Εγώ θα πάω ρε!Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θα πάω ρε!Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Έβαλε βέβαια σε φάση, που ουδέποτε θα είχε λάβει χώρα, αν το κοράκι δεν είχε καταπιεί το στραγάλι του σε πεντακάθαρες παραβάσεις εναντίον μας, που αν τις σφύριζε, θα είχε λήξει σβηστά το παιχνίδι. Δε θα ασχοληθεί σχεδόν κανένας με αυτήν την εμετική συμπεριφορά, φυσικά, λόγω εκνευρισμού και θολούρας.tolis14 έγραψε:Όσο και να το αναλύσουμε, σήμερα πραγματικά συνομώτησε το σύμπαν για να αποκλείσουμε. Εδώ έβαλε γκολ ο Λημνιός, τι άλλο να πούμε;
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι ότι να ναι.astral έγραψε:να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Αδερφέ, στα @@ σου.hasio_john έγραψε:ΚΑΙ όμως Σούρμε, η ΝΙΚΗ μόνο μένει ... δυστυχώς! Όλα τ' άλλα μετράνε μόνο στην εσωτερική μας ψυχολογία για να μην πάθουμε και τίποτα. Αν μπορούσα να σου δείξω το κινητό μου, μου έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα καζούρας γνωστοί μου που έχω να τους μιλήσω κάνα χρόνο. Μια "ηλεκτρονική" βόλτα να κάνεις τριγύρω θα δεις χιλιάδες σχόλια χαράς και υπεροψίας από βαζελάκια, αλλά και τους ίδιους τους παράγοντες που βλέπουν καλύτερο τον παναθηναικό, ότι μίλησε τελευταίος με κοχόνες και λοιπές πίπες.sourmenetes έγραψε:Ε όχι ρε φίλε..τσιριγωτης έγραψε:Πώς κοιμούνται σήμερα; ; πώς ξυπνάνε αύριο; ; να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά; ;
Πραγματικά όχι...
Κόντεψε ο άλλος να μείνει μέσα στο γήπεδο δεν έχει τελική σε όλο το ματς κια θα σε δουλέψουν;;;
Οι ανύπαρκτοι με το κοράκι αγκαλια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι τους είχαμε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ σε ΌΛΟ το ματς, πίστεψέ με .... εξαφανίστηκε με την ήττα μας!
Εγώ , εσύ και οι υπόλοιποι εδώ το νιώθουμε, αλλά ως εκεί. Τριγύρω αν δεις υπάρχει ο τούρκος Πορθητής και οι μονομάχοι του που άλωσαν τον Λευκό Πύργο!
Δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμύριο να προκρυθω με καρμπον τρόπο.Tolaros έγραψε:Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι ότι να ναι.astral έγραψε:να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.Tolaros έγραψε:Μα τους το πούμε αυτό αν το σηκώσουν το Μάιο, μη χαίρεστε είναι απάτη
Θα είχε προκριθεί εμείς με καρμπον τρόπο και τώρα θα γράφαμε εδώ μέσα μη χαίρεται κανείς, είναι απάτη
+1926renegade έγραψε:Παντελή αν δεν έριχνες τα γαμωσταυρηδια στον διαιτητή τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στον τελικό
Διαφωνουμε εγω εκεινο το ματς το βλεπα ενα μηνα στον υπνο μου και δε μπορουσα να το χωνεψω.giapas έγραψε:Κατ, το σημερινό είναι το χειρότερο όλων των εποχών,δεν έχουμε ξαναφτάσει 4 φορές στη πηγή και στο τέλος να χάσουμε. Μέσα σε 30 λεπτά , έγινε 4 φορές. Γκολ στο 120 και 3 συνεχόμενα ματς μπολ. Με κλειστά μάτια να βαρέσεις θα βάλεις το 1. Ούτε θεός ούτε διάβολος δε μπορεί να το κάνει αυτό . Κι όμως το ζήσαμεkataramenos5 έγραψε:Οποιος εχει επιζησει απο κεινο το ΠΑΟΚ Αζαξ 3-3 κοιμαται σαν πουλακι σημερα.Τι να μασησει?
Μονο η λαχταρα του Μπαμπα ηταν κατι παραπανω.
Τ αλλα ολα τα χουμε ξαναζησει
Εσυ αλλο ματς ειδεςproedros έγραψε:Κλασικός ΠΑΟΚ σήμερα, τελικά φάνηκε πως με τις άλλες μεγάλες ομάδες έχουμε αποκτήσει νοοτροπία loser. Άσχετα που σήμερα παίξαμε καλά είμαστε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα…Να δούμε που θα τελειώσει αυτό…
Ε το ξερει ο φιλος ακου τον. Και εξτρεμ που ηθελε ο Λουτσε ειδα που ηρθεTolaros έγραψε:Αυτό πού σκατα το ξέρουμε ? Πού στο διάολο το ξέρουμε ?Leonardo10 έγραψε:Ο ραζβαν δεν ήθελε φορ, μάθηματα είναι αυτά, τώρα είναι αναγκασμένος να το καλύψει, δεν ξέρω πως αλλά οφείλει
Τρίποντο buzzer beater Τολακο!!astral έγραψε:Δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμύριο να προκρυθω με καρμπον τρόπο.Tolaros έγραψε:Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι ότι να ναι.astral έγραψε: να πας να το σηκωσεις μαζι τους τοτε, αν δεν ειναι.
Θα είχε προκριθεί εμείς με καρμπον τρόπο και τώρα θα γράφαμε εδώ μέσα μη χαίρεται κανείς, είναι απάτη