Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από dimbar »

karlat85 έγραψε:Και γιαυτό o Δώνης φταίει; Ρε συ καρχαρία έλεος
Είπε ο ΓΔ ή όχι ότι για τις θλάσεις φαίει το προπονηικό?Ναι ή όχι?
Ελεος με την Δωνολαρεία! Τι ενοχικά σύνδρομα σας κατατρέχουν!

Συγνώμη για ο οφτόπικ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

δουλεύει χρόνια με το ίδιο τιμ, και καμιά χρόνια δεν ειχε τόσες θλάσεις,
Μπορεί επίσης να είναι καιι έτσι τα πράγματα, και να μην φταει για όλα o Δώνης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε! ΕΛΕΟΣ! Σταματήσατε να τρώγεστε για τον ΓΔ στο κανονικό topic και το μεταφέρατε εδώ! Εδώ μόνο για τον Ιβάν τον τρομερό!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

++
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:
karlat85 έγραψε:Και γιαυτό o Δώνης φταίει; Ρε συ καρχαρία έλεος
Είπε ο ΓΔ ή όχι ότι για τις θλάσεις φαίει το προπονηικό?Ναι ή όχι?
Ελεος με την Δωνολαρεία! Τι ενοχικά σύνδρομα σας κατατρέχουν!

Συγνώμη για ο οφτόπικ.
Εσυ κατηγορεις τους άλλους για Δωνολατρεια και εσυ κανεις ακριβώς το αντίθετο Δωνοαντιπαθεια ακόμη και για το μπουφάν που φοράει :):) μέσος δρόμος δεν υπάρχει ; Οπως λέμε τρίτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό :):) πρέπει να είμαστε παντα των άκρων ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ποια Δωνολατρεια ρε dimpar,καμιά σχέση, ποτέ δεν τον συμπάθησα, αλλά μερικές φορές λέτε τραγικά πράγματα,

Κάτι άκουσα ότι κόβει στραβά το μεγάλο νύχι από το πόδι του, και τον ενοχλεί σ την ορθοστασία γιαυτό έχει θέμα στο κοουτσαρισμα:grin::grin::grin::grin:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν υποφερεστε .....

Παω να ανοιξω κανα δυο σαμπανιες να ξεχαστω....

Αμαν πια ....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ελπίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης επενδύοντας στο αγωνιστικό της ομάδας, αν οι φιλοδοξίες του ξεπερνάν την 2η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα να φέρει και έναν αξιόλογο προπονητή γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ@λους!

eorptol,
κάποια στιγμή αποφάσισε να εκφράσεις και να τεκμηριώσεις τις δικές σου απόψεις και όχι μόνο να ακροβατείς σχολιάζονας τους άλλους.Λίγο έγκυος ή πολύ έγκυος δεν υπάρχει, ή είσαι ή δεν είσαι!

karlat85,
γιατί είναι τραγικό να αναφερθούμε στη άποψη του ίδιου του προπονητή περί προβληματικού βοηθητικού?Εγώ για να πώ την αλήθεια σαν άνθρωπο τον συμπαθώ γιατί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και τα καλά του είναι περισσότερα απ τα κακά του.

Είμαστε σε λάθος τόπικ αλλά δεν περίμενα το μπουφάν του προπονητή για να σχηματίσω άποψη, όσον αφορά το νύχι του δεν ξέρω που το άκουσες αλλά τουλάχισον στό τόπικ του τέτοια ποιότητα επιχειρημάτων μόνο από τους θαυμαστές/υπερασπιστές του εκφράζεται.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απο κ@λους στην παρουσα φαση ειμαστε πληρης αδερφε.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

OK you know the drill
στο επόμενο οφ τόπικ κάποιος παίρνει 24ωρη άνευ αποδοχών
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

angelheart έγραψε:Σας το λέω σήμερα που όλοι μιλάνε για τον ...Σαμαρά και τον ΟλαΪτάν. Αύριο έχουμε ΤΑΚΤΙΚΗ γενική συνέλευση της ΠΑΕ. ΤΑΚΤΙΚΗ. Οπότε από αύριο οι γνωστοί ραδιοφωνοσχολιαστές θα ξαναθυμηθούν(?) τις οικονομικές ατασθαλίες των προηγούμενων διοικήσεων (κτλ κτλ κτλ).

Εδώ είναι για μένα το σωστό topic και όχι τα οικονομικά μπλα μπλα της ομάδας. Ο Κος Σαββίδης είναι που έχει πάρει τις αποφάσεις του και απλά αύριο (ή πολύ σύντομα τέλος πάντων) θα δούμε μια ακόμα να υλοποιείται.
Να 'σαι καλά αγκελόκαρδε που με προϊδέασες και έφτιαξα ποπ κορν. Τώρα, με ένα χαμόγελο, περιμένω την εξέλιξη της ταινίας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιβαν εγω παντως ειμαι ησυχος με σενα στο τιμονι και δε χολοσκαω αλλο. Απλως εχω γλυκια περιεργεια για το επομενο καλο νεο
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

H φαπα ερχεται ... και θα ειναι πιο ηχηρη απο ποτε..

Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν τοσο λιγοτερο θα πονεσει..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Μίμη μου, εσένα σε βγάλανε στη σέντρα μόνο σου να τα πεις, εκείνοι όμως στο δικό τους το "μετερίζι" εντελώς τα αντίθετα είπανε. Και ξαφνικά έγινες Τζίμι Χέντριξ, που σολάρει μοναχός. Ούτε καν ο φλου δεν βγήκε, να φανεί τουλάχιστο μια δισολία. Παραμεγάλωσες πια. Δεν κατάλαβες, έστω και τώρα, ότι σε χρησιμοποιήσανε ;
Ακόμα όμως και να βγεις και να πεις οτι "ήθελες και τα έλεγες και δεν σε έβαλε κανένας" (που μια χαρά το πιστεύω εγώ προσωπικά), προς τα έξω το αντίθετο φάνηκε. Ότι δλδ κάποιος βάραγε το ντέφι και εσύ λικνιζόσουνα.

Γιατί πως θα μπορέσεις να εξηγήσεις το γεγονός οτι έπαιξες μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ; όταν δλδ παίζονταν το πρώτο ΠΟΥ ήσουνα ; και μη μου πεις οτι δεν είχες αποδείξεις, γιατί αφενός ούτε και τώρα έχεις, ενώ απ' την άλλη τις "βάσιμες ενδείξεις" τις έβγαζαν οι ίδιοι τότε υπό μορφή συνεντεύξεων τύπου. Δεν άκουγες τότες ; δεν σε προβληματίζανε τα πράγματα τότες ;

Τι είδος βαρηκοΐα είναι αυτή η δική σου ; που άκουγε ξεκάθαρα στο Β αλλά στο Α δεν άκουγε τίποτα ; γιατί για υποβοηθούμενη ΔΕΝ το πιστεύω, μιας και για τέτοιον ΔΕΝ σε έχω.

Μεγαλώσαμε Μίμη μου (και εγώ και εσύ) πάρα πολύ για να ήμαστε η ατάκα της ημέρας, ανάμεσα στον Γιώργο τον Σαμαρά και τον Καλτσά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

"Λύση για τα χρέη μεσα στο νέο έτος"

Στη χθεσινή εορταστική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε ενώπιον της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ανέπτυξε τα πλάνα του για το σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε πως μέσα στο 2013 θα βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών που έχει η ΠΑΕ, επαναλαμβάνοντας τη φράση που είχε πει στη συνέντεξη τύπου στο Βελλίδειο πως "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου χρέη".

Ακόμη, δήλωσε πως έχει ως στόχο να κατασκευάσει σύντομα ένα νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα και τόνισε πως το υπάρχον προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία θα το δωρίσει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γηπεδικό επισημαίνοντας πως πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τον Α.Σ. και σημείωσε πως θα εξετάσει πρώτα το ενδεχόμενο κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Τέλος μίλησε και για τους αγωνιστικούς στόχους και εξέφρασε την πεποίθησή του πως φέτος η ομάδα θα βγει στο Champions' League και τόνισε πως θα δώσει ό,τι χρειαστεί στον προπονητή για να το πετύχει, ενώ απευθυνόμενος προς τους παίκτες τόνισε πως για άλλη μια φορά πως στόχος είναι η κορυφή και όποιος δεν μπορεί θα αντικατασταθεί και ζήτησε μεγαλύτερη πειθαρχία για να εκλείψουν οι κόκκινες κάρτες.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CF%82
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”