Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από proedros »

Hermann έγραψε:
proedros έγραψε:
Hermann έγραψε: Μα δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιους σέντερ φορ με τόσα λεφτά και να είναι ο ένας πάγκο. 3ετή συμβόλαια κάνεις στους παίκτες, όχι τριμηνιαία για να είναι "για να σου βγάλει τα προκριματικά". Εκτός αν έχουν σίγουρο ότι ο Πρίγιο θα χαιρετήσει. Ο μισθός του δεν αμφιβάλλω ότι είναι αυτός. Αμφιβάλλω για το ότι με τέτοια σεζόν φέτος θα έρθει με 1Μ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.
Οκ το καταλαβαίνω...Απλά εγώ παίρνω ως δεδομένο τις δηλώσεις Σαββίδη και το ότι η ομάδα 20 Ιουλίου θα πρέπει να είναι πληρέστατη και πανέτοιμη...Για τον Πρίγιο πολλά ακούγονται...αλλά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό των διοικούντων...Εγώ πάντως θα πω "Μακάρι να είναι αυτός"..!!
Και εγώ το ελπίζω φίλε. Μακάρι.
Κάποια άρθρα που διαβάζω πάντως λένε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επειδη δεν μου φαινεται πως ειστε και πολυ ζεστοι με χατσεριδη

να πω τοτε και εγω με την σειρα μου

τον Κυριακο θα εννοει

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ε λογικό ρε συ προεδρε. Αφού σου είπα εξαρχής, με τέτοια νούμερα θα κλείσει Μάη μήνα στη Σουπερλιγδ;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μήπως εννοεί το Σωκράτη
μεταγραφαρα είναι
Και πρώην χάνουμι
τους την μπαίνουμε κιόλας
:opaokara:

Y.Σ. πλακα κάνω, μάλλον Κυριάκο εννοεί
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν αποκλειεται
προβαρε και την φανελα

Εικόνα

:lol: :lol: :lol:

νομιζω τωρα θα αρχιζει να σας φαινεται θελτικοτερη η επιλογη χατσεριδη
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Παντού ΠΑΟΚ ρε
τρελα
γεια σου ρε Σαββίδη

Y.Σ. Τα έγραψα και στο ανάλογο topic
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Να πω για τον Μακ ότι φέτος είχε πάρα πολύ άγχος. Ήθελε να κάνει στατς και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ γιατί η οικογένειά του αυτό θέλει, τρελά κιόλας. Είχε τεράστια πίεση να το πετύχει. Αν τελικά επιστρέψει Ρωσία έχει να φάει πολύ κρεβατομουρμούρα :lol:. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα και τον καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ο Μακ μπορεί πολλά να προσφέρει. Έχει πολύ ταχύτητα και αν κάνει άλλη μια σερί σεζόν σε εμάς θα ανεβεί πάλι ψηλά. Το αγκάθι είναι το πολύ υψηλό του συμβόλαιο και ο εγωισμός του εκεί. Αν θέλει τόσο πολύ αυτός και η οικογένειά του να έρθουν Ελλάδα, θα πρέπει να πέσει στο ελληνικό επίπεδο κασέ και όχι στα Ρωσικά. 700,000 ευρώ αξίζει ο Μακ, το πολύ 800,000/έτος. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό και όχι τόσο το ότι πρέπει να πληρώσουμε και την ομάδα. Δε μπορεί να παίρνει ο Μακ 1,2-1,5εκ και άλλοι που τραβάνε (Πέλκας πχ) να παίρνουν υποτριπλάσια. Χαλάνε οι ισορροπίες. Για μένα εκεί θα φανεί ο Μακ κατα πόσο όντως θέλει να έρθει και ο πρόεδρος καλά είναι να μην είναι και τόσο large σε μισθούς. Οι παίκτες να παίρνουν αυτό που αξίζουν, όχι παραπάνω, για να μην χαλάνε τα αποδητήρια.

Δε χωρά σύγκριση Φέφτα - Μακ. Ο Μακ παστελώνει με την Εθνική του, αθλητής 1,80 ύψος, δυνατός. Ο Φέφτα είναι ο Κάτσε των εξτρέμ όπως σωστά είπε ένας συνφορουμίτης.

Για τον Λάμπρου που διαβάζω: εδώ ρε παιδιά δεν κάνει στατς ο θρασύς και ταχύς Λημνιός, τι να σου κάνει το ξανθό παιδάκι; Ας μείνει 1 σεζόν ακόμη στον Πανιώνιο, μιας που αν δεν κάνω λάθος για 2 έτη δανεικός υπόγραψε εκεί. Ο Λάμπρου χρειάζεται 2 σεζόν ψήσιμο. Μία ακόμη στον Πανιώνιο, που ούτε εκεί στεκεται βασικότατος. Έπειτα να πάρει μια σεζόν εξωτερικό, στιλ Βέλγιο/Πορτογαλία. Ειδικά στην Πορτογαλία που ξέρουν να φτιάχνουν εξτρέμ. Εκεί πρέπει να πάει και ο Λημνιός, να φύγει από την άνεση της Ελλάδας και να πάρει εμπειρίες που θα τον ανεβάσουν ως προσωπικότητα. Είναι κρίσιμη η ηλικία του. Αυτή η προβολή είναι δύσκολα διαχειρίσιμη σε αυτή την ηλικία και νομίζω ότι ο δανεισμός του σε Πορτογαλία θα τον εκτοξεύσει. Εκεί θα χρειαστεί βέβαια προσοχή (με ρήτρες κλπ) μην τον χάσουμε από τα λαγωνικά Πόρτο, Μπενφίκα.

Μακρυά από Χατσερίντι!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το τιτίβισμα Γιωργάκη και ο υποβιβασμός του HSV μου φαίνονται ύποπτα κοντά χρονικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

«Έρχεται μεταγραφάρα!»(pic)
16. Μάϊου 2018 00:28 Παναγιώτης Κυρικλίδης

Το νεαρό διοικητικό στέλεχος της ΠΑΟΚ έβαλε στην… πρίζα τον κόσμο με ανάρτηση του τα ξημερώματα της Τετάρτης περί μεταγραφής που έρχεται και μάλιστα, σύντομα.

Σε αυτήν, έγραψε:

«Έρχεται μεταγραφάρα αλάνια. Σύντομα στο ποδόσφαιρο», συνοδεύοντας τα γραφόμενα του με τέσσερις… βόμβες.
:pano:
O Σαββιδάκος Jr. με τον υποβιβασμό του Hamburgher θα μας κ@υλώσει.
Αν δεν το καταλάβατε αυτός πρέπει να είναι η "μεταγραφ'αρα".
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Ρε μπας κ εννοει την αναναιωση το συμβολαιο του Lucesku; και είμαστε με την ψωλή στο χέρι να λέμε ποιος να είναι;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παικταρας Stafi

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Η απολαυστικοτερη γωνια του καλοκαιριου ανοιξε..αιντε ομαδαρα με 2-3 προσθηκες βαρβατες παμε να τους διαλυσουμε ΚΑΙ φετος..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ας επιστρέψουν πρώτα οι δανεικοί και βλέπουμε.
Αν η κούλα ή ο γαυρος έπαιρναν :
Ουαρντα
Χαριση
Ενρικε
Γιαννούλη
Χατζηισαια
Κίτσιού
Λαμπρου
Θα διαβάζαμε για μπαμ-μπουμ, βόμβες, αφεντικά που τρελάθηκαν κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4 xrisitsapa

κάνε ρε ιβαν κανένα τρελό με σταφ ή με παπαδόπουλο, να μας στείλεις
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παλαιολόγος έγραψε:οποτε μενουμε με χατσεριδη καθως φαινεται και αποκτουμε ενα πολυ ψηλο κεντρο αμυνας,αλλα και ιδιαιτερα αργο κατα τα φαινομενα

ψιλο κριμα,γιατι ο κυριακος θα τρωγε σιδερα,παοκτσακη που ηθελε να παιξει πολυ
ειναι και πολυ καλος παιχτης

ο χατσεριδης πρωτη φορα δεν βγαινει απο εκει;αντε να δουμε πως θα ενσωματωθει
μακαρι

τουλαχιστον ας φερει εναν ταχυτατο και δυναμικο κοφτη,γιατι ο αξονας μας θα ειναι αργος διαφορετικα
κουβαλησε και ενα περιφερειακο φορ παιχταρα και παλι καλα να λεμε

για μπακ οπως το βλεπω θα μεινει στον βιερινια!μαζι με γιαννουλη

ενω για εξτρεμ ολοι θα μεινουν ως εχουν πλην μακ αν κρινει πως ο ενρικε παιρνει θεση βασικου
θα φερει και μερικους πισω και αυτο ηταν,υποθετω ετσι τοσκεφονται το μεταγραφικο στορι φετος

που εχει μια λογικη χημειας,συνοχης
αλλα θα μπορουσε να ναι και καλυτερο
Ρε παλαιολογε ειναι τραγικο αυτο που κανεις.βγαζεις μονος σου συμπερασματα και προκαλεις και συναισθηματα αρνητικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”