Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Jeremy4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

karlat85 έγραψε:Γιατι ρε πουλέν σισοκό αργείς?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως ο δανεισμός του στο βάζελο τυπικά είναι μέχρι 30/6, οπότε ίσως πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σίγουροι για Τζιόλη λένε!!!! Να το σιγουρέψουμε ακόμη περισσότερο όμως, μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Γιατί παραμονεύουν ανταγωνιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες Μπεσίκτας και Φενέρ, περιμένουν τη θετική έκβαση στο θέμα της Ουέφα για να κινηθούν για Τζιόλη.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν υπάρχει σοβαρός προγραμματισμός, το θέμα με Τζιώλη με κάνει να πιστευώ πως κάποιο από τα "εξαροοχτάρια" μας θα κουνήσει μαντήλι :?:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Οσο εχω βρυζα,δεν φοβαμαι τιποτα :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ρε σεις είμαι από το πρωί στο σούπερ μάρκετ και ψάχνω για Τζιώλη να βάλω στα γεμιστά, που το έχουν; :lol:

ΥΓ. διάβαζα στις προηγούμενες σελίδες ότι υπολογίζουμε τον Κατσουράνη στα αμυντικά χαφ, γιατί; Εγώ υπολογίζω ότι θα παίζει σε 3 θέσεις και θα μοιράσει τη χρονιά μεταξύ στόπερ - αμυντικού χαφ και επιθετικού χαφ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για τζιολη η Μονακο μπορει να απαιτησει ενα ποσο για να μεινει ελευθερος οποτε μην τον εχετε σιγουρο...
ο παικτης τωρα ειναι διεθνης με φoβερες παραστασεις απο μπουντεσλιγκα και πριμερα αλλα και καμπιονατο, πρωταθληματα που δεν εχει γνωρισει κανενας αλλος ελληνας ποδοσφαιριστης και βεβαια δεν ειναι φωτακης....
ακομη και για παγκο ειναι δυνατο ονομα...
οσον αφορα το κραξιμο των παναθηναικων απεναντι του, οι πρασινοι κραζανε και φραντζεσκο-μαραγκο....
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

karlat85 έγραψε:θα σταματήσετε με τα φαγητά?πεινάσαμε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ABOLEYTOI έγραψε:ρε σεις είμαι από το πρωί στο σούπερ μάρκετ και ψάχνω για Τζιώλη να βάλω στα γεμιστά, που το έχουν; :lol:

Βγες απ'το super market, θα σε μπουζουριάσουνε, Κυριακή είναι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Παίρνει Εφραίμ ο ΠΑΟΚ! (video)
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης

23 Ιουνίου, 2013 | 15:35

Ο Γιώργος Εφραίμ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με την Ομόνοια και θα αποκτήσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κύπρου. Οι ασπρόμαυροι συμφώνησαν με την Κυπριακή ομάδα στο ποσό των 400.000 ευρώ.

Ο Εφραίμ είναι από τους αρχικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετό καιρό αλλά είχαν αίσιο τέλος.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει θητεύσει στις Ακαδημίες της Αρσεναλ από το 2004 έως το 2007 και στη συνέχεια πέρασε για δύο χρόνια από τους Ρέιντζερς.

inpaok
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

κανεναν για την βασικη εντεκαδα θα παρουμε?
αντε περνουν οι μερες σε λιγο ξεκιναει η προετοιμασια!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στα ολανδικα γραψτο
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Καλή περίπτωση φαίνεται ο Εφραίμ.

Και έχουν καλή παράδοση οι Κύπριοι στην Ελλάδα

Από τον Σαββίδη της ΑΕΚ(παικταράς) μέχρι Εγκωμίτη(ψυχάρα),Οκκά,Κωνσταντίνου,όλοι αξιοπρεπείς παρουσίες.
Ακόμα και οι πιο...κάτω(Αγαθοκλέους,Γιασεμής-RESPECT στον πρώην παικταρά και νυν μοντέλο-,Μπίδης κλπ) δεν ήταν για τα σκυλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Κυρ 23 Ιουν 2013, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

τι γινεται ρε αδερφια ξαφνικα δεν σας αρεσει κανενας??διαβαζω απο πολλους αρνητικα σχολια για τον τζιωλη..να μην σας χαλαει..ειναι καλυτερος και απο τον λαζαρ και απο τον φωτακη που ειχες...φωτακης μηδαμινος..λαζαρ δεκα ματς χαλια ενα καλο, τετοιο παιχτη δεν τον θελει ο χουμπ γιαυτο και δεν ειναι αρνητικος στον τζιωλη που ειναι ενας μεσος σταθερος σε αποδοση.οσο αφορα τον ευφραιμ ειναι πολυ καλος παιχτης αν δουλεψει μπορει να τον βλεπουμε και βασικο..αλλα απο το να εχω στον παγκο τον ρομπερ η τον λορενς τον περπατητη ουισκακια η τον γεωργιαδη που δεν κανει... καλυτερα να εχω τον εφραιμ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

markos4 έγραψε:κανεναν για την βασικη εντεκαδα θα παρουμε?
αντε περνουν οι μερες σε λιγο ξεκιναει η προετοιμασια!!!!
Ο Εφραίμ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα είναι βασικος φίλε μου. Εφόσον παίρνουμε αυτόν, ξεχνάμε τον Ολίσε.
ένα αγώνα Εθνικής Κύπρου, καταλαβαίνουν ότι μιλάμε για τον Κύπριο...Ολίσε!

Εμένα για 11αδα με καλύπτει απόλυτα. Άσε δε που όντως, οι Κύπριοι έχουν καλή παράδοση....και μιλάμε και για ένα παίχτη που "αποφοίτησε" απο τις ακαδημίες της Άρσεναλ!!!!

:opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 23 Ιουν 2013, 15:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”