Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dimg4 έγραψε:Παντως το χαρτι Λουτσεσκου κινδυνευει να καει αν δεν του φερει παικτες.
Αφου η χρονια ειναι μεταβατικη και τελειωνουν πολλα συμβολαια, καλυτερα να κρατουσε Γκαρσια να ανεβαζει και νεους σιγα σιγα και το καλοκαιρι ας εφερνε Λουτσεσκου με γερες μεταγραφες.
Πραγματικα ανεξηγητο
Έτσι έκαψε και τον ταλαντούχο Στέφενς ο Ιβάν.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
1. Ο Πρόεδρος κατάλαβε τι παίζει. Σε όλα τα επίπεδα.
2. Ο Πρόεδρος δεν πρόκειται να ρίξει άλλα λεφτά στον κουβά, αλόγιστα.
3. Η 30η Ιουνίου 2022 είναι οριακή ημερομηνία. Λήγουν ή φεύγουν από δανεισμό 18-20 παίκτες, όλη η ομάδα.
4. Πιστεύει στον Lucescu και την εμπειρία του να διακρίνει ποδοσφαιριστές.
5. Πιστεύει στον Garcia και στην ικανότητα του να δουλεύει με νέους.
6. Ελπίζει ότι η συνεργασία Lucescu - Garcia θα είναι καλή και στενή (?)
7. Δεν θα αφήσει την Ομάδα να κατρακυλήσει, τον Ιαν θα πάρει δανεικούς αν χρειαστούν, για να κρατήσει την αξιοπρέ
8. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν επίσης σαρωτικές αλλαγές και στη Διοίκηση.
9. Ελπίζουμε να επενδύσει πλέον με γνώσεις. Το πιστεύω.
Νομίζω ότι συμφωνώ και το βλέπω με την ίδια οπτική.
Άλλωστε το έχω γράψει ότι φέτος θα πρέπει να κοιτάμε κυρίως την δουλειά στις ακαδημίες και τον παοκβ παρά την απαξιωμενη λιγδα που είναι τρύπιος κουμπαράς...
Κακή η ομάδα. Δεν βγήκε τίποτα, οι παίχτες δεν είχανε εμπιστοσύνη στο πλάνο που είχαν δουλέψει. Υπομονή και συνεχίζουμε, η χρονιά είναι μεγάλη.
ΥΓ. Σήμερα εμείς έπρεπε να μεταδώσουμε ψυχολογία στους παίχτες...η κερκίδα πεθαμένη, ασχολούμασταν όλο το πρώτο ημίχρονο με πολιτικούς λες και έχουμε τον πασ για πλάκα.
ΥΓ2. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο παίχτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να κάνει ή να προσπαθεί να κάνει ενέργεια και μερίδα της κερκίδας να τον γιουχαρει... ντροπή μας.
O ΠΑΟΚ αντικειμενικα εχει τους παρακατω παιχτες που μπορει
να σταθουν σε ομαδα πρωταθλητισμου:
Iνγκασον, Κουρτιτς, Αουγκουστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρι,
Σφιντερσκι, Ακπομ, Μιχαηλιδης, Κρεσπο, Βιειρινια, Σιντκλευ,
Μιτριτσα, Ζιφκοβιτς. Οι παραπανω ειναι 13 και Κρεσπο
Βιειρινια μπαινουν με το ζορι. Ενω Σιντκλευ και Μιτριτσα
ειναι υπο δοκιμη. Με 10-11 παιχτες δεν κανεις πρωταθλητισμο.
Δεν εχει τερματοφυλακα,δεκαρι, δεξι μπακ, και αρκετα καλο σεντερ μπακ.
Βαρελα, Καγκαουα, Μπισεσβαρ, Μιχαι, Ζιφκοβιτς, Πασχαλακης,
Μουργκ, Τειλορ δεν ειναι για δεκαεξαδα πρωταθλητισμου.
Εστω και τωρα ας ερθουν παιχτες για να βγει κατι καλο απο μια τετοια ηττα.
Υπαρχουν πεντε μερες να σωσουν τη χρονια.....
Ο Λουτσεσκου ειχε ροστερ παιχταραδων.
Καποιοι επιμενουν οτι οι Βαρελα, Κρεσπο, Βιειρινια, Πασχαλακης, Μπισεσβαρ
ειναι οι ιδιοι με πριν απο τρια χρονια.
BlackFriday έγραψε:Βάλε μέσα Κουτσια, Κωνσταντελια, βάλε Τσιγγαρα. Ανεβαζε παιδιά από ΠΑΟΚ Β. Προτιμώ να βλέπω αυτά και ας χάνω. Δεν γουστάρω ούτε Καγκάβα ούτε Μπισεσβαρ. Αυτό!
joshua έγραψε:Δεν με χαλασε τοσο η ηττα οσο η τραγικη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο.Μηδεν συνδιασμοι,μηδεν κινηση,πολυ αγχος,παικτες συνεχως να τρακαρουν μεταξυ τους.Ειχα γραψει πως τα ευρωπαικα παιχνιδια δεν εχουν καμια σχεση με τα ελληνικα.Στα ευρωπαικα βρισκεις χωρους,στα ελληνικα τους χωρους πρεπει να τους δημιουργησεις ειτε με γρηγορο παιχνιδι ειτε με ατομικες ενεργειες και εμεις υστερουμε και στο ενα και στο αλλο.Η ομαδα στη συνεχεια θα ανεβει,θα μπουν οι νεοι παικτες,θα επιστρεψουν αυτοι που λειπουν.Αν πρεπει να χαρω με κατι θα πω οτι ο Σιντκλει μοιαζει καλος παικτης αλλα μεχρι εκει προς τα παρον.Η χρονια παντως θα ειναι δυσκολη και πρεπει να στηριξουμε.Αν αρχισουμε να τρωμε τις σαρκες μας απο το πρωτο παιχνιδι θα δυσκολεψουμε ακομα περισσοτερο την κατασταση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:O ΠΑΟΚ αντικειμενικα εχει τους παρακατω παιχτες που μπορει
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......
Εγώ θα έβγαζα κι άλλους από τους 13 που έβαλες. Καμμιά 5-6 είναι για πρωταθλητισμό. Αλλά θα δούμε. Προσωπικά ήμουν και είμαι απαισιόδοξς με την πορεία της ομάδας α τελευταία 3 χρόνια. Πιστεύω θα συνεχιστεί γιατί ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να επενδύσει στην ομάδα υπό τις υπάρχουσες κυβερνητικές συνθήκες. Θα μου πεις εμείς οπαδοί είμαστε τι μας ενδιαφέρει. Ναι, συμφωνώ αλλά κι αυτός επιχειρηματίας είναι.
BlackFriday έγραψε:Βάλε μέσα Κουτσια, Κωνσταντελια, βάλε Τσιγγαρα. Ανεβαζε παιδιά από ΠΑΟΚ Β. Προτιμώ να βλέπω αυτά και ας χάνω. Δεν γουστάρω ούτε Καγκάβα ούτε Μπισεσβαρ. Αυτό!
ΧΙΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.
Αλλά, ο Λουτσέσκου ΔΕΝ θα το κάνει...
Το καλό πράμα αργεί να γίνει.
O Κούτσιας, θέλει 13 χρόνια για να φτάσει σε πλήρη ωρίμανση, ο Κωνσταντέλιας 12 και ο Τσιγγάρας μόνο 9.
Εύχομαι να το πήρε το μάθημά του ο προπονητής. Αυτούς έχουμε και με αυτούς θα πρέπει να πορευτεί.
Όλες οι Ομάδες, μας ξέρουν σαν κάλπικη δεκάρα. Έχει κανένας γκάζι να φύγει από τα πλάγια? Όχι. Τρομερή διευκόλυνση για κάθε άμυνα λοιπόν. Τα χαφ μας κουβαλάνε τη μπάλα, μέχρι να τρακάρουν στον αντίπαλο, που ξέρει ότι ταλέντο σε τρίπλα δεν παίζει και απλά περιμένει. Επίσης, συνεχίζεται το θλιβερό φαινόμενο τα CB να αλλάζουν μπαλιές χωρίς ένταση και σε ρυθμούς κάρου, γιατί δεν εμπιστεύονται τα κοντρόλ τους. Δίκιο έχουν. Φάνηκε στη ζεϊμπεκιά. Η μπάλα όμως δεν πρόκειται να κατέβει, όταν και τα χαφ απλά κοιτάζουν ακίνητα. Μην πω για την άμυνά τους, καθώς οι αντίπαλοι τα CB μας τα παίζουν με ευκολία πλάτη σε κάθε μπάλα.
Με τα φορ που έχουμε δεν μπορεί να παιχτεί αυτό το σύστημα με έναν μπροστά. Η Ομάδα νομίζω ότι έπρεπε να κατέβει με 2 φορ, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε παίχτες ασβέστη. Με τα Γιάννενα παίζαμε, που δεν μας πίεζαν καν, έπρεπε να φτάσουμε στο 75 για να γεμίσουμε την επίθεση? Στην Εθνική του τον Σβι, ο Σόουζα ούτε κατά διάνοια, θα σκεφτόταν να τον βάλει μόνο του μπροστά.
Ο αρχηγός με το μπανταρισμένο πόδι ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Τώρα απλά ταλαιπωρείται και χωρίς να το θέλει, κάνει πολύ εύκολα τα βράδια των αντιπάλων. Με στενοχωρεί πραγματικά η εικόνα του.
Είναι η πολλοστή φορά που βλέπω να χαλάμε κόρνερ με πάσα και να τρώμε κόντρα. Εκεί απαγορεύεται η σέντρα να κόβεται από τη πρώτη σειρά αμυντικών, βαθιά πάει η μπάλα υποχρεωτικά. Και τα χαλάμε τα κόρνερ γιατί δεν είμαστε ικανοί στο ψηλό παιχνίδι, οπότε και τις σέντρες που τις στέλναμε αλλού για αλλού δεν τις κλαίω, καθώς γκολ δεν θα γίνονταν, Αλλά ρε παιδί μου, ούτε μια σέντρα σωστή?
Η Ομάδα θα βελτιωθεί, αλλά τη ψυχή θα μας τη βγάζει συστηματικά.
joshua έγραψε:Δεν με χαλασε τοσο η ηττα οσο η τραγικη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο.Μηδεν συνδιασμοι,μηδεν κινηση,πολυ αγχος,παικτες συνεχως να τρακαρουν μεταξυ τους.Ειχα γραψει πως τα ευρωπαικα παιχνιδια δεν εχουν καμια σχεση με τα ελληνικα.Στα ευρωπαικα βρισκεις χωρους,στα ελληνικα τους χωρους πρεπει να τους δημιουργησεις ειτε με γρηγορο παιχνιδι ειτε με ατομικες ενεργειες και εμεις υστερουμε και στο ενα και στο αλλο.Η ομαδα στη συνεχεια θα ανεβει,θα μπουν οι νεοι παικτες,θα επιστρεψουν αυτοι που λειπουν.Αν πρεπει να χαρω με κατι θα πω οτι ο Σιντκλει μοιαζει καλος παικτης αλλα μεχρι εκει προς τα παρον.Η χρονια παντως θα ειναι δυσκολη και πρεπει να στηριξουμε.Αν αρχισουμε να τρωμε τις σαρκες μας απο το πρωτο παιχνιδι θα δυσκολεψουμε ακομα περισσοτερο την κατασταση.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:O ΠΑΟΚ αντικειμενικα εχει τους παρακατω παιχτες που μπορει
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......
Εγώ θα έβγαζα κι άλλους από τους 13 που έβαλες. Καμμιά 5-6 είναι για πρωταθλητισμό. Αλλά θα δούμε. Προσωπικά ήμουν και είμαι απαισιόδοξς με την πορεία της ομάδας α τελευταία 3 χρόνια. Πιστεύω θα συνεχιστεί γιατί ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να επενδύσει στην ομάδα υπό τις υπάρχουσες κυβερνητικές συνθήκες. Θα μου πεις εμείς οπαδοί είμαστε τι μας ενδιαφέρει. Ναι, συμφωνώ αλλά κι αυτός επιχειρηματίας είναι.
"γιατί ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να επενδύσει στην ομάδα υπό τις υπάρχουσες κυβερνητικές συνθήκες"
Αν συμβαίνει αυτό, τότε προχωράς και κάνεις σίγουρα ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΔΕΝ επιλέγεις σε αυτό που καταλήξαμε φέτος. ΔΕΝ υπάρχει μυαλό. ΔΕΝ θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο, γι αυτό λέω αυτό: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΌ
Εντάξει δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή την στιγμή οπαδός της ομάδας που να μην έχει ξενερώσει εντελώς . Ματς σαν αυτά πρέπει να τα κερδίζουμε αλλά το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό , δεν είναι καταδικαστική η γκέλα .
Υπομονή και στήριξη. Στον κάθε παίκτη και στον καθένα απ' το προπονητικό τιμ υπομονή και στήριξη