Αριστείδης Λυκογιάννης
Re: Αριστείδης Λυκογιάννης
Πολύ κακό στήσιμο του ρόστερ φέτος σχετικά με τα χαρακτηριστικά των παικτών...δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις χωρίς ψηλούς...το μόνο που έχουμε είναι παίκτες με περιφερειακό σουτ, στα υπόλοιπα υστερούμε...έγινε λάθος από την αρχή και στην οικονομική κατάσταση που είναι η ομάδα δεν μπορεί να διορθωθεί εύκολα...θετικό βέβαια ότι αποχώρησε αυτός ο απίθανος Νιγηριανός που έπιανε θέση ξένου
-
Καλό το πάθος,η φωνή, αλλά εάν θες το κάτι παραπάνω τότε δεν...
Μας είχε αυτοπροταθει ο σβι σερφ..έστω και σε αυτή την ηλικία πόσο χειρότερος θα ήταν. Τουλάχιστον θα βλέπαμε ενα σωστά δομημένο ρόστερ..
Μας είχε αυτοπροταθει ο σβι σερφ..έστω και σε αυτή την ηλικία πόσο χειρότερος θα ήταν. Τουλάχιστον θα βλέπαμε ενα σωστά δομημένο ρόστερ..
Για πρωτη φορα,τα τελευταια χρονια,κρατησαμε τον ιδιο προπονητη, κορμο απο την περσινη ομαδα,τρεις ξενους και μαλιστα μετα απο πετυχημενη χρονια. Κι ομως η ομαδα δεν βλεπεται φετος. Γι αυτο ειναι ωραιος ο αθλητισμος. Σε ολα τα σπορ,οι πακτες, καποιες χρονιες ειναι στο pick της καριερας τους και καποιες αλλες πελαγοδρομουν. Ποδοσφαιρο,Πασχαλακης,την χρονια του νταμπλ,αριστος,φετος απελπισια. Οπως και πολλοι αλλοι βεβαια. Γι αυτο απαιτειται διορατικοτητα,απο οσους κανουν τις επιλογες,για το αν καποιος μπορει να επαναλαβει σε βαθος χρονου,την ιδια καλη αποδοση. Στα ορια του εφικτου βεβαια.
ωραίο ποστ. συμφωνώ (σκεφτόμουν βασικά αν υπάρχουν ομοιότητες σε ΠΑΟΚ και MUTD στη μπάλα).
Φίλε Έκτορα προσωπικά διαφωνώ με αυτό που γράφεις. Μια χαρά ροστερ σε σχέση με τα χαρακτηριστικά στήθηκε ειδικά μετά την απόκτηση του Μαντζαρη το ροστερ είναι σούπερ για το επιπεδο μας.ektoras έγραψε:Πολύ κακό στήσιμο του ρόστερ φέτος σχετικά με τα χαρακτηριστικά των παικτών...δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις χωρίς ψηλούς...το μόνο που έχουμε είναι παίκτες με περιφερειακό σουτ, στα υπόλοιπα υστερούμε...έγινε λάθος από την αρχή και στην οικονομική κατάσταση που είναι η ομάδα δεν μπορεί να διορθωθεί εύκολα...θετικό βέβαια ότι αποχώρησε αυτός ο απίθανος Νιγηριανός που έπιανε θέση ξένου
Η μη απόκτηση από βαρύ τεσσάρι είναι επιλογή για να παίξουμε ένα συγκεκριμένο μπάσκετ τύπου run and gun,κάτι που να μοιάζει με το μπάσκετ της ζαλγκιρις.
Το θέμα είναι γιατί ένα ροστερ που ενισχύθηκε ξεκάθαρα μεταγραφικά έχει τόσο χειρότερα αποτελέσματα σε σχέση με πέρυσι.
Για μένα είναι δύο οι λόγοι, συν την ατυχία που φέτος έχουμε σε σχέση με πέρυσι που όλα έρχονταν υπέρ μας.
Ο πρώτος είναι η Ευρώπη που λέει και ο Λουτσεσκου. Με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αυξήθηκαν οι στόχοι και μειώθηκαν αριθμητικά τόσο οι προπονήσεις όσο και ο χρόνος προετοιμασίας για τα παιχνίδια. Αυτό δεν δικαιολογεί την ήττα από το Λαύριο πχ, δίνει όμως ένα ελαφρυντικο σε σχέση με την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας, μία ήττα που φέτος βλέποντας τα ροστερ είναι απαράδεκτη.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον κόουτς. Δεν έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα, δεν έχει αξιοποιήσει σωστά όλα τα παιδιά του ροστερ και δεν διαχειρίζεται σωστα τα παιχνίδια. Ένα συν που παίρνει είναι πως προσπαθεί να παίξει κανονικό μπάσκετ σε σχέση με πέρυσι που παίζαμε κάτι του στυλ προσωπική ενέργεια Λοβ, γκριφιν ή Τέρνερ και ένα pick and pop των μπιτς Και τσαλμπουρη.
Το ροστερ κατά τη γνώμη μου είναι για τρίτη θέση στην Ελλάδα πλέον, και έπρεπε να περάσει την ιγκοκεα και στους 16 στην Ευρώπη. Δεν θέλω να φύγει ο Λυκογιαννης στη μέση της χρονιάς, θέλω όμως να γίνει μαζί του συζήτηση γιατί η ομάδα είναι τόσο εκτός στόχων μέχρι στιγμής, να του γίνουν κάποιες συστάσεις για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των αγώνων, και να του ζητηθεί ένα χρονοδιάγραμμα ώστε η χρονιά να μην πάει χαμένη. Πρέπει να κυνηγήσουμε την 6αδα με κάθε κόστος και αν καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα.
-
Υπαρχουν προπονητες που τα καταφερνουν καλα σε τρεις διοργανωσεις κι αλλοι που δεν μπορουν να το κανουν.
Το crash test του δικου μας γινεται φετος και ελπιζω εστω στο τελος της σεζον να παρθουν οι σωστες αποφασεις.
Αν το αρχικο ροστερ αλλα κι οι αλλαγες ειναι βασισμενα στα θελω του προπονητη δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες.
Μεχρι στιγμης μπορει να ειμαστε ολοι απογοητευμενοι σε σχεση με το περσι αλλα ισως και να γυρισει η κατασταση.
Εμενα παντως το μπασκετ που επαιζε και παιζει η ομαδα δεν μου αρεσε απο περσι ασχετως των αποτελεσματων!
Το crash test του δικου μας γινεται φετος και ελπιζω εστω στο τελος της σεζον να παρθουν οι σωστες αποφασεις.
Αν το αρχικο ροστερ αλλα κι οι αλλαγες ειναι βασισμενα στα θελω του προπονητη δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες.
Μεχρι στιγμης μπορει να ειμαστε ολοι απογοητευμενοι σε σχεση με το περσι αλλα ισως και να γυρισει η κατασταση.
Εμενα παντως το μπασκετ που επαιζε και παιζει η ομαδα δεν μου αρεσε απο περσι ασχετως των αποτελεσματων!
Με τον Μάτζαρη ο φετινός ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ σε σχέση με πέρσι. Χωρίς αυτόν δεν νομίζω.
Δεν ξέρω εάν σε αυτό φταίνε οι επιλογές του κόουτς ή απλά με τα λεφτά που είχαμε δεν υπήρχε κάτι στην θέση 1. Η ομάδα είχε σοβαρό θέμα εκεί και ο Μάτζαρης δεν έδωσε απλά λύση, έδωσε μία τρομερά ποιοτική λύση. Βέβαια δεν μπορεί να παίξει 40 λεπτά οπότε κάθε φορά που είναι στον πάγκο το πρόβλημα είναι εκεί.
Επίσης φέτος δεν έχεις Κακλαμανάκη. Στο σύγχρονο μπάσκετ ένας παίκτης σαν τον Κακλαμανάκη αλλάζει μία ομάδα προς το πολύ καλύτερο. Ειδικά αμυντικά. Ο συγκεκριμένος βέβαια είναι αξιόπιστος και στην επίθεση.
Πρόσθεσε τραυματισμούς, Covid και τα πολλά ταξίδια και έχεις την απάντηση γιατί έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε.
Παπαθεοδώρου και Γιατράς είναι καλύτεροι του Λυκογιάννη αλλά εγώ θα του έδινα χρόνο. Σίγουρα άλλη μία χρονιά. Το αξίζει γιατί προσπαθεί. Αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό το εκτιμώ. Άλλωστε δεν πάμε και για πρωτάθλημα. Για την χαρά του αθλήματος υπάρχουμε. Όποιος νομίζει κάτι άλλο ας ρωτήσει κανέναν μπασκετικό να του πει.
Δεν ξέρω εάν σε αυτό φταίνε οι επιλογές του κόουτς ή απλά με τα λεφτά που είχαμε δεν υπήρχε κάτι στην θέση 1. Η ομάδα είχε σοβαρό θέμα εκεί και ο Μάτζαρης δεν έδωσε απλά λύση, έδωσε μία τρομερά ποιοτική λύση. Βέβαια δεν μπορεί να παίξει 40 λεπτά οπότε κάθε φορά που είναι στον πάγκο το πρόβλημα είναι εκεί.
Επίσης φέτος δεν έχεις Κακλαμανάκη. Στο σύγχρονο μπάσκετ ένας παίκτης σαν τον Κακλαμανάκη αλλάζει μία ομάδα προς το πολύ καλύτερο. Ειδικά αμυντικά. Ο συγκεκριμένος βέβαια είναι αξιόπιστος και στην επίθεση.
Πρόσθεσε τραυματισμούς, Covid και τα πολλά ταξίδια και έχεις την απάντηση γιατί έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε.
Παπαθεοδώρου και Γιατράς είναι καλύτεροι του Λυκογιάννη αλλά εγώ θα του έδινα χρόνο. Σίγουρα άλλη μία χρονιά. Το αξίζει γιατί προσπαθεί. Αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό το εκτιμώ. Άλλωστε δεν πάμε και για πρωτάθλημα. Για την χαρά του αθλήματος υπάρχουμε. Όποιος νομίζει κάτι άλλο ας ρωτήσει κανέναν μπασκετικό να του πει.
- kataramenos5
Ας παιξει 4-5 παιχνιδια με την ομαδα πληρη και το ξανασυζηταμε. Αν δεν... φερτε το χοντρο
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, ο χοντρός τουλάχιστον είναι βρισιά και ατάκα
Αν έφευγε ο Αριστείδης, προτιμώ επιστροφή Λιάκου. Που εκπλήσσομαι με το γεγονός ότι ακόμα είναι άνεργος. Ίσως περιμένει τους πρασινοκόκκινους...

Αν έφευγε ο Αριστείδης, προτιμώ επιστροφή Λιάκου. Που εκπλήσσομαι με το γεγονός ότι ακόμα είναι άνεργος. Ίσως περιμένει τους πρασινοκόκκινους...
Όχι και τον γιατρα ρε παίδες είπαμε.
Προσωπικά ούτε τον παπαθεοδωρου θα ήθελα στον πάγκο.
Για μένα οι προπονητές που έχουν μπασκετικα κάτι να δείξουν πλην των πρωτοκλασάτων είναι οι Καστριτης Ζουρος και Αγγέλου. Από αυτούς θα ήθελα μόνο τον πρώτο, όμως ξαναλέω πως ο Λυκογιαννης δεν είναι κατά την γνώμη μου για διώξιμο, μάλλον απλά πρέπει να γίνει μία συζήτηση για να δει λίγο την κατάσταση με κάποια οπτική γωνία πέρα από την δική του...
Προσωπικά ούτε τον παπαθεοδωρου θα ήθελα στον πάγκο.
Για μένα οι προπονητές που έχουν μπασκετικα κάτι να δείξουν πλην των πρωτοκλασάτων είναι οι Καστριτης Ζουρος και Αγγέλου. Από αυτούς θα ήθελα μόνο τον πρώτο, όμως ξαναλέω πως ο Λυκογιαννης δεν είναι κατά την γνώμη μου για διώξιμο, μάλλον απλά πρέπει να γίνει μία συζήτηση για να δει λίγο την κατάσταση με κάποια οπτική γωνία πέρα από την δική του...
- BlackMagicPAOK
Ο κόουτς Ηλίας είναι στην Εθνική Ελβετίας! (ανδρών).Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, ο χοντρός τουλάχιστον είναι βρισιά και ατάκα![]()
- Shivaspace
- Μπαρκαρούτσος
Μια χαρά. Άνοιξε και λογαριασμό στην Ελβετία, την έκανε λαχείο.BlackMagicPAOK έγραψε:Ο κόουτς Ηλίας είναι στην Εθνική Ελβετίας! (ανδρών).Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, ο χοντρός τουλάχιστον είναι βρισιά και ατάκα![]()
-
- Επικοινωνία:
Και το απωθημένο μου ο Scott Skiles!Shivaspace έγραψε:υπάρχει κι ο Pitino