Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
15_50

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από 15_50 »

iasoiako έγραψε:
oliveira έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, με τεχνικό διευθυντή ξέρει κανείς αν υπ΄παρχει κάποια εξέλιξη;
Με τον τρόπο που γράφει αυτό το novasports φαίνεται ψηλοκλεισμένος ο Ιγκορ Κορνεεφ.

https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... eas-sezon/
Γι' αυτόν υποτίθεται ότι ενδιαφέρθηκε ο Σαββίδης και πριν 6 χρόνια (εγώ δεν το θυμόμουν) αλλά τελικά κατέληξε στον Φρανκ Άρνεσεν.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και επί μία τετραετία βοηθός του Γκους Χίντινκ στην Εθνική Ρωσίας, Ιγκόρ Κορνέεφ είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.
Το θέμα της εξεύρεσης του νέου του Τεχνικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα για τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA που προέρχονται από την Ρωσία, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την κατάληψη της θέσης είναι ο Ρώσος Ιγκόρ Κορνέεφ, ο οποίος αποτελεί μία από τις αδυναμίες του Ιβάν Σαββίδη.

Το βιογραφικό του 48χρονου παλιού Ρώσου διεθνή επιθετικού είναι όντως εντυπωσιακό, αφού συγκεντρώνει πολλά από τα προαπαιτούμενα στοιχεία για την κατάληψη της θέσης. Διαθέτει έντονες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αφού ως παίκτης πέρασε από πολύ μεγάλες ομάδες (ένας από τους πρώτους Ρώσους που έκανε τόσο ηχηρή καριέρα στο εξωτερικό), όπως η Μπαρτσελόνα και η Φέγενορντ, ενώ από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, έχει θητεύσει σε διάφορα ποδοσφαιρικά πόστα, που τον βοήθησαν να κατανοήσει το ποδόσφαιρο σε βάθος.

Από το 2004 ως το 2006 δούλεψε στις ακαδημίες της Φέγενορντ, τα επόμενα τέσσερα χρόνια θήτευσε στο «σχολείο» που λέγεται Γκους Χίντινκ αφού ήταν το δεξί του χέρι (βοηθός προπονητή) στην Εθνική Ρωσίας, ενώ από το 2010 ως το 2012 ήταν ο αθλητικός διευθυντής στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, βάζοντας την σφραγίδα του σε αρκετές ηχηρές μεταγραφές που έκαναν αίσθηση. Τον τελευταίο χρόνο δούλεψε ως αθλητικός σύμβουλος στην τσεχική Σλάβια Πράγας στην οποία είχε μεσολαβητικό ρόλο στην έλευση Ρώσων επενδυτών, ενώ η τρέχουσα ενασχόληση του είναι αναλυτής για διάφορα ρωσικά Μ.Μ.Ε.

Ο κοσμογυρισμένος Κορνέεφ που μιλάει τέσσερις γλώσσες (ρωσικά, αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά), είναι ένας από τους πλέον δικτυωμένους Ρώσους ποδοσφαιρανθρώπους αυτή την στιγμή με πολύ σημαντικές γνωριμίες σε ενεργές αγορές (Ισπανία, Ολλανδία) που παραδοσιακά αρέσουν στον ΠΑΟΚ, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του, έχει δηλώσει πως στο μέλλον θέλει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε οργανωτικό πόστο μιας ομάδας που θα του δώσει την ευκαιρία να την χτίσει, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA που προέρχονται από την Ρωσία, ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει τις προθέσεις του Κορνέεφ, που είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά, αφού είναι μία από τις λύσεις που προκρίνει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα μπορεί και λόγω γλώσσας να έχει άμεση επικοινωνία μαζί του, ενώ φέρεται να εκτιμά πολύ τα προσόντα του Κορνέεφ. Ο Ρώσος δεν είναι ο μόνος στην λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων Τεχνικών Διευθυντών και αν υπάρχει κάτι που δεν τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο πρότερος βίος του ΠΑΟΚ με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος άργησε πολύ να μπει στην ελληνική λογική (αν μπήκε ποτέ), κάτι που γεννά προβληματισμούς για την προσαρμοστικότητα του Κορνέεφ, ο οποίος βέβαια ναι μεν προέρχεται από την ίδια σχολή, αλλά δηλώνει πολίτης του κόσμου έχοντας ζήσει για πολλά χρόνια σε Βαρκελώνη και Ρότερνταμ.

Οι προσεχείς εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για την επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ενώ τις προσεχείς ημέρες υπάρχει προγραμματισμένο ταξίδι του Προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη στο εξωτερικό πιθανότατα για να συναντηθεί ο ίδιος με υποψήφιο / -ιους για την κατάληψη της θέσης. Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση, το όνομα του Κορνέεφ είναι ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε φάση αναμονής, αφού ο ΠΑΟΚ εξετάζει εξονυχιστικά όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων, ενώ ο Κορνέεφ (αν και σε γενικές γραμμές είναι πολύ δημοσιογραφικός, σε τηλεφωνική απόπειρα του SDNA να διερευνήσει τις προθέσεις του, έκλεισε απότομα το τηλέφωνο δύο φορές, όταν άκουσε την λέξη Ελλάδα) περιμένει να δει αν τελικά θα είναι ο εκλεκτός για την κατάληψη της θέσης.

https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... me-korneef

Πάντος μέχρι πριν λίγο καιρό, εργαζόταν για λογαριασμό της Μονακό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Δεν νομίζω να φτάνει μέχρι εκεί ρε gospi... Άλλο το προτιμώ τον lucescu και άλλο υπονομεύω το μέλλον της ομάδας για να διώξω τον προπονητή.

Έτσι κι αλλιώς η επιτυχία της ομάδας, όποιος κι αν είναι ο προπονητής, ισχυροποιεί τη θέση πολλών μέσα στην παε.
Γι'αυτό πιστεύω πως θέλουν τον lucescu, γιατί έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει.

Επίσης, δεν γίνεται να λέμε πως ο lucescu είχε θέμα με τον σχεδιασμό της παε, και τώρα κάποιοι θέλουν τον lucescu για να ελέγχουν καλύτερα τον σχεδιασμό. Αυτά τα 2 είναι αντικρουόμενα.

Όσον αφορά τις δυσλειτουργίες στην παε, αυτές είναι προφανείς. Φαίνονται μόνο από τις ανανεώσεις και την καθυστέρηση στα θέματα τδ και μεταγραφών. Ωστόσο, δεν γίνεται στον Πάμπλο να δώσει η παε λευκή επιταγή και να πει φέρε όποιους θες. Εδώ δεν το έκανε στον αμπελ που ξόδεψε λεφτά για να φέρει, στον lucescu που έφερε επιτυχίες και στον Ίβιτς που έκανε παρόμοια και ίσως καλύτερη πορεία από τον παμπλο.

Η παε δεν ακολουθεί το μοντέλο των αγγλικών manager που ελέγχουν τα πάντα.
Το ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα όπως πχ το scouting ή οι ανανεώσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξει ΟΛΟΚΛΗΡο το μοντέλο λειτουργίας και να πάρει ο Πάμπλο όλες τις ευθύνες.
Αν κρινω απο την ενισχυση της ομαδας τον Γεναρη, δεν μπορω να ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μια μεταγραφικη ειχε διαθεσιμη ο Παμπλο ως προπονητης του ΠΑΟΚ και ειδαμε τι του φεραν και τι εγινε στην ομαδα...
Ας ελπισουμε να γινουν αυτα π πρεπει σ αυτην την μεταγραφική.

@renegade κολλησες? αν ναι περαστικά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

renegade έγραψε:Υγ 2 φουστη covid μια ώρα κάνω να γράψω αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν έρχονται οι λέξεις :lol:
Βγαίνουμε λίγο off topic αλλά...

Φίλε δεν ξέρω αν έχεις περάσει covid ή όχι, αλλά αυτό που περιγράφεις σε 'μενα που το έχω περάσει, ισχύει 100%.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

renegade έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε τόσο εθισμένοι στις θεωρίες συνωμοσίας.
Οκ ναι σίγουρα υπάρχουν διάφορες απόψεις στα πέριξ της διοίκησης. Ο μίχελ για παράδειγμα βγήκε και υποστήριξε ανοιχτά την άποψη του.
Από εκεί μέχρι όμως το να βάζουν κάποιοι συνειδητά τρικλοποδιές υπάρχει τεράστια απόσταση.
Ας έχουμε λίγο θετική ενέργεια και σκέψη και φέτος θα χτιστεί μια ομάδα που θα σαρώσει.

Υγ ήθελα να γράψω πολλά για αυτούς που κλαιγανε για τις μεταγραφαρες του γαβρου τύπου λαλα, επειδή απλά άνοιγαν ένα τρανσφερμαρκτ και έβλεπαν μια τιμή 10 εκατομμύρια, αλλά η ευφορία των ημερών δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Υγ 2 φουστη covid μια ώρα κάνω να γράψω αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν έρχονται οι λέξεις :lol:
++++
την άρπαξες; περαστικά
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Περαστικά Rene!!
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για Λουτσεσκου αναπαράχθηκε και σε newsbeast inews......
Δε βάζω λινκ για ευνόητους λόγους...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Με πετσοκομμένο μπατζετ έρχεται ο Λουτσεσκου άραγε; Κι ως ποτέ θα πορευόμαστε με τέτοιο μπατζετ; Αν δεν ανέβουμε δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Τρί 25 Μάιος 2021, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Διάβασα κι εγώ αυτό που αναφέρατε στο sportdog και μου έκανε εντύπωση ότι είναι ενυπόγραφο από το Μιχο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιας κι ο Λουτσος πήρε το ασιατικό πρωταθλητριών να μας υποσχεθεί ότι θα κατακτήσει το ευρωπαϊκό κυπελλούχων δηλαδή το Conference. Στο μεταξύ τα λεφτά που γράφουν συμφωνημένα είναι τύπου Αμπελ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως αυτή η αβεβαιότητα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα είτε με Γκαρσία, είτε με Σκούφο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Rock4 έγραψε:Διάβασα κι εγώ αυτό που αναφέρατε στο sportdog και μου έκανε εντύπωση ότι είναι ενυπόγραφο από το Μιχο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιας κι ο Λουτσος πήρε το ασιατικό πρωταθλητριών να μας υποσχεθεί ότι θα κατακτήσει το ευρωπαϊκό κυπελλούχων δηλαδή το Conference. Στο μεταξύ τα λεφτά που γράφουν συμφωνημένα είναι τύπου Αμπελ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως αυτή η αβεβαιότητα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα είτε με Γκαρσία, είτε με Σκούφο.
Ας είμαστε ψύχραιμοι γιατί μπορεί κάποιοι να θέλουν να μας διχάσουν χωρίς λόγο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 25 Μάιος 2021, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Καθίστε λέμε να γίνει η συνάντηση με τον Ιβάν.
Από αύριο λογικά θα ξέρουμε σίγουρα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ο μιχος είχε βγάλει και δυο μεταγραφες τον Γενάρη...Όπως και να έχει πρέπει να στηρίξουμε τις επιλογές του Ιβάν για να μην αρχίσουμε να τρωγωμαστε μεταξύ μας ...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Προσωπικά δεν με χαλάει ούτε η μια ούτε η άλλη επιλογή

Αυτό που με χαλάει είναι η χρόνο τριβή που υπάρχει..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Sportdog γράφει ότι ο Λουτσεσκου συμφώνησε με Σαββίδη.....
Παρότι γράφει όλα τα κουτσομπολιά, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει κάτι στα αλήθεια ....
Μετά κάθε βέβαια επιφύλαξη.....
Δεν γραφει ομως με ποιον Σαββιδη...
Με τον μπαμπα Σαββιδη αποκλειεται...
Ο γιος του μπορει να την εκανε την λαλακια και δεν εκπλησομαι..
Ουτε συγχαρητηρια δεν εστειλε στον PG για το κυπελλο,εκτος κι αν δεν το ειδα η το εχασα..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε: Αν κρινω απο την ενισχυση της ομαδας τον Γεναρη, δεν μπορω να ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μια μεταγραφικη ειχε διαθεσιμη ο Παμπλο ως προπονητης του ΠΑΟΚ και ειδαμε τι του φεραν και τι εγινε στην ομαδα...
Ας ελπισουμε να γινουν αυτα π πρεπει σ αυτην την μεταγραφική.

@renegade κολλησες? αν ναι περαστικά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει, εκ του αποτελέσματος δεν ήταν και άσχημη μεταγραφική.

Μπάμπα έδειξε την αξία του και ήταν κομβικός για την ομάδα.
Ο Κρμέντσικ το ίδιο.
Ο Ουάρντα που νομίζω ζήτησε ο Πάμπλο, έκανε το καλύτερο πέρασμά του από την ομάδα.
Μόνο ο Καγκάβα δεν βγήκε. Είχε βέβαια τον τραυματισμό.

3/4 δηλαδή είχαν θετικό πρόσημο

Τέλος, στα χαφ στόχος ήταν ο Ολίβα που πήγε στην Βαλένθια. Το ότι δεν ήρθε κάποιος απλά για να έρθει, δεν νομίζω πως είναι αποτυχία. Και ο στόχος της 2ης θέσης και του κυπέλλου τελικά βγήκε με την 4(5)άδα που είχαμε. Για πρωτάθλημα προφανώς και θέλεις παραπάνω ποιότητα, αλλά οι Σβαμπ-Αουγκούστο-Καντουρί-Τσιγγάρας μια χαρά παίκτες είναι.

Είπαμε, η λειτουργία της παε στο αγωνιστικό δεν είναι καλή, αλλά δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Ότι κι αν αποφασίσει ο Ιβάν στηρίζω ανεπιφύλακτα.
Δεν υπάρχει κανείς λόγος να διχαστουμε.
Κουβέντα κάνουμε για το καλό της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”