βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Εγώ θα πάω ρε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tolis14 έγραψε:Όσο και να το αναλύσουμε, σήμερα πραγματικά συνομώτησε το σύμπαν για να αποκλείσουμε. Εδώ έβαλε γκολ ο Λημνιός, τι άλλο να πούμε;
Έβαλε βέβαια σε φάση, που ουδέποτε θα είχε λάβει χώρα, αν το κοράκι δεν είχε καταπιεί το στραγάλι του σε πεντακάθαρες παραβάσεις εναντίον μας, που αν τις σφύριζε, θα είχε λήξει σβηστά το παιχνίδι. Δε θα ασχοληθεί σχεδόν κανένας με αυτήν την εμετική συμπεριφορά, φυσικά, λόγω εκνευρισμού και θολούρας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ ένα θα πω σήμερα:

ΑΡΧΙΔΑΤΗ εμφάνιση

ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΟΚ

Και αυτό το πράγμα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη μας ξεπληρωθεί στο άμεσο ή απώτερο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει σοβαρά, ΑΞΙΖΕΙ και θα φτάσει εκεί που θέλει.

ΥΓ. Την άποψή μου για το πόσο σημαντική ήταν η σημερινή πρόκριση την ξέρουν οι υπόλοιποι διαχειριστές της σελίδας γιατί τους την είπα ΕΓΚΑΙΡΑ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

astral έγραψε:
Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι ότι να ναι.
Θα είχε προκριθεί εμείς με καρμπον τρόπο και τώρα θα γράφαμε εδώ μέσα μη χαίρεται κανείς, είναι απάτη
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

hasio_john έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Πώς κοιμούνται σήμερα; ; πώς ξυπνάνε αύριο; ; να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά; ;
Ε όχι ρε φίλε..

Πραγματικά όχι...

Κόντεψε ο άλλος να μείνει μέσα στο γήπεδο δεν έχει τελική σε όλο το ματς κια θα σε δουλέψουν;;;

Οι ανύπαρκτοι με το κοράκι αγκαλια

ΚΑΙ όμως Σούρμε, η ΝΙΚΗ μόνο μένει ... δυστυχώς! Όλα τ' άλλα μετράνε μόνο στην εσωτερική μας ψυχολογία για να μην πάθουμε και τίποτα. Αν μπορούσα να σου δείξω το κινητό μου, μου έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα καζούρας γνωστοί μου που έχω να τους μιλήσω κάνα χρόνο. Μια "ηλεκτρονική" βόλτα να κάνεις τριγύρω θα δεις χιλιάδες σχόλια χαράς και υπεροψίας από βαζελάκια, αλλά και τους ίδιους τους παράγοντες που βλέπουν καλύτερο τον παναθηναικό, ότι μίλησε τελευταίος με κοχόνες και λοιπές πίπες.
Το ότι τους είχαμε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ σε ΌΛΟ το ματς, πίστεψέ με .... εξαφανίστηκε με την ήττα μας!
Εγώ , εσύ και οι υπόλοιποι εδώ το νιώθουμε, αλλά ως εκεί. Τριγύρω αν δεις υπάρχει ο τούρκος Πορθητής και οι μονομάχοι του που άλωσαν τον Λευκό Πύργο!
Αδερφέ, στα @@ σου. 8-)

Εμείς εδώ νιώθουμε όπως εσύ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Tolaros έγραψε:
astral έγραψε:
να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.
Θα είχε προκριθεί εμείς με καρμπον τρόπο και τώρα θα γράφαμε εδώ μέσα μη χαίρεται κανείς, είναι απάτη
Δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμύριο να προκρυθω με καρμπον τρόπο.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μετά τον γαμημενο τελικό της Ναντ, τον τελικό Γιούρο2000 έπρεπε να ζήσω και αυτό. Καμμία Παναγία στους παίκτες ούτε και στον Σαματα που απλά έκλεισε απόψε για μένα, αλλά αν δεν πεθάνω σήμερα θα ψοφησω κωλόγερος. Δυστυχώς ο πρώτος είναι πρώτος οι άλλοι έπονται. Ένα μεγάλο αχ για τον πρώτο αγώνα.
Πραγματικά σκατά ολα
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Τι συμβαίνει ρε πούστη μου? Αιώνια μουτζωμένοι είμαστε? Γιατί να πετυχαίνουμε πάντα λιγότερα από όσα αξίζουμε? Σε ποιους θα συνέβαινε αυτό ρε παιδιά? Κάπου όπα δηλαδή. Να σε κλέβουν όλα τα χρόνια και να σε κοροϊδεύουν και από πάνω. Δεν έχουμε περιθώριο για το παραμικρό λάθος. Ούτε να τραυματιστούμε δεν μπορούμε. Ολα τα πληρώνουμε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αν υπάρχει θεός ο βαζελος θα βγει τέταρτος κ θα χάσει το κύπελλο .

Αλλά ...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Παντελή αν δεν έριχνες τα γαμωσταυρηδια στον διαιτητή τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στον τελικό
+1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Κατ, το σημερινό είναι το χειρότερο όλων των εποχών,δεν έχουμε ξαναφτάσει 4 φορές στη πηγή και στο τέλος να χάσουμε. Μέσα σε 30 λεπτά , έγινε 4 φορές. Γκολ στο 120 και 3 συνεχόμενα ματς μπολ. Με κλειστά μάτια να βαρέσεις θα βάλεις το 1. Ούτε θεός ούτε διάβολος δε μπορεί να το κάνει αυτό . Κι όμως το ζήσαμε
Διαφωνουμε εγω εκεινο το ματς το βλεπα ενα μηνα στον υπνο μου και δε μπορουσα να το χωνεψω.
Ισως γιατι το Τσουλου για μενα μετρουσε παντα περισσοτερο απ το μαστραπα και τη λιγδα.
Τες πα περισσότερο με στεναχωρει που βλεπω τον κοσμο να ψαχνει μανιωδως να βρει καπου να φορτωσει το κακο μας ριζικο.Ειτε λουτσεκου ειτε Σαματα ακομα και Ντελια που τρεχε σα λυσσασμενος.
Ακομα κι ο μικρος μου να ευχεται θανατους κλπ Καπου πηραμε λαθος δρομο.Δεν ειναι ετσι ο ΠΑΟΚτσης.Δεν πρεπει να ναι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

proedros έγραψε:Κλασικός ΠΑΟΚ σήμερα, τελικά φάνηκε πως με τις άλλες μεγάλες ομάδες έχουμε αποκτήσει νοοτροπία loser. Άσχετα που σήμερα παίξαμε καλά είμαστε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα…Να δούμε που θα τελειώσει αυτό…
Εσυ αλλο ματς ειδες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Ο ραζβαν δεν ήθελε φορ, μάθηματα είναι αυτά, τώρα είναι αναγκασμένος να το καλύψει, δεν ξέρω πως αλλά οφείλει
Αυτό πού σκατα το ξέρουμε ? Πού στο διάολο το ξέρουμε ?
Ε το ξερει ο φιλος ακου τον. Και εξτρεμ που ηθελε ο Λουτσε ειδα που ηρθε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έφυγα από το σπίτι ένα δίλεπτο μετά τον τραυματισμό του Μπάμπα. Σε κατάσταση γάμησε τα, με ταχυπαλμίες και τρέμουλο. Δεν έκατσα να δω ούτε λεπτό από εκείνη τη στιγμή και ακόμα δεν έχω δει.

Με πόνεσε ο αποκλεισμός; Μου γάμησε τα πάντα ναι.

Θα πω μόνο κάτι. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα χτυπήσω το πρωτάθλημα μέχρι τελευταία αγωνιστική.
Και αν είχα 11 παίκτες, όχι 10 και δυο ******* θα έβαζα ένα σπίτι στη κατάκτηση.

Απίστευτη περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον το σημερινό.

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

astral έγραψε:
Tolaros έγραψε:
astral έγραψε: να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.
Δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμύριο να προκρυθω με καρμπον τρόπο.
Τρίποντο buzzer beater Τολακο!!

Χάχαχαχα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”