεις το δίδυμο Rat-Mak?
Αντικαταστάτη του Σάλπι ψάχνουμε... :twisted:

γιατι κανονικα ο μακ ειναι δεξιος ;) ( δεν εννοω πολιτικα!!! :lol: :lol: )

Αλλα εννοειται οτι θα προτιμουσα εναν απο τους 2 εστω και με αναποδο ποδι , παρα τον σαλπι που πλεον δεν μπορει να προσφερει...

Α ρε γαμωτο το λεω και το ξεναλεω , αν ειχαμε τον λουκας φετος η ενα εξτρεμ καλο , τωρα θα μασταν με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο... κριμα..
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Χαλαρωστε..μη γινει κανα κεφαλοκλειδωμα και στα καπακια δεξι κροσε αλα Ντεβιτς και δουμε αστράκια πάλι!
Εμενα μου δείχνει οτι παμε να ανεβασουμε το κασε του για να χαλάσει στο γαυρο και αν κατσει στο τελος σε μας εχει καλώς..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η ομάδα της τρούμπας δεν πήρε τον αστυνόμο Ο'Χάρα για εξτρέμ; μήπως τούτος δω ήταν πριν κλείσουν το νέο τους παλτό;
Мир

Δημοσίευση από Мир »

rou έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Παιχταράς που με τις ενέργειές του ξεσηκώνει ένα γήπεδο στο πόδι... μακάρι...
rou έγραψε:...παντως ειναι πιο πολυ δεξι εξτρεμ παρα αριστερο..
Γιατί να χαλάσεις το δίδυμο Rat-Mak?
Αντικαταστάτη του Σάλπι ψάχνουμε... :twisted:

γιατι κανονικα ο μακ ειναι δεξιος ;) ( δεν εννοω πολιτικα!!! :lol: :lol: )

Αλλα εννοειται οτι θα προτιμουσα εναν απο τους 2 εστω και με αναποδο ποδι , παρα τον σαλπι που πλεον δεν μπορει να προσφερει...

Α ρε γαμωτο το λεω και το ξεναλεω , αν ειχαμε τον λουκας φετος η ενα εξτρεμ καλο , τωρα θα μασταν με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο... κριμα..
O Mak παρουσιάστηκε πολύ ανώτερος όταν αγωνιζόταν αριστερά (με το ανάποδο πόδι) πάρα δεξιά. Εξάλλου το πρόβλημα στην ανάπτυξη μας ήταν από Δεξιά που δεν είχαμε σέντρα, μπούκα, σουτ και γενικά καρδίζαμε μόνο "φιλοτιμα" κορνερ και όταν δεν μας παίζαν 80-20 και κανένα φαουλ σε καλο σημείο για σέντρα.

Με δεδομένο ότι έχουμε το Σκόρδα που είναι το πιο αμυντικογενές ακραίο μπακ μας, πιστεύω μας παίρνει να έχουμε ένα δεξί εξτρεμ που να αναλώνει την περισσότερη ενέργεια του επιθετικά.
Τα παιχνίδια που θέλουμε "φιλότιμο" εξτρεμ που να παίζει για να κερδίσει 3-4 φάουλ ή 2-3 κόρνερ και να παίζει άμυνα σαν μπακ είναι 3-4 στην Ελλάδα το πολύ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ ερωτεύτηκα πάντως. Τέτοιον παίκτη θέλουμε.

Ο γαύρος ΔΕΝ ξέρω τι παίκτη θέλει και δε με νοιάζει. Απο εμάς, αυτό λείπει. Είναι λέει ατομιστής. ΩΡΑΙΑ, λέω εγώ. Θέλουμε παίκτη να ΚΟΥΔΟΥΝΙΑΖΕΙ κόσμο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

rainmaker έγραψε:Είναι καλός λέτε; 8-)
Μου αρκεί αυτό που έγραψες
Έκλεισε λαιμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παιχταρας
μακαρι να ερθει
για να διαρρευσει ισως ειναι προχωρημενο...
θα χαζεψει κοσμο
φερε λατινους να γουσταρουμεεεεε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μικρο καλαθι παιδια.Μυριζει παρασκηνιο η υποθεση του.

ΥΓ.Απο τα βιντεο θυμιζε αρκετα cristiano moraes
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

OXI OXI ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΜΗ ΠΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Κοστα Περαία, ο παίκτης δε θυμίζει σε ΤΙΠΟΤΑ το Μοράες. Τα βίντεο του Μοράες έδειχναν το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα, με μπόλικο καθόλου. Ο Μοράες είχε... δυο τρια βίντεο στο δίκτυο, στα οποία το μόνο γκολ που δεν ήταν... πέναλτι, είχε επιτευχθεί με φάουλ μέσω κόντρας αν θυμάμαι καλά. Και έδειχναν και κάποιες λίγες τρίπλες. Αυτό ήταν το δείγμα Μοράες.

Ο σημερινός βγάζει φλόγες σε βίντεο διάρκειας τουλάχιστον 40 λεπτών. Μη τρελαθούμε τελείως, ΒΛΑΚΕΙΕΣ λένε στο ράδιο περί Μοράες...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παιδιά αυτός ο παικτης εχει αυτό ακριβως που μας λείπει"ΑΠΡΌΒΛΕΠΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ' τι σακούλες μοιράζει ο τσογλανος ?Κλειστονννννννννννν
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μακάρι να μην παίζει τίποτα με τις γαβριέλες,όχι τίποτα άλλο δεύτερο κάζο θά'ναι ξεφτίλα!
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

pirate_salonica έγραψε:Μακάρι να μην παίζει τίποτα με τις γαβριέλες,όχι τίποτα άλλο δεύτερο κάζο θά'ναι ξεφτίλα!
φιλε διαφωνω με την λεξη καζο..μαλλον εμεις πηγαμε να μπουμε σφηνα στην ομαδα β εθνικης του καταρ και οχι αυτη...ασε που πιστευω πως το καλοκαιρι μπορει να τα ξαναπουμε μιας και θα εχει ξενερωσει εκει :lol: καζο ειναι υτο που επαθε ο γαυροες με ρικαρντο κοστα και αυτο που θα παθει με πουλιδο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

efthimis_paok έγραψε:Η τον εχει κλείσει ο γαυρος και μας πουλάνε τρέλα για μια ακομη επικοινωνιακή ήττα...
Ο γαυρος το πολυ-πολυ να κλεισει την πορτα βγαινοντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”