Ευρώπη 2021-22
-
Luigi Vampa
Re: Ευρώπη 2021-22
Τελοσπαντων επειδη εμεις με καποιο μαγικο τροπο παντα τρωμε γκολ στη Τουμπα, καλο ειναι που καταργηθηκε 
-
john4serres
-
john4serres
1-1 Ομονοια
1-2 Κρασνονταρ
2-1 Μπενφικα
3-1 Μπεσικτας
3-2 Σλοβαν
2-2 Αγιαξ
1-3 Μπατε
0-2 Βιντι
0-1 Τσελσι
1-4 Μπενφικα
3-2 Σπαρτακ Μοσχας
2-1 Βασιλεια
3-1 Εστερσουντ
2-0 Ολιμπικ Ντονετσκ
0-3 Σαλκε
2-0 Λιμπερετς
0-1 Καραμπαγκ
0-0 Φιορεντινα
Τα εντος εδρας ευρωπαικα της τελευταιας 5ετιας, από το πρόσφατο προς το παλαιοτερο.
Τι παρατηρείται καλοι μου συμφορουμιτες;
από Doomlord4 » Πέμ Οκτ 22, 2020 11:19 pm
15/18 σκόραραν
8-3-7
8 νίκες
10 γκέλες
2 απ τις 8 νίκες χωρίς ουσία (αποκλειστήκαμε)
από Jeremy4 » Πέμ Οκτ 22, 2020 11:26 pm
Σε 13 συνεχόμενα εντός έχουμε δεχτεί γκολ...
Γιάννη πως βρίσκεις παλιά posts?john4serres έγραψε:Πες τα!
Μισό να ξεθάψω το καταραμένο ποστ μου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλό
Εγώ ότι και να κάνω βλέπω μόνο αυτό
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 924204101
Εγώ ότι και να κάνω βλέπω μόνο αυτό
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 924204101
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αλήθεια λέω. Η αναζήτηση δεν λειτουργεί. Όλοι αυτό το μήνυμα λαμβάνουν. Άσχετο και κλείνω το οφτοπικ. Το μεηλ που έχεις δηλωμένο ισχύει ή χρησιμοποιείς άλλο;
-
john4serres
Ευχαριστώ
Άμα μου πεις και το mail που χρησιμοποίησα στον πιο παλιό λογαριασμό, θα μου φύγει μια απορία που την έχω χρόνια.
Αν είναι hotmail αυτό που λες, αυτό χρησιμοποιώ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Αλήθεια λέω. Η αναζήτηση δεν λειτουργεί. Όλοι αυτό το μήνυμα λαμβάνουν. Άσχετο και κλείνω το οφτοπικ. Το μεηλ που έχεις δηλωμένο ισχύει ή χρησιμοποιείς άλλο;
Άμα μου πεις και το mail που χρησιμοποίησα στον πιο παλιό λογαριασμό, θα μου φύγει μια απορία που την έχω χρόνια.
Ναι. 1-0 εδώ, 1-0 εκεί, παράταση χάσαμε 2-1 και περάσαμε.Luigi Vampa έγραψε:Σύμφωνα με το Wikipedia μόνο με τη Σοσο το 1982 περάσαμε λόγω εκτός έδρας γκολ
Δεν έχει νόημα να συζητάμε αν μας ευνοεί ή όχι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ.
Όλοι έχουν ευνοηθεί και αδικηθεί απ'αυτό δεν είναι μόνο για τον δυνατό καλό αυτό.
Παράδειγμα. Όταν ισοφαρίσαμε στην Άρσεναλ η πρόκριση τελείωσε. Αυτό τώρα δεν θα υπήρχε.
Θα είχε η Άρσεναλ 5 λεπτά να κάνει το 2-1 και να έχουμε παράταση. Αντίστοιχα και εμείς σε άλλες περιπτώσεις.
Πάντως απ'ότι φαίνεται και ενώ είμαστε στους δυνατούς τα πλέι οφ του conference θα είναι δύσκολα. Μόνο της πλάκας δεν είναι η διοργάνωση ιδίως για ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε σοβαροί όλα καλά θα πάνε.
Διίστανται οι απόψεις (δεν καυγαδίζουμε απλά δεν συμφωνούμε) αν ο γάβρος έχει δάκτυλο στην ΟΥΕΦΑ. Οι συμπτώσεις είναι πολλές αλλά δυστυχώς χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί κανείς να πει τίποτε με σιγουριά. Και αποδείξεις δεν θα δούμε ποτέ. Άλλωστε και οι αποδείξεις που είχαμε με την παράγκα τι έκαναν; Τίποτε. Ούτε μια καταδίκη.
Ξαναγυρίζω στην ΟΥΕΦΑ, ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει χωρίς αποδείξεις. Πάντως κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ βγήκε στο δρόμο για ομίλους ΤσουΛου έπεσε σε βράχια κληρώσεις Άγιαξ, Μπενφίκα και Σάλκε. Λες και υπάρχουν μόνο αυτές οι 3 ομάδες στην Ευρώπη.
Και επιπλέον αντιμετώπισε διαιτητικές σφαγές όποτε και με αυτούς πήγε να σηκώσει κεφάλι.
Γι αυτό κι εγώ δεν πρόκειται να περιγελάσω κανέναν αδερφό που πιστεύει σε συνωμοσία. Γιατί έστω και χωρίς ακλόνητες behind the scenes αποδείξεις, οι πιθανότητες μιλάνε από μόνες τους.
Όσον αφορά τα μικρότερης εμβελείας Κύπελλα (όπως το Εουρόπα) έχουμε κι εκεί δει κάτι παράξενα αλλά πολύ σπανιότερα. Νομίζω όμως οτι αν είναι αλήθεια οτι στήνονται κληρώσεις ή διαιτησίες τού ΠΑΟΚ από μέσα, αυτά είναι πολύ σοβαρά ρίσκα και μόνο για πολύ σημαντικό λόγο θα πρέπει να γίνονται από αυτούς που τα κάνουν (πχ να μην μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους και να πάρει όλο το πουλ ο καρκίνος).
Υπάρχει όμως και η αδηφαγία του καταστροφέα τού ελληνικού ποδοσφαίρου που όσο πάει όλο και θέλει να παίρνει και τα ψίχουλα ή να μην σε αφήνει να τα πάρεις εσύ. Οπότε, μιλώντας πάντα υποθετικά οτι κάτι τέτοιο υφίσταται, θα μπορούσαμε να δούμε και για την αυριανή κλήρωση το ίδιο πρόβλημα, ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει τριπλό μπόνους από το αρχικό (όλο το πουλ τής Ελλάδας).
Αύριο είναι 50%-50% οι καλές με τις κακές κληρώσεις. Και να πέσουμε με Ρώσους/Γερμανούς και να μην πέσουμε δεν σημαίνει τίποτε. Δεν είναι ούτε απόδειξη ούτε ένδειξη. Σοβαρά θα το έπαιρνα πχ αν πηγαίναμε για ομίλους ΤσουΛου.
Έχω όμως περιέργεια, έτσι επειδή όλο "δεν μας κάθονται οι κληρώσεις" να δω αν πέσουμε με τις Ρούμπιν/Ουνιον που είναι από τις λίγες ομάδες καλύτερες από εμάς σε αυτή τη φάση (καλύτερες σε αξία παικτών, σε εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα και με παχισνίδια στα πόδια τους, η Ρούμπιν μάλιστα είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στη Ρωσία.
Πώς θα καταλήξουμε να παίξουμε όντες στους ισχυρούς με ομάδα από Μπουντεσλίγκα ή Ρωσία και μάλιστα στο Κόνφερενσ με ξεπερνάει.
Και δεν λέω οτι δεν είμαστε ικανοί πολλές φορές να τα κάνουμε μαντάρα από μόνοι μας με μικρότερες ομάδες. Αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Έτσι όπως είναι, πρέπει να παίξουμε με όποιον πέσουμε όπως κάναμε με Άγιαξ, Μπενφίκα, Σάλκε για να περάσουμε στους ομίλους, μετά βλέπουμε. Ελπίδα μου ο Λουτσέσκου.
Ξαναγυρίζω στην ΟΥΕΦΑ, ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει χωρίς αποδείξεις. Πάντως κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ βγήκε στο δρόμο για ομίλους ΤσουΛου έπεσε σε βράχια κληρώσεις Άγιαξ, Μπενφίκα και Σάλκε. Λες και υπάρχουν μόνο αυτές οι 3 ομάδες στην Ευρώπη.
Και επιπλέον αντιμετώπισε διαιτητικές σφαγές όποτε και με αυτούς πήγε να σηκώσει κεφάλι.
Γι αυτό κι εγώ δεν πρόκειται να περιγελάσω κανέναν αδερφό που πιστεύει σε συνωμοσία. Γιατί έστω και χωρίς ακλόνητες behind the scenes αποδείξεις, οι πιθανότητες μιλάνε από μόνες τους.
Όσον αφορά τα μικρότερης εμβελείας Κύπελλα (όπως το Εουρόπα) έχουμε κι εκεί δει κάτι παράξενα αλλά πολύ σπανιότερα. Νομίζω όμως οτι αν είναι αλήθεια οτι στήνονται κληρώσεις ή διαιτησίες τού ΠΑΟΚ από μέσα, αυτά είναι πολύ σοβαρά ρίσκα και μόνο για πολύ σημαντικό λόγο θα πρέπει να γίνονται από αυτούς που τα κάνουν (πχ να μην μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους και να πάρει όλο το πουλ ο καρκίνος).
Υπάρχει όμως και η αδηφαγία του καταστροφέα τού ελληνικού ποδοσφαίρου που όσο πάει όλο και θέλει να παίρνει και τα ψίχουλα ή να μην σε αφήνει να τα πάρεις εσύ. Οπότε, μιλώντας πάντα υποθετικά οτι κάτι τέτοιο υφίσταται, θα μπορούσαμε να δούμε και για την αυριανή κλήρωση το ίδιο πρόβλημα, ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει τριπλό μπόνους από το αρχικό (όλο το πουλ τής Ελλάδας).
Αύριο είναι 50%-50% οι καλές με τις κακές κληρώσεις. Και να πέσουμε με Ρώσους/Γερμανούς και να μην πέσουμε δεν σημαίνει τίποτε. Δεν είναι ούτε απόδειξη ούτε ένδειξη. Σοβαρά θα το έπαιρνα πχ αν πηγαίναμε για ομίλους ΤσουΛου.
Έχω όμως περιέργεια, έτσι επειδή όλο "δεν μας κάθονται οι κληρώσεις" να δω αν πέσουμε με τις Ρούμπιν/Ουνιον που είναι από τις λίγες ομάδες καλύτερες από εμάς σε αυτή τη φάση (καλύτερες σε αξία παικτών, σε εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα και με παχισνίδια στα πόδια τους, η Ρούμπιν μάλιστα είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στη Ρωσία.
Πώς θα καταλήξουμε να παίξουμε όντες στους ισχυρούς με ομάδα από Μπουντεσλίγκα ή Ρωσία και μάλιστα στο Κόνφερενσ με ξεπερνάει.
Και δεν λέω οτι δεν είμαστε ικανοί πολλές φορές να τα κάνουμε μαντάρα από μόνοι μας με μικρότερες ομάδες. Αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Έτσι όπως είναι, πρέπει να παίξουμε με όποιον πέσουμε όπως κάναμε με Άγιαξ, Μπενφίκα, Σάλκε για να περάσουμε στους ομίλους, μετά βλέπουμε. Ελπίδα μου ο Λουτσέσκου.
Όσον αφορά τις κληρώσεις με συγκεκριμένες ομάδες ενώ υπάρχει όλη η Ευρώπη όπως γράφεις δεν ισχύει. Έχει αναφερθεί το μονοπάτι για το τσ.λιγκ για κάποιον πρωταθλητή ή μη είναι σχεδόν συγκεκριμένο και παίζεις με κάποιες χώρες πάντα.
Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτικές διαιτησίες στα προκριματικά αυτή είναι η εύνοιά του και δεν είναι τυχαία όταν γίνεται συνέχεια και σε όλους τους γύρους.
Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτικές διαιτησίες στα προκριματικά αυτή είναι η εύνοιά του και δεν είναι τυχαία όταν γίνεται συνέχεια και σε όλους τους γύρους.
- Mutasevic
Αυτό το υπογκρουπ γιατί μαζί με εμάς έχει 5 ομαδες σύνολο 3ζευγαρια ουνιον κ μεις, μήπως είναι μουφα τελικά
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk