ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θεία δίκη. Με Σαματα πήραμε το πιο απίθανο πρωτάθλημα. Πετάξαμε το γούρι μας στα σκουπίδια.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και όσους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και όσους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ.
Σιγα ρε [FACE WITH TEARS OF JOY] αφου σε χαλαει η ομαδα γιατι την υποστηριζεις; [FACE WITH TEARS OF JOY]Zois έγραψε:τα ιδια και τα ιδια .....
Λουζερ σε ολα τα επιπεδα
Απο τον προεδρο που για να γλιτωσει μερικα κατοσταρικα, χανει εκατομμυρια,τωρα θα δουμε μαλλον φυγη Κουλιε + οποιος αλλος, + μη ελευση αυτων που θα ερχοταν με προκριση
Απο τον προπονητη που οπως διαβαζαμε μετα το πρωταθλημα, θα εκανε διαφορετικη προετοιμασια για να παρουσιαζομασταν ετοιμοι και φρεσκοι για να κουνησουμε σεντονι
Απο τους παικτες που παρουσιαστηκαν εγκεφαλικα ανετοιμοι
Απο τον αρχηγο που δεν αποδεχεται οτι αγωνιστικα τελειωσε
και να περνουσαμε σημερα θα ειχαμε τον ιδιο εφιαλτη απο Σπαρτακ
Ευτυχως αρκετα χρονια τωρα δεν αγχωνομαι καθολου, αφου η ομαδα εχει φροντισει να με εχει εκπεδευσει για τον μονιμως λαθος τροπο που σκεφτεται και πραττει
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η
@UEFAcom
ξεκάθαρα στα 3 απο τα 4 ματς εστειλε καμικαζι κορακια για να συμβαλουν στον αποκλεισμο του
@PAOK_FC
.Σημερα το πετυχε..
ΛΟΥΤΣΕ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΜΟΝΗ σε παιχτες που δεν ειναι για τετοιο επιπεδο.σβαμπ,βιερινια,σαστρε,μουργκ,οζντοεφ ,μπραντον καλοι για Ελλαδα αλλα για εξω πολυ λιγοι..
Η
@UEFAcom
ξεκάθαρα στα 3 απο τα 4 ματς εστειλε καμικαζι κορακια για να συμβαλουν στον αποκλεισμο του
@PAOK_FC
.Σημερα το πετυχε..
ΛΟΥΤΣΕ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΜΟΝΗ σε παιχτες που δεν ειναι για τετοιο επιπεδο.σβαμπ,βιερινια,σαστρε,μουργκ,οζντοεφ ,μπραντον καλοι για Ελλαδα αλλα για εξω πολυ λιγοι..
-
Γράφονται απίστευτα πράγματα αλλά από την πίκρα αλλά δεν θέλω να το χαρακτηρίσω .Χάσαμε την πρόκριση από μια Καράμπολα ,πάμε παρακάτω . .. Η ομάδα είναι στους ομίλους θα περάσουμε κατά 99,99% στο. Europa ,θα έρθουν και άλλες μεταγραφές ,πάμε για να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα ,θα διεκδικούμε πάλι την είσοδο μας στο CHL με καλύτερες προϋπόθεσεις .
-
Σωστόςdanirifle έγραψε:δε μπορεί στο 85 να γυρίζει η ομάδα 20 μέτρα πίσω
δε μπορεί στο 93 να μην κάνεις καθυστέρηση
δε μπορεί στο 94 να μην καλύπτεις τη μπάλα με το σώμα ώστε να πάρεις ένα εύκολο φάουλ
δε μπορεί στο 95 να μπερδεύεσαι στο κοντρόλ και να μη στέλνεις τη μπάλα στην κερκίδα
απειρία, αφέλεια, μπερδεμένο μυαλό μας στοίχισαν
πάμε παρακάτω
έχουμε τους ομίλους του γιουρόπα να εξασφαλίσουμε
- Μπαρκαρούτσος
Zois, πριν 3 μήνες ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα, αφού νίκησε τους 4 δυνατότερους αντιπάλους του, τον έναν στην πιο εχθρική έδρα στην Ελλάδα.
Εσυ εθελοτυφλεις ξεκαθαρα. Εγω λεω οτι δεν ηταν η καλυτερη ομαδα που την παρουσιαζετε σαν Μπαρτσελονα αλλα ισαξια. Αβαβα και τα διαιτητικα λαθη (χερι εκει μεσα, πεναλτι εδω). Οποτε ναι, ΧΟΛΗ. Να δω στατιστικες ενω βαλαν 4 γκολ με στημενα. Οκ σιγουραNostalgos έγραψε:Γιατί χολή φίλε μου; Και η Μάλμε δεν είχε δοκάρια και στα 2 ματς; Δεν είχε χαμένα τετ α τετ; Δες έστω τις στατιστικές αν δε θες να δεις τα βίντεο.aivas19 έγραψε:Δηλαδη ειχες δοκαρι, τετ α τετ; πεναλτι που δεν δοθηκε, βαλαν αυτοι 4 απο στημενα και να λεμε και ευχαριστω; Νταξει φτανει με την χοληNostalgos έγραψε: Φθηνές δικαιολογίες. Αποδίδεις τον αποκλεισμό στην ατυχία; Γιατί δε λες ότι ειμασταν και τυχεροί που δεν αρπαξαμε περισσότερα στα δύο ματς; Αποδίδεις τον αποκλεισμό στον ρυθμό; Λες και δεν έχουμε ξαναπαίξει με σκανδιναβικές ομάδες. Εντάξει να βρούμε από κάπου να πιαστούμε αλλά μη λέμε τελείως ότι να ναι
Εθελοτυφλεις εάν αποδίδεις την ήττα στην ατυχία και όχι στα λάθη και την κακή απόδοση της ομάδας.
Ο zois πριν απο 3 μηνες (αντε 5) εκανε τον λογαριασμοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Zois, πριν 3 μήνες ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα, αφού νίκησε τους 4 δυνατότερους αντιπάλους του, τον έναν στην πιο εχθρική έδρα στην Ελλάδα.
Τι κάθεστε μωρέ και τον συμμερίζεστε . Έχετε δει ποτε ΠΑΟΚτση με όνομα όπως Ζωης ,Χρυσανθος ; Άντε με τον απίθανο που θα μας πει και λουζερ.
Ντροπή σου... και μόνο ντροπή σου.sourmenetes έγραψε:
Εγώ κάνω τον χώρο φύλακα!
Πες ότι γουστάρεις παντογνωστη γκουρού του ποδοσφαίρου!
Γνωρίζομαστε τόσα χρόνια και έχεις να πεις αυτό...
Κάνω τον χώρο φύλακα μην πεις κάνεις τίποτα κακό..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν σου είπα τίποτα κακό.
Το κάνεις τον χωροφύλακα είναι γιατί τρέχεις πίσω από τα πόστ που είτε θα πουν κάτι θετικό για την αντίπαλο είτε κάτι αρνητικό για την σημερινή εμφάνιση.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Δεν σου ζήτησε κανένας τον λόγο εσένα για το αν είδες τον ΠΑΟΚ καλό.
Αλλά άρχισες και εσύ τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμους σαν κάτι άλλους καραγκιόζιδες.
Οκ κατανοητό. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους στο φόρουμ εκτός από εμένα. Γιατί αν εγώ γράψω κάτι είμαι ο ξερολας,ο γκουρού με τις περισπούδαστες μαλακίες.
Μήνυμα ελήφθη
- navigator11
Να αρπάξουμε τα καδρόνια τότε. 5 γκολ έβαλες σε αντίπαλο καμιά 50% πιο έτοιμο από εσένα και απαιτήθηκε να σε περάσουν πριονοκορδέλα, ειδικά σήμερα, και το κωλοτρυπίδι των άλλων να ανοίξει σαν γαρύφαλλο στο 2ο και 3ο γκολ, να μη σου δώσει καταφανές πέναλτι και ννταβατζιλίκι να σε τελειώνει ουσιαστικά με άκυρο γκολ.Athalos έγραψε:4 γκολ στην Τουμπα,απο Μαλμε οχι Ρεαλ ή Σιτυ, και ακουω και μπραβο απο καποιους
Οκ
Το χεράκι του ταναση στο 2ο γκολ τους στο πρώτο παιχνίδι μια χαρά επίσης πέρασε σαν να μην έγινε. Σε 220 περίπου λεπτά συνολικής μάχης απέναντί τους, με εξαίρεση τη φάση που κατακύρωσε το VAR το γκολ του Τάισον εκεί, δεν πήρες όχι ακριβοδίκαιη διαιτησία αλλά βγαλμένη από τα ημίυγρα όνειρα του Παπά και του κομπίνη σε ντέρμπι απέναντι στο ποκ στην προ VAR εποχή.
Και για ένα γκολ από την κλειδαρότρυπα σε μια αδιανόητη φάση, που μπορεί να γίνει ξανά μια φορά στις 300 παρόμοιες, κι αν, παρά τα λάθη, την αφέλεια κι ό,τι άλλο γουστάρει να γράψει κανείς σε βάρος του ΠΑΟΚ, η λογική κάποιων υπαγορεύει να την πέσουμε σε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.
- sourmenetes
- Moderator
Αφού είναι λουζερ ο ΠΑΟΚΜπαρκαρούτσος έγραψε:Zois, πριν 3 μήνες ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα, αφού νίκησε τους 4 δυνατότερους αντιπάλους του, τον έναν στην πιο εχθρική έδρα στην Ελλάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οποιος γραψει κατι αρνητικο ειναι ληκι
Οκ διαβαστηκατε
Αν ετσι βολευει το αφηγημα σας .....
Για πολλοστη φορα φθανουμε στην πηγη και φευγουμε διψασμενοι
Με τα συνηθισμενα ιδια λαθη
Ο Ζοις φταιει

Οκ διαβαστηκατε
Αν ετσι βολευει το αφηγημα σας .....
Για πολλοστη φορα φθανουμε στην πηγη και φευγουμε διψασμενοι
Με τα συνηθισμενα ιδια λαθη
Ο Ζοις φταιει

- Patricio_4
Το είχα διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου αυτό το γεγονόςpaoki19 έγραψε:Ο γαύρος παίζει κανονικά europa leaguePatricio_4 έγραψε:Πάντως το να ξαναέρθει σύντομα το ch.l. δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό πλέον. Με γαύρο να παίζει μόνο στο πρωτάθλημα και στα 100 του χρόνια το θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν αποκλειστεί και η κούλα και ο βάζελος από την Ευρώπη που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε 2οι. Ακόμα και να βγούμε 2οι, όμως, του χρόνου θα φύγουν όσα από τα 3Κ δεν φύγουν φέτος και δεν θα έχουμε το ίδιο εύκολες κληρώσεις.nikvasil έγραψε:Χαλαρώστε οι 40+
Ζούμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ της ζωής μας! Ζούμε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευόμασταν πιτσιρίκια.
Θα έρθει και το champions league και δεν θα είναι πυροτέχνημα, θα έρθει και θα ξαναέρθει και θα ξαναέρθει γιατί ο ΠΑΟΚ μας έχει αλλάζει επίπεδο.
Να είναι καλά ο κύριος Γιάννης και όσοι στηρίζουν την ομάδα εμπράκτως με το λαρύγγι τους στο γήπεδο η όπως μπορούν από μακρυά.
ΠΑΟΚ αφού
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk