Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά δεν είναι καν οπαδική μαγκιά. Αναφέρουν 100 φορές ότι η Αστυνομία συμφωνεί μαζί τους!! Εγώ τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα. Μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα. Μπερδεύουν μέσα και κάτι πολιτικά που δεν έχουν καμία σχέση μα καμία. Και το κορυφαίο όλων είναι ότι σηκώνουν το δάχτυλο και δείχνουν άλλους οπαδούς σαν να λένε ''μαλώστε αυτούς τους παραβατικούς, εμείς είμαστε καλά παιδιά''. Απίστευτο. Έχω μείνει άφωνος μ' αυτό που διάβασα.eorptol1 έγραψε:Ντρέπομαι που κάποτε τους συμπαθούσα σε σχέση με τους άλλους δύο....εμετικη ανακοίνωση και ανόητη γιατί πουλάν ντεμεκ οπαδικη μαγκιά εκεί που νομίζουν ότι τους περνει......
goran 64 έγραψε:Γράψτε τους στα @@πάρια σας, για να ψοφήσουν έτσι όπως ακριβώς τους αξίζει...Μέσα σε παντελή ανυπαρξία...
Mīngus έγραψε:Βασικά δεν είναι καν οπαδική μαγκιά. Αναφέρουν 100 φορές ότι η Αστυνομία συμφωνεί μαζί τους!! Εγώ τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα. Μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα. Μπερδεύουν μέσα και κάτι πολιτικά που δεν έχουν καμία σχέση μα καμία. Και το κορυφαίο όλων είναι ότι σηκώνουν το δάχτυλο και δείχνουν άλλους οπαδούς σαν να λένε ''μαλώστε αυτούς τους παραβατικούς, εμείς είμαστε καλά παιδιά''. Απίστευτο. Έχω μείνει άφωνος μ' αυτό που διάβασα.eorptol1 έγραψε:Ντρέπομαι που κάποτε τους συμπαθούσα σε σχέση με τους άλλους δύο....εμετικη ανακοίνωση και ανόητη γιατί πουλάν ντεμεκ οπαδικη μαγκιά εκεί που νομίζουν ότι τους περνει......
Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους γιατί τους πάμε γάμι...ντας. Ξέρουν ότι έρχεται απίστευτα μεγάλη Ψωλή στον τελικό και δεν ξέρουν τι γράφουν.PAOKpanta έγραψε:Mīngus έγραψε:Βασικά δεν είναι καν οπαδική μαγκιά. Αναφέρουν 100 φορές ότι η Αστυνομία συμφωνεί μαζί τους!! Εγώ τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα. Μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα. Μπερδεύουν μέσα και κάτι πολιτικά που δεν έχουν καμία σχέση μα καμία. Και το κορυφαίο όλων είναι ότι σηκώνουν το δάχτυλο και δείχνουν άλλους οπαδούς σαν να λένε ''μαλώστε αυτούς τους παραβατικούς, εμείς είμαστε καλά παιδιά''. Απίστευτο. Έχω μείνει άφωνος μ' αυτό που διάβασα.eorptol1 έγραψε:Ντρέπομαι που κάποτε τους συμπαθούσα σε σχέση με τους άλλους δύο....εμετικη ανακοίνωση και ανόητη γιατί πουλάν ντεμεκ οπαδικη μαγκιά εκεί που νομίζουν ότι τους περνει......
Μεθυσμένος την έγραψε , δεν αμφιβάλλω.Mīngus έγραψε:Βασικά δεν είναι καν οπαδική μαγκιά. Αναφέρουν 100 φορές ότι η Αστυνομία συμφωνεί μαζί τους!! Εγώ τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα. Μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα. Μπερδεύουν μέσα και κάτι πολιτικά που δεν έχουν καμία σχέση μα καμία. Και το κορυφαίο όλων είναι ότι σηκώνουν το δάχτυλο και δείχνουν άλλους οπαδούς σαν να λένε ''μαλώστε αυτούς τους παραβατικούς, εμείς είμαστε καλά παιδιά''. Απίστευτο. Έχω μείνει άφωνος μ' αυτό που διάβασα.eorptol1 έγραψε:Ντρέπομαι που κάποτε τους συμπαθούσα σε σχέση με τους άλλους δύο....εμετικη ανακοίνωση και ανόητη γιατί πουλάν ντεμεκ οπαδικη μαγκιά εκεί που νομίζουν ότι τους περνει......