ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19/1 19:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19/1 19:00 CosmoteSports
Ξεκαθαρα πλεον Σβαμπ με Κουρτιτς μαζι δεν. Ενας απο τους δυο κουμπωνει αψογα με τον Τσιγγαρα και οι δυο μαζι χανονται. Επιθετικα με καλυτερο μας παικτη τον Πασχαλακη και μετα τον Λυρατζη δεν περιμενω πολλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τετ 19 Ιαν 2022, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπατσι εδω είναι ακόμα, ο 1ος βοηθός. Στην πρώτη θητεία είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δούλευε τα στημένα.
Το θέμα είναι γιατί πλέον έχουμε τόσο κακές στατικές φάσεις
Το θέμα είναι γιατί πλέον έχουμε τόσο κακές στατικές φάσεις
Πασχαλακης από τα παλιά. Λυρατζης Θετικότατος. Μεγάλα ξένα. Μια από τα ίδια μπροστά. Συνέλθετε ρε
Δεν ξέρουμε αν είχε κοβιντ πριν 2 βδομαδες. Περίεργη εποχή, ας μην είμαστε αυστηροί.renegade έγραψε:Ακόμα ένα παιχνίδι τραγικός ο Σέρβος
- stravostomis
Θα πει κανένας στον Ιγκασον ότι δεν παίζουμε με την Μάντσεστερ Σίτι; Τι την διώχνεις την μπάλα ρε μεγάλε, στον ΠΑΟΚ παίζεις όχι στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Κλασικό παιχνίδι, που μας πιάνει η βλακεία έξω από την περιοχή, ενώ βγαίνουμε καλά και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε την μπάλα.
Αναλωνόμαστε σε άκυρα γεμίσματα.
Μια κωλοκάθετη να δούμε.
Δεν ξέρω αν τους βγαίνουν τα στημένα στις προπονήσεις, από την αρχή της χρονιάς πάντως δεν φαίνεται στους αγώνες.
Πρέπει να ανέβουν Σβαμπ και Κουρτιτς επιθετικά.
Από κει και πέρα, ας ηρεμήσουν και να σταματήσουν να βγάζουν τους αντιπάλους τους στην κόντρα.
Αει να δούμε.
Αναλωνόμαστε σε άκυρα γεμίσματα.
Μια κωλοκάθετη να δούμε.
Δεν ξέρω αν τους βγαίνουν τα στημένα στις προπονήσεις, από την αρχή της χρονιάς πάντως δεν φαίνεται στους αγώνες.
Πρέπει να ανέβουν Σβαμπ και Κουρτιτς επιθετικά.
Από κει και πέρα, ας ηρεμήσουν και να σταματήσουν να βγάζουν τους αντιπάλους τους στην κόντρα.
Αει να δούμε.
Νομίζω ότι τους κοιμίζει και σε ένα επόμενο θα παίξει μπλόφα να πάρει απευθείας την μπάλα από το κόρνερ και να μπεί στην περιοχή. Κατι που είχε κάνει επί Λουτσέσκου ο Ολιβέιρα με τον Πέλκα στο μάτς φιέστα με Λεβαδειακό.Minority4 έγραψε:Χρειάζεται τόσο πολύ ο Λύρατζης στα κόρνερ ή να κάτσει καλύτερα πίσω στην άμυνα, για να μην μένουμε με έναν αμυντικό στο transition ;
Eπιμενετε καποιοι να κατηγορειτε τα εξτρεμ γιατην επιθετικη ανυπαρξια μας και αυτο ειναι πολυ αδικο.Οσο δεν υπαρχουν χαφ στον αξονα με την ικανοτητα να αλλαξουν τεμπο,να κρατησουν μπαλα και να προωθησουν παιχνιδι για να πατησουν περιοχη ειτε μονα τους ειτε συνδιαστικα με τα εξτρεμ,θα πρεπει οι πλαγιοι να ειναι επιπεδου Μμπαπε και Ντιμαρια για να απειλησουν μονοι τους.Με τα χαφ του αξονα να ανοιγονται μονιμως και αυτα στα ακρα και να κρυβονται σε πλαγιες πασουλες δουλεια δεν γινεται.
- ΑποστόληςΑ
Και το 0-0 μου κάνει.
Με γκολ εκεί μέσα περασαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με γκολ εκεί μέσα περασαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παμε γερα στο δευτερό γιατι στο πρωτο τιποτα καλό απο την ομάδα...
Βγαλε λουτσε σβαμπ απο το ημιχρονιο για εμενα και βαλε χάρη.

Βγαλε λουτσε σβαμπ απο το ημιχρονιο για εμενα και βαλε χάρη.

Εντάξει τότε είχες πριγιοβιτς, μάτος και μαουρισιο που ήταν τρομεροί στα ψηλά ..
Τόσο κακοί δεν είμαστε αλλά δεν υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικά στην τελική προσπάθεια .. το να κάνουμε δηλαδή .. ένα άγγιγμα μπορεί να κάνει την διαφορά .. ένα ξεπαρκάρισμα να δώσει πλεονέκτημα .. δεν υπάρχουν αυτά με αγκουστο δεύτερο φορ κ ζαμπα - ακπομ και σβαμπ σε τέτοια κατάσταση ..
Τόσο κακοί δεν είμαστε αλλά δεν υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικά στην τελική προσπάθεια .. το να κάνουμε δηλαδή .. ένα άγγιγμα μπορεί να κάνει την διαφορά .. ένα ξεπαρκάρισμα να δώσει πλεονέκτημα .. δεν υπάρχουν αυτά με αγκουστο δεύτερο φορ κ ζαμπα - ακπομ και σβαμπ σε τέτοια κατάσταση ..
Άντε να παίξουμε λίγο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί μέχρι τώρα δεν..