27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Μια χαρά ήταν σήμερα, χωρίς το κάτι τρομερό. Εγώ όμως δεν μπορώ να δω πως είναι παίκτης εκατομμυρίου σε συμβόλαιο. Παίκτης που λόγω Ρωσίας πληρώνεται πολύ παραπάνω απτην αξία του. Μακάρι να διαψεύστω. Επίσης τον επηρέασε παρά πολύ στο μυαλό το παιχνίδι της γειτονιάς και του δημιούργησε νεύρα.
- figurehead4
Σήμερα ήταν μια πολύ καλος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο.
Ο καλύτερος του κέντρου ήταν στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε όλη η ομάδα, δεν έκανε κάτι λάθος.
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους.
Ποιος Σβαμπ ρε παιδιά; Αλήθεια τώρα;
Ο καλύτερος του κέντρου ήταν στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε όλη η ομάδα, δεν έκανε κάτι λάθος.
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους.
Ποιος Σβαμπ ρε παιδιά; Αλήθεια τώρα;
Εμένα μ άρεσε σήμερα.
Περίμενα αλλαγή Μειτε-Τσιγγαρα, για να ανέβεις περισσοτερο
Περίμενα αλλαγή Μειτε-Τσιγγαρα, για να ανέβεις περισσοτερο
Είπαμε, ο παίτης είναι βελτιωμένος Σάχοφ.
Μην περιμένετε να τον δείτε να κάνει την ματσάρα.
Δεν καθυστερεί ποτέ την ανάπτυξη, ξέρει που θα δώσει την μπάλα πολύ πριν την υποδεχτεί και είναι και σκυλί αμυντικά αν και αργός...
Μην περιμένετε να τον δείτε να κάνει την ματσάρα.
Δεν καθυστερεί ποτέ την ανάπτυξη, ξέρει που θα δώσει την μπάλα πολύ πριν την υποδεχτεί και είναι και σκυλί αμυντικά αν και αργός...
Ο Ουκρανός άλλους 5 σαν κ αυτόν ήθελε
Κάτι μεταξύ Τσουκαλά και Χαρίση σε ποιότητα
Κάτι μεταξύ Τσουκαλά και Χαρίση σε ποιότητα
- john4serres
Δεν θα τον συνέκρινα με τον σακοφ αν και φαίνεται να έχουν παρόμοια ταχύτητα. Ο οζντοεβ φαίνεται πιο aggressive ενώ σίγουρα δεν έχει ούτε το vision και ίσως ούτε ( αυτό πρέπει να περιμένουμε) την ικανότητα στο σκοράρισμα
Δεν με έχει πείσει προς το παρόν . Φαίνεται σαν χαμένος κάπου στο χώρο του κέντρου.
Δεν μπορεί να περάσει εύκολα παίκτη με ντρίμπλα , θα προτιμήσει 1-2.
Αμυντικά δεν τον λες και σκιάχτρο .
Μια φωνή μέσα μου λέει ,πως ψωνίσαμε από σβέρκο .η άλλη λέει ότι είναι νωρίς και όπου πήγε έγραψε νούμερα .
Είμαι προβληματισμένος με αυτόν . αισιοδοξώ πως θα δείξει αυτά που θελουμε .
Δεν μπορεί να περάσει εύκολα παίκτη με ντρίμπλα , θα προτιμήσει 1-2.
Αμυντικά δεν τον λες και σκιάχτρο .
Μια φωνή μέσα μου λέει ,πως ψωνίσαμε από σβέρκο .η άλλη λέει ότι είναι νωρίς και όπου πήγε έγραψε νούμερα .
Είμαι προβληματισμένος με αυτόν . αισιοδοξώ πως θα δείξει αυτά που θελουμε .
Διαφωνώ με τους φίλους παραπάνω εγώ στο γήπεδο βλέπω ένα μια χαρά παίκτη που μάλιστα πατάει κι πολλές φορές περιοχή. Αυτό που δεν βλέπω είναι να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το είναι κακός παίκτης.
-
Πολυ θετικός σήμερα οσο επαιξε. Το μονο χαφ που ειδε γηπεδο στην αναμπουμπουλα.
Α μπα; Σμρ σας άρεσε; Ο Οζντοεφ εκτιμάται από αυτούς που βλέπουν και ξέρουν από ποδόσφαιρο. Παίχτης βαρόμετρο θα ναι και δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα. Θυμηθείτε με τι σας λέω…