Δεν το ήξερα αυτό. Κάθε χρόνο αλλάζουν τους κανόνες; Βέβαια, θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχω δει φέτος να σφυρίζονται τέτοιες φάσεις.astral έγραψε:Εγώ είχα αυτή την εντύπωση και σε συνδυασμό με την αφύσικη θέση μου φάνηκε για πέναλτι. Μπορεί να κάνω και λάθος.Miles έγραψε:Να πω απλά τον κανονισμό για το πέναλτι που ζητάνε κάποιοι φίλοι εδώ, ότι σωστά δεν το δίνει γιατί στον αμυντικό πρώτα χτυπάει η μπάλα στο σώμα του και ύστερα στο χέρι, πράγμα που επιτρέπεται. Αντίθετα αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτόν που έχει κατοχή μπάλας και επιτίθεται και ο Τάισον, σωστά, θεωρείται σε εκείνο το σημείο ότι θα ευνοείτο από κατοχή μπάλας ως επιτιθέμενος.The guidelines for 2023/24 suggest that "no handball offence should be called on a player if the ball is previously deflected from his own body, and, in particular, when the ball does not go towards the goal."
ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- alexgarcia6
George Best, εγω πχ δεν μιλησα ποτε για βάθος ρόστερ. Ισα ισα αρκετες φορες ανεφερα οτι ποσοτικα τουλαχιστον οι αλλοι ειναι πολυ πιο γεματοι απο μας. Θα παραθεσω τα λεπτα συμμετοχης στο καταλληλο νημα
Ούτε εγώ είμαι σίγουρος.Miles έγραψε:Δεν το ήξερα αυτό. Κάθε χρόνο αλλάζουν τους κανόνες; Βέβαια, θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχω δει φέτος να σφυρίζονται τέτοιες φάσεις.astral έγραψε:Εγώ είχα αυτή την εντύπωση και σε συνδυασμό με την αφύσικη θέση μου φάνηκε για πέναλτι. Μπορεί να κάνω και λάθος.Miles έγραψε:Να πω απλά τον κανονισμό για το πέναλτι που ζητάνε κάποιοι φίλοι εδώ, ότι σωστά δεν το δίνει γιατί στον αμυντικό πρώτα χτυπάει η μπάλα στο σώμα του και ύστερα στο χέρι, πράγμα που επιτρέπεται. Αντίθετα αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτόν που έχει κατοχή μπάλας και επιτίθεται και ο Τάισον, σωστά, θεωρείται σε εκείνο το σημείο ότι θα ευνοείτο από κατοχή μπάλας ως επιτιθέμενος.The guidelines for 2023/24 suggest that "no handball offence should be called on a player if the ball is previously deflected from his own body, and, in particular, when the ball does not go towards the goal."
Είναι λίγο γκρίζα ζώνη αυτές οι φάσεις από ότι καταλαβαίνω, γιατί ναι μεν deflection, αλλα έχεις ένα χέρι σε μη φυσική θέση που μπλοκάρει τη μπάλα που πάει προς την εστία.
Πρόσφατα είχε γίνει χαμός με ένα PSG Newcastle που δόθηκε κάτι τέτοιο ενώ η μπάλα δεν πήγαινε καν προς την εστία
Σφύριγμα που είναι 50-50 ή στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή μην περιμένετε να πάρουμε .
Χθες φύγαμε 2-3 φορές στην αντεπίθεση και σήκωσε οφ σαιτ σε όλες τις φάσεις.
Μην περιμένετε βοήθεια , μην περιμένετε σφυρίγματα υπέρ μας . Αν υπάρχει τρόπος να μας βυθίσουν πιο βαθιά θα το κάνουν με ευχαρίστηση.
Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε στο κοράκι και ας ήταν ύποπτοι....αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουν και κάτι...βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας.
Μην περιμένετε βοήθεια , μην περιμένετε σφυρίγματα υπέρ μας . Αν υπάρχει τρόπος να μας βυθίσουν πιο βαθιά θα το κάνουν με ευχαρίστηση.
Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε στο κοράκι και ας ήταν ύποπτοι....αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουν και κάτι...βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας.
- George Best
Ρε συ δε διαφωνουμε, απλα λεω δεν εχει νοημα η συζητηση απο τη στιγμη που πετουσαν 2 μηνες πριν χαρταετο και λεγαμε για γεματο ροστερ, για φοβερη διαχειριση, για τα διδυμα Σβαμπ-Τσιγγαρας, Μειτε- Οζντοεφ, οτι δεν χρειαζομαστε φορ επειδη εχουμε 100+ γκολ, οτι ο Οττο ειναι παιχταρας και ερχεται να αναβαθμισει την ομαδα κτλ.alexgarcia6 έγραψε:George Best, εγω πχ δεν μιλησα ποτε για βάθος ρόστερ. Ισα ισα αρκετες φορες ανεφερα οτι ποσοτικα τουλαχιστον οι αλλοι ειναι πολυ πιο γεματοι απο μας. Θα παραθεσω τα λεπτα συμμετοχης στο καταλληλο νημα
Ωραια τα παραμυθια αλλα ο Οττο εχει παθει 2 φορες χιαστους, εχει να παιξει 2 χρονια και σε εμας ηρθε και επαιξε κατευθειαν βασικος. Φαινεται οτι δε μπορει ουτε τα βασικα. Μπορει με προετοιμασια να ειναι αλλος παιχτης (προσωπικα δεν το πιστευω, προφανως θα εχει καλυτερη φυσικη κατασταση αλλα θα φτιαξουν οι λαθος πασες του???)
Μετρα μονο ποσα γκολ εχουμε φαει απο λαθος Οττο ή την πλευρα του.
1 Παναθηναικο
2 με γαυρο που εψαχνε τον Ποντενσε
1 με Ντιναμο
χθες παλι απο θαυμα δεν φαγαμε γκολ σε 2 λαθος πασες του. Στο γκολ τρωει προσποιηση δε μπορει να κοψει τον Σαβεριο.
Η ομαδα φανηκε σε ολα τα ντερμπι (εκτος του Καραισκακη) οτι εχει σοβαρες αδυναμιες σε συγκεκριμενες θεσεις.
Προκαλω καποιον να βρει ομαδα παγκοσμιως που να κανει πρωταθλητιμσο και τα φορ του να εχουν συμμετοχη στο 14% στο γκολ.
Προκαλω καποιον να βρει ομαδα που παει για πρωταθλημα και το βασικο της φορ να εχει 18 τελικες σε 30 ματς.
Οι αδυναμιες ειχαν φανει παιδια και ο ΠΑΟΚ δεν εδειξε καμια διαθεση να τις διορθωσει, ουτε να ενισχυθει ενω ηξερε οτι θα εχει τετοιο προγραμμα.
Αεκ παναθηναικος εριξαν χρημα, Ολυμπιακος αλλαξε ολη την ομαδα μπας και αλλαξει την πορεια του.
Δεν εχει νοημα να διυλιζουμε τον κωνωπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Δευ 11 Μαρ 2024, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω μουρλαθεί από εχθές!!!
Μου φαίνεται αδιανόητο ΤΏΡΑ που η ομάδα θέλει τη στήριξη μας να της γυρνάμε την πλάτη!
Την Πέμπτη είμαι σίγουρος ότι με λίγο τύχη και με την ΣΤΗΡΙΞΗ από την κερκίδα μπορούμε να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να κάνουμε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς πως μπαίνει παιδί 12 ετών (χωρίς ταυτότητα) στο γήπεδο πλέον;
Μου φαίνεται αδιανόητο ΤΏΡΑ που η ομάδα θέλει τη στήριξη μας να της γυρνάμε την πλάτη!
Την Πέμπτη είμαι σίγουρος ότι με λίγο τύχη και με την ΣΤΗΡΙΞΗ από την κερκίδα μπορούμε να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να κάνουμε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς πως μπαίνει παιδί 12 ετών (χωρίς ταυτότητα) στο γήπεδο πλέον;
- George Best
Αν μετα απο τετοια εικονα ομαδας μπαινεις στη διαδικασια να σχολιασεις την διαιτησια τι να πει κανεις...van rooy έγραψε:Σφύριγμα που είναι 50-50 ή στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή μην περιμένετε να πάρουμε .
και τα 3 οφσαιντ που εδωσε ηταν.
Πεναλντι δεν υπηρχε.
Εχει γινει και κατα μας τετοια φαση και δεν εχει δοθει πεναλντι ουκ ολιγες φορες.
Ο διαιτητης ηταν μια χαρα
ο σχολιασμός περί διαιτησίας ήταν για συνοπαδούς που αναρωτιούνται αν ήταν πέναλτι...
Εμένα δεν μου έφταιξε η διαιτησία χθες...άμα διαβάσεις τι γράφω στο τέλος.
Άν διάβασες και τι γράφω όλη μέρα σήμερα.
Όσο αφορά τα οφ σαιτ...δεν ήταν όλα ..και κάποιο ήταν οριακό και ο κανονισμός λέει ότι αφήνει να παίξει και το βαρ να το κρίνει μετά...
Εμένα δεν μου έφταιξε η διαιτησία χθες...άμα διαβάσεις τι γράφω στο τέλος.
Άν διάβασες και τι γράφω όλη μέρα σήμερα.
Όσο αφορά τα οφ σαιτ...δεν ήταν όλα ..και κάποιο ήταν οριακό και ο κανονισμός λέει ότι αφήνει να παίξει και το βαρ να το κρίνει μετά...
Αν εσύ θες να τα μηδενισεις όλα δικαίωμα σου, το να κάνουμε τους χαζούς μόνιμα επειδή η ομάδα δεν έπαιξε καλά χθές ευχαριστώ δεν θα πάρουμε. Κανείς δεν είπε ότι έχασε λόγω διαιτησίας αλλά το άσπρο δεν θα γίνει μαύρο επειδή έτσιGeorge Best έγραψε:Αν μετα απο τετοια εικονα ομαδας μπαινεις στη διαδικασια να σχολιασεις την διαιτησια τι να πει κανεις...van rooy έγραψε:Σφύριγμα που είναι 50-50 ή στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή μην περιμένετε να πάρουμε .
και τα 3 οφσαιντ που εδωσε ηταν.
Πεναλντι δεν υπηρχε.
Εχει γινει και κατα μας τετοια φαση και δεν εχει δοθει πεναλντι ουκ ολιγες φορες.
Ο διαιτητης ηταν μια χαρα
-
Χθες επαιξαν μια ομαδα που παει για πρωταθλημα και μια αδιαφορη μετριοκακη ομαδα και κερδισε η δευτερη χωρις να ιδρωσει. τι αλλο να συζητησουμε επι του παροντος; ας ηρεμησουν ολοι στη διακοπη, να καθαρισει το κεφαλι και βλεπουμε. μεχρι στιγμης παμε καρφι για το περσυνο και προπερσυνο φινις.
Με πηρε τηλ φιλος αρειανος την Παρασκευη βραδυ για να με κοροιδεψει για το ματς της Πεμπτης.
Του ειπα να κλεισει και να παρει την Κυριακη το βραδυ.
Τωρα με παιρνει απο χθες και δεν το σηκωνω.
Τι να κανω;
Τι να κανω;
Οι χθεσινές δηλώσεις του προπονητή δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικες για την Πέμπτη. Η ομάδα είναι σε κάθετη πτώση.nikvasil έγραψε:Έχω μουρλαθεί από εχθές!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PablitoV2 την Δευ 11 Μαρ 2024, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήκωσε το και ρώτα τον εάν ξέρεις πόσους βαθμούς είναι πίσω από την ΠΑΟΚάρα...
Για να βοηθάει το ποκ είναι καλή ομάδα αλλά μέχρι εκεί...
Για να βοηθάει το ποκ είναι καλή ομάδα αλλά μέχρι εκεί...
η ομάδα δεν σουτάρει. και μάλιστα έχει δουλευτεί να αποφεύγει τα σουτ και στην θέση τους τα 'ασφαλή' γύρω γύρω να μπούμε με συνδυασμούς μέσα στα δίχτυα.
η ομάδα δεν σεντράρει γιατί δεν έχει φορ και δεν θέλει φορ εντός περιοχής.
συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε βόλτες την μπάλα και να την ταλαιπωρούμε. και περιμένουμε κάποια στιγμή με την ποιότητα του τάισον και του ζίφκο να γίνει το γκολ. προσδοκάμε το απρόβλεπτο από τον ντέλια που θα στείλει την μπάλα είτε ασίστ, είτε γκολ ή ακόμη και πάσα κλειδί.
χαφ που να παίζει κάθετα δεν ..... εκτός του λίγου σβαμπ.
αυτά....
η ομάδα δεν σεντράρει γιατί δεν έχει φορ και δεν θέλει φορ εντός περιοχής.
συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε βόλτες την μπάλα και να την ταλαιπωρούμε. και περιμένουμε κάποια στιγμή με την ποιότητα του τάισον και του ζίφκο να γίνει το γκολ. προσδοκάμε το απρόβλεπτο από τον ντέλια που θα στείλει την μπάλα είτε ασίστ, είτε γκολ ή ακόμη και πάσα κλειδί.
χαφ που να παίζει κάθετα δεν ..... εκτός του λίγου σβαμπ.
αυτά....
- Kabamaru11
Και συνοπαδοι που σε παιρνουν,παλι δεν το σηκωνεις!Maxmad έγραψε:Με πηρε τηλ φιλος αρειανος την Παρασκευη βραδυ για να με κοροιδεψει για το ματς της Πεμπτης.
Τι να κανω;