Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:Ποσο είναι το ετήσιο μπάτζετ;

50Μ;

Εντάξει στην παραίνεση μου να μην υπερβάλεις αποφάσισες να το τερματίσεις :)

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τα λεω εγω αλλα η παε. https://www.youtube.com/watch?v=tDNHfGAen-I

Το μπατζετ δεν ειναι απλα οι μισθοι των ποδοσφαιριστων.
Ειναι οι μισθοι 150 υπαλληλων, λειτουργικα εξοδα γηπεδων προπονητικων, ομαδες κ19 κ15 κτλ.. ταξιδια διαμονες και αλλα πολλα.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

john4serres έγραψε:
don PAOK έγραψε:Ο Ομαρ αν ηταν κανονικος αθλητης Ελλαδα θα ερχοταν μονο για διακοπες σε καμια Μυκονο.
Ξερει πολυ ποδοσφαιρο ο φουστης. Με τη Μαρσειγ περισυ που ειχε καυλωσει κιολας θα το επαιρνε μονος του το ματς. Κριμα που τραυματιστηκε.

Μπισε στο 10 καποιες φορες που τον εβαλε μου φανηκε οτι ετρεχε ακομα λιγοτερο απ οτι στα αριστερα
Kαι ο Bolt αν είχε τεχνική θα ήταν το καλύτερο εξτρέμ.

θα σεντραρε και θα επαιρνε την κεφαλια στη σεντρα που εβγαλε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την έννοια budget από την έννοια expenses.

Ας το πάρουμε σα να μαθαίνεις την ΑΒ.

Budget: an estimate of income and expenditure for a set period of time.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ποσο είναι το ετήσιο μπάτζετ;

50Μ;

Εντάξει στην παραίνεση μου να μην υπερβάλεις αποφάσισες να το τερματίσεις :)

Δεν τα λεω εγω αλλα η παε. https://www.youtube.com/watch?v=tDNHfGAen-I

Το μπατζετ δεν ειναι απλα οι μισθοι των ποδοσφαιριστων.
Ειναι οι μισθοι 150 υπαλληλων, λειτουργικα εξοδα γηπεδων προπονητικων, ομαδες κ19 κ15 κτλ.. ταξιδια διαμονες και αλλα πολλα.
Και περιμένεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα και μόνο, να καλύψεις για παράδειγμα τους μισθούς του κάθε υπαλλήλου που μπορεί να παίρνει 5-10-15 χιλιάρικα το μήνα;
Και αν τελικά αυτά δεν έρχονται, αντί να μειώσεις τους 150 ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους, μειώνεις την αξία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είναι το μόνο (όπως υποστηρίζεις) που μπορεί να σου αποφέρει έσοδα;
Το ανάποδο δεν πρέπει να συμβαίνει;
Τη βασική πηγή των εσόδων σου, δεν κοιτάς να τη μειώσεις. Να την αυξήσεις θέλεις.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει 50Μ έξοδα τον χρόνο.

Το αγωνιστικό τμήμα ειναι το πιο κοστοβορο τμήμα σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα.

Σε επίπεδο 70-80%.

Δηλαδή εμάς μας κοστίζει το αγωνιστικό 20Μ τον χρόνο και ξοδεύουμε αλλά 30Μ για τα υπόλοιπα;

Που;

Δεν βγαίνουν οι αριθμοί και ειναι αστείο να το συζητάμε.

giliopoulos

Δε βγαζουμε ακρη

Τεσπα ξεφυγαμε

Συνοψιζω.
Αν ημουν ιδιοκτητης ομαδας και ο προπονητης μου ειχε πει ναι για 2 μεταγραφες η μια 2 εκατομυριων και η αλλη ανανεωση 400χιλιαδων για τη θεση του 10, και ο ιδιος προπονητης αποτυγχανει πληρως και καταφερνει να αποκλειστει απο κατι σερβιτορους που ολο το μπατζετ τους ειναι απλα ο μισθος του προπονητη σου, και μετα ο ιδιος προπονητης λεει οτι θελει και αλλο ακριβο 10αρι (για να κανει τι? εδω αποκλειστηκε απο ομαδα β εθνικης), θα του ελεγα: "βρε δε πα να γα..." .

Οποτε ναι η απαντηση ειναι δεν θα του ικανοποιουσα κανενα θελω και θα τον εδιωχνα
george188

Δημοσίευση από george188 »

JohnDag έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν έχει 50Μ έξοδα τον χρόνο.

Το αγωνιστικό τμήμα ειναι το πιο κοστοβορο τμήμα σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα.

Σε επίπεδο 70-80%.

Δηλαδή εμάς μας κοστίζει το αγωνιστικό 20Μ τον χρόνο και ξοδεύουμε αλλά 30Μ για τα υπόλοιπα;

Που;

Δεν βγαίνουν οι αριθμοί και ειναι αστείο να το συζητάμε.

20 M μόνο το αγωνιστικό ποια ακριβώς χρόνια είχες; Εκτός αν βγάζουμε από την εφορία κ 2-3 παίκτες του εκατομμυρίου που είχαμε. Τα έξοδα όλα φαίνονται πολύ εύκολα στον ισολογισμό. Ζημιά η εταιρεία δεν θα είχε αν τα έσοδα ήταν παραπάνω από τα έξοδα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εντελώς φιλικά, η λογιστική κουβέντα με θεωρητικά ποσα τι νόημα έχει?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:Δε βγαζουμε ακρη

Τεσπα ξεφυγαμε

Συνοψιζω.
Αν ημουν ιδιοκτητης ομαδας και ο προπονητης μου ειχε πει ναι για 2 μεταγραφες η μια 2 εκατομυριων και η αλλη ανανεωση 400χιλιαδων για τη θεση του 10, και ο ιδιος προπονητης αποτυγχανει πληρως και καταφερνει να αποκλειστει απο κατι σερβιτορους που ολο το μπατζετ τους ειναι απλα ο μισθος του προπονητη σου, και μετα ο ιδιος προπονητης λεει οτι θελει και αλλο ακριβο 10αρι (για να κανει τι? εδω αποκλειστηκε απο ομαδα β εθνικης), θα του ελεγα: "βρε δε πα να γα..." .

Οποτε ναι η απαντηση ειναι δεν θα του ικανοποιουσα κανενα θελω και θα τον εδιωχνα
Εμ έπρεπε να γραφτούν 352 σχόλια επί του θέματος για να φτάσεις να πεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
Δεν σε ενοχλούν τα θέλω του κόσμου, αλλά επειδή τα ίδια θέλω έχει και ο προπονητής, προσπαθείς να βγάλεις παράλογο τον κόσμο, γιατί πιστεύεις πως δεν θα έπρεπε να έχει τα ίδια θέλω ο προπονητής επειδή αποκλείστηκε.
Όλο λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.

Δεν υπάρχει ούτε 1% ποδοσφαιρική λογική γύρω από το "θα ενισχυθώ με ΒΑΣΙΚΟΎΣ παίκτες, μόνο αν περάσω ένα γύρο στην Ευρώπη".
Αυτό δεν είναι διαχείριση ποδοσφαιρικού σωματείου. Διαχείριση πατσατζίδικου είναι.
Δεν αφήνεις ξεκρέμαστη τη βασική πηγή εσόδων σου, επειδή τη μια χρονιά δεν απέφερε όσα περίμενες. Με αυτό τον τρόπο σκέψης είναι πολύ πιθανό να επηρεάσεις ΚΑΙ τις επόμενες χρονιές.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:Εντελώς φιλικά, η λογιστική κουβέντα με θεωρητικά ποσα τι νόημα έχει?
Επι της ουσίας καμία.

Απλα ο giliopoulos ήθελε να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα όπως κατάλαβες κι εσύ.

Θα μπορούσε να μας γλυτώσει χρόνο και κόπο και να ελεγε εξαρχής αυτό που ήθελε χωρίς σάλια.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Προσωπικά θα δεχόμουν απόλυτα αυτή την άποψη - πλάνο, ΜΌΝΟ αν δεν άλλαζε στη πορεία.
Αν δηλαδή είχαν αποφασίσει εξαρχής να πάρουν ως μεσοεπιθετική ενίσχυση μόνο τους Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Αν μη τι άλλο αυτό θα ήταν ένα πλάνο με αρχή, μέση και τέλος, το οποίο αποφασίσθηκε ΚΑΙ διατηρήθηκε ίδιο, για τους χ-ψ λόγους.

Όχι όμως να έχουμε κάνει επίσημη πρόταση και να είμαστε σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης με εξτρεμοδεκάρι εκατομμυρίου (Σοτέλδο) ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΌΣ, αλλά τελικά να μην έρθει κανένας, γιατί δεν πέρασα ένα γύρο στην Ευρώπη. Που κάλλιστα θα μπορούσα να αποκλειστώ μετά. Τίποτα δεν ήταν σίγουρο.
Αυτό δεν είναι πλάνο. Τα φρύδια μου τα δυο είναι.

Εδώ είναι η βασική μας διαφωνία φίλε. Το ότι εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις όλο αυτό, που ποδοσφαιρικά δεν δικαιολογείται με τίποτα.
giliopoulos

Τι να δικαιολογησω μωρε.
Κι εγω θελω Κιμπεμπε, Φαν Νταικ στα στοπερ, σαλαχ δεξια και μεισον μαουντ αριστερα.
Χαιρω πολυ

Εχετε και απαιτησεις φουκαραδες με ουτε 10.000 διαρκειας των 100 ευρω και 8.000 εισητηρια σε πρεμιερα.
Θελετε και παικτες του εκατομυριου και μεταγραφες και απ ολα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει τίποτα black.

Το πρόβλημα του είναι ότι δεν γουσταρει τον Λουτσεσκου.

Σεβαστό, αλλά πες το ξεκάθαρα. Μην βάζεις και σάλτσες από πάνω.

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής στον ΠΑΟΚ να είσαι σίγουρος ότι θα έλεγε ακριβως τα αντίθετα.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:Τι να δικαιολογησω μωρε.
Κι εγω θελω Κιμπεμπε, Φαν Νταικ στα στοπερ, σαλαχ δεξια και μεισον μαουντ αριστερα.
Χαιρω πολυ

Εχετε και απαιτησεις φουκαραδες με ουτε 10.000 διαρκειας των 100 ευρω και 8.000 εισητηρια σε πρεμιερα.
Θελετε και παικτες του εκατομυριου και μεταγραφες και απ ολα.
Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεσαι με το "φουκαράδες που έχετε και απαιτήσεις", πάντως εμένα δεν με ξέρεις προσωπικά για να με χαρακτηρίζεις, εντάξει;

Μιας και το θίγεις όμως, εγώ ποτέ δεν ζήτησα παίκτες εκατομμυρίου. Αυτή είναι η παπάτζα που πουλάτε όλοι όσοι θέλετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι 15 χρονών να ζητάω τον Καβάνι και τον Μπελότι στον ΠΑΟΚ.
Μπορώ να σου αναφέρω πάνω από 20 παίκτες που πήρες κοψοχρονιά ή έστω με μικρό συμβόλαιο ως ελεύθερους και σου βγήκαν.
Αν έχουν την ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ να βρουν τέτοιους, ας το κάνουν.
Αν όμως δεν έχουν και ο μόνος τρόπος που μπορούν να βρουν καλούς παίκτες είναι να τους χρυσοπληρώσουν, ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος.
Ας κοιτάξει ο Ιβάν να βρει ποιος φταίει που Ζαμπά, Ντόουγκλας, Μουργκ, Εσίτι και Τσόλακ στοίχισαν συνολικά πάνω από 15 εκατομμύρια. Χωρίς να βάζω μέσα τα συμβόλαια τους.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Πουλάς τον Αουγκουστο 1,5-2εκ και με αυτα τα λεφτα φερνεις αριστερο εξτρεμ επιπεδου και ποιότητας Ναρει…
Μεταφέρεις Ζιβκοβιτς στον άξονα σε ελευθερο ρολο τυπου δεύτερου επιθετικού…
Στα χαφ με Τσιγγαρα,Κουρτιτς,Νταντάς,Σβαμπ και Σοαρες την βγαζεις ανετότατα μεχρι τον Ιανουαριο κάνοντας και πρωταθλητισμό παράλληλα..
Αυτο πρεπει να γινει στις επόμενες 2-3 μερες ομως Οχι αλλο σήριαλ ελεος!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”