ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports

Δημοσίευση από theo-drama »

Το τρένο θα ξεκινήσει, από την επόμενη διακοπή Φερναντου.
Έως τότε συντήρηση, λάδωμα τις μηχανες, νίκες με την ψυχή στο στόμα, ενσωμάτωση των 2 τελευταιων απόκτημάτων(μέσω αγώνων) κ μέσα από 30λεπτα.
Ο Λοβρεν μετά την 2η διακοπή θα μπει βασικός.

Για τον βζλο, δεν ξέρω η διακοπή, τι θα βγάλει.
Έχω περιέργεια να την δω την ομάδα, μετα την διακοπή.
Για να δούμε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στην πλειοψηφία των αγώνων που δώσαμε μετά από διακοπή Εθνικών ομάδων δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά να το αλλάξουμε αυτό.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το γράφω αρκετα συχνα πριν απο σημαντικά παιχνιδια της ομαδας μας: Το μονο που φοβαμαι ειναι η παραδοσιακη σχεδον πια νωχελικοτητα με την οποια μπαινουμε στο πρωτο ημιχρονο.

Ο βαζελος ειναι με την πλατη στον τοιχο κυριολεκτικα. Δεν θα μας χαριστει αν μπουμε μπερδεμενοι και χαλαροι. Εχει το ταλεντο φετος να μας κανει ζημια.

Αν μπουμε σαν κομαντο απο το πρωτο λεπτο, ευκολα ή δυσκολα θα το παρουμε. Αν οχι, θα κινδυνευσουμε με καρδιακα επεισοδια παλι.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πέρσι μετά απο διακοπή για εθνικές τα πήγαμε περίφημα...πρόπερσι ήταν που δεν μπορούσαμε να κάνουμε νίκη.

Αν οι παίκτες του βάζελου δεν γουστάρουν τον προπονητή τους...

Έχουν μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη απ ότι εμεις...

Πίσω έχουν το χωνί τον ίνγκασσον...

Μπροστά θέλουν απο μια μπάλα στα πόδια ο καθένας...

Οπότε 4-1 !!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

cartman έγραψε:Θα μας δώσουν την μπάλα και θα είναι δύσκολα. Αν όμως θελήσουν να το παίξουν ομαδάρα που δεν μασάει από έδρες και τέτοια θα μαζέψουν ταλιρο

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντα με αυτην την κολοφαρδη ομαδα θυμαμαι το 3-0 με 3 φασεις του Μπολονι που τους ειχαμε βαλει στο τερμα
mypaokway

Δημοσίευση από mypaokway »

Αγχωτικό 2-1 με σκόρερ ιγκανσον γκολ και αυτογκόλ
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Kabamaru11 & kayde, περαστικά ρε παλικάρια! Δυνατά και με δύναμη! ΠΑΟΚ να 'στε και να μη φοβάστε!
Περαστικά στους φίλους από καρδιας και μπράβο στον Αποστόλη για την κίνηση.

Στα του ματς θα ήθελα κι εγώ Ντεσπότοφ. Μου πετάχτηκα τα μάτια με όσα έκανε στους βορειοιρλανδους προχθές. Είναι σε φόρμα το αλάνι. Θα μου πεις οποίος και να παίξει πλέον μπροστά, είναι να τον λυπάσαι τον ταλαίπωρο τον Ισλανδο που δεν μπορεί να στρίψει κι έφυγε για οικογενειακους λόγους και σωθήκαμε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

sn0ufel4 έγραψε:.
...
Όπως καταλαβαίνετε (και θα σας πρήξει φαντάζομαι και ο φίλτατος marsantos :D) είναι τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και να μπούμε από νωρίς σε θέση οδηγού για το πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα θα ρίξουμε σε προβληματισμό το βαζελο
...
Χαχαχαχα.. :lol: :lol:
Έτσι είναι. Συνήθως όταν κυκλωνω κάποια ματς στο μυαλό μου αρχίζω το πρήξιμο γιατί νιώθω πως θετική έκβαση στους εν λόγω αγώνες στρώνουν το έδαφος για το μέλλον.
Ένας τέτοιος αγώνας είναι κι ο μεθαυριανος.
Τον αγώνα με τον Ατρόμητο τον θεωρούσα εξίσου αυξημένης βαρύτητας αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από ότι τον αγώνα με τον παο.
Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν must win γιατί οι γκέλες με τους μικρούς στοιχίζουν βαθμούς που δεν επιστρεφονται. Έχω αναπτύξει το σκεπτικό μου στο τοπικ του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας με τον Ατρόμητο λοιπόν ήταν σημαντικός γιατί δεν έπρεπε να γκελαρουμε. Τα οφέλη από αυτην τη μεμονωμένη νίκη δεν ηταν τόσο μεγάλα.
Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω συμβαίνει με τον παο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας οι συνέπειες δεν είναι μεγάλες. Ναι θα ξενερωσουμε αλλά δεν είναι αποτέλεσμα που μας ρίχνει στα σχοινιά. Σε περίπτωση νίκης όμως τα οφέλη είναι τεράστια.
Φέτος κάθε θέση από την 1η ως την 4η είναι διαφορετική. Θα είναι αρκετά ευοίωνο να έχουμε βρεθεί νωρίς νωρίς 8 πόντους μακριά από την 4η θέση με δεδομένο το πρόγραμμα που θα έχει στη συνέχεια ο παο.
Φυσικά όπως λέει ο καρπουζας σε περίπτωσή νίκης όλο το ποκ θα μαγκωθει άσχημα.
Ξέρω ότι πολλούς μπορεί να ξενίζει η χαλαρότητα της θέσης μου σε περίπτωση μη νίκης στο ντέρμπι αλλά πλέον θεωρώντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας ξεκάθαρος διεκδικητής πρωταθλήματος το μόνο που με νοιάζει είναι στο τέλος να είναι τουλάχιστον ένα πόντο πάνω από το δεύτερο.
Καλώς ή κακώς οι βαθμοί στα ντέρμπι, με βάση τον τρέχοντα ανταγωνισμό θα μοιραστούν. Υπο αυτο το πρίσμα το ματς στο Βόλο είναι κρισιμοτερο στο δικό μου μυαλό. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίζει όλα τα μικρά θα μπαίνει σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι από θέση οδηγού. Η πίεση θα βρίσκεται στον αντίπαλο γιατί θα βρίσκεται απο κάτω όπως καλη ώρα τώρα ο παο. Ο ΠΑΟΚ μετά από το περυσινό 4 στα 4 στο φινάλε της περιόδου είναι ομάδα με μεγάλη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Στο δικό μου το μυαλό αν σε κάθε ντέρμπι φροντίζει να μην χάνει, φροντίζει δλδ για την εξασφάλιση τουλάχιστον της ισοπαλίας τότε μοιραία θα έχει και πολλά νικηφόρα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ώριμος να παίξει με το μυαλό των αντιπάλων στη διάρκεια ενός 90λεπτου οπότε σε αρκετά ντέρμπι ένα καραμπινάτο Χ θα το γέρνει προς τη μεριά του και θα παίρνει το τρίποντο χωρίς να το καταλαβαίνει ο αντίπαλος. Η διαχείριση του αγώνα με τον Ατρόμητο θα είναι οδηγός και για τα ντέρμπι έχοντας μεγαλύτερες εντασεις προφανώς. Έπαιζε, επαιζε, επαιζε ο Ατρόμητος και από το 40 ως το 45 πήγαμε να μπούμε 3 φορές με τη μπάλα στα δίχτυα.
Όλα αυτά μέχρι το Νοέμβρη . Μετα, οταν η ομάδα πιάσει ρυθμο, θα βλέπουμε κάτι 20λεπτα μέσα στους αγώνες που ο αντίπαλος θα εξαφανίζεται.
Εμείς τους κερδίσαμε όλους αυτούς. Ας έρθουν να κερδίσουν αυτοί αν μπορούν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πρώτο δυνατό παιχνίδι στη γιδολίγκα, με τον αντίπαλο να μην έχει πείσει ως τώρα για το ότι πρόκειται για σοβαρή ομάδα, ανεξάρτητα από μονάδες. Εύχομαι να έχουμε μια στοιχειωδώς φυσιολογική διαιτησία, διότι τα ως τώρα δείγματα στα 3 παιχνίδια δε γίνεται να χαρακτηριστούν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Πάντα υπό την οπτική της υποτιθέμενα δικής μας ΕΠΟ. Δύσκολο να γίνουν προγνωστικά. Δεν τίθεται υπό υποψία καν κουβέντας το αν ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ πιο ομάδα σε σχέση με τους άλλους. Τα ντέρμπι όμως κρίνονται 8 στις 10 φορές σε λεπτομέρειες. Μπορούμε, με τη σχετικά υψηλή αποτελεσματικότητα που έχουμε ως ομάδα στο σκοράρισμα, να τους σκορπίσουμε, αν το κέντρο μας μπορέσει να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι σίγουρα ζήτημα το ότι ο Καμαρά δε θα παρθεί το ρίσκο να ξεκινήσει. Ας ευχηθούμε το Ρωσοαυστριακό δίδυμο να κερδίσει τη μάχη μέχρι να μπει κατά το 65 ο Μαντί.
Στις υπόλοιπες γραμμές δε μας φοβάμαι.
Ήρθε, νομίζω, η ώρα του Τσάλοφ να ανοίξει λογαριασμό. Είναι το κατάλληλο παιχνίδι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κοράκι ποιόν στέλνουν; Ισχύει ότι ο Γάλλος αρχιδιατητης θα παραβρεθεί;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Βινσιτς (Σλοβενος) και ναι θα ρθει ο Λανουα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δυνατό όνομα, για να τον δούμε
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

marsantos έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:.
...
Όπως καταλαβαίνετε (και θα σας πρήξει φαντάζομαι και ο φίλτατος marsantos :D) είναι τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και να μπούμε από νωρίς σε θέση οδηγού για το πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα θα ρίξουμε σε προβληματισμό το βαζελο
...
Χαχαχαχα.. :lol: :lol:
Έτσι είναι. Συνήθως όταν κυκλωνω κάποια ματς στο μυαλό μου αρχίζω το πρήξιμο γιατί νιώθω πως θετική έκβαση στους εν λόγω αγώνες στρώνουν το έδαφος για το μέλλον.
Ένας τέτοιος αγώνας είναι κι ο μεθαυριανος.
Τον αγώνα με τον Ατρόμητο τον θεωρούσα εξίσου αυξημένης βαρύτητας αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από ότι τον αγώνα με τον παο.
Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν must win γιατί οι γκέλες με τους μικρούς στοιχίζουν βαθμούς που δεν επιστρεφονται. Έχω αναπτύξει το σκεπτικό μου στο τοπικ του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας με τον Ατρόμητο λοιπόν ήταν σημαντικός γιατί δεν έπρεπε να γκελαρουμε. Τα οφέλη από αυτην τη μεμονωμένη νίκη δεν ηταν τόσο μεγάλα.
Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω συμβαίνει με τον παο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας οι συνέπειες δεν είναι μεγάλες. Ναι θα ξενερωσουμε αλλά δεν είναι αποτέλεσμα που μας ρίχνει στα σχοινιά. Σε περίπτωση νίκης όμως τα οφέλη είναι τεράστια.
Φέτος κάθε θέση από την 1η ως την 4η είναι διαφορετική. Θα είναι αρκετά ευοίωνο να έχουμε βρεθεί νωρίς νωρίς 8 πόντους μακριά από την 4η θέση με δεδομένο το πρόγραμμα που θα έχει στη συνέχεια ο παο.
Φυσικά όπως λέει ο καρπουζας σε περίπτωσή νίκης όλο το ποκ θα μαγκωθει άσχημα.
Ξέρω ότι πολλούς μπορεί να ξενίζει η χαλαρότητα της θέσης μου σε περίπτωση μη νίκης στο ντέρμπι αλλά πλέον θεωρώντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας ξεκάθαρος διεκδικητής πρωταθλήματος το μόνο που με νοιάζει είναι στο τέλος να είναι τουλάχιστον ένα πόντο πάνω από το δεύτερο.
Καλώς ή κακώς οι βαθμοί στα ντέρμπι, με βάση τον τρέχοντα ανταγωνισμό θα μοιραστούν. Υπο αυτο το πρίσμα το ματς στο Βόλο είναι κρισιμοτερο στο δικό μου μυαλό. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίζει όλα τα μικρά θα μπαίνει σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι από θέση οδηγού. Η πίεση θα βρίσκεται στον αντίπαλο γιατί θα βρίσκεται απο κάτω όπως καλη ώρα τώρα ο παο. Ο ΠΑΟΚ μετά από το περυσινό 4 στα 4 στο φινάλε της περιόδου είναι ομάδα με μεγάλη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Στο δικό μου το μυαλό αν σε κάθε ντέρμπι φροντίζει να μην χάνει, φροντίζει δλδ για την εξασφάλιση τουλάχιστον της ισοπαλίας τότε μοιραία θα έχει και πολλά νικηφόρα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ώριμος να παίξει με το μυαλό των αντιπάλων στη διάρκεια ενός 90λεπτου οπότε σε αρκετά ντέρμπι ένα καραμπινάτο Χ θα το γέρνει προς τη μεριά του και θα παίρνει το τρίποντο χωρίς να το καταλαβαίνει ο αντίπαλος. Η διαχείριση του αγώνα με τον Ατρόμητο θα είναι οδηγός και για τα ντέρμπι έχοντας μεγαλύτερες εντασεις προφανώς. Έπαιζε, επαιζε, επαιζε ο Ατρόμητος και από το 40 ως το 45 πήγαμε να μπούμε 3 φορές με τη μπάλα στα δίχτυα.
Όλα αυτά μέχρι το Νοέμβρη . Μετα, οταν η ομάδα πιάσει ρυθμο, θα βλέπουμε κάτι 20λεπτα μέσα στους αγώνες που ο αντίπαλος θα εξαφανίζεται.
Εμείς τους κερδίσαμε όλους αυτούς. Ας έρθουν να κερδίσουν αυτοί αν μπορούν.

Συμφωνώ με το σκεπτικό και συγχαίρω για την ανάλυσή του!
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Το Σβαμπ-Οζντοεφ που ακουγεται απο ΑΡΔ με φοβιζει αρκετα
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μας έχουν ζαλίσει τα ραδιόφωνα της Αθήνας, ιδιωτικά και κρατικά, για το πόσο πίσω θα μείνει βαθμολογικά ο βάζελος αν χάσει στην Τούμπα και πόσο κρίμα είναι να βρεθεί από τόσο νωρίς εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Αύριο ρίξτε τους τέσσερα μόνο και μόνο γι' αυτό το αφάνταστα κουραστικό ψυχόδραμα που αναγκαστήκαμε να υποστούμε όλη αυτή τη βδομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”