Κάποτε ένας μεγάλος αμυντικός στο νησί ανανέωσε σχεδόν με τα διπλά γιατί ο μάνατζερ του έστησε μια δήθεν συνάντηση σε εστιατόριο του πελάτη του με μέλος από την αντίπαλη ομαδαsic-4 έγραψε:δηλαδη ρε παιδια ας πουμε η διοικηση της καθε Καλιαρι αποτελέιται απο χαπατα που τσιμπανε με τη μια σε κομπινες που εμεις εδω σε ενα οπαδικο φορουμ τις παιρνουμε χαμπαρι με τη μια;
Και συνωμοτουν ενας μανατζερ, δυο ποδοσφαιριστες και μια τριτη ΠΑΕ προκειμενου να ριξουν ενα τοσο ...ποιοτικο δολωμα; Και μαλιστα κοβονται και μερικες 100αδες χιλιαδες ευρα απο ενα συμβολαιο ετσι για το χατηρακι; Το βλεπετε ρεαλιστικο ολο αυτο;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 28 Ιουν 2021, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε άλλη μια μεταγραφική χωρίς μεταγραφή χαφ.
Ιδίως μετά την ανανέωση Καντουρι και επιστροφή Εσιτι, Μπισε και Καβαγκα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ιδίως μετά την ανανέωση Καντουρι και επιστροφή Εσιτι, Μπισε και Καβαγκα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όσο δεν ανακοινώνεται επίσημα ο παικταρας Λούκας Τέιλορ δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη μεταγραφή.
Πρώτα θα κάνει ποδαρικο ο δεξιός μπακ-χαφ-εξτρεμ.
Πρώτα θα κάνει ποδαρικο ο δεξιός μπακ-χαφ-εξτρεμ.
-
paok düsseldorf
https://www.transfermarkt.com/paulinho/ ... eler/57229
Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 1 χαρτί με υψηλά μπόνους.
Ο παίκτης ζήτησε 1,6 χαρτιά.
Θα τα βρουν στα 1,15 συν μπόνους...
Σε ένα μήνα κλείνει τα 33. Τέτοια ΧΑΦΑΡΑ όμως, δεν έχει έρθει ΠΟΤΈ στην Ελλάδα..!!
Σε ένα μήνα κλείνει τα 33. Τέτοια ΧΑΦΑΡΑ όμως, δεν έχει έρθει ΠΟΤΈ στην Ελλάδα..!!
-
paok düsseldorf
Ευκαιρεια μεγαλη.
Ο ΚΑΝΙΑΣ ο αγαπημενος του λουτσεσκου ειναι ελευθερος.
Γιωργακη κανε το χατηρι του ρουμανου.
Εδω και τωρα ,ανακοινωσε επιστροφη ΚΑΝΙΑΣ.
Ο ΚΑΝΙΑΣ ο αγαπημενος του λουτσεσκου ειναι ελευθερος.
Γιωργακη κανε το χατηρι του ρουμανου.
Εδω και τωρα ,ανακοινωσε επιστροφη ΚΑΝΙΑΣ.
Μου θυμίζει Danny Hoesen που όταν τον πηραμε τον πιστευα . Αν δεν κάνω λάθος είχε βάλει γκόλ στο πρωτο μάτς; ίσως φιλικό . Δεν είμαι σίγουρος. Οπότε θα στηρίξω τον Ramirez αν είναι για δευτερος (αντί Σβιντερσκι) ελπίζοντας ότι δε θα με προδωσει σαν το πουλεν μου τότε τον Hoesen που μόνο χώσεν δεν ήτανεbersekeros έγραψε:Φαντάζομαι η παραπάνω συζήτηση που διάβασα αφορά αυτόν εδώ τον Eric Ramirez, που είναι Βενεζουελάνος σέντερ φορ και 22 ετών, άρα δεν υπάρχει και θέμα σαν θέση μη κοινοτικού.
Μόνο σαν πρόταση Μίχελ, θα μπορούσα να τον φανταστώ από την ομάδα στην οποία ανήκει.
[youtube]rJOipO2uXtQ[/youtube]
Edit: όντως στο πρωτο του παιχνίδι για το πρωταθλημα 5-0 με ΟΦΗ , έκανε το 4-0 στο 80' .
Δεν κάνεις παζάρια με αυτόν ...τον φέρνεις κατευθείαν...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/paulinho/profil/spieler/57229
Φάγαμε παπά με Παουλινιο, Μενσα τώρα προσγείωση στην πραγματικότητα.
Ξαναρχισανε να γραφουνε για τον Άγγλο...
Ξαναρχισανε να γραφουνε για τον Άγγλο...
Εγω ζω για τα πρώτα δημοσιεύματα "πεταει στις προπονησεις ο Εσιτι", "ο Νιμουα βρισκει ρολο με Λουτσεσκου", "εσωτερικη μεταγραφη βομβα ο Μπισεσβαρ σε νεο ρολο"...
Εσεις καθηστε να περιμενετε μεταγραφες στα χαφ...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανανεωσε ο Ελ Καντουρι. Ραζβαν, δεν ηθελες τον Πριγιο γιατι δεν ηξερες σε τι κατασταση ειναι ειπαμε;
Παιδιά πάρα πολλοί είτε δεν καταλαβαίνετε το προφανές είτε ηθελημένα γίνεστε κρίκος της γελοίας τακτικής των αρδ.
Επιτέλους να συμφωνήσουμε στο βασικό:
Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.
Επιτέλους να συμφωνήσουμε στο βασικό:
Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.
- buffalobill4
Αξιολόγηση του ροστερ από το μηδέν.Gospi έγραψε:Εγω ζω για τα πρώτα δημοσιεύματα "πεταει στις προπονησεις ο Εσιτι", "ο Νιμουα βρισκει ρολο με Λουτσεσκου", "εσωτερικη μεταγραφη βομβα ο Μπισεσβαρ σε νεο ρολο"...
Δεν αλλάζουμε τυχαία προπονητές τόσο συχνά. Ώρα είναι τώρα να έχει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη για το ροστερ και να ζητάει συγκεκριμένες μεταγραφές; Φέρε έναν καινούριο να τους ξαναδεί μια.
Kανενα παπα δεν φαγαμε με Παουλινιο.Αποκτησαμε εναν Τειλορ και νομιζω πως κανεις δεν διεψευσε το ενδιαφερον για Ντειολα.Τωρα αν καποιος πιστεψε οτι μπορει να ενδιαφερομαστε για τον Παουλινιο καλα να παθει.