γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θα προτιμούσα ισοπαλία , δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα ακόμα για το ποιος είναι πιο δυνατός.
- navigator11
Δε δίνω καμιά πιθανότητα να κερδίσει το φωτοαντίγραφο τη μητρική. Διπλό ή ισοπαλία στη χειρότερη.
- sourmenetes
- Moderator
Να ξερετε στο αυτογκολ επαιξε ρολο και ο αερας και η βροχη και το αγιαζι...
Ταδε εφη καρπετογαβροπουλος..
Μωρη χαμουρα στο δευτερο δεν εβρεχε καν κοντοπιθαρε...
Περα απο τα 2 οφσαιντ,δεν εχει δοθει καρτα στον γελοιο που κλαδεψε τον μπισεσβαρ,στον αλλον γελοιο που γκρεμιζει τον βερνμπλουμ,το τραγι που κανει θεατρο μονο του μεσα στην περιοχη βαζοντας τρικλοποδια στον εαυτο του.
Ταδε εφη καρπετογαβροπουλος..
Μωρη χαμουρα στο δευτερο δεν εβρεχε καν κοντοπιθαρε...
Περα απο τα 2 οφσαιντ,δεν εχει δοθει καρτα στον γελοιο που κλαδεψε τον μπισεσβαρ,στον αλλον γελοιο που γκρεμιζει τον βερνμπλουμ,το τραγι που κανει θεατρο μονο του μεσα στην περιοχη βαζοντας τρικλοποδια στον εαυτο του.
Αυτό με τον αέρα ισχύει και το νιώσαμε και εμείς στο πρώτο ημίχρονο.Οτι σουτ γινόταν προς την εστία μπροστά στην 7 είχε σύμμαχο τον αέρα.
- sourmenetes
- Moderator
Οτι και να γινοταν στη φαση του γκολ,ειτε το καρφωνε ειτε οχι,το γκολ θα εμπαινε ετσι οπως ηταν το σωμα του.
Μπράβο στην ομάδα για το διπλό. Στον Πασχαλάκη βασικά γιατί αυτός το πήρε.
Κι εγώ χθες ήμουν σε μια φάση που έλεγα στα @@ μου πως το πήραμε και γελούσα με τους γαύρους αλλα αυτό ήταν χθες. Σήμερα πρέπει να ψάξει ο Λουτσέσκου γιατί η ομάδα είναι σ αυτή την κατάσταση και μετά την διακοπή να παρουσιαστεί διαφορετική.
Κι εγώ χθες ήμουν σε μια φάση που έλεγα στα @@ μου πως το πήραμε και γελούσα με τους γαύρους αλλα αυτό ήταν χθες. Σήμερα πρέπει να ψάξει ο Λουτσέσκου γιατί η ομάδα είναι σ αυτή την κατάσταση και μετά την διακοπή να παρουσιαστεί διαφορετική.
Τεράστια χαρά για τη νίκη και την ως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Και τεράστιο προβληματισμό για τις εμφανίσεις του τελευταίου μήνα. Την Πέμπτη έχουμε τελικό.
- teo4giannitsa
Ελπίζω σε μικρή τουλάχιστον βελτίωση την Πέμπτη για το διπλό που είναι μονόδρομος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εφ όσον ισχύει, τότε χαίρομαι επιπλέον που επιβεβαιώνομαι γι αυτό που πίστεψα...joshua έγραψε:Αυτό με τον αέρα ισχύει και το νιώσαμε και εμείς στο πρώτο ημίχρονο.Οτι σουτ γινόταν προς την εστία μπροστά στην 7 είχε σύμμαχο τον αέρα.
Πείθομαι λοιπόν ότι μέχρι και οι "ριπές του ανέμου", χθες το βράδυ ήταν ασπρόμαυρες...Οπότε...
Ο Θεός της μπάλας δεν κοιμήθηκε, χθες, όπως λένε οι πουστόγαυροι, αλλά ξύπνησε κι έδειξε ότι είναι Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Μπορεί το ΠρωΚτάθλημα να καταφέρουν να μας το ξανακλέψουν, αλλά το χθεσινό θα τους πονάει για μια ζωή...

Υ.Γ. Π.Α.Ο.Κ. σ αγαπώ, Π.Α.Ο.Κ. είσαι ο ένας, τυχαία τους πουστόγαυρους δεν γάμησε κανένας...

Υ.Γ. Π.Α.Ο.Κ. γ@μα τον "Μπορισοφ-ικό", γιατί αυτούς τους γράφουμε στ' @ρκίντι@ μας τα δυο!!!!!

Νταξ η ομαδα ηταν λιγο χυμα
Αλλα δε με χαλασε καθοοοοολου
Μια χαρα το φχαριστηθηκα
Να δω τα γαυρακια πως θα το χωνεψουν
ΣΟΥΖΗΗΗΗΗ ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙ
Αλλα δε με χαλασε καθοοοοολου
Μια χαρα το φχαριστηθηκα
Να δω τα γαυρακια πως θα το χωνεψουν
ΣΟΥΖΗΗΗΗΗ ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙ
- HeartOfDarkness
Για το χθεσινο ματς ισχυει αυτο που θα λεγε και το Τζένη-Αφραγκουζο : "Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις"
Στα αγωνιστικά : κακη εικονα, ομάδα που εκανε προετοιμασια το καλοκαιρι για τα προκριματικά του τσουλου, επαιξε 6 τελικους και παρολο που τα πηγε σουπερ τελικά δεν τα κατάφερε. Ελπιζω να παρουν τις ανάσες τους και να δειξουν συντομα την καλη εικονα που μας εχουν συνηθισει.
Στα αγωνιστικά : κακη εικονα, ομάδα που εκανε προετοιμασια το καλοκαιρι για τα προκριματικά του τσουλου, επαιξε 6 τελικους και παρολο που τα πηγε σουπερ τελικά δεν τα κατάφερε. Ελπιζω να παρουν τις ανάσες τους και να δειξουν συντομα την καλη εικονα που μας εχουν συνηθισει.
Απεναντι μας όμως είχαμε μια ομάδα αλλαγμένη κατά τα 9/11 σε σχέση με την περσινή χρονιά κάτι που κατά τον Λουτσεσκου θα έπρεπε να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν πασα. Δεν αποτελεί για μένα η κούραση τόσο μεγάλη δικαιολογία.
Όπως αποδείχτηκε πέρσι, απ τον Νοέμβριο, η κούραση ή η λάθος προετοιμασία, τελικά παίζουν μεγάλο ρόλο... 

Πάντως οι παιξτρς που ξεχώρισαν από γαβρο ίσως οι μόνοι που χουν κ θέση σε μας
Δλδ πιντενσε κ καμαρα
Δλδ πιντενσε κ καμαρα
Aπόλαυση το χθεσινό, απλά απόλαυση. Δεν ξεπληρώθηκε τίποτα πάντως, μας χρωστάνε πολλά γραμμάτια ακόμα για τη περυσινή αλητεία. Πάμε και 2-3 αγωνιστικά κυρίως..
1) Πασχαλάκης ο καλύτερος μας παίκτης χθες κάτω απο την εστία. Αλλά ρε παικταρά μου, αν βελτιώσεις τις εξόδους σου θα είσαι τοπ. Δεν γινεται σε κάθε στημένο να είσαι βιδωμένος στο τέρμα.
2) Η ομάδα κάνει κοιλιά μετά απο το βαρύ της προγραμμα. Περιμένω βελτίωση μετά τη διακοπή . Μην ξεχνάμε τι ματς έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, στα κόκκινα όλα.
3) Απίστευτο το πόσες κεφαλιές χθες χάσαμε στα στημένα. Ο χατσερίδης θα ήταν ταμάμ για το ματς μετα το 60 θεωρώ.
Πέρυσι και πρόπερσι ήμασταν καλύτεροι αλλά αποτέλεσμα δεν πήραμε. Είμαστε πρώτοι, βγάλαμε δυσκολο πρόγραμμα και όλα είναι στο χέρι μας.
1) Πασχαλάκης ο καλύτερος μας παίκτης χθες κάτω απο την εστία. Αλλά ρε παικταρά μου, αν βελτιώσεις τις εξόδους σου θα είσαι τοπ. Δεν γινεται σε κάθε στημένο να είσαι βιδωμένος στο τέρμα.
2) Η ομάδα κάνει κοιλιά μετά απο το βαρύ της προγραμμα. Περιμένω βελτίωση μετά τη διακοπή . Μην ξεχνάμε τι ματς έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, στα κόκκινα όλα.
3) Απίστευτο το πόσες κεφαλιές χθες χάσαμε στα στημένα. Ο χατσερίδης θα ήταν ταμάμ για το ματς μετα το 60 θεωρώ.
Πέρυσι και πρόπερσι ήμασταν καλύτεροι αλλά αποτέλεσμα δεν πήραμε. Είμαστε πρώτοι, βγάλαμε δυσκολο πρόγραμμα και όλα είναι στο χέρι μας.