ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 25/8 20:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 25/8 20:30 NovaSports
Ρε παλικάρια, το να θέλουμε τον επιπλέον χαφ που μας λείπει για να κερδίσουμε το Αγρίνιο στην Τούμπα, πάει πολύ.
Δεν κράτησα και σημειώσεις.... κάπου εκεί στο 35 κατέβηκαν αέρα 4-5 φορές μέχρι την περιοχήsourmenetes έγραψε:Πότε έγινε αυτό;Fawkes έγραψε:Πάρτι κάνουν από την πλευρά του Ράφα
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Παιδιά παρατηρήστε τον Κεντζιορα.
Με το που παίρνει την μπάλα στα πόδια του,δεν την κρατάει ούτε ένα δευτερόλεπτο, με οποιοδηποτε τροπο να την διώξει λες και είναι βόμβα.
Άρε ρε Κουλιερακη.
Με το που παίρνει την μπάλα στα πόδια του,δεν την κρατάει ούτε ένα δευτερόλεπτο, με οποιοδηποτε τροπο να την διώξει λες και είναι βόμβα.
Άρε ρε Κουλιερακη.
Σωστή η παρατήρηση αυτο το λάθος βγάζει μάτια ας ελπίσουμε να κάνει γρήγορα τις αλλάγες και να μην κοιμηθεί...thios4 έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Γνωρίζει ο Λουτσέσκου ότι ο Τισουνταλί, τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει σαν αριστερό εξτρέμ?Όταν θέλει να ξεκουράζει τον Τάισον, για ποιό λόγο δεν βάζει τον Τισουνταλί εκεί? Αφού ο Μουργκ είναι ο Μουργκ και ο Ντέλιας όσο να'ναι, χάνει σε ποιότητα όταν πάει στο πλάι. Δεν ειναι το ίδιο με το να παίζει δεκάρι. Μέχρι στιγμής γενικά από τη στιγμή που έχει έρθει ο παίχτης, αυτό μου κάνει εντύπωση. Και καθόμαστε και κάνουμε μαθητευομενομαγικά στα αριστερά αντί να παίξει παίχτης που την γνωρίζει την θέση και έχει και κάποια ποιότητα. Αν κάποιος έχει κάποια σκέψη σε αυτό, θα ήθελα να την διαβάσω.

Παρατηρώ ότι ο Καμαρά καλύπτει μια χαρά τον ρόλο του Μειτέ, για να μην πω ότι είναι και καλύτερος.
Πιστεύω η ομάδα χρειάζεται έναν δημιουργό δίπλα του, όπως ο Μισιτς ή όπως είχαμε τον Νατχο παλιότερα, ή κάποιος άλλος σε αυτό το στυλ.
Πιστεύω η ομάδα χρειάζεται έναν δημιουργό δίπλα του, όπως ο Μισιτς ή όπως είχαμε τον Νατχο παλιότερα, ή κάποιος άλλος σε αυτό το στυλ.
Και ο Κετζιορα οταν ηρθε ειχε παιξει περισσοτερα ματς ως δεξι μπακ, τον ειδαμε. Ο Τισουνταλι ο ιδιος ειπε οτι ειμαι φορα αλλα παιζω παντου.thios4 έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Γνωρίζει ο Λουτσέσκου ότι ο Τισουνταλί, τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει σαν αριστερό εξτρέμ?Όταν θέλει να ξεκουράζει τον Τάισον, για ποιό λόγο δεν βάζει τον Τισουνταλί εκεί? Αφού ο Μουργκ είναι ο Μουργκ και ο Ντέλιας όσο να'ναι, χάνει σε ποιότητα όταν πάει στο πλάι. Δεν ειναι το ίδιο με το να παίζει δεκάρι. Μέχρι στιγμής γενικά από τη στιγμή που έχει έρθει ο παίχτης, αυτό μου κάνει εντύπωση. Και καθόμαστε και κάνουμε μαθητευομενομαγικά στα αριστερά αντί να παίξει παίχτης που την γνωρίζει την θέση και έχει και κάποια ποιότητα. Αν κάποιος έχει κάποια σκέψη σε αυτό, θα ήθελα να την διαβάσω.
-
- sourmenetes
- Moderator
Ο τισουνταλι φάνηκε αρκετά πιο βαρύς απ όλους.thios4 έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Γνωρίζει ο Λουτσέσκου ότι ο Τισουνταλί, τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει σαν αριστερό εξτρέμ?Όταν θέλει να ξεκουράζει τον Τάισον, για ποιό λόγο δεν βάζει τον Τισουνταλί εκεί? Αφού ο Μουργκ είναι ο Μουργκ και ο Ντέλιας όσο να'ναι, χάνει σε ποιότητα όταν πάει στο πλάι. Δεν ειναι το ίδιο με το να παίζει δεκάρι. Μέχρι στιγμής γενικά από τη στιγμή που έχει έρθει ο παίχτης, αυτό μου κάνει εντύπωση. Και καθόμαστε και κάνουμε μαθητευομενομαγικά στα αριστερά αντί να παίξει παίχτης που την γνωρίζει την θέση και έχει και κάποια ποιότητα. Αν κάποιος έχει κάποια σκέψη σε αυτό, θα ήθελα να την διαβάσω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέναλντι ρε . Πέρα από το χέρι ,εγώ δεν είδα να διώχνει μπάλα ο Τσάβες στον Τσαλοφ αλλά να τον βρίσκει και να χάνει το κοντρόλ ο Τσαλοφ .Την εμφάνιση της ομάδας και ατομικά είναι νωρίς ,μέχρι το cool break είχαμε καλό Ρυθμό μετά σαν να βγήκαμε από την μπριζα.
- Μπαρκαρούτσος
Ό,τι να 'ναι.samatta έγραψε:τι να ξεχασει?ποτε δεν ηξερε μπαλα ο ντεσποGospi έγραψε: ο Ντεσποντοφ ειναι σαν να ξεχασε να παιζει μπαλα...
Αμυντικο transition μία τραγωδία, ένας Καμαρά τρέχει και δεν φτάνει
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ό,τι να 'ναι.samatta έγραψε:τι να ξεχασει?ποτε δεν ηξερε μπαλα ο ντεσποGospi έγραψε: ο Ντεσποντοφ ειναι σαν να ξεχασε να παιζει μπαλα...

Πιστευω πως εχει να κανει με την ανετοιμοτητα του Τισουνταλι. Φανηκε πολυ βαρυς στα λιγα λεπτα που εχει αγωνιστει μεχρι τωρα. Οταν βρεθει στην αναμενομενη κατασταση πιστευω θα βλεπουμε μονο Τισουνταλι-Ταισον αριστεραthios4 έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Γνωρίζει ο Λουτσέσκου ότι ο Τισουνταλί, τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει σαν αριστερό εξτρέμ?Όταν θέλει να ξεκουράζει τον Τάισον, για ποιό λόγο δεν βάζει τον Τισουνταλί εκεί? Αφού ο Μουργκ είναι ο Μουργκ και ο Ντέλιας όσο να'ναι, χάνει σε ποιότητα όταν πάει στο πλάι. Δεν ειναι το ίδιο με το να παίζει δεκάρι. Μέχρι στιγμής γενικά από τη στιγμή που έχει έρθει ο παίχτης, αυτό μου κάνει εντύπωση. Και καθόμαστε και κάνουμε μαθητευομενομαγικά στα αριστερά αντί να παίξει παίχτης που την γνωρίζει την θέση και έχει και κάποια ποιότητα. Αν κάποιος έχει κάποια σκέψη σε αυτό, θα ήθελα να την διαβάσω.