6. Alin Tosca
-
Re: 6. Alin Tosca
Δεν βλέπω να μένει και του χρόνου χωρίς να ειναι κακός. Αλλά οχι και για επίπεδο που ψάχνουμε
Έχει ρητρα αγοράς 1,3 εκατομμύρια το καλοκαίρι. Αριστερό μπακ δεν θα παίξει γιατί ήρθε ο Γιαννούλης. Στα στόπερ από τρίτος, πάει τέταρτος με τον ερχομό του Ισλανδου. Δεν νομίζω πως θα τον κρατήσουμε και του χρόνου.
Ακομα και για τον large ΠΑΟΚ να δωσεις 1,3 για εναν παικτη που θα προοριζεται για 4ρτο στοπερ,το βλεπω δυσκολο και για εμας αλλα και για τον παικτη να το δεχτει.Δεν ειναι κακος παικτης παντως για αριστερο στοπερ.
-
Εσυ μάλλον θα φύγεις το καλοκαίρι. Δεν έδωσες όσα περιμέναμε. Απλά ένας καλούτσικος παίχτης.
- ΑποστόληςΑ
Τίμιος. Εγώ τον προτιμώ από τον Γιαννούλη. Επιθετικά δεν θα μας δώσεις λύσεις, αλλά αμυντικά θα είναι πιο αξιόπιστος.
- constadine
Είναι αρκετά γυμνασμένος .
Αν ήταν 5 εκατοστά πιο ψηλός θα ήταν πολύ καλό στόπερ .
Αν ήταν 5 εκατοστά πιο ψηλός θα ήταν πολύ καλό στόπερ .
- Mauricio-8-
Να σαι καλά Αλιν καλή συνέχεια.Φιλοτιμος παίκτης αλλά αμυντικογενης σε καμία περίπτωση δεν ειναι μπακ για 4 στόπερ δε θα με χαλούσε αν έμενε αλλά όχι με 1 εκ που θέλει η Μπετις.
-
Αν δεν υπήρχε φέτος η Κρεσπουρα τώρα θα συζητούσαμε πως να κρατήσουμε αυτόν τον παίχτη..
Τον είδα και με τον νιονιο και σήμερα σαν στόπερ και ήταν πάρα πολύ καλός...
Στον τελικό τον θέλω βασικό αριστερά
Τον είδα και με τον νιονιο και σήμερα σαν στόπερ και ήταν πάρα πολύ καλός...
Στον τελικό τον θέλω βασικό αριστερά
- constadine
Στις δηλώσεις του σήμερα μετά τον αγώνα ,που διάβασα στο SDNA, είπε :«Κατά τη γνώμη μου είμαι κεντρικός αμυντικός, αλλά αυτή είναι απόφαση του προπονητή όπως και το να προσφέρω στο αριστερό άκρο της άμυνας."