ζέλα - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
1%
Sastre
8
4%
Ingason
4
2%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
2
1%
Schwab
2
1%
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
2
1%
Κωνσταντέλιας
184
83%
Oliveira
7
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάργας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dantas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
1
0%
Biseswar
9
4%

Σύνολο ψήφων: 222

Gangster

Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Gangster »

Τώρα είδα και τα HL από Cosmote. Εκτός της εμετικής μετάδοσης, μας έδειξαν σαν φάσεις του βάζελου 2 στιγμές που κατέληξαν σε επιθετικά φάουλ (δεν έγινε καν φάση δηλαδή).. Και την φάση με τον Μπίσεσβαρ (ναι ναι το κλασικό πλασεδάκι που όλοι ξέρετε..) δεν το έδειξαν καθόλου. Σιχάματα μια ζωή..
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Μπραβο στην ομαδα φοβερο παιχνιδι. Αν παιζαμε με Κωνσταντελια βασικο Αουγκουστο στα χαφ και Μπισε Αντρε παγκο θα ειμασταν σε πολυ καλυτερη θεση. Δεν πειραζει ακομα και τωρα η ομαδα ανεβηκε επιπεδο. Αν την ενισχυσουν με 1-2 παικτες κελιδια μπορουμε ακομα και για το πρωταθλημα. Μπραβο σε ολους και προσγειωμενα και ταπεινα παμε να δουμε τα παιχνιδια ενα ενα. Η διαιτησια ηταν εμετικη επιπεδου Λαοθ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλός ο ενθουσιασμός που έφερε το αποτέλεσμα αλλά καλό θα ήταν να μην πετάμε στα σύννεφα.
Το πρωτάθλημα δεν είναι σπρίντ είναι μαραθώνιος και είναι φυσικό και φυσιολογικό άλλοτε να είσαι περισσότερο φορμαρισμένος από μία ομάδα και άλλοτε λιγότερο.
Στο πρώτο γύρο ο βάζελος ήταν εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν εμείς ενώ τώρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Αν θέλουμε όμως αυτή η κατάσταση να παγιωθεί και να μην ξαναβρεθούμε στην πρότερη θέση που ήμασταν... καλό θα ήταν να γίνουν αυτές οι δύο αναγκαίες μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ!
0-3 στο 50΄και fair play απεναντι στον φετινο πρωκταθλητη. Μας τα ειχαν ζαλισει με τον θιασο του γκανταλφ απο την αρχη της σαιζον. Χθες λοιπον, που λετε, ο ΠΑΟΚ διδαξε πως χτιζεις ομαδα σωστα. Με σωστο πλανο, υπομονη και αρκετη δουλεια. Το ποδοσφαιρο ανταμειβει αυτον που το σεβεται.

Το δευτερο γκολ ειναι μαγικο! Ομορφο ποδοσφαιρο απο την ομαδα χθες. Στο β καναμε σωστα διαχειρηση. Μπραβο σε ολους. ΜβΠ Ντελιας.

Τωρα παμε για την προκριση την Πεμπτη και συνεχιζουμε παιχνιδι-παιχνιδι. Χαμηλα τη μπαλα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Teleutaios Savourai έγραψε:Απλά για εμένα τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του όταν:

- Σταμάτησε ο Αογκούστο να παίζει 10αρι και γύρισε στη φυσική του θέση (6)
- Σταμάτησε να παίζει ο Κούρτιτς
- Άρχισε να παίζει ο Ντέλιας
- Απέκτησαν αυτοπεποίθηση οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας να παίζουν το build-up με πάσες
+ Ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση Oliveria εντός ΚΑΙ εκτός κουτιού.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπ@@κι ηταν αυτο!
Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπ@@κι ηταν αυτο!
Πωπωπω πωπωπω
τι τσιμπ@@κι ηταν αυτο!

:pano: :pano: :pano:
Απειρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.-
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ. Να χα χιλια ματια
τον Ντελια μας να βλεπω!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Gangster έγραψε:Τώρα είδα και τα HL από Cosmote. Εκτός της εμετικής μετάδοσης, μας έδειξαν σαν φάσεις του βάζελου 2 στιγμές που κατέληξαν σε επιθετικά φάουλ (δεν έγινε καν φάση δηλαδή).. Και την φάση με τον Μπίσεσβαρ (ναι ναι το κλασικό πλασεδάκι που όλοι ξέρετε..) δεν το έδειξαν καθόλου. Σιχάματα μια ζωή..
Ούτε το πλασέ που προσπάθησε να κάνει ο Oliveira πάνω από τον Brignoli.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο ματς ήταν η αντίδραση του Ραφα Σοάρες στο τρίτο γκολ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Λόγω της τοξικότητας που επικρατεί δεν είχα σκοπό να γράψω, όμως ο κύριος με το 65 στην πλάτη (κυρίως αυτός)
ως δια μαγείας κατάφερε μέσα από τις εμφανίσεις του να την μειώσει σε βαθμό ανεκτικό.
Τίθενται μερικά ερωτήματα και η απάντηση σε αυτά με βάση τα δεδομένα που μπορούμε να έχουμε
ως παρατηρητές της όλης διαδικασίας, μοιάζουν ρητορικά.
Γιατί δεν έπαιζε βασικός ο Κωνσταντέλιας αντι του Μπισεσβαρ απο την αρχή;
Γιατί ο Ντάγκλας έπαιζε εκτός θέσης;
Ο Ραφα Σοάρες πόσο χειρότερος ήταν απο τον ξαζουμισμένο ΒιεΪρίνια και ήταν στην εξέδρα;
Γιατί ο Κούτσιας δόθηκε δανεικός ενώ δεν έχουμε αξιόπιστο φορ;
Γιατί ο Λουτσέσκου είναι εμμονικός;
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. εξελίσσεται ενώ δεν θα έπρεπε να εξελιχθεί;
Τοξικότητα ε;; χμμ... άντε ας απαντήσω.
1. Επειδη δεν ήταν έτοιμος
2.Επειδή δεν είχε αλλον
3.Ο Ράφα ήταν τραυματίας και μετά δήλωσε ανέτοιμος Επαιζε ο Τσαούσης και όχι ο Βιερίνια
4.Εχουμε αξιοπιστο φορ, ο δε Κούτσιας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα εκεί που είναι
5.Επειδή μπορεί
6.Επειδή μπορεί
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ένα τεράστιο μπράβο για χθες σε προπονητή και παίκτες. Ήταν με διαφορά από τα υπόλοιπα ματς εδώ και χρόνια, το ματς που κατεβήκαμε σε ντέρμπι ως ίσοι προς ίσο μην πω με αέρα καλύτερου για να κανουμε το παιχνίδι μας.

Ο λουτσεσκου που πολλοί τον κραξαμε μέσα στην χρονιά ότι δεν ξεκολλάει από το αναχρονιστικο αργό ποδόσφαιρο ανουσιας κατοχής, φαίνεται πως δουλεύει, έχει κάνει την ομάδα να παίζει 2 ταχύτητες πανω από κάθε άλλη ομάδα του και να έχει κυκλοφορία σε όλα τα μηκη και πλάτη του γηπέδου. Αυτός ο χθεσινός, ήταν ένας ΠΑΟΚ από τα προσεχώς και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται στο γκρουπ.

Μεμονωμένα για κάθε παίκτη έχω να σταθώ στην εκπληκτική εμφάνιση του σαστρε όπως επίσης και στο εξαιρετικό δίδυμο ιγκασον κουλιερακη. Προφανώς για τον κωνσταντελια δεν χρειάζεται να γράψω κάτι αφού το παιδί μιλάει, βασικά δεν μιλάει αλλά χορεύει μέσα στο γήπεδο. Επίσης να σταθώ στην τρομερή εμφάνιση Σβαμπ αν και χάλασε πολύ την εικόνα του με κάποιες εύκολες πάσες που έκανε λάθος. Ο αγκουστο τρομερός (και αυτός έχει φάει πολύ κράξιμο από εμένα) όπως και ο ολιβειρα που πλην της ατυχίας του στα δύο δοκαρια δίδαξε το πως θέλει ο λουτσεσκου τον επιθετικό να παίζει. Ειλικρινά δεν βρίσκω υστερησαντα πλην μόνο του ναρει που βρίσκεται σε κάκιστη πνευματική κατάσταση.

Πολλά μπράβο λοιπόν από εμένα και πάμε με την ίδια ορμή την Πέμπτη να τους κλείσουμε εντελώς το σπιτάκι τους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να γράψω 2 λόγια γιατί την άλλη εβδομάδα μάλλον ήμουν σε πολύ απαισιόδοξο mood και έγραψα υπερβολές για τους στόχους.

Οι 2 τελευταίες νίκες για εμένα πιστοποίησαν την αίσθηση που έχουμε όλοι μας ότι η ομάδα δουλεύει και βελτιώνεται. Είτε αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα και στους βαθμούς είτε όχι. Τρελή κ@υλα αυτό το 5-0 απέναντι στη πρωτοπόρο ομάδα αλλά τα πανηγύρια μένουν εκεί , για εμένα τουλάχιστον.

Θα διαλέξω 2 πράγματα για να σταθώ.

Γιατί ο βάζελος ξεφούσκωσε ; Μπορούμε να πάρουμε κάτι εμείς από αυτό ; Για μένα ο βάζελος έπεσε (προσωρινά;) για τον ίδιο λόγο που εμείς πέσαμε πέρυσι στο τέλος. Έπαιξε σε υψηλή ένταση για 3-4 μήνες αλλά η έλλειψη λύσεων δε του επέτρεψε να συνεχίσει έτσι. Είναι φυσιολογικά ο Παλάσιος πχ να κάνει κοιλιά μέσα στη χρονιά ή ο Αιτορ να τραυματιστεί..όπου Παλάσιος βάλε Ζιβκοβιτς κι όπου Αιτορ πχ Καντουρί. Το θέμα είναι ο προπονητής να βρει τρόπο να έχει ενεργό ένα γκρουπ 15-16 παικτών που θα τραβήξουν κουπί μέχρι τέλους. Γιατί τώρα χαμογελάμε αλλά πρέπει να πάρουμε μαθήματα από άλλους που χαμογελούσαν τόσο καιρό και τώρα κλαίνε. Εδώ κολλάει η συζήτηση για μεταγραφές και το άνοιγμα του ροτεισον. Και κακά τα ψέμματα, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε και στους 2 τομείς αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Στο ένα η διοίκηση και στο άλλο ο προπονητής.

Το δεύτερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός σε συνθήκες νοκ αουτ παιχνιδιών αλλά δε ξέρει ακόμα να σκοτώνει τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους. Όπως κέρδισες μέσα στη Λεωφόρο , μπορεί να σκοντάψεις με τον ΟΦΗ. Η ωριμότητα, η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση χτίζονται σιγά σιγά όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό φέτος. Μακάρι να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

giapas έγραψε:Να γράψω 2 λόγια γιατί την άλλη εβδομάδα μάλλον ήμουν σε πολύ απαισιόδοξο mood και έγραψα υπερβολές για τους στόχους.
Εγώ να δεις πως ήμουν μετά την ισοπαλία με ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Χωρικός έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Λόγω της τοξικότητας που επικρατεί δεν είχα σκοπό να γράψω, όμως ο κύριος με το 65 στην πλάτη (κυρίως αυτός)
ως δια μαγείας κατάφερε μέσα από τις εμφανίσεις του να την μειώσει σε βαθμό ανεκτικό.
Τίθενται μερικά ερωτήματα και η απάντηση σε αυτά με βάση τα δεδομένα που μπορούμε να έχουμε
ως παρατηρητές της όλης διαδικασίας, μοιάζουν ρητορικά.
Γιατί δεν έπαιζε βασικός ο Κωνσταντέλιας αντι του Μπισεσβαρ απο την αρχή;
Γιατί ο Ντάγκλας έπαιζε εκτός θέσης;
Ο Ραφα Σοάρες πόσο χειρότερος ήταν απο τον ξαζουμισμένο ΒιεΪρίνια και ήταν στην εξέδρα;
Γιατί ο Κούτσιας δόθηκε δανεικός ενώ δεν έχουμε αξιόπιστο φορ;
Γιατί ο Λουτσέσκου είναι εμμονικός;
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. εξελίσσεται ενώ δεν θα έπρεπε να εξελιχθεί;
Τοξικότητα ε;; χμμ... άντε ας απαντήσω.
1. Επειδη δεν ήταν έτοιμος
2.Επειδή δεν είχε αλλον
3.Ο Ράφα ήταν τραυματίας και μετά δήλωσε ανέτοιμος Επαιζε ο Τσαούσης και όχι ο Βιερίνια
4.Εχουμε αξιοπιστο φορ, ο δε Κούτσιας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα εκεί που είναι
5.Επειδή μπορεί
6.Επειδή μπορεί
Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, δεν χρειάζονται απάντηση. Τα έθεσα ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε
ως οπαδοί ότι μην έχοντας τα κατάλληλα δεδομένα οδηγούμαστε σε λαθεμένες υποθέσεις που δεν έχουν
καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο εκάστοτε προπονητής είναι ο καταλληλότερος για να κρίνει ποιος
είναι σε θέση να αγωνιστεί και ποιος όχι. Με το ανάθεμα και την τυφλή κριτική δίνουμε έρεισμα στον
έμφυτο φανατισμό μας να βγει στην επιφάνεια και να επικρατήσει της κοινής λογικής.
Ακολουθεί χαρακτηριστικό παράδειγμα:
tad έγραψε:Ξαναλέω ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτός ο παίχτης να τρωει χρόνο συμμετοχής από τα αλλά μεγάλα ταλέντα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ … δεν αναφέρω ονόματα για να μην πιαστεί κάποιος από ένα όνομα

Ξέρω ότι σήμερα όλοι υμνούν τον Λουτσε αλλά τα κουσούρια του δεν κόβονται … τα ίδια λέγαμε και για Ντελια πριν λίγο καιρό και τώρα τον έχει κάνει μάγκα …

Δεν γίνεται απλά να βάζεις μέσα παίχτη που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του … να πω ότι δεν έχουμε παίχτες να το δεχτώ … και μην γυρίσει να μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλοι ντελιας …
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O Teleutaios Savourai έγραψε:Απλά για εμένα τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του όταν:

- Σταμάτησε ο Αογκούστο να παίζει 10αρι και γύρισε στη φυσική του θέση (6)
- Σταμάτησε να παίζει ο Κούρτιτς
- Άρχισε να παίζει ο Ντέλιας
- Απέκτησαν αυτοπεποίθηση οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας να παίζουν το build-up με πάσες
όπως το γράφεις φίλε ... και άλλες μικρολεπτομέρειες

αδερφέ ο κόουτς δουλεύει και είναι απίστευτος τακτικά ... το ψάχνει και πάντα το βρίσκει εάν του δώσουν χρόνο ... εάν ξεκολλήσει με το θέμα με τους νέους και συνεργαστεί απόλυτα σωστά με τον ΠΑΟΚ β και τις ακαδημίες τότε ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει όπως τον ονειρευόμαστε ... αυτό βέβαια είναι κυρίως δουλειά του ΤΔ αλλά και αυτός έχει την ευθύνη να τους βάλει να παίξουν ... και εκεί είναι το λεπτό σημείο ...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η δουλειά και η ένταξη των νέων (που μπορούν και θέλουν) στην A ομάδα είναι παρα πολύ καλή ως τώρα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”