Καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρεισαι ε?Λεμεσος4 έγραψε:Ακριβως. Ο πιο κοντινος παικτης στον Μειτε ειναι ο Τσιγγαρας αλλα δεν εχει την ποιοτητα του ουτε μπορει να κανει αυτα που εκανε ο Μειτε. Μπορει να κανει καποιες συγκεκριμένες δουλειες.

Καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρεισαι ε?Λεμεσος4 έγραψε:Ακριβως. Ο πιο κοντινος παικτης στον Μειτε ειναι ο Τσιγγαρας αλλα δεν εχει την ποιοτητα του ουτε μπορει να κανει αυτα που εκανε ο Μειτε. Μπορει να κανει καποιες συγκεκριμένες δουλειες.
Για πες με, να ξέρω.AlxNeapoli1 έγραψε:Αλλιως λεγεταιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έχουμε happy hour.AlxNeapoli1 έγραψε:Ω ρε εχει να πεσει μπαν σε τοσα μελη για ειρωνιες στον Σαματα. Θα εχει δουλεια ο Μπαρκαρουτσος αποψε. 1 μερα ολοι εκτος.
Τι? Οχι?
Πότε έφαγες μόνο εσύ μια μέρα μπαν; Χθες;AlxNeapoli1 έγραψε:Μονιμα?? Σοβαρα τωρα? κρατηστε ιδια αντιμετωπιση αλλιως δεν κοβω τιποτα. Τι εγινε, σας πειραξε η αληθεια οτι μονο εγω εφαγα 1 μερα μπαν και σημερα ο Μπαρκαρουτσος βρισκεται διακοπες?sourmenetes έγραψε:Θα το κόψεις;;AlxNeapoli1 έγραψε:Ω ρε εχει να πεσει μπαν σε τοσα μελη για ειρωνιες στον Σαματα. Θα εχει δουλεια ο Μπαρκαρουτσος αποψε. 1 μερα ολοι εκτος.
Τι? Οχι?
Αν όχι να ξέρεις θα φύγεις μόνιμα!
Σταμάτα να το συνεχίζεις, σου έκανα σύσταση πριν το ματς και δε λες να το καταλάβεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AlxNeapoli1 έγραψε:Μια χαρα ακολουθω φυσιολογικη συμπεριφορα, απλα μαλλον δε θελετε διαφορετικες γνωμες.
Το poll με τις ψηφους στον Σαματα προς απαντηση σου. Ολο το φορουμ γελαει μαζι του και εσυ κανεις συστασεις σε μενα και ο αλλος μπαναρε μονο εμενα.
Εχεις δικιο, δικαιες συστασεις
Επισης, το φορουμ ειναι δικο σου και απειλεις τοσο ευκολα με μονιμα μπαν? Αν ειναι τοτε παω πασο
Είσαι αστείος άνθρωπος.AlxNeapoli1 έγραψε:Εγω το ξερω, δεν ειπα κατι κακο. Αυτοι τα εχουν βαλει μαζι μου χωρις λογο και απειλουν.Λεμεσος4 έγραψε:Ελεος ρε παιδια. ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι.
Επειδή είναι πολύ παράξενη φάση, σε ποια από τις 2 κατηγοριες την κατατάσσετε όσοι λέτε ότι είναι πέναλτι?Παίξιμο της μπάλας με το χέρι
Για τους σκοπούς του ορισμού των παραπτωμάτων παιξίματος της μπάλας με
το χέρι, το ανώτερο όριο του βραχίονα θα θεωρείται το κάτω μέρος της
μασχάλης. Δεν συνιστά παράβαση κάθε επαφή του χεριού/βραχίονα ενός
παίκτη με την μπάλα.
Πρόκειται για παράπτωμα όταν ο παίκτης:
1. αγγίξει με πρόθεση την μπάλα με το χέρι/τον βραχίονα, για παράδειγμα
κινεί το χέρι/βραχίονα προς την μπάλα
2. αγγίζει την μπάλα με το χέρι/τον βραχίονά του κατά τρόπο που αυτό να
καθιστά το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Θεωρείται ότι ένας παίκτης
έχει καταστήσει το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο, όταν η θέση του
χεριού/βραχίονά του δεν προκύπτει ή δεν δικαιολογείται από την κίνηση
του σώματος του παίκτη κατά τη συγκεκριμένη φάση. Ο παίκτης, έχοντας
το χέρι/τον βραχίονά του σε τέτοια θέση, διακινδυνεύει/ παίρνει το ρίσκο
να ακουμπήσει η μπάλα το χέρι/τον βραχίονά του και να του καταλογιστεί
παράβαση
3. σημειώνει γκολ στο αντίπαλο τέρμα:
o κατευθείαν από το χέρι/βραχίονά του, ακόμα και αν ήταν τυχαίο,
συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα
o αμέσως αφού η μπάλα έχει αγγίξει το χέρι/βραχίονα του, ακόμα και
αν ήταν τυχαίο
Έκανε... ανάμικτη εμφανιση. Αυτό.Luigi Vampa έγραψε:Ε και; Σημαίνει αυτό ότι έκανε άθλια εμφανιση;
Όντως άβυσσός η ψηχή του Ανθρώπου και μεγάλη για αυτους που το κάνουν η αχαριστία τους,,,nkoss έγραψε:Ίσως και να ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά η γκρίνια και το μπινελίκι που άκουσα στην 6 την ώρα του αγώνα ήταν ένα επίπεδο επάνω από πέρσι. Κάτι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να τα βάζει με το Σάστρε, τον Κουλιεράκη και το Σβαμπ 2 μήνες μετά από αυτά που μας χάρισαν.