Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
«Καμία επαφή ΠΑΟΚ-Ρεχάγκελ»
18 Οκτ 2010 17:26, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην εθνική Ελλάδας, Γιάννης Τοπαλίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis, διέψευσε τα σενάρια που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γερμανό τεχνικό.
Αναφερόμενος στην όλη φημολογία που αναπτύχθηκε, ο κ. Τοπαλίδης, είπε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάτι, όλα ήταν μόνο φιλολογικά. Μιλάμε πολύ συχνά με τον Ρεχάγκελ και πιστεύω πως αν υπήρχε κάτι, θα ήμουν από τους πρώτους που θα το μάθαιναν».
Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τοπαλίδης, υπογράμμισε: «Έχω ξαναπεί πως πρέπει να παίρνεις παραδείγματα από άλλες χώρες και άλλες ομάδες, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει φτερά, παραδείγματος χάρη ένα καλό αποτέλεσμα στη Βιγιαρεάλ. Βέβαια το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάτι διαφορετικό και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Πλέον ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, μιας και είναι πρώτος στον όμιλο και αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, η οποία δεν είναι βέβαια κλάσης Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζω τον Ζαγοράκη πάρα πολύ καλά και τον εκτιμώ απεριόριστα. Το γιατί η ομάδα δεν τα πάει καλά τη φετινή σεζόν δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί πραγματικά να παίζει σημαντικό ρόλο και η ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια».
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3177
18 Οκτ 2010 17:26, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην εθνική Ελλάδας, Γιάννης Τοπαλίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis, διέψευσε τα σενάρια που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γερμανό τεχνικό.
Αναφερόμενος στην όλη φημολογία που αναπτύχθηκε, ο κ. Τοπαλίδης, είπε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάτι, όλα ήταν μόνο φιλολογικά. Μιλάμε πολύ συχνά με τον Ρεχάγκελ και πιστεύω πως αν υπήρχε κάτι, θα ήμουν από τους πρώτους που θα το μάθαιναν».
Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τοπαλίδης, υπογράμμισε: «Έχω ξαναπεί πως πρέπει να παίρνεις παραδείγματα από άλλες χώρες και άλλες ομάδες, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει φτερά, παραδείγματος χάρη ένα καλό αποτέλεσμα στη Βιγιαρεάλ. Βέβαια το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάτι διαφορετικό και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Πλέον ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, μιας και είναι πρώτος στον όμιλο και αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, η οποία δεν είναι βέβαια κλάσης Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζω τον Ζαγοράκη πάρα πολύ καλά και τον εκτιμώ απεριόριστα. Το γιατί η ομάδα δεν τα πάει καλά τη φετινή σεζόν δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί πραγματικά να παίζει σημαντικό ρόλο και η ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια».
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3177
Αυτόν θέλω! Θα οργανώσει και την ομάδα και την κερκίδα.jibbie έγραψε:...
30. Κιμ Γιονγκ-Χουν (Β. Κορέα) 170.000
...
Κάτι τέτοιο...

Τελευταια φορα τον ειχα αφησει σε ενα λαικο δικαστηριο για την πορεια της ομαδας στο μουντιαλ ... Εκτοτε εχω χασει τα ιχνη του ... 
GI4NNEN4 έγραψε:Αυτόν θέλω! Θα οργανώσει και την ομάδα και την κερκίδα.jibbie έγραψε:...
30. Κιμ Γιονγκ-Χουν (Β. Κορέα) 170.000
...
Κάτι τέτοιο...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/unemp ... n_515.html
όλοι η προπονητές που είναι ελεύθερη.............
όλοι η προπονητές που είναι ελεύθερη.............
2 Βδομάδες περιμέναμε να παραιτηθεί ο άλλος για να μη φύγει ως αποτυχημένος...
δε μπορούσαν να είχαν γίνει συζητήσεις;
δε μπορούσαν να είχαν γίνει συζητήσεις;
Mιλάμε για μεγάλη τρικυμία εν κρανίω....πάρθηκε και σκάουτερ καθ' υπόδειξη Δερμιτζάκη που ήταν ένα ματς μακριά απ' την απόλυση.
Τι να λέμε τώρα....
Τι να λέμε τώρα....
και ειχε γινει προεργασια για νεο προπονητη ταυτοχρονα......ντεφορμε διοικηση και ομαδα......
Bono έγραψε:πάρθηκε και σκάουτερ καθ' υπόδειξη Δερμιτζάκη που ήταν ένα ματς μακριά απ' την απόλυση.
Εδω εγινε ο αλλος βουλευτης για μια ημερα και την επομενη προκυρηξε εκλογες ο Καραμανλης ....Ποιος σκαουτερ τωρα ... Αυτος θα δει και ενα ευρωπαικο ματς απο τον παγκο ....
Σιγα μην τον χαλασε ...
Ρε ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ παει να παρει και καλα αποτελεσμα με μαγια μπας και μεινει στην καρεκλα τι να λεμε τωρα...
Δεν νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν οι αμοιβες των προπονητων για ενα συλλογο με αυτες για μια εθνικη ομαδα.Αλλο να δουλευεις 10 μερες το μηνα κ αλλο να δουλευεις καθε μερα ασταματητα με 2-3 ρεπο το μηνα και 1 μηνα διακοπες τον ιουνιο.Οι αμοιβες για συλλογο ειναι αρκετα πιο υψηλες.Αποψη μου.
Περιμέναμε το θαύμα στο ΟΑΚΑ για να καλυφθεί...ομάδα τσίρκο θα γινόταν καλά από ένα αποτέλεσμα...Bono έγραψε:Mιλάμε για μεγάλη τρικυμία εν κρανίω....πάρθηκε και σκάουτερ καθ' υπόδειξη Δερμιτζάκη που ήταν ένα ματς μακριά απ' την απόλυση.
Τι να λέμε τώρα....
Πως γίνεται σε 5 μήνες τα ίδια και τα ίδια λάθη
- Caballo Viejo
Παίρνω συνέχεια στις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού και ρωτάω για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και μου λένε πως είναι ο Χάβος!
Λες;
Λες;