Ευρώπη 2018-2019 Κληρώσεις-Νέα αντιπάλων κλπ
Re: Ευρώπη 2018-2019 Κληρώσεις-Νέα αντιπάλων κλπ
1-0 η Σπάρτακ από μεγάλο λάθος του τερματοφυλακα
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έδωσε γήπεδο η βασιλεία στην ξαμαξ που φαίνεται μια μέτρια ομάδα.... Μεγάλη ευκαιρία η ξαμαξ τώρα....
4-4-2 η βασιλεία 3ο διαφορετικό σύστημα σε 3 επίσημα ματς
http://livetv.sx/eventinfo/680977_xamax_basel/#_Demir έγραψε:link για βασιλεια εχουμε??
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
1-0 η Σπαρτακ με γκολ πολύ νωρις απο λαθος του τερματα και μετα τιποτα..
Μου φάνηκε ανετοιμη και αργη ομάδα. Λογικά ακόμη πιασμενη απο την προετοιμασια
Πολυ ωραιος ο Φερναντο, το αμ χαφ τους
Μου φάνηκε ανετοιμη και αργη ομάδα. Λογικά ακόμη πιασμενη απο την προετοιμασια
Πολυ ωραιος ο Φερναντο, το αμ χαφ τους
γκολ (ωραια ομαδικη ενεργεια) η βασιλεια ,κοντρα στην ροη του αγωνα..
Γλιτωσε την ηττα σημερα η Βασσιλιτσα....πολλα κενα και μετα το γκολ που δεχτηκε τους επιασε τρικυμια...Στην αμυνα δεν πρεπει να πηραν πανω απο δυο κεφαλιες....Τι να πω αν στον επαναληπτικο μεταμορφωθει σε Μπαρτσελονα τοτε ισως δουμε ντερμπυ!
Τους βλέπω πολύ πιεσμένους ο φραι στο τέλος φαινόταν ότι είχε μεγάλη πίεση όπως και οι παίκτες......
Γεια σαν τα ντερβίσιΑΡΔ του sdna βρε...ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, επιπέδου παιδιού της 3ης δημοτικού, ΔΕΝ...«Είχαμε αμφιβολίες για τον Βικί πριν το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ.»
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 10:21...
Τους λόγους της απόλυσης του Ραφαέλ Βικί, κλήθηκε να εξηγήσει ο αθλητικός διευθυντής της Βασιλείας Μάρκο Στρέλερ, ο οποίος ανέφερε ότι οι πρώτες σκέψεις για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών πάρθηκαν πριν το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στρέλερ στα ελβετικά ΜΜΕ:
«Πήραμε την απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας με τον Βικί το πρωί της Πέμπτης και το μεσημέρι ανακοινώσαμε την απόλυση του. Ο Βικί ήταν απογοητευμένος, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση.
Οι πρώτες σκέψεις για την λύση της συνεργασίας μας μαζί του, ήρθαν μετά την βαριά ήττα από την Φέγενορντ με 5-0, στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά είπαμε να του δώσουμε χρόνο μέχρι τα δύο πρώτα επίσημα ματς και στη συνέχεια να αντιδράσουμε.
Αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο χρόνο στον Φράι να δουλέψει με την ομάδα και στη συνέχεια θα ψάξουμε τον αντικαταστάτη του Βικί. Θέλουμε έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της ομάδας μας.»
Από sdna.gr

Άξια τα μισθά τους...

Υ.Γ. Καλά τα λέει ο Navi...Παρά το καθημερινό σουλάτσο εδώ μέσα, παραμένουν ανεπίδεκτοι και ξεφτιλίζονται...

Υ.Γ. 2...Φανταστείτε...Αυτοί κιόλας, που θεωρούνται, απ την πλειοψηφία των αναγνωστών, ως οι πιο έγκριτοι... :ugeek:
Με το καλό να γίνει η μεταγραφή με το καλό να μην τον έχουμε αντίπαλοΣτο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Κουίνσι Πρόμες.
Μετά από την... αρπαγή του Μάλκομ από την Μπαρτσελόνα η Ρόμα φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του με τον Ολλανδό μέσο της Σπαρτακ Μόσχας, Κουίνσι Πρόμες, να είναι ο... εκλεκτός του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με το σύλλογο της Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με την Ρόμα να είναι έτοιμη να εκταμιεύσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Σπαρτάκ για να τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι
- john4serres
Elyounoussi deja-vu
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ. ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ. ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Eίναι μεγάλη παιχτάρα ο Πρόμες,βασικός και στην εθνική Ολλανδίας,μακάρι να τον πουλήσουν.
- giwrgos04dex