ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
Απαράδεκτη η ομάδα. Ότι βλέπαμε περισυ με τον Γκαρσία. Αδικαιολόγητα τα εκατομμύρια στον Λουτσεσκου.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ψαχνω να βρω ΕΝΑΝ λογο που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα Τσιγγαρα και φαγαμε τοσα ματς να δινουμε ευκαιριες σε Εσιτι Σβαμπ Καντουρι (οταν δεν ειναι τραυματιας) κλπ...
Μακαρι να ειναι το σημερινο ματς η αρχη ενος Λουτσεσκου απαλλαγμενου απο κολληματα και εμμονες, αν και το χουι δεν κοβεται ετσι ευκολα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να ειναι το σημερινο ματς η αρχη ενος Λουτσεσκου απαλλαγμενου απο κολληματα και εμμονες, αν και το χουι δεν κοβεται ετσι ευκολα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Όσο ζω ελπίζω. Φαντάζομαι την ομάδα να με παιζει με κανονικούς ποδοσφαιριστες αντί των Ακπομ και Μουργκnunies4 έγραψε:Στα ποσά ματς της ομάδας χρειάζεσαι να καταλάβεις ότι παίζουμε πάντα χωρίς φορ;Kos-T έγραψε:Ο Ακπομ παιζει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με τα βυζιά πας να κάνεις κοντρολ ρε μουργκ?astral έγραψε:Π ω ωωωωωωωω ρε μουργκ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
2 λεπτά δίνει ο καραγκιοζης. 1μιση είχαμε από τα var και ααλλα 2 από τον τερματα που τρακαρε στο δοκαρι
Πως να φτάσει η μπάλα στον Ακπομ όταν παίζεις συνεχώς παράλληλα...Αλλά και να φτάσει, δεν θα συμβεί κάτι ουσιωδες.
Α ρε PlayStation που έχεις κάνει τα πάντα να φαίνονται εν δυνάμει ευκαιρίες για γκολ
Κορυφαιος παλι ο Αντριγια. Θετικοι Λυρατζης, Τσιγγαρας, Αουγκουστο. Ο Μουργκ δεν μπορει αριστερα. Ο Ακπομ δεν μπορει πουθενα.
Γενικα ομαδα χωρις τερμα και φορ ειναι δυσκολα. Δεν γινεται να παιζεις συνεχεια καλα. Θα κατσουν και ματς που δεν θα παιξεις καλα ή θα εχεις απουσιες κλπ. Χωρις τερμα θα τα τρως, χωρις φορ δεν θα τα βαζεις.
Γενικα ομαδα χωρις τερμα και φορ ειναι δυσκολα. Δεν γινεται να παιζεις συνεχεια καλα. Θα κατσουν και ματς που δεν θα παιξεις καλα ή θα εχεις απουσιες κλπ. Χωρις τερμα θα τα τρως, χωρις φορ δεν θα τα βαζεις.
- NikLiverpool