Στους ομίλους για να μπούμε,
Και δυο-τρεις μεταγραφές να τρελαθούμε !

Kαι η επίθεση θα ξεκινήσει με key pass του Τετράτζε!!kataramenos5 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι θα σκοραρει ο Οζντοεφ σημερα.
Μετα απο ασιστ Φελιπε .
Βασικα πρεπει να γεμισει με χαφ το κεντρο.
Ειμαι χαλια το ξερω.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ
και στο κεντρο μας μετραω 8 κεφαλια.
Που τα βλεπω τ αλλα 6?
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.
https://youtu.be/SQ6XOinGrGM?si=hk3WrPGhhYgkYWuf
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν όμως βγήκε ο Ναρει και μπήκε ο Τάισον η ομάδα δεν είχε ούτε αυτές τις 7-8 φορές στον κενό χώρο. Όταν μπήκε στο 61 ο Τάισον η ομάδα δεν ξαναβγήκε με σωστές προϋποθέσεις. Ο Τάισον, ο Ντελιας και ο Ζιβκοβιτς είναι φοβεροί παίκτες. Όταν παίζουν ταυτόχρονα όμως δημιουργείται πρόβλημα ειδικά άμα ο μπροστινός τους είναι ο Μπράντον. Για αυτό αναφερθηκα στα ματς με ολυμπιακό, αεκ και Μπειταρ το εντός. Μιλάω φυσικά για open playing καταστασεις και όχι για στημένες φάσεις ή κάποιο αβίαστο λάθος αντιπάλου... Θέλω να γράψω ένα σεντόνι σχετικό με αυτήν την άποψη αλλά το αφήνω για άλλη στιγμή. Τώρα προέχει μόνο το σημερινό ματσάκι και γενικότερα η πρόκριση. Πιθανή πρόκριση με Χαρτς μπορεί να μας αλλάξει όλη τη χρονιά. Θετική ενέργεια και τίποτα αλλο..nunies4 έγραψε:Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι στο Σπλιτ ο Νάρεϊ έφυγε πάνω από 7-8 φορές στο κενό χώρο και παίζει να είχε το πρωτοφανές 0 στα 7/8 σωστών επιλογών. Δεν μπόρεσε να βρεί συμπαίκτη ποτέ