29.Γεώργιος Βρακάς
Re: 29.Γεώργιος Βρακάς
η αληθεια ειναι οτι απο κουαλιατα και ρικαρντο που ειναι και 2 χρονια μικροτερος δειχνει εντελως αλλου επιπεδου..
Με άλλον προπονητή ( πχ τύπου Φερέιρα) ο βρακας θα έγραφε του χρόνου για πλάκα κανα δύο χιλιάδες λεπτά... ειδικά αν συνεχιστεί η γύμνια στην μεσοεπιθετικη γραμμή.
Με λουτσέσκου ( που στην προετοιμασία έβαζε τον Ντελια δεξί χαφ) δεν βλέπω να μένει.
Ο βρακας δεν είναι κάποιος τυχαίος. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα στα 17 του.
Το πολύ ενθαρρυντικο με το παιδί είναι ότι παρά τον δανεισμό του σε μια χάλια ομάδα αυτός έδειξε τεράστια βελτίωση σε χαρακτηριστικά που θεωρούνταν ότι μειονεκτεί όπως πχ ταχύτητα και γενικότερα αθλητικά προσόντα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω την διαχείριση του παιδιού
Με λουτσέσκου ( που στην προετοιμασία έβαζε τον Ντελια δεξί χαφ) δεν βλέπω να μένει.
Το πολύ ενθαρρυντικο με το παιδί είναι ότι παρά τον δανεισμό του σε μια χάλια ομάδα αυτός έδειξε τεράστια βελτίωση σε χαρακτηριστικά που θεωρούνταν ότι μειονεκτεί όπως πχ ταχύτητα και γενικότερα αθλητικά προσόντα.
Και εγώ πιστεύω ότι έχει αξία, από αυτό το πουλί τον Ρικάρντο, σίγουρα είναι καλύτερος.
- abc_o_ karpouzas
Δηλ πιστεύετε ότι ένας παίκτης που διακρίθηκε στον λεβαδειακο θα μπει μέσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και θα...δουμε..κατι άλλο;
Θέλετε να δούμε πόσοι παίκτες που διακρίθηκαν στους...λεβαδειακους..ηρθαν στην ομάδα μας και...δεν ακούμπησαν;
Θέλετε να δούμε πόσοι παίκτες που διακρίθηκαν στους...λεβαδειακους..ηρθαν στην ομάδα μας και...δεν ακούμπησαν;
Μπορείς να σκεφτείς ότι κάποιος παίκτης σου που φέτος σου άλλαξε όλη την μεσοεπιθετικη γραμμη, πέρσι δεν διακρίθηκε ούτε καν σε κάποια εουπεν.
Άρα το παραπάνω σχόλιο είναι τουλάχιστον άστοχο
Άρα το παραπάνω σχόλιο είναι τουλάχιστον άστοχο
abc_o_ karpouzas έγραψε:Δηλ πιστεύετε ότι ένας παίκτης που διακρίθηκε στον λεβαδειακο θα μπει μέσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και θα...δουμε..κατι άλλο;
Όχι ρε καρπουζα να μη δώσουμε ευκαιρία σε παιδί που έχει βγει από την Ακαδημία μας ,δηλώνει έτοιμος για την ομάδα, έχει χαρακτηριστικά σύγχρονου ποδοσφαιριστή και να παίζουμε με τα πουλιά του παραδείσου που μας έφερε ο Μποτο.
- ΑποστόληςΑ
Μην τρέφετε αυταπάτες. Ο παίκτης είναι καμένος από χέρι. Αρκεί να δείτε ποιος άνοιξε το τοπικό του.
- abc_o_ karpouzas
Ρενέ... Και ομπανε....
Και φυσικά δεν λέω αυτό που απαντάτε....
Λέω ότι οι προσδοκίες είναι αφύσικες για παίκτη που διακρίθηκε σε ομάδα με 0 πίεση...
Μετά ξέρετε πόσο εύκολα ειναι ο παίκτης να γίνει..στοχος;
Μετά το...εουπεν...αν δεν βλέπανε...καποιοι..οτι ο παίκτης το έχει...στον λεβαδειακο...θα πήγαινε
Να τους πιάσουμε όλους έναν έναν που πήγανε στους...λεβαδειακους..και έμειναν εκεί;
Είναι και θέμα... Οπτικης
Όταν ο... Λαός πεινάει...δεν μπορείς να τον δώσεις...βρακα
Πάνε στις...μεταγραφες..και πες μου τι ελπίδες υπάρχουν για να επιβιώσει ο...βρακας..
Και φυσικά δεν λέω αυτό που απαντάτε....
Λέω ότι οι προσδοκίες είναι αφύσικες για παίκτη που διακρίθηκε σε ομάδα με 0 πίεση...
Μετά ξέρετε πόσο εύκολα ειναι ο παίκτης να γίνει..στοχος;
Μετά το...εουπεν...αν δεν βλέπανε...καποιοι..οτι ο παίκτης το έχει...στον λεβαδειακο...θα πήγαινε
Να τους πιάσουμε όλους έναν έναν που πήγανε στους...λεβαδειακους..και έμειναν εκεί;
Είναι και θέμα... Οπτικης
Όταν ο... Λαός πεινάει...δεν μπορείς να τον δώσεις...βρακα
Πάνε στις...μεταγραφες..και πες μου τι ελπίδες υπάρχουν για να επιβιώσει ο...βρακας..
-
Έκανε ντεμπούτο με προπονητή Λουτσεσκου.renegade έγραψε:Με άλλον προπονητή ( πχ τύπου Φερέιρα) ο βρακας θα έγραφε του χρόνου για πλάκα κανα δύο χιλιάδες λεπτά... ειδικά αν συνεχιστεί η γύμνια στην μεσοεπιθετικη γραμμή.
Δεν είπαμε να έρθει ο παίχτης και να γίνει βασικός στην ομάδα, στο σημερινό ποδόσφαιρο με τους 20 παίχτες αποστολή και τις 5 αλλαγές, μια χαρά χωράει στον ΠΑΟΚ για να δείξει τι μπορεί να κάνει ο Βρακας.
Βλέπεις τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου παιδιού όπου είναι πολλά και πλούσια.
Τον πιστεύεις, του δίνεις πραγματικό χρόνο και μετά βγάζεις συμπερασματα.
Κάνει, δεν κάνει, θα κάνει ή όχι, κανείς δεν ξέρει.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Είτε κουβεντιαζουμε για ποδοσφαιριστές έτοιμους Είτε για νεότερους πολύ περισσότερο.
Τον πιστεύεις, του δίνεις πραγματικό χρόνο και μετά βγάζεις συμπερασματα.
Κάνει, δεν κάνει, θα κάνει ή όχι, κανείς δεν ξέρει.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Είτε κουβεντιαζουμε για ποδοσφαιριστές έτοιμους Είτε για νεότερους πολύ περισσότερο.
- Metagrafakias
Τον Βρακα δεν τον φοβαμαι εχει στοιχεια αναμφισβητητα και απλα πρεπει να βρει μια ομαδα που παιζει επιθετικα για να τα δειξει...Στα 17 σου δεν σε διαλεγει τυχαια η Ναπολι...απο κει και περα φυσικα και ο παικτης μπορει να κανει πανευκολα, διοτι με τον Λουτσεσκου προπονητη δεν μπορεις να βασιστεις οτι θα του δωσει χρονο,μονο αν δεν του παρουν παικτες και τον βαλει αναγκαστικα τυπου Ντελια...Επεισης αν τον βαλει και κανει κανα 2 λαθη θα τον τελειωσει με συνοπτικες διαδικασιες απο την ομαδα, διοτι εχει αλλα μετρα και αλλα σταθμα για νεους των ακαδημιων και αλλα για τους παικτες που ειναι δικες του επιλογες....Μην παραξευνευτειτε αν τελη Αυγουστου δεν ερθει τελικα ο απαταιτητος αριθμος στα εξτρεμ που θελουμε,πραγμα που σημαινει ο Βρακας θα παρει χρονο,αυτος να ζητησει ανανεωση Μπισεσβαρ που θα πινει κοκτειλακια μεχρι 31 Αυγουστου.....
Απλά Μπάνε, υπολόγισε πως ο Ρικάρντο θα έπαιζε βασικός στη Λειβαδιά, και ο Βράκας θα ήτανε κερκίδα φέτος.obanebane έγραψε:Δεν είπαμε να έρθει ο παίχτης και να γίνει βασικός στην ομάδα, στο σημερινό ποδόσφαιρο με τους 20 παίχτες αποστολή και τις 5 αλλαγές, μια χαρά χωράει στον ΠΑΟΚ για να δείξει τι μπορεί να κάνει ο Βρακας.
Τώρα το ποιος είναι καλύτερος θα το δείξει η ιστορία. Μακάρι και οι 2 να βγούνε παικταραδες.
Δεν γίνεται όμως να συγκρίνουμε σεζόν παίκτη στον ΠΑΟΚ και στον Λεβαδειακό. Ο τελευταίος έπεσε κατηγορία btw.
-
Μιας και η απάντηση του Μπάνε στον καρπούζια με κάλυψε 100%, θα επεκτείνω λίγο το σκεπτικό μου και θα το γενικεύσουν πέρα από τον όποιο βρακα.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο 2018 όπου πήγαινε και έπαιρνε για 5 χαφ τον μίσιτς, είχε για έκτο μεσοεπιθετικο τον Ενρίκε και προτιμούσε να δίνει 600αρια 700αρια σε κάτι τοσκες αντί παικτών όπως ο Γιαννούλης.
Και αν θέλετε την γνώμη μου καλά έκανε και έφυγε από αυτό το μοντέλο το οποίο δεν είναι βιώσιμο.
Τώρα η ομάδα έχει ένα μπάτζετ αρκετά πιο χαμηλό και πιο φυσιολογικό σύμφωνα με τα έσοδά της.
Από τη στιγμή δηλαδή που δεν έχεις την ευκαιρία να ξοδέψεις υπέρογκα πόσα πρέπει να ξοδέψεις έξυπνα.
Και τι εννοώ.
Αν πας και κάνεις εκπτώσεις ( ποιοτικές που τις περισσότερες φορές μεταφράζονται και σε οικονομικές) στην θέση του φορ κινδυνεύεις να καταρευσει όλο σου το project από ένα εντελώς φυσιολογικό γεγονός όπως το να έχεις τραυματία τον βασικό σου επιθετικό στην κρίσιμη Καμπή των πλέι οφ.
Και εδώ έρχεται αυτό που ακούω τον τελευταίο καιρό και μου γυρνάει τα μυαλά.
Ο Τόμας κάναμε τέσσερα κατοστάρικα μας κάνει αν είναι με επτά κατοστάρικα δεν μας κάνει.
Λες και έχει σημασία πόσα έπαιρνε φέτος ο brandon και όχι
η π***** που φάγαμε στο πλέι οφ επειδή παίζαμε χωρίς επιθετικό.
Συμπέρασμα? Οι δύο επιθετικοί πρέπει να είναι κανόνια.Τελος.
Πάμε τώρα λίγο πιο πίσω στους μεσοεπιθετικούς .
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τέσσερις παίκτες.
Με τα καλά του και τα κακά του καθένας αλλά σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν ότι είναι παίκτες πρωταθλητισμού ( ασχέτως αν εγώ θα ήθελα να πουληθεί ο ζιφκο και είτε να αγοραστεί κάποιος παιχταράς με ανάλογο συμβόλαιο με του σέρβου είτε ακόμα και να βρεθεί κάποιος παίκτης με πολύ λιγότερα χρήματα ο οποίος όμως στην ουσία θα μπορεί να δώσει ότι δίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο ζιφκο).
Το οικονομικό σου ταβάνι δεδομένα είναι συγκεκριμένο.
Τι κάνεις,σπας το μπάτζετ σου για να φέρεις δύο παίκτες ή φέρνεις έναν παικταρα και υπολογίζεις στους Ρικάρντο - βρακα?
Δηλαδή τι κέρδισες σαν ομάδα δίνοντας στον μπίσεσβαρ 35 συμμετοχες και 1000λεπτα?
Και τίποτα να μην σε δώσει ο κάθε Ρικάρντο και βρακας θα ξέρεις ότι δεν σου κάνουν κ πρέπει να κινηθείς για τους επόμενους.
Και μην μου πει κανείς για τις προπονήσεις, γιατί καλές οι προπονήσεις αλλά οι παίκτες κρίνονται στα παιχνίδια... και φυσικά όχι σε 10-20 κ 30 λεπτά.
Για να μην τα πολυλογω πάνω κάτω αυτή πιστεύω θα έπρεπε να είναι η τακτική μας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.
Υγ ο κουτσιας στέλνει χαιρετίσματα από σικαγκο μεριά
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο 2018 όπου πήγαινε και έπαιρνε για 5 χαφ τον μίσιτς, είχε για έκτο μεσοεπιθετικο τον Ενρίκε και προτιμούσε να δίνει 600αρια 700αρια σε κάτι τοσκες αντί παικτών όπως ο Γιαννούλης.
Και αν θέλετε την γνώμη μου καλά έκανε και έφυγε από αυτό το μοντέλο το οποίο δεν είναι βιώσιμο.
Τώρα η ομάδα έχει ένα μπάτζετ αρκετά πιο χαμηλό και πιο φυσιολογικό σύμφωνα με τα έσοδά της.
Από τη στιγμή δηλαδή που δεν έχεις την ευκαιρία να ξοδέψεις υπέρογκα πόσα πρέπει να ξοδέψεις έξυπνα.
Και τι εννοώ.
Αν πας και κάνεις εκπτώσεις ( ποιοτικές που τις περισσότερες φορές μεταφράζονται και σε οικονομικές) στην θέση του φορ κινδυνεύεις να καταρευσει όλο σου το project από ένα εντελώς φυσιολογικό γεγονός όπως το να έχεις τραυματία τον βασικό σου επιθετικό στην κρίσιμη Καμπή των πλέι οφ.
Και εδώ έρχεται αυτό που ακούω τον τελευταίο καιρό και μου γυρνάει τα μυαλά.
Ο Τόμας κάναμε τέσσερα κατοστάρικα μας κάνει αν είναι με επτά κατοστάρικα δεν μας κάνει.
Λες και έχει σημασία πόσα έπαιρνε φέτος ο brandon και όχι
η π***** που φάγαμε στο πλέι οφ επειδή παίζαμε χωρίς επιθετικό.
Συμπέρασμα? Οι δύο επιθετικοί πρέπει να είναι κανόνια.Τελος.
Πάμε τώρα λίγο πιο πίσω στους μεσοεπιθετικούς .
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τέσσερις παίκτες.
Με τα καλά του και τα κακά του καθένας αλλά σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν ότι είναι παίκτες πρωταθλητισμού ( ασχέτως αν εγώ θα ήθελα να πουληθεί ο ζιφκο και είτε να αγοραστεί κάποιος παιχταράς με ανάλογο συμβόλαιο με του σέρβου είτε ακόμα και να βρεθεί κάποιος παίκτης με πολύ λιγότερα χρήματα ο οποίος όμως στην ουσία θα μπορεί να δώσει ότι δίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο ζιφκο).
Το οικονομικό σου ταβάνι δεδομένα είναι συγκεκριμένο.
Τι κάνεις,σπας το μπάτζετ σου για να φέρεις δύο παίκτες ή φέρνεις έναν παικταρα και υπολογίζεις στους Ρικάρντο - βρακα?
Δηλαδή τι κέρδισες σαν ομάδα δίνοντας στον μπίσεσβαρ 35 συμμετοχες και 1000λεπτα?
Και τίποτα να μην σε δώσει ο κάθε Ρικάρντο και βρακας θα ξέρεις ότι δεν σου κάνουν κ πρέπει να κινηθείς για τους επόμενους.
Και μην μου πει κανείς για τις προπονήσεις, γιατί καλές οι προπονήσεις αλλά οι παίκτες κρίνονται στα παιχνίδια... και φυσικά όχι σε 10-20 κ 30 λεπτά.
Για να μην τα πολυλογω πάνω κάτω αυτή πιστεύω θα έπρεπε να είναι η τακτική μας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.
Υγ ο κουτσιας στέλνει χαιρετίσματα από σικαγκο μεριά