ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
10
7%
Taylor
4
3%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
7%
Vieirinha
2
1%
Esiti
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Biseswar
62
46%
Zivkovic
38
28%
Akpom
3
2%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Mitrita
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

icue

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από icue »

Περιμενε κανεις οτι ο γκει θα ειχε δυο γκελες εντος τις πρωτες πεντε αγωνιστικες;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

invincible έγραψε:
Tolaros έγραψε:Όσοι ευθύνονται που η Τούμπα κατάντησε να μην είναι έδρα δεν έχουν δικαίωμα κριτικής.
Και όχι δεν ευθύνεται η νδ
Η Τούμπα κατάντησε έτσι γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί οι πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσιδων και των Ελλήνων. Και ανοιχτές να ήταν όλες οι θυρες θα ήταν σαν το Καυτατζόγλειο με τις γριές. Σκόρπια πράγματα. Πάνε δες τα μαγαζιά. Έξω χαμός μέσα λίγος κόσμος και έχουν βάλει όλοι διαφάνειες . Δεν ρισκάρει ο άλλος με ψεύτικά QR codes άλλων στην ζούλα να πάει στο γήπεδο και να γίνει κάτι και να τον πιάσουν και να πληρώνει πρόστιμα και αυτός και η ομάδα και τιμωρίες κτλ.

ΦΤΑΙΕΙ η ΝΔ του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, του ΠΛΕΥΡΗ, του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και της ΝΤΟΡΑΣ και των δωσίλογων και τις μίζας της ΠΑΓΩΝΗ και του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της PFIZER. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΝΔ ειναι το πιο φασιστικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε στην χουντα δεν γινόντουσαν αυτά που γίνονται. Εκεί σε κυνηγούσαν για μία ιδεολογία και μία υπογραφή γιατί τους έβαζαν οι Αμερικάνοι και εδώ σε κυνηγούν γιατί δεν βάζεις μέσα στο σώμα σου το μπόλι του κάθε κτηνίατρου της Pfizer και της κάθε φαρμακευτικής με το έτσι θέλω. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΔ γιατί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Φίλε δεν υπάρχει δράκος. Υπάρχουν και άλλες έδρες, υπάρχουν και άλλες χώρες.
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Με πολλά νεύρα σήμερα, ακόμα δεν το πιστεύω. Όλοι μου φταίνε, και ειδικά ο Πασχάλακης και ο Βαρέλα. Μόνο εγώ πιστεύω ότι το στο πέναλτι έπρεπε να δώσει επανάληψη ο Βαρ γιατί δεν έχει κανένα πόδι στην γραμμή την ώρα της εκτέλεσης, κοινώς είχε κάνει ήδη βήμα στα πλάγια, όχι ότι μου φταίει η διαιτησία όταν από 1-4 γίνεται 4-4.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Προσέξτε, μην γράφετε για το εμβόλιο, μην σας βάλει μια εβδομάδα φυλακή η αστυνομία του λόγου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μέσα σε τέτοιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και όχι μόνο,κάποιοι πατάτε σε μια δήλωση του αναγεννητή της ομάδας,ξεχνώντας τι έχει προηγηθεί για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που είναι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

obanebane έγραψε:Δηλαδή ρε συ Αντάρτικα,βλέπεις αυτή τη στιγμή ομάδα φόβητρο στο πρωτάθλημα;
Οκ σήμερα κοιμηθήκαμε και είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα,αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες και το μεταλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζονται κάποια πράγματα. Το ένα είναι ότι καθαρίζεις όλους τους μικρούς στην έδρα σου και τους περισσότερους και εκτός. Εμείς χάσαμε 5 βαθμούς που έπρεπε να είναι στο σακούλι μας ώστε να έχουμε το περιθώριο να γκελαρουμε στο Χαριλάου πχ ή στο ΟΑΚΑ.

Και από κει και πέρα πρέπει να έχεις άμυνα. Δεν γίνεται χωρίς άμυνα και εμείς είμαστε χωρίς άμυνα. Αν τα μετράω σωστά έχουμε δεχθεί 11 γκολ σε 12 ματς. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με ταρίφα ένα γκολ σε κάθε ματς.

Ο γκέι έχει κάνει δύο γκελες μεν, αλλά η μία είναι σε ντέρμπι με τον βαζελο που είναι εντός προγράμματος. Θα κάνουν κι άλλες, δεν θα κερδίσουν όλα τα ντέρμπι, αλλά ούτε κι εμείς θα τα κερδίσουμε όλα.

Εγώ δεν βλέπω ομάδα που έχει δείξει το οτιδήποτε. Νομίζω έχουμε δώσει 12 επίσημα ματς. Τα μόνα που πήραμε εύκολα ήταν ο ΟΦΗ, η Ριέκα και, βαριά, η ΑΕΚ.
9/12 ή γκελαραμε ή φτυσαμε αίμα.

Μακάρι να μεταμορφωθουμε, τι να πω.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πραγματικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτά που γράφονται εδώ μέσα.. Εγκλήματα .... ενίσχυση... μετεγγραφές..
Η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι πρώτη, φαίνεται να είναι σε σωστό δρόμο, έχουμε κρίσιμο ματς με την σουηδέζα, είχαμε τραυματίες..
Φωνάζουμε για μετεγγραφές....
Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι είναι αυτοκτονία να ξοδεύεις εκατομμύρια σε μία Λίγκα που το max που μπορεί να σου δώσει είναι 8 -.9 μύρια από τηλεοπτικά plus εισιτήρια plus μπουτίκ
Δηλαδή τί; Να φτάσουμε το μπάτζετ στα 100 μύρια για να την πούμε στον γαβρο; Ο Ιβάν μέσα στην τρέλα του το έκανε, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι έτσι υπονομεύει την ομάδα αντί να την δυναμώνει...
Αυτό που πρέπει να κρίνουμε είναι η διαχείριση ενός μπάτζετ που δεν μπορεί να ξεφεύγει από τα 20- 25 μύρια ( και αυτά ανάλογα με πωλήσεις - Ευρώπη). Λες και ο Λουτσεσκου δεν ήξερε να ζητήσει τον παβαρντ και τον βαραν για Μπακ..
Έως σήμερα ο Λουτσεσκου φαίνεται ότι διαχειρίζεται ορθά το μπάτζετ, έχει φτιάξει καλή και ενδιαφέρουσα ομάδα, φέρνει έσοδα, είναι μέσα στους στόχους..
Γιατί τόση γκρίνια δεν μπορώ να καταλάβω....
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Pellaios έγραψε:Πραγματικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτά που γράφονται εδώ μέσα.. Εγκλήματα .... ενίσχυση... μετεγγραφές..
Η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι πρώτη, φαίνεται να είναι σε σωστό δρόμο, έχουμε κρίσιμο ματς με την σουηδέζα, είχαμε τραυματίες..
Φωνάζουμε για μετεγγραφές....
Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι είναι αυτοκτονία να ξοδεύεις εκατομμύρια σε μία Λίγκα που το max που μπορεί να σου δώσει είναι 8 -.9 μύρια από τηλεοπτικά plus εισιτήρια plus μπουτίκ
Δηλαδή τί; Να φτάσουμε το μπάτζετ στα 100 μύρια για να την πούμε στον γαβρο; Ο Ιβάν μέσα στην τρέλα του το έκανε, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι έτσι υπονομεύει την ομάδα αντί να την δυναμώνει...
Αυτό που πρέπει να κρίνουμε είναι η διαχείριση ενός μπάτζετ που δεν μπορεί να ξεφεύγει από τα 20- 25 μύρια ( και αυτά ανάλογα με πωλήσεις - Ευρώπη). Λες και ο Λουτσεσκου δεν ήξερε να ζητήσει τον παβαρντ και τον βαραν για Μπακ..
Έως σήμερα ο Λουτσεσκου φαίνεται ότι διαχειρίζεται ορθά το μπάτζετ, έχει φτιάξει καλή και ενδιαφέρουσα ομάδα, φέρνει έσοδα, είναι μέσα στους στόχους..
Γιατί τόση γκρίνια δεν μπορώ να καταλάβω....
Γιατί, φίλε μου, δυστυχώς, η γκρίνια είναι στο οπαδικό dna του Μπάμπη4. Κι η ασθένεια είναι ανίατη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Σήμερα είναι από τις μέρες που δικαιολογείται η ύπαρξη γκρίνιας. Σορρυ κιόλας.

4 γκολ μέσα στην Τούμπα έφαγες από τον...Βόλο. τα 3 σε ένα ημίχρονο. Με Χ τελικό ενώ ήσουν μπροστά 4-1 στο ημίχρονο.

Κάτι που συμβαίνει μια φορά τα 50 χρόνια.

Δηλαδή, αν δεν υπάρχει γκρίνια σήμερα ποτέ ακριβώς θα υπάρξει;

Οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε όχι του Απολλωνα Κρυας Βρύσης...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

PAOK_Antarctica έγραψε:
obanebane έγραψε:Δηλαδή ρε συ Αντάρτικα,βλέπεις αυτή τη στιγμή ομάδα φόβητρο στο πρωτάθλημα;
Οκ σήμερα κοιμηθήκαμε και είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα,αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες και το μεταλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζονται κάποια πράγματα. Το ένα είναι ότι καθαρίζεις όλους τους μικρούς στην έδρα σου και τους περισσότερους και εκτός. Εμείς χάσαμε 5 βαθμούς που έπρεπε να είναι στο σακούλι μας ώστε να έχουμε το περιθώριο να γκελαρουμε στο Χαριλάου πχ ή στο ΟΑΚΑ.

Και από κει και πέρα πρέπει να έχεις άμυνα. Δεν γίνεται χωρίς άμυνα και εμείς είμαστε χωρίς άμυνα. Αν τα μετράω σωστά έχουμε δεχθεί 11 γκολ σε 12 ματς. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με ταρίφα ένα γκολ σε κάθε ματς.

Ο γκέι έχει κάνει δύο γκελες μεν, αλλά η μία είναι σε ντέρμπι με τον βαζελο που είναι εντός προγράμματος. Θα κάνουν κι άλλες, δεν θα κερδίσουν όλα τα ντέρμπι, αλλά ούτε κι εμείς θα τα κερδίσουμε όλα.

Εγώ δεν βλέπω ομάδα που έχει δείξει το οτιδήποτε. Νομίζω έχουμε δώσει 12 επίσημα ματς. Τα μόνα που πήραμε εύκολα ήταν ο ΟΦΗ, η Ριέκα και, βαριά, η ΑΕΚ.
9/12 ή γκελαραμε ή φτυσαμε αίμα.

Μακάρι να μεταμορφωθουμε, τι να πω.

Ναι αυτή είναι η εικόνα πάνω κάτω,ο γαύρος όμως γκελαρει και αυτός (πέρσι είχε κερδίσει και στα δύο που γκελαρε φετος) και από τη στιγμή που συμβαίνει,εμείς ελπίζουμε.
Δε λέω ότι είμαστε φαβορί,λέω ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και έχω την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν έχουμε απέναντι μας καμία ομάδα που να τρομάζει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

JohnDag έγραψε:Σήμερα είναι από τις μέρες που δικαιολογείται η ύπαρξη γκρίνιας. Σορρυ κιόλας.

4 γκολ μέσα στην Τούμπα έφαγες από τον...Βόλο. τα 3 σε ένα ημίχρονο. Με Χ τελικό ενώ ήσουν μπροστά 4-1 στο ημίχρονο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας

Tapatalk
Προφανώς και ισχύουν όσα λες,είδες κανέναν να δικαιολογεί τίποτα;γιατί εγώ δεν είδα κανέναν εδώ μέσα.
Οπότε δεν καταλαβαίνω,τον λόγο ύπαρξης του ποστ αυτού.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

5 βαθμους χασαμε τσαμπα. Αντε να πω 3. Πρωταθλητισμο μπορεις νακανεις με τετοια,αποτελεσματα. Πρωταθλημα ομως δυσκολα παιρνεις.
Τεσπα στηριξη γιατι αυτη η ομαδα ειναι ικανη για το καλυτερο και για το χειροτερο. Εγκληματισαν το καλοκαιρι φετος. Οπως εγκληματουν και τα τελευταια δυο χρονια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σορυ,τώρα είδα τα ποστ που αναφέρεσαι,αν και δεν αναφέρεται ουσιαστικά στο σημερινό παιχνίδι. :mrgreen:
Είναι κανένα άλλο που έχασα;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:
JohnDag έγραψε:Σήμερα είναι από τις μέρες που δικαιολογείται η ύπαρξη γκρίνιας. Σορρυ κιόλας.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας

Tapatalk
Προφανώς και ισχύουν όσα λες,είδες κανέναν να δικαιολογεί τίποτα;γιατί εγώ δεν είδα κανέναν εδώ μέσα.
Οπότε δεν καταλαβαίνω,τον λόγο ύπαρξης του ποστ αυτού.
Bane, 2-3 ποστ πιο πάνω από το δικό μου υπάρχει ειρωνεία για τον "Babis4 που έχει την γκρίνια στο DNA του".

Και είναι και άλλα, γενικα όμως το θέμα μου δεν είναι εκεί.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μου φαίνεται κάπως υποκριτικό να πιστεύει κάποιος ότι σε μια ομάδα του διαμετρηματος του ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει γκρίνια μετά από ένα τόσο σοκαριστικο αποτέλεσμα.

Μεγάλη ομάδα και γκρίνια είναι 2 έννοιες συνυφασμενες.

Ποσο μάλιστα όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που δεν είναι απλά μεγάλη ομάδα αλλά τεράστια!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
hossam hassan

Δημοσίευση από hossam hassan »

προσφερουμε θεαμα , αλλα οι γκελες εγιναν δυο πλεον και οπως ξερουν στην λεπτομερεια κρινεται. τωρα αγωνιστικα στο 4-4 μαρκαρει ο ζιβκοβιτς τον φερραρι , ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΚ??? και ρε πασχαλακη με κατεβασμενα χερια τα τρως αγορι μου, ΤΕΛΟςΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ WINGER ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕ, γιατι δεν μπορει να ειναι παντα top o αουγκουστο και να δινει παντα οχταρια στην αποδοση του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”