ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ...
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ...
ΜΈΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ
ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ...
ΠΑΛΑΒΩΣΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ...
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΟΛΕ ΟΛΕ ...
https://youtu.be/GJHcmvY7P6c
ZamanFou έγραψε:![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ...
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ...
ΜΈΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ
ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ...
ΠΑΛΑΒΩΣΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ...
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΟΛΕ ΟΛΕ ...
[youtube]GJHcmvY7P6c[/youtube]
Πω ρε φίλε, τι με θύμησες τώρα!stelyk έγραψε:1η φορα το συνθημα ακουστηκε επι Μπαεβιτς κοντρα στην Παναχαικη μου μεσα, απο 0-3 σε 3-3, απο τοτε μπηκε στο χρονοντουλαπο σαν γκαντεμικο.
Αναφερομαι για το χτεσινο, πωπω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!
Εύγε που το αναφέρεις φίλε γιατί διαβάζω σε διάφορα σάιτ για το "νέο" σύνθημα και φρίττω, καθότι το σύνθημα είναι 15ετίας και βάλε. Πάντως, την ίδια σεζόν (01-02) θυμάμαι να το τραγουδώ τρελά μεθυσμένος στη θύρα 1 της σκουληκοφωλιάς, οπότε είτε δεν βγήκε στην Πάτρα (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο ματς ήταν πρώτο, νομίζω του Χαριλάου) είτε δεν "αποσύρθηκε" μετά την Πάτρα (αν η Πάτρα ήταν πριν το Χαριλάου)stelyk έγραψε:1η φορα το συνθημα ακουστηκε επι Μπαεβιτς κοντρα στην Παναχαικη μου μεσα, απο 0-3 σε 3-3, απο τοτε μπηκε στο χρονοντουλαπο σαν γκαντεμικο.
ειχα ανοιξει ραδιο! ακουω 0-3stelyk έγραψε:1η φορα το συνθημα ακουστηκε επι Μπαεβιτς κοντρα στην Παναχαικη μου μεσα, απο 0-3 σε 3-3, απο τοτε μπηκε στο χρονοντουλαπο σαν γκαντεμικο.
gpaok έγραψε:Οχι,το δυνθημα δεν ειναι καινουριο...ειναι ομως ΓΜΤΟ! Το ιδιο ειπα και οταν ηταν πραγματι καινουριο!! Με ουσια, ξεκαθαρο μυνημα, ωραια ηχητικη και χωρις εμετικα βρισιδια μεσα, τα οποια εγω τα αποστρεφομαι , ακομα και εαν...πωρωνουν δηθεν τους παικτες μας. Που πολυ αμφιβαλω....
To 75-74 με τα τρίποντα του Μυλωνά, λες, καλά αν το πάμε στο μπάσκετ σου γράφω την πάπυρος larousse από αυτοκτονίες, μέσα σε ένα τεταρτάκιΠαλαιολόγος έγραψε:ειχα ανοιξει ραδιο! ακουω 0-3stelyk έγραψε:1η φορα το συνθημα ακουστηκε επι Μπαεβιτς κοντρα στην Παναχαικη μου μεσα, απο 0-3 σε 3-3, απο τοτε μπηκε στο χρονοντουλαπο σαν γκαντεμικο.
αααα ρε ΠΑΟΚαρα!
το κλεινω παω μεσα στα βιβλια
γυριζω το ανοιγω 3-3 την ωρα που εμπαινε το τριτο γκολ
στην αρχη λεω δεν ακουσα καλα,ανοιγω τον ηχο,το αυτι βεντουζα στο ραδιο,ανοιγω ακομα λιγο τον ηχο ,μα εχουμε τοσο κοσμο στο γηπεδο;
και τοτε
γκλουπ
μια στιγμη στην ιστορια,αγαλμα
βεβαια εχουμε ζησει και χειροτερα,εκεινο το come back του περιστεριου σε ενα λεπτο,η απωλεια της πρωτης θεσης και τελικα του πρωταθληματος στο τελος