Καλώς όρισες κατ αρχήν giannopoulos-aris και ήσουν και αρκετά κατατοπιστικός και σαφέστατος.
Ξεκινούσα να γράψω ένα τεράστιο κείμενο απάντηση στον δημοσιογράφο Περικλή Στέλλα για το άρθρο του εδώ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =106974662
Επειδή θα βγεί τεράστιο το ακύρωσα.
Και επειδή ξέρω ότι μπαινοβγαίνουν εδώ μέσα ΑΡΔ θα ήθελα να ρωτήσω.
Τελικά έχετε κάνει κάποια έρευνα για το ποιος είναι αυτός ο Σαμαρί?
Τον ξέρει κανένας σας?
Ψάξατε πουθενά να βρείτε κάτι?
Ή απλά λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι με δικά σας σενάρια?
Όχι τίποτα άλλο αλλά όταν περνάτε πληροφορίες στον κόσμο που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει και περιμένει να ενημερωθεί αποδέχεται αυτά που λέτε.
Παράδειγμα άρθρο Μακεδονίας για Χολωμόντα που έγινε copy-paste απο όλους σας.
Έγινε αποδεκτό ότι έχει και ισχύ!
Απο που και ως που?
Γνωρίζετε τι λέει το μπίζνες πλαν?
Το έχετε δει με τα μάτια σας και είστε και σίγουρος ότι αυτό είναι?
Γιατί ο τρόπος εργασίας σας (των δημοσιογράφων) μέχρι στιγμής είναι το copy-paste το οποίο το κάνουμε και εμείς εδώ μέσα μιας και απο εσάς περιμένουμε την είδηση απο εσάς τους μάχιμους δημοσιογράφους!
Το γνωρίσαμε πριν λίγο όταν οι δηλώσεις του Άραβα έγιναν copy-paste σε όλα τα site ακόμα και με τα λάθη πληκτρολόγησης!
Θέτετε κάποιες σκέψεις σας και κάποιες υποθέσεις και σενάρια δικά σας με 5 ερωτήματα.
Και εγώ να σας θέσω το ερώτημα ξανά έχετε κάνει κάποια έρευνα ή είναι δικά σας σενάρια όλα αυτά που παρουσιάσατε?
Γιατί αν είναι σενάρια δεν μας ενδιαφέρουν.
Αν έχετε στοιχεία ευχαρίστως να μας διαλευκάνετε το τοπίο απο τον περίεργο Άραβα με τις ακόμα περισσότερο περίεργες σημερινές δηλώσεις του.
Για όλα αυτά που ρωτάτε στα σενάρια σας έχω έτοιμες και τις απαντήσεις για όποιον θελήσει ή συνεχίσει να καταπίνει ότι του πασάρει το κάθε δημοσίευμα απο το οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης κανένα πρόβλημα να γράψω άλλα 5 ποστ ξεχωριστά.
Πως λέμε τα πρεζάκια οι ΠΑΟΚτσήδες τα έσπασαν όλα στον Βόλο.
Γυαλιά καρφιά και αίμα.
Κάπως έτσι.
Αμάσητο καταπίνεται απο τον κόσμο το οτιδήποτε.
Μέχρι και η τιμωρία της Τούμπας για τα μας με Παναθηναικό και Ολυμπιακό.
Επειδή δεν έχετε ιδέα απο το τι εστί Άραβες δεν σημαίνει ότι είναι λαμόγια όπως οι Έλληνες επιχειρηματίες.
Αλλά σκληροί διαπραγματευτές.
Όρος άγνωστος για την χώρα μας.
Για αυτό οι υπουργοί μας τρέχουν να κάνουν τεμενάδες τώρα.
Μέχρι και τζαμί και θρησκεία θα αλλάξουν αν είναι να επενδύσουν στον Αστακό οι όποιοι Άραβες ακόμα και απο την Αίγυπτο να είναι.
Δεν θα φλυαρήσω περαιτέρω παρά μόνο όταν χρειαστεί για κάποιον σοβαρό λόγο.
Θα θέσω ένα ερώτημα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως.
Οι δηλώσεις του Άραβα είναι αρκετά περίεργες.
Δεν απορρίπτει τίποτα ενώ δείχνει θέληση να επενδύσει και να προχωρήσει.
Ζητάει απλά χρόνο.
Χρόνο που σε εμάς δεν κοστίζει τίποτα έτσι και αλλιώς.
Για αυτούς κοστίζει.
Και δεν απορρίπτει τα ΜΜΕ μιας και δηλώνει κλείνοντας ότι θα μιλήσει όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.
Πάμε παρακάτω γιατί δεν σημαίνει κιόλας ότι αυτό τον κάνει και φερέγγυο αυτόματα.
Με τις δηλώσεις του ο Άραβας επενδυτής διαφοροποιεί τις αρχικές του θέσεις και πετάει το μπαλάκι στον Ζαγοράκη και μάλιστα με αρκετά άκομψο αλλά έξυπνο τρόπο όπως θα το χαρακτήριζα.
Η ερώτηση μου είναι λοιπόν.
Έχουν περάσει τόσες ώρες.
Η ΠΑΕ θα βγάλει μια ανακοίνωση για να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του υποψήφιου αγοραστή και να διαλευκάνει το τοπίο?
Τραβάει κάποιο ζόρι να τοποθετηθεί απέναντι σε κάποιον αφερέγγυο άγνωστο Άραβα ή μήπως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται?
Εσείς οι δημοσιογράφοι Περικλή μου αντί να ψάχνεται ποιος είναι ο Άραβας (που δεν θα βρείτε και τίποτα) δεν ρωτάτε τον Ζαγοράκη τι θα γίνει ρε πρόεδρε μ αυτούς?
Ίσως έτσι ενημερωθούμε και εμείς καλύτερα.