ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα στραβης...σε συνδυασμό με τα δύο χαμένα πέναλτι
- AlxNeapoli1
Ερωτηση. Γιατι δεν πηρε δευτερη κιτρινη ο αμυντικος τους? Και δευτερον, εντελως παιδικη εκτελεση του Σαματα στο κεντρο χαμηλα.
Ο παικτης απλα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ, πρεπει να το εμπεδωσουμε.
Ντεσποντοφ πρεπει να εκτελει
Ο παικτης απλα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ, πρεπει να το εμπεδωσουμε.
Ντεσποντοφ πρεπει να εκτελει
- john4serres
-
Σβαμπ και Σαματα πρεπει να εχουν φαει πολλα μελομακάρονα. Δεν μπορουν να συγχρονιστούν σήμερα.
Επρεπε να το εκτελεσει ο Μουργαρος το 2ο πεναλντι.
Επρεπε να το εκτελεσει ο Μουργαρος το 2ο πεναλντι.
- Amsterdamer_87
Τι ψοφια πεναλτυ ειναι αυτα που χτυπατε ρεεεε..
Το φελεκι μου μεσα...
Το φελεκι μου μεσα...
Οκ παιδια ναι ο Σαματα σημερα δεν βλεπεται και προφανως εχει το μυαλο του να παει στην Εθνικη.
Παρολαυτα εφοσον δεν θα εχουμε θεμα με το αποτελεσμα εγω θα τον αφηνα σε ολον τον αγωνα μεσα.
Παρολαυτα εφοσον δεν θα εχουμε θεμα με το αποτελεσμα εγω θα τον αφηνα σε ολον τον αγωνα μεσα.
- hasio_john
Απόλαυση να βλέπεις την ομαδάρα μας που απόλυτα φυσιολογικά έχει κοιλιά μετά από διακοπή!
Σήμερα ο τερματάς τους είναι στα καλύτερά του, αλλά στο δεύτερο θ' αρπάξει άλλα 2...
Όσο για τα πέναλτι, τι να πω... δεν είναι η μέρα μας σήμερα! Είναι γάτα και ο άλλος στα δοκάρια, τα βαρέσαμε και ζούφια! Νομίζω ο Μουργκ πρέπει να τα βαράει από δω και πέρα.
Σήμερα ο τερματάς τους είναι στα καλύτερά του, αλλά στο δεύτερο θ' αρπάξει άλλα 2...
Όσο για τα πέναλτι, τι να πω... δεν είναι η μέρα μας σήμερα! Είναι γάτα και ο άλλος στα δοκάρια, τα βαρέσαμε και ζούφια! Νομίζω ο Μουργκ πρέπει να τα βαράει από δω και πέρα.
Η λογική που το βάρεσε φαντάζομαι ότι ήταν για να πάρει ψυχολογία. Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα ψυχολογίας.
-
Πως γίνεται να μην πήρε δεύτερη κίτρινη για χτύπημα στο κεφαλί??? 

- ΑποστόληςΑ
Καθαρή αποβολή του παίκτη του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη. Πιο καθαρή δεν γίνεται!PAOK_Antarctica έγραψε:Έπρεπε να δώσει τουλάχιστον δεύτερη κίτρινη στο πέναλτι θεωρώ
Εστω ο Μουργκ, αν όχι ο Δέσποτας.
Κι οι δυο έχουν εξαιρετικά χτυπήματα στη μπάλα γενικότερα.
Κι οι δυο έχουν εξαιρετικά χτυπήματα στη μπάλα γενικότερα.
Δυστυχως ο Σαματα δεν εχει σχεση με ποδοσφαιριστη. Τρεχει μαχεται,αλλα ακομα και το πεναλτυ ουτε καταλαβαμε για ποιον λογο επεσε με το κεφαλι να διεκδικησει την μπαλα,μεχρι και ο αμυντικος του οφη απορουσε. Καλα δεν σχολιαζω για την εκτελεση.
Κατα τα αλλα η ομαδα,αν αποφασισει να πατησει γκαζι και αν χασει η αντιπαλη αμυνα για λιγο την συγκεντρωση,μπορει να βαλουμε 3 γκολ σε δεκαλεπτο.
Μαρεσει που καθε φορα που ανεβαινουμε μυριζει και γκολ.
Δεσποτης 1 γκολ μια ασιστ και πεναλτυ κερδισμενο. Θα μπορουσε να βαλει και δευτερο. Παμε γερα

Κατα τα αλλα η ομαδα,αν αποφασισει να πατησει γκαζι και αν χασει η αντιπαλη αμυνα για λιγο την συγκεντρωση,μπορει να βαλουμε 3 γκολ σε δεκαλεπτο.
Μαρεσει που καθε φορα που ανεβαινουμε μυριζει και γκολ.
Δεσποτης 1 γκολ μια ασιστ και πεναλτυ κερδισμενο. Θα μπορουσε να βαλει και δευτερο. Παμε γερα