Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Мир »

vs40 έγραψε:
Мир έγραψε:
vs40 έγραψε:Ο Ζαμπα τουχρονου λήγει το συμβόλαιο του και θα τρίβετε τα μάτια σας με τη μπάλα που θα παίξει. Παρτακιας είναι και θα διεκδικήσει μια γενναία αύξηση συμβολαίου. Ακόμη είναι μικρός και αν γυμναστει εύκολο θα είναι το come back. Για τερμα θα ήθελα τον Loris Karius της Liverpool. Μένει ελεύθερος και έχει γίνει τανκ. Άλλαξε τελείως το σώμα του και ψάχνει την ευκαιρία του να αναστηθεί. Αν απεδωσε ο Πάσχα σε εμάς φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει ο Karius με τεράστιες παραστάσεις. Έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο και ρίχνει άπειρη δουλειά. Τυχερή όποια ομάδα τον πάρει.
Αύξηση; 800χιλ καθαρίζει αν δε κανω λάθος.
Με προσφορά κοντα στο μηδεν θα ζητησει και αύξηση;
Μπα από οτι θυμάμαι γυρω στο 600αρι παίρνει. Πληρωσε η ομάδα αρκετά σε transfer fees. Διάβασες τι γράφω; Σου λέω αν κάνει μια τοπ χρονιά. Γιατί μπες στο φόρουμ πέρυσι και δες ποια ήταν η εικόνα για τον Πασχαλακη. Με ουτε καν ολόκληρη καλή σεζόν, διεκδικεί τώρα από την αγορά 1εκ συμβόλαιο. Δε μπορεί ο ταλαντούχος 23χρονος Βραζιλιανος Ζαμπα; Αν δουλέψει, βελτιωθεί και γράψει νούμερα, κανείς δε θα δει το προβληματικό του παρελθόν. Ολοι κοιτάνε τι έκανες την τελευταία σεζόν κυρίως. Αν κάνει 10 γκολ και 7 ασίστ, να δεις πως απογειώνεται.
Εις βαρος της ομαδας θα ειναι παντος η χρονικη περιοδο φορμαρισματος των βραζιλιανων.
Απο οικονομικης αποψης εννοω παντα.
Ετσι τη φαγαμε και με τον Βαρελα.
Αν εχεις ενδείξεις και εμπιστοσύνη στον παικτη και θες να κανεις αποσβεση της μεταγραφης, τον ανανεωνεις 1,5χρονο πριν τη ληξη.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Καλα αυτα τα ''ενδιαφεροντουσαν κλαμπ της πρεμιερ'' τα παιρνω τοσο σοβαρα οσο και τα ''καλυτερο δεξι μπακ της Πορτογαλιας'' για τον Ροντριγκο...Αν αραδιασουμε τα φιλολογικα ενδιαφεροντα που εχουν γραφτει κατα καιρους θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...Ακομα περιμενουν στην Ιταλια τον Κατσε...
τον νορβηγο χαφ τον fredrik aursnes που θελαμε το καλοκαιρι και λεγανε οτι ενδιαφεροτανε η λιντς πριν απο εμας και ηταν 26 και τελικα τον πηρε η φεγενορντ τον θυμασε ? μεχρι τα 26 ητανε στη μολντε και παλι λεγαμε τι εχει στην καριερα του για να τον παρουμε στα 26 του οταν στο βιογαφικο του ειχε μονο μολντε...μολις πηγε φεγενορντ μετα το ειδαμε αλλιως...καλως η κακως δεν οριμαζουνε ολοι οι παικτες ποδοσφαιρικα στην ιδια ηλικια...και τα στοπερ παραδοσικα πιο αργα...δεν μου λεει κατι το οτι ειναι 26 ουτε το οτι μεχρι στιγμης ητανε στην βαλερενγκα, προφανως εχει δειξει καποια στοιχεια που τον προκριναν σε σχεση με αλλους στη λιστα του μποτο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Προσωπικά για τον Νεσμπεργκ πιστεύω ότι θα γίνει ο νέος Κρέσπο.
Μπορεί το. Πρώτο του χρόνο να έχει κάποια μικροπροβλήματα ( εξάλλου ποιος δεν είχε? Ο Κρέσπο? Ο Βαρέλα? Ο ιγκι?) αλλά θα γίνει πολύ σημαντικότερο για την ομάδα.
Το να αποκτηθεί και άλλος αμυντικός το βλέπω πολύ δύσκολο, εκτός αν έχουμε κάποια αποχώρηση πχ μιχαη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη σε πιθανη απουσια Ινγκασον θα παμε με διδυμο Κρεσπο δεξια και Νεσμπεργκ αριστερα και ειμαστε happy? Εγω στα στοπερ ηθελα κατι πολυ πιο σιγουρο απο τον Νορβηγο.Φετος πληρωσαμε ακριβα την απουσια του Ισλανδου το πρωτο εξαμηνο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Νασμπεργκ μάλλον έρχεται για 5ο στόπερ.

Έχω την αίσθηση ότι έρχεται σαν αντί Κρέσπο ή Μιχαι

Λογικά θα έρθει και αριστεροπόδαρος για βασικός
renegade

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα στόπερ στα οποία για μένα είναι πιο σημαντικη η ομοιογένεια από την ατομική ποιότητα.
Ακόμα και ο μιχαη που σε πολλούς δεν γεμίζει το μάτι έχει φέτος αρκετές συμμετοχές σε δύσκολους αγώνες και με επιτυχίες όπως με Γάνδη ή το διπλό στην Κοπεγχάγη.
Αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει φέτος 7 νίκες μία ισοπαλία και μια ηττα,αυτή στο σκουλήκι που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Γενικά όπως το βλέπω εγώ δεν πιστεύω ότι στην αρχή της νέας χρονιάς θα έχουμε πάνω από μια...το πολύ δύο αλλαγές σε άμυνα και κέντρο στην βασική σύνθεση της ομάδας.
Θέλω να πιστεύω ότι τα πολλά λεφτά ( κυριολεκτικά και μεταφορικά ) θα πέσουν στις δύο θέσεις μεσοεπιθετικη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έλα βρε Τζος σιγά τα μεγαθήρια που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την πίεση που δέχεται που δεν μπορεί να δώσει μια σεζόν προσαρμογής στον Νορβηγό.
Ακόμα και στην Ευρώπη Κόνφερενς θα παίζουμε (με ότι συνεπάγεται για το επίπεδο).
Και ο Μιχαι οπότε χρειάστηκε μια χαρά ανταπεξηλθε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο οποίος αουρσνες είναι Καραβασικος με αξία πλέον 7 εκ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Έλα βρε Τζος σιγά τα μεγαθήρια που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την πίεση που δέχεται που δεν μπορεί να δώσει μια σεζόν προσαρμογής στον Νορβηγό.
Ακόμα και στην Ευρώπη Κόνφερενς θα παίζουμε (με ότι συνεπάγεται για το επίπεδο).
Φανταζομαι θυμασαι τις συνεχομενες ηττες και τα τραγικα προβληματα στην αμυνα στον πρωτο γυρο φετος πριν επιστρεψει ο Ισλανδος,αποτελεσματα που μας εθεσαν εκτος διεκδικησης πρωταθληματος.Η κουλα το αμυντικο της διδυμο πληρωνει ολη τη χρονια.Ποιος Μιχαι ανταποκριθηκε καλα? Ο χειροτερος ηταν σε καθε παιχνιδι που αγωνιστηκε...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

rainmaker έγραψε:Εγώ δεν θέλω τον Γιαννούλη ως Γιαννούλη, και τζάμπα να ερχόταν.

Δεν γουσταρα καθόλου ουτε το στυλακι του σε όσα βίντεο απ' τα παρασκήνια βλέπαμε, ούτε τον τρόπο που ήθελε να φύγει. Πάντα με βάση όσα βλέπαμε δημόσια δεν επικαλούμαι καμία πληροφορία.

Αλλά και μέσα στο χορτάρι δεν κατάλαβα πια τον τόσο μεγάλο ενθουσιασμό.

Αδύναμος, αμυντικά ανύπαρκτος, απλά έτρεχε πάνω κάτω το γήπεδο. Έχει βέβαια τη δικαιολογία ότι είχε προπονητή εκείνο το ζαβο.

Ο σταφυλιδης (που ΟΧΙ δεν είναι πια παίκτης και δε τον θέλω) όταν είχε βγει απ' τις ακαδημίες πολύ καλύτερος ηταν

++++++++

Το ίδιο κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Νασμπεργκ μάλλον έρχεται για 5ο στόπερ.

Έχω την αίσθηση ότι έρχεται σαν αντί Κρέσπο ή Μιχαι

Λογικά θα έρθει και αριστεροπόδαρος για βασικός
Και εγώ αυτό πιστεύω θα έρθει και αριστεροποδαρος. :opaokara:
renegade

Να φανταστω ότι και οι δύο θέλετε να πείτε ότι πιστεύετε ότι θα έρθει και δεξιοποδαρος για βασικός γιατί διαφορετικά τρεις αριστεροποδαροι στόπερ θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

joshua έγραψε:
nunies4 έγραψε:Έλα βρε Τζος σιγά τα μεγαθήρια που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την πίεση που δέχεται που δεν μπορεί να δώσει μια σεζόν προσαρμογής στον Νορβηγό.
Φανταζομαι θυμασαι τις συνεχομενες ηττες και τα τραγικα προβληματα στην αμυνα στον πρωτο γυρο φετος πριν επιστρεψει ο Ισλανδος,αποτελεσματα που μας εθεσαν εκτος διεκδικησης πρωταθληματος.Η κουλα το αμυντικο της διδυμο πληρωνει ολη τη χρονια.Ποιος Μιχαι ανταποκριθηκε καλα? Ο χειροτερος ηταν σε καθε παιχνιδι που αγωνιστηκε...

Εγώ πάλι θυμάμαι εκείνη την εποχή κάποιον Βαρέλα να αγωνίζεται και να κάνει δηλώσεις....
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

renegade έγραψε:Να φανταστω ότι και οι δύο θέλετε να πείτε ότι πιστεύετε ότι θα έρθει και δεξιοποδαρος για βασικός γιατί διαφορετικά τρεις αριστεροποδαροι στόπερ θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία
Κάνουμε αντίσταση στην κυβέρνηση κούληδων και παίρνουμε μόνο "αριστερούς" φέτος... :mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ο ένας από τους τρεις, δεξιοαριστεροστροφος ομως(Κρεσπρο) αν μεινει (που όλα αυτό δειχνουν, αλλά και για 15-20 ποιοτικά-δύσκολα παιχνίδια το πολύ) .
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι πρώτα θα χρειαστεί κι άλλος δεξιός μπακ, σε περίπτωση πώλησης-αποχώρησης κάποιων, από Ινγκασον - Μιχαι, αντί για 2ο αριστερό μπακ, έχοντας σίγουρα τον Νασπεργκ(αν κλείσει) Κρέσπο και από Νοέμβριο ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ και τον αριστερό μπακ Μιχαηλίδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”