ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα
Συγνώμη , είμαι υποχρεωμένος να κάνω κριτική στο αγαπημένο μου σαιτ.
Ενημερώνομαι αποκλειστικά από το paokmania εδώ και πολλά χρόνια.
Σήμερα διάβασα άρθρο που αναπαράγει την προπαγάνδα της χάρτινης.
Παρακαλώ το άρθρο από το παοκ ντει με θέμα του τι έγινε στα αποδυτήρια στο ΠΑΟΚ αεκ να κατέβει γιατί είναι εξοργιστικό
Ενημερώνομαι αποκλειστικά από το paokmania εδώ και πολλά χρόνια.
Σήμερα διάβασα άρθρο που αναπαράγει την προπαγάνδα της χάρτινης.
Παρακαλώ το άρθρο από το παοκ ντει με θέμα του τι έγινε στα αποδυτήρια στο ΠΑΟΚ αεκ να κατέβει γιατί είναι εξοργιστικό
-
Φίλε Θεοφιλε εγώ το ανέφερα χθες εκείνη την στιγμή μέσα από το γήπεδο. Οι δικοί μας είχαν μπει εκείνη την στιγμή και οι οπαδοί μπερδεύτηκαν και γιουχαραν γιατί νόμιζαν ότι είναι της ΑΕΚ. Για αυτό και μετά φώναξαν δεν ήμαστε καλά στα μυαλά μας.Θεόφιλος έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε από κάποιον συνοπαδό, αλλά το αφήνω εδώ μαζί με όλα όσα ζήσαμε εχτές:
Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο κύριος Μάνταλος μπήκε κουστουμαρισμένος με τους συμπαίκτες του στο χορτάρι, για μια αναγνωριστική βόλτα. Κι ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στο κέντρο του γηπέδου, αυτός ήρθε στην 4 και μας έδειχνε το σήμα στη μπλούζα του.
Φυσικά, τρολαρίστηκε από την κερκίδα (άκουσε πρώτα τα γαλλικά του, και έπειτα αρχίσαμε να τον χειροκροτούμε, παρέα με το σύνθημα «Λαλαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας»).
Κατανοητός ο λόγος να μας προκαλέσουν με το καλημέρα. Ευτυχώς όμως που η Τούμπα που ζω και αναπνέω τα τελευταία χρόνια, ωρίμασε. (Με μόνη εξαίρεση τον τύπο που πέταξε τη κροτίδα)
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικά δεν κατάλαβα τι λέτε...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
με ποιόν μπορείς όμως να μπερδέψεις τον Μάνταλο..πρέπει να είναι πολύ χάλιαBlackFriday έγραψε:Φίλε Θεοφιλε εγώ το ανέφερα χθες εκείνη την στιγμή μέσα από το γήπεδο. Οι δικοί μας είχαν μπει εκείνη την στιγμή και οι οπαδοί μπερδεύτηκαν και γιουχαραν γιατί νόμιζαν ότι είναι της ΑΕΚ. Για αυτό και μετά φώναξαν δεν ήμαστε καλά στα μυαλά μας.Θεόφιλος έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε από κάποιον συνοπαδό, αλλά το αφήνω εδώ μαζί με όλα όσα ζήσαμε εχτές:
Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο κύριος Μάνταλος μπήκε κουστουμαρισμένος με τους συμπαίκτες του στο χορτάρι, για μια αναγνωριστική βόλτα. Κι ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στο κέντρο του γηπέδου, αυτός ήρθε στην 4 και μας έδειχνε το σήμα στη μπλούζα του.
Φυσικά, τρολαρίστηκε από την κερκίδα (άκουσε πρώτα τα γαλλικά του, και έπειτα αρχίσαμε να τον χειροκροτούμε, παρέα με το σύνθημα «Λαλαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας»).
Κατανοητός ο λόγος να μας προκαλέσουν με το καλημέρα. Ευτυχώς όμως που η Τούμπα που ζω και αναπνέω τα τελευταία χρόνια, ωρίμασε. (Με μόνη εξαίρεση τον τύπο που πέταξε τη κροτίδα)

Μέσα οαρης κ έξω βόλος θα ήταν ιδανικό για ξεκίνημαGospi έγραψε:Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.
Gospi έγραψε:Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.

+++++++
- abc_o_ karpouzas
Να είσαι σίγουρος ότι η προχθεσινή τσαπου τους προσγείωσε άσχημα.. Πως πέφτει κάποιος και χτυπάει στο κεφάλι; και όχι όπου να είναι αλλά στο φρύδι πάνω από το μάτι...Gospi έγραψε:Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.
Εχεις δει...φιλε μου..αιμοραγια σε τέτοιο χτύπημα;
Δυσκολα να το μαζέψουν...και εάν γίνει αυτό που λες εκεί μέσα;;

Για μένα έχει τεράστια σημασία το παιχνίδι εκτός έδρας με του σκουλήκι ( το οποίο κάνει και την διαφορά με τους άλλους τρεις διεκδικητές) να γίνει στις δύο βαριά βαριά τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Τότε που θα έχουν διαλύσει και οι μισοί θα κάνουν μπάνια και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάμε να τους βάλουν κανένα μισθό στην τράπεζαdragon έγραψε:Μέσα οαρης κ έξω βόλος θα ήταν ιδανικό για ξεκίνημαGospi έγραψε:Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]b2BIOlKYzzs[/youtube]
Sold-out πάλι δεν μπορεί ο περήφανος λαός.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ;;;
Pineda έχει χώρο, κοιμήθηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ...
Φοβερός επαγγελματίας. Aekmania Web Radio.
Sold-out πάλι δεν μπορεί ο περήφανος λαός.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ;;;
Pineda έχει χώρο, κοιμήθηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ...
Φοβερός επαγγελματίας. Aekmania Web Radio.
Τον Βολο και τον οαρη τους θέλω στα ενδιαμεσα για να σπαει η πιεση απο τα σοβαρα ντερμπι. Στο πρώτο ματς πρεπει να παιξουμε εκτός εδρας με τον πρωτοπορο. Θα ειμαστε στην πιο ξεκουραστη φαση που θα βρεθουμε σε ολα τα πλει οφφ και σε πιθανη νικη μας θα εχουμε ροκανισει με το καλημερα τη διαφορα με την κορυφη και θα εχουμε ρημαξει τον αντιπαλο (γκρινια, απογοητευση κλπ). Τι να το κανω να κερδισω ρουλη και βολο και να παω σε πρωτο ντερμπι κουρασμενος και να κανω ηττα?dragon έγραψε:Μέσα οαρης κ έξω βόλος θα ήταν ιδανικό για ξεκίνημαGospi έγραψε:Λοιπον, θελω πρωτο ματς πλει οφφ με χαρτινη κατω στη χαβουζα. Να τους κανω κηδεια και ξεπαρθενιασμα με το καλημερα και να τους μαμησω την ψυχολογια για την συνέχεια.
Η ομαδα δειχνει να εχει βρει τον τρόπο να διαχειριζεται τα ντερμπι και να κλειδωνει ανετα τους δυνατους αντιπαλους. Το πρωτο ματς ειναι χρυση ευκαιρια! Δευτερο ας ειναι ο ρουλης στην τουμπα για να τον παρουμε και να αρχισει να φτιαχνεται ασχημα ο κοσμος! Και φυσικα συμφωνω με Ρενεγκειτ, τον ρουλη εκτος τον θελω στην τελευταια 3αδα αγωνων, αλλα οχι τελευταιο ματς. Αν κρινεται το πρωταθλημα δεν θελω να νιωσουν ρυθμιστες. Βολο θελω τελευταιο ματς εντος και να συνδυαστει με φιεστα τιτλου ή στην χειροτερη με δευτερη θεση
- PAOK_Antarctica
Όταν ο ΠΑΟΚτσής κάνει σχέδια, ο θεός γελάει.
Ας περάσουμε από τα Γιάννενα πρώτα και βλέπουμε.
Ας περάσουμε από τα Γιάννενα πρώτα και βλέπουμε.
Καταλαβαίνω την λογική σου γκοσπι αλλά περα απο την κούραση ένας παραγοντας σημαντικος είναι κ η ψυχολογία. Δυό νίκες για ξεκίνημα σου δίνουν ώθηση που θα ξεπεράσει την οποια κούραση η οποία θα υπάρχει κ στον αντίπαλο κ μάλιστα μεγαλυτερη γιατί θα έχει παιξει ντέρμπι. Επίσης στο δικό σου σενάριο αν χάσουμε το πρωτο εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο εκτός από απογοήτευση θα φορτώσει πολυ πιεση γιατί δεν θα σε παιρνει για άλλο στραβοπάτημα ταυτόχρονα θα έχεις δώσει την ψυχολογία στα υψη στον πρωτοπόρο