ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
Re: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
Ούτε υπερενθουσιασμος ούτε να κουμπωνεσαι φίλε.Οτι γίνει.Εμεις γαύροι δεν είμαστε να θέλουμε νίκη για να υποστηρίξουμε.Ουτε σχιζοφρενεις θα γινουμε.Αυτοι φλερτάρουν με τα βασικά τους ένστικτα.Εμεις μια χαρά είμαστε!Να πάνε να γαμηθουν λοιπόν τα σιχαματα.Θα τους κερδίσουμε για πλάκα.
Όρεξη μόνο να έχουν οι παίκτες μας κ ξέρουν πολύ καλά ότι παίζουν με φλώρους.
Μόνο να παίξουν οι πιο ορεξατοι.οχι οι καλύτεροι στα νούμερα.Οι παίκτες μας είναι εκπαιδευμένοι στην Τούμπα.Το φλωροτηγανο είναι έδρα της πλάκας.Χωρις διαιτητή είναι ανύπαρκτοι.
Όρεξη μόνο να έχουν οι παίκτες μας κ ξέρουν πολύ καλά ότι παίζουν με φλώρους.
Μόνο να παίξουν οι πιο ορεξατοι.οχι οι καλύτεροι στα νούμερα.Οι παίκτες μας είναι εκπαιδευμένοι στην Τούμπα.Το φλωροτηγανο είναι έδρα της πλάκας.Χωρις διαιτητή είναι ανύπαρκτοι.
- navigator11
Ο ΠΑΟΚ αύριο θα σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές. Όλα τα ... επακόλουθα θα τα δούμε σε λίγες ωρίτσες στις οθόνες μας.
Συμπληρώνοντας τον Navi έχω να προσθέσω το εξής:
Το ΠΑΟΚτσίδικο Τρένο Θα τους τον Σφυρίξει (τουλάχιστον) 3 Φορές.
Γιατί είμεθα και σινεφίλ πάνω από όλα και όχι τίποτε μάου μάου..

Το ΠΑΟΚτσίδικο Τρένο Θα τους τον Σφυρίξει (τουλάχιστον) 3 Φορές.
Γιατί είμεθα και σινεφίλ πάνω από όλα και όχι τίποτε μάου μάου..

Πάντως από ότι φαινεται είναι πουσταραδες και γαμιουνται πατοκορφα οι γαυροι
- PAOK_Antarctica
Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, πως τις μανάδες τους τις γαμούσανε κάτι ναυτικοί.
-
Το άκουσες κ εσύ ε?teod1980 έγραψε:Πάντως από ότι φαινεται είναι πουσταραδες και γαμιουνται πατοκορφα οι γαυροι
Γ@μήστε τον πούστη τον ολυμπιακό
Ξανά
Το σκέφτηκα πολύ και τελικά προτιμώ μικρό εύρος στη νίκη μας, επεισόδια, διακοπή και τιμωρία από τον υπουργό τους (που θα παραιτηθεί) και τους δικαστές τους (που θα μεταναστεύσουν) αντί 0-4. Αυτά είναι διλήμματα
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Ξανά
Το σκέφτηκα πολύ και τελικά προτιμώ μικρό εύρος στη νίκη μας, επεισόδια, διακοπή και τιμωρία από τον υπουργό τους (που θα παραιτηθεί) και τους δικαστές τους (που θα μεταναστεύσουν) αντί 0-4. Αυτά είναι διλήμματα
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Μιας και στα υπολοιπα ντερμπι μαλακιστηκαμε φετος, Φερειρα κανε την δουλεια σου και ελα με το διπλο. Το παιχνιδι γιια μενα εχει τεραστια σημασια και θα σημαινει εκρηξεις στο τηγανι.
Αν παιξουμε σοβαρα δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ. Στο πιο σοβαρο ματς της χρονιας (Αγιαξ) το παλεψαμε ελπιζω ναχουνε παρομοια ψυχολογια.

Αν παιξουμε σοβαρα δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ. Στο πιο σοβαρο ματς της χρονιας (Αγιαξ) το παλεψαμε ελπιζω ναχουνε παρομοια ψυχολογια.

έβλεπα τις φάσεις από τα 5 διπλά που έχουμε κάνει εκεί μέσα στο νέο τηγάνι.
Μιλάμε η διαιτησία έδινε ρεσιταλ , τι ζούσαμε ρε πούστη μου. Αισχρά πράγματα.
Πουτάνες θα τα πληρώσετε ολα
Μιλάμε η διαιτησία έδινε ρεσιταλ , τι ζούσαμε ρε πούστη μου. Αισχρά πράγματα.
Πουτάνες θα τα πληρώσετε ολα
κατι που ειχα ακουσει οτι συνουσιαζοταν ο θρυλος και ο Πειραιας ισχυει ακομα;
Οπως είπαμε, κλειδί ο Μπίσε στα μεσοδιαστήματα.
Θέλω να τους τρέξουμε στο πρώτο ημίχρονο και να τους χτυπήσουμε στο 60 με 90 όπου νομοτελειακά θα μείνουν από δυνάμεις ενώ εμείς έχουμε να ρίξουμε ποιότητα στο χόρτο. Το παιχνίδι Γαύρος-ΟΦΗ είναι οδηγός, είναι το πιό δύσκολο μάτς που δώσανε στο πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες από το 55 μέχρι το τέλος (άσχετα αν τα κοράκια σμπρώξανε, αυτή την φορά μας τελείωσαν).
Προσοχή: στα πρώτα 15λεπτα των 2 ημιχρόνων.
Πρόβλεψη: σκοράρουμε το τελευταίο μισάωρο, τουλάχιστον 1 γκόλ.
Η ψυχολογία είναι μαζί μας, πάμε για δύο αποτελέσματα, χτυπάμε αλύπητα στα τελευταία 30᾽.
Θέλω να τους τρέξουμε στο πρώτο ημίχρονο και να τους χτυπήσουμε στο 60 με 90 όπου νομοτελειακά θα μείνουν από δυνάμεις ενώ εμείς έχουμε να ρίξουμε ποιότητα στο χόρτο. Το παιχνίδι Γαύρος-ΟΦΗ είναι οδηγός, είναι το πιό δύσκολο μάτς που δώσανε στο πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες από το 55 μέχρι το τέλος (άσχετα αν τα κοράκια σμπρώξανε, αυτή την φορά μας τελείωσαν).
Προσοχή: στα πρώτα 15λεπτα των 2 ημιχρόνων.
Πρόβλεψη: σκοράρουμε το τελευταίο μισάωρο, τουλάχιστον 1 γκόλ.
Η ψυχολογία είναι μαζί μας, πάμε για δύο αποτελέσματα, χτυπάμε αλύπητα στα τελευταία 30᾽.