ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Magpies4 »

navigator11 έγραψε:Φουλ πίεση από την αρχή δεν πιστεύω ότι θα ασκήσουμε. Ούτε θα πολυρισκάρουμε. Πιστεύω ότι το πλάνο δε θα διαφέρει ιδιαίτερα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον παο Ρουφ. Αν είμαστε και σήμερα εύστοχοι, όπως συνηθίζουμε εδώ και πολύ καιρό, 2 φορές δε γίνεται να μην σκοράρουμε. Εύχομαι μέχρι το 30 να έχει μπει το πρώτο μας.
Υπάρχει και ένα ενδιαφέρον στατιστικό για την κούλα φέτος. Όταν βγαίνουν από Αθήνα φαίνεται να έχουν προβλήματα. Ειδικά με τα μή φιλικά σωματία.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Την Α.Ε.Κ. να κερδίσω . Βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια και αυτό είναι μέχρι στιγμής το μυστικό της ομάδας . Η Α.Ε.Κ. πιστεύω θα βγάλει ένταση γιατί παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα εν αντίθεση με εμάς που ήμαστε μέσα και στους τρείς στόχους . Θα συμφωνήσω με έναν πιο πάνω που γράφει ότι στο πρώτο πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό το τέμπο με αυτούς και να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ημιχρόνιο . Ειναι ένα παιχνίδι για εμένα αντίστοιχο του χθεσινού άσσου της Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπάγερν , το μπούστ του +5 απο την ξαδέρφη θα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος Ελλάδος . Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως σήμερα και αυτός δεν θα περάσει πολύ εύκολα από τας Σέρας και τα λιοντάρια του Πάμπλο , θα στηθεί το αλήστου μνήμης NO PASSARAN του Αγρινίου την χρονιά που ο Βιερίνια έκανε εκείνο το φανταστικό Γκολ και δείξαμε πως εμείς θα το πάρουμε όπως και έγινε. Ο Προπονητής μας έχει πολά όπλα στην φαρέτρα του και καλείτε να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση , κάτι που το κάνει φέτος τέλεια . Για αυτό λοιπόν !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν αντιλαμβανομαι γιατι περιμενουμε την κουλα να βγαλει ενταση και οχι εμας? Τι παει να πει εχει ενα ματς τη βδομαδα ενω εμεις ειμαστε σε 3 διοργανωσεις? Εχουμε την ευτυχη συγκυρια να παιζουμε μαζι της εντος εδρας πριν αρχισουν οι υποχρεώσεις μας για τους αλλους 2 στοχους. Σημερα που μιλαμε εμεις εχουμς το ιδιο επιπεδο επιβαρυνσης με την Κουλα, και καλυτερο και οοιοτικοτερο ροτεισιον απο αυτην. Θα παει η φουτσα συννεφο, που λεει και μια ψυχη εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Gospi έγραψε:Δεν αντιλαμβανομαι γιατι περιμενουμε την κουλα να βγαλει ενταση και οχι εμας? Τι παει να πει εχει ενα ματς τη βδομαδα ενω εμεις ειμαστε σε 3 διοργανωσεις? Εχουμε την ευτυχη συγκυρια να παιζουμε μαζι της εντος εδρας πριν αρχισουν οι υποχρεώσεις μας για τους αλλους 2 στοχους. Σημερα που μιλαμε εμεις εχουμς το ιδιο επιπεδο επιβαρυνσης με την Κουλα, και καλυτερο και οοιοτικοτερο ροτεισιον απο αυτην. Θα παει η φουτσα συννεφο, που λεει και μια ψυχη εδω μεσα.
Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι που πρέπει να τα δώσουμε όλα από την αρχή αυτό με την Ξαδέρφη με έξυπνη διαχείριση μπορούμε με ένταση στο δεύτερο να το φέρουμε στα μέτρα μας , το σίγουρο είναι ότι ο Λούτσε ξέρει τι θέλει καλύτερα από εμάς τους δύο...ως προς τα παιχνίδια όμως ο καθένας μας μπορεί δημοκρατικά να έχει την δική του οπτική και η δική μου είναι η παραπάνω οπως και η δική σου επίσης σεβαστή. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ποια Τετάρτη ρε. Σήμερα μπαίνεις και τους πατάς. Η Τετάρτη είναι σε 4 μέρες. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Taseos έγραψε:Ποια Τετάρτη ρε. Σήμερα μπαίνεις και τους πατάς. Η Τετάρτη είναι σε 4 μέρες. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Η ΠΟΙΑ ΤΕΑΡΤΗ θα σου δώσει το πλεονέκτημα για έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου....δεν την λές και ασήμαντη. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πηδήξτε τους!!!
Πίστη στην ομαδάρα μας!!!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Eagle1980 έγραψε:
Taseos έγραψε:Ποια Τετάρτη ρε. Σήμερα μπαίνεις και τους πατάς. Η Τετάρτη είναι σε 4 μέρες. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Η ΠΟΙΑ ΤΕΑΡΤΗ θα σου δώσει το πλεονέκτημα για έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου....δεν την λές και ασήμαντη. :opaokara:
Μη με μπερδεύεις με τον Ρούλη φίλε. 3 στόχους έχω. Πρωτάθλημα κύπελλο και ευρωπαϊκό. Κάθε αγώνας στην ώρα του.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Το αυτό!
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Το μακρινό 2009 όσοι είναι πραγματικά σκληροπυρηνικά σαντοσκυλα θα θυμούνται ότι παίξαμε φιλικό με την μεξικάνικη Τσιβας. Χάσαμε 1-0. Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες μας δεν πρέπει να κατάφεραν να κοιτάξουν την αντίπαλη εστία. Συνεχώς είχαν ένα κολλημένο αντίπαλο στο σβέρκο τους. Ήταν σοκαριστικό το μαν του μαν που έπαιζαν. Με τον καιρό παρατήρησα ότι έτσι έπαιζε και η εθνική του Μεξικού.
Ο Αλμέιδα προφανώς είναι επηρεασμένος από το πολυετές πέρασμά του από αυτή τη χώρα. Μαν του μαν παντού. Μπελάς πραγματικός στα ντέρμπι, καμία εξέλιξη όταν η ομάδα του έχει τη μπάλα στα πόδια της. Δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τίποτα καινούριο.
Το θέμα μας όμως είναι ο ΠΑΟΚ.
Όλο το ζουμί είναι να δημιουργήσουμε υπεραριθμιες. Για μένα ο παίκτης κλειδί είναι ο Μεϊτέ. Είναι αυτός που με τις α λα Γκαρσία προσποιήσεις με το σώμα, αφήνει πίσω τον αντίπαλο.
Το καλό με το Μεϊτέ είναι πως μετά την πρώτη τρίπλα μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα για 10 με 15 μέτρα και να ξεκινάμε επιθέσεις με παίκτη παραπάνω. Οι κίτρινοι θα του κάνουν συνεχώς φάουλ ή θα προσπαθούν να μη φτάνει η μπάλα σε αυτόν. Είναι σημαντικό το πως θα σφυρίξει ο διαιτητής. Αν κάνουν ασύδοτα φάουλ χωρίς κάρτα θα έχουμε πρόβλημα γιατί δε θα μπορούμε να βρούμε ρυθμό.
Άντε να αρχίσει η ματσάρα..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οπως επισης να μην γινουν λαθος πρωτες πασες οταν ξεκιναει η επιθεση απο τον τερματοφυλακα...

στα πρωτα 20 λεπτα ειναι αρκετα καλοι σε αυτο .....σε ολον τον αγωνα θελει προσοχη αλλα στις αρχες των ημιχρονων ειναι παντα καλοι...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Αυτό είναι δεδομένο τεραστιε Φερνάντο.
Δε θα αντέξω να δω 5ο ματς να τους δίνουμε τη μπάλα κοροιδισια.
Επιτέλους να δούμε ένα ματς με αυτούς που θα κριθεί καθαρά στις ικανότητες της κάθε ομάδας.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ηλπιζα ο ΜΑ να έχει δείξει πραγματάκια και σε αυτό το ματς να είναι βασικος μαζί με τον Μειτε . Να παίρνει την μπάλα να γυρίζει και να φεύγουμε στην επίθεση με υπεραριθμια. Όταν μάλιστα είπαν για την εξαιρετική του πίεση τον σκεφτόμουν μαν του μαν στον πινεδα και εκεί τελειώνεις την ΑΕΚ . Από την άλλη όταν μια ομάδα έχει εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής παίζει στην έδρα της και ακόμα και το χ δεν είναι καταστροφή σκέφτεσαι για ποιον λόγο να χαλάσω την δίκη μου ισορροπία επιθετικα είτε με μουργκ για σκαλοπάτι είτε με ντελια που δημιουργεί υπεραριθμίες με τις τριπλές του και να προσαρμοστώ στο πλάνο του αντιπάλου ;
Ίσως αυτό που λέω να ταιριάξει καλύτερα στο ματς την ΟΠΑΠ αρένα.
Για να δούμε ! Πάντως από τακτικό κομμάτι είναι πολύ ενδιαφέρον ματς. Με τον βαζελο ήμουν σίγουρος τι θα δω . Αν και πίστευα αυτό που ειδαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα το βλέπαμε από την αρχή. Με το σκουλήκι ήμουν πάλι σίγουρος και απλά ηλπιζα να ανοίξουμε το σκορ εμείς. Σήμερα πραγματικά δεν έχω ιδέα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν περναει η ωρα

Τσακαλεας λεει Ταισον Ντελιας Ζιφκο και Σαματα μπροστα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Taseos έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:
Μη με μπερδεύεις με τον Ρούλη φίλε. 3 στόχους έχω. Πρωτάθλημα κύπελλο και ευρωπαϊκό. Κάθε αγώνας στην ώρα του.
Και εγω μαζί σου είμαι και για τους τρεις στόχους σήμερα όμως και χ να έρθει δεν εχασά το πρωτάθλημα που πιστεψέ μου και εγω όσο εσύ θέλω την Νίκη , απλώς εκφράζω με την οπτική μου μία αλλη αντιληψη το πως θα πρέπει να διαχειριστω το παιχνίδι τακτικα τίποτε άλλο. Την Τετάρτη όμως θέλω νίκη οσο το δυνατόν με περρισότερα γκολ αυτο είπα. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”