28.Alexandru Ionuț Mitriță
- Amsterdamer_87
- Sick Bastard
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Τράβα πίσω στην τρύπα από την οποια σε πήραμε γαμώ τον σχεδιασμό μας γαμώ
- ΑποστόληςΑ
Ο κουτσουμπιλουλης είχε 10 φορές τον τσαμπουκά του. Μιλάμε για τρελό χεστη.
Επιλογη λογο σκαουτινγκ της ξεφτυλας ηταν γιατι ειχαμε ξεμεινει απο ολους τους μεταγραφικους στοχους.
Πηγαίναμε για έναν εξτρέμ και εφυγε ο Τζολης που η λογικη ελεγε οτι επρεπε να παμε για 2 εξτρεμ.
Πηραμε εναν παντελος ανέτοιμο απο σποντα.
Επισης εχοντας Μουργκ, Ζιφκο που δεν ειναι καθαρα εξτρεμ, το σκαουτινκ ειχε στοχους παικτες που επισης δεν ηταν εξτρεμ.
Βλεπε Κλαεσον, δηλαδη μιλαμε για λιστες απο το συστημα 3-4-3 η 3-5-2 του Ζωγραφου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πηγαίναμε για έναν εξτρέμ και εφυγε ο Τζολης που η λογικη ελεγε οτι επρεπε να παμε για 2 εξτρεμ.
Πηραμε εναν παντελος ανέτοιμο απο σποντα.
Επισης εχοντας Μουργκ, Ζιφκο που δεν ειναι καθαρα εξτρεμ, το σκαουτινκ ειχε στοχους παικτες που επισης δεν ηταν εξτρεμ.
Βλεπε Κλαεσον, δηλαδη μιλαμε για λιστες απο το συστημα 3-4-3 η 3-5-2 του Ζωγραφου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
παιρνει την μπαλα και τρεχει μονος του πανω στον αντιπαλο
δεν εχει καμια απολυτως επαφη με τους υπολοιπους συμπαικτες του στο γηπεδο
ειδη μου λειπει ο τζολης
δεν εχει καμια απολυτως επαφη με τους υπολοιπους συμπαικτες του στο γηπεδο
ειδη μου λειπει ο τζολης
αυτος ο παικτης ηρθε ως αντικαταστατης του τζολη? δυσκολευομαι να καταλαβω πως κοστολογειται 7 εκ ευρω στο transfertmarket
- thanos-xanthi
Ειναι μια ευλογη απορια .AntreasG4 έγραψε:αυτος ο παικτης ηρθε ως αντικαταστατης του τζολη? δυσκολευομαι να καταλαβω πως κοστολογειται 7 εκ ευρω στο transfertmarket
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Άριστος για ματς επίδειξης σε πρωταθλήματα Αμερικής και Αραβίας. Τον λυπήθηκα όταν πήγε να περάσει τον φεραρι με σπριντ και τον έκοψε στο μισό βήμα.
Αντικειμενικά δεν είναι καλύτερος από κανενα χαφ του Βόλου και ας έχει χρηματιστηριακη αξία και συμβόλαιο όσο όλοι αυτοί.
Αντικειμενικά δεν είναι καλύτερος από κανενα χαφ του Βόλου και ας έχει χρηματιστηριακη αξία και συμβόλαιο όσο όλοι αυτοί.
Πάλι καλά που είναι δανεικός.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιστρέψει θεαματικά την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιστρέψει θεαματικά την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα.