Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συμφωνώ σε όλα εκτός του 4. Γιατί να επιστρέψει ο Γλύκος; Δε μας κάνουν Ρέι-Πασχαλάκης;
- hasio_john
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
DimitrisS έγραψε::lol:![]()
Πως ριχνουμε τους παλμους ρε σεις τωρα για να κοιμηθουμε; Πειτε κανα κολπο.
Αδερφέ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας τρόπος!
Πιάσε βάλε κάνα έργο μπας και ξεχαστείς..
- denyparxeisalio
skalon έγραψε:Η ομάδα χρειάζεται:
1. Αριστερό μπάκ (για βασικό - ακόμα και με το Γιαννούλη βολεύομαι)
2. Κεντρικό χαφ (για ροτέισον Τσίμιροτ-Μαουρίτσιο)
3. Φορ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά του Πρίγιοβιτς
4. Να επιστρέψει ο Γλύκος
5. Άλλο προπονητή (έναν οποιοδήποτε - δεν έχει σημασία ποιόν)
Βσκ χρειάζεται διοίκηση και μετά όλα αυτά που λες

Τα πράγματα είναι απλά, δουλειά του προπονητή είναι η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα και να παίζει μυαλωμένα. Ο Λουτσέσκου ίσως να είναι καλός προπονητής, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, πάντως για να φέρει πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ δεν δείχνει μέχρι στιγμής ότι είναι σε θέση.
Λόγω του ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ο Οργανισμός ΠΑΟΚ έχει ακόμη περισσότερες, ο ρόλος του προπονητή είναι κομβικός, ίσως σημαντικότερος κι από το ρόστερ. Φέτος, που έχουμε απίστευτο ρόστερ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, που δεν παίζουμε ευρώπη αντίθετα με τους άλλους διεκδικητές, που ο βάζελος πνέει τα λοίσθια, και με διαιτησίες σχετικά νορμάλ, αν έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει από ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα έρχεται χαλαρά. Τέτοιοι προπονητές είναι σίγουρα ο Σάντος, ο Άγγελος, ο Ίβιτς και πιθανότατα και ο Γκαρσία. Οποιοσδήποτε άλλος που να είναι διατεθειμένος να έρθει στη σουπαλιγκ θα είναι πάλι ζαριά.
Λόγω του ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ο Οργανισμός ΠΑΟΚ έχει ακόμη περισσότερες, ο ρόλος του προπονητή είναι κομβικός, ίσως σημαντικότερος κι από το ρόστερ. Φέτος, που έχουμε απίστευτο ρόστερ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, που δεν παίζουμε ευρώπη αντίθετα με τους άλλους διεκδικητές, που ο βάζελος πνέει τα λοίσθια, και με διαιτησίες σχετικά νορμάλ, αν έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει από ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα έρχεται χαλαρά. Τέτοιοι προπονητές είναι σίγουρα ο Σάντος, ο Άγγελος, ο Ίβιτς και πιθανότατα και ο Γκαρσία. Οποιοσδήποτε άλλος που να είναι διατεθειμένος να έρθει στη σουπαλιγκ θα είναι πάλι ζαριά.
Hermann έγραψε:Συμφωνώ σε όλα εκτός του 4. Γιατί να επιστρέψει ο Γλύκος; Δε μας κάνουν Ρέι-Πασχαλάκης;
Ήμουν τρομερός φαν του Ρέυ. Έβλεπα το σωματότυπο και τα βίντεο και τρελενόμουν.
Και στις πρώτες εμφανίσεις του ήταν ωραίος.
Ωστόσο, αγώνα με τον αγώνα χάνω την εμπιστοσύνη μου...
Θυμάσαι το πέναλτυ που έκανε με την Όστερσουντ? Αρχή ήταν, έλεγα, τυχαίο γεγονός, όταν προσαρμοστεί θα δούμε πράγματα.
Φαινόταν πολύ καλός με τη μπάλλα στα πόδια, αλλά 4 μήνες μετά τα βολέ του ακόμα πάνε στο γάμο του καραγκιόζη.
Και βασικά, στα τελευταία παιχνίδια, δεν βλέπω να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Καμία σπουδαία απόκρουση δεν έχει κάνει.
Στο σημερινό γκολ, βλέπεις τι κίνηση κάνει? Όρθιος το τρώει.
Όποιος έχει παίξει τέρμα, ξέρει ότι εκεί πρέπει να απλώσει χέρια - πόδια και ό,τι βγει. Αυτός το έφαγε όρθιος.
Μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια, γιατί και σωματικά και ψυχικά προσόντα φαίνεται να έχει.
Εγω δεν μορω να καταλαβω και κατι ακομα. Γιατι ο μονος παιχτης μας που μπορει να παρει πουστικες κεφαλιες, χτυπαει ΟΛΑ τα στημενα;
skalon έγραψε:Hermann έγραψε:Συμφωνώ σε όλα εκτός του 4. Γιατί να επιστρέψει ο Γλύκος; Δε μας κάνουν Ρέι-Πασχαλάκης;
Ήμουν τρομερός φαν του Ρέυ. Έβλεπα το σωματότυπο και τα βίντεο και τρελενόμουν.
Και στις πρώτες εμφανίσεις του ήταν ωραίος.
Ωστόσο, αγώνα με τον αγώνα χάνω την εμπιστοσύνη μου...
Θυμάσαι το πέναλτυ που έκανε με την Όστερσουντ? Αρχή ήταν, έλεγα, τυχαίο γεγονός, όταν προσαρμοστεί θα δούμε πράγματα.
Φαινόταν πολύ καλός με τη μπάλλα στα πόδια, αλλά 4 μήνες μετά τα βολέ του ακόμα πάνε στο γάμο του καραγκιόζη.
Και βασικά, στα τελευταία παιχνίδια, δεν βλέπω να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Καμία σπουδαία απόκρουση δεν έχει κάνει.
Στο σημερινό γκολ, βλέπεις τι κίνηση κάνει? Όρθιος το τρώει.
Όποιος έχει παίξει τέρμα, ξέρει ότι εκεί πρέπει να απλώσει χέρια - πόδια και ό,τι βγει. Αυτός το έφαγε όρθιος.
Μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια, γιατί και σωματικά και ψυχικά προσόντα φαίνεται να έχει.
Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που μας είναι αρκετός για το 80% των αγώνων, είμαστε καλυμμένοι προς το παρών. Εξάλλου παίζει σε θέση που όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος. Τον πήραμε σε καλή ηλικία και πιστεύω όταν φύγει η πίεση η τωρινή από την ομάδα και ο απατεώνας προπονητής που έχουμε θα μας επιτρέψει και αυτός να δούμε γιατί δώσαμε το 1.5Μ. Ο Γλύκος ξέρεις μέχρι που θα σου πάει πλέον, αυτός έχει περιθώρια ακόμη. Ας μη βιαστούμε. Μάθημα μας ο Βαρέλα που πέρυσι ήταν μετριότατος αλλά φέτος είναι εξαιρετικός. Αλήθεια, τι MVP Βιειρίνια διαβάζω βγάζουν όλοι; Βαρέλα ρε παιδιά!
Άλλο δράμα αυτό με τα στημένα. Από πέρυσι είχαμε τρομερό πρόβλημα. Ο γελοίος όμως είναι τυφλός και δε βλέπει ότι όλα τα φάουλ-κόρνερ σχεδόν περνάνε πλήρως ανεκμετάλλευτα. Χώρια που κάνουμε σταυρό όταν τα εκτελούν οι άλλοι. Οπότε και αμυντικά και επιθετικά στημένα για κλάμματα
-
hasio_john έγραψε:DimitrisS έγραψε::lol:![]()
Πως ριχνουμε τους παλμους ρε σεις τωρα για να κοιμηθουμε; Πειτε κανα κολπο.
Αδερφέ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας τρόπος!
Πιάσε βάλε κάνα έργο μπας και ξεχαστείς..
Το πρόβλημα είναι ότι εμείς έχουμε ξύπνημα αύριο στις 6 για δουλειά αλλά είμαστε εδώ και σκαμε, και σίγουρα μερικοί εκατομμυριουχοι παίκτες μας κοιμούνται σαν πουλάκια....για να μην πω ότι μπορεί να πίνουν και κάνα ποτάκι έτσι για το καλό...
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
nothu έγραψε:Εγω δεν μορω να καταλαβω και κατι ακομα. Γιατι ο μονος παιχτης μας που μπορει να παρει πουστικες κεφαλιες, χτυπαει ΟΛΑ τα στημενα;
Γιατι δουλευουμε στημενα στις προπονησεις.
Και τα 2 ντέρμπι τα παίξαμε μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια των αντιπάλων.
Κόντρα σε κάκιστο Ολυμπιακό και ΑΕΚ που μένει με 10 από το 5'. Εμείς ξεκούραστοι.
Και για να βγάλουμε μια ρημάδα τελική εντός περιοχής πρέπει να τρέξει αίμα από τα μάτια μας.
Κόντρα σε κάκιστο Ολυμπιακό και ΑΕΚ που μένει με 10 από το 5'. Εμείς ξεκούραστοι.
Και για να βγάλουμε μια ρημάδα τελική εντός περιοχής πρέπει να τρέξει αίμα από τα μάτια μας.
- DimitrisS
- Has thanked: 3 times
Θα σκασω καθομαι σκεφτομαι διαφορα και παω να τρελαθω...
Ρε πουστη μου τα ιδια μπακ δεν ειχαμε περσι που οργωναν τις πλευρες τους, ανεβαιναν φουλ ψηλα και πνιγαμε τον αντιπαλο; Θα μου πειτε το καναμε αυτο περσι στο οακα; Ε φετος δεν το κανουμε πουθενα.
Ρε πουστη μου τα ιδια μπακ δεν ειχαμε περσι που οργωναν τις πλευρες τους, ανεβαιναν φουλ ψηλα και πνιγαμε τον αντιπαλο; Θα μου πειτε το καναμε αυτο περσι στο οακα; Ε φετος δεν το κανουμε πουθενα.
Παλαιολόγος έγραψε:εγω δενα νεχομαι τις απαραδεκτες δηλωσεις και τις φτηνες δικαιολογιες,με τις οποιες στο κατω κατω επαναπαυει και τους παιχτες
βγες πες συγγνωμη ναι ακομα κια ο αγγελος με το ενα δεκατο του μπατζετ και με τηνδ ιαιτησια κοντρα πηρε διπλα!
με μισο μπατζετ ο σαντος πηγαινε για τιτλο με κοντρα διαιτησια
και η ομαδα μου δεν μπορει ουτε την λαρισα να κερδισει
οχι να μου λες αυτα που διαβαζεις απο του ςγραφιαδες!
η αθηνα λεει!
ποια αθηνα ρε; ο ελ καντουρι,ο πριγιοβιτς,ο ματος ,ο ζαμπρανο,ο ρει,ο ο σακχοφ,ο ο ο
αναριθμητοι ξενοι,παιχτε ςμε παρουσια μερικων μηνων προλαβαν και βγαλαν και κομπλεξ με αθηνα;
τι παπαριες ειναι αυτες!
βγες και πες ηταν βλακεια μου να ξεκινησω βαρυ σχημα με την πεθαμενη ΑΕΚ,βγες και πες μπαινουμε σαν πεθαμενα ,δεν εχουμε παθος
βγες και πες μας κοβανε τον ρυθμο με ολα αυτα(να το δεχτω)
ακου η αθηνα!![]()
![]()
σε 12χρονα απευθυνεται;
Αυτός είναι ικανός να μεταδώσει αυτό το κόμπλεξ σε 20 ξένους ποδοσφαιριστές. Μήπως τελικά είναι τρύπημα το θέμα Λουτσέσκου? Η ζημιά που κάνει στο mentality της ομάδας μπορεί να έχει επίπτωση μακροχρόνια. Τον έχω ικανό να τους μάζεψε την εβδομάδα και να τους έδειξε την προϊστορία των ομάδων μέσα στο Οακα και να εστίασε μόνο στο πως να μην χάσει. Κομπλεξ δεν έχουν οι ξένοι παίκτες και θα καταφέρει να το μεταδόσει. Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται πολύ ύποπτος ο Ρουμάνος. Δεν θέλω να πω τπτ ρατσιστικό για τους Βαλκανιους, αλλά τους ξέρουμε λίγο πολύ, και οι αυθεντικοί κατσαπλιάδες από τη Ρουμανία προέρχονται. Άνετα τα πήρες από τον χοντρό. Σωστά τα είπε τότε ο Άγγελος στην ΕΡΤ: τα κάστρα από μέσα πέφτουν. Όσο ακόμη είναι ο Μαρινάκης έξω απο τη μπουζού, μετά από όλα όσα έγιναν, δε μου φαίνεται καθόλου ακραίο σενάριο. Εξάλου όσοι προπονητές βοηθήσανε τον οσφπ χαμένοι δεν πήγανε. Όλοι δουλεύουν σε κάτι Κέρκυρες, Λεβαδειακούς, Ξάνθες, κ.λπ. Ο νονός ανταμοίβει δεν είναι αχάρηστος

- Παλαιολόγος
ειναι λαθος της ΠΑΕ
ο παναθηναικος στο μπασκετ επαιρνε καραβιες παιχτων(συχνα υπερτιμημενων) ομαδα δεν ειχε ομως και αλλαζε προπονητες σαν τα πουκαμισα
ωσπου τα εσταξε για ζελικο
ειναι κλασικο αυτο παραδειγμα,καθοτι και αυτοι ιδια νοοτροπια ειχαν πανω κατω με αυτην που εχουμε εδω και καποια χρονια στην ΠΑΕ
οι ομαδες ξεκιναν απο τον προπονητη ο οποιος πρεπει να εχει τον πληρη ελεγχο και για τις μεταγραφες
συνεπως θελει εναν σαντος ή εναν εφαμιλλο και καλυτερο του(αν και δεν θα ξερει την ελ νοοτροπια και θα ναι δυσκολο).μετα θα μπουν σε μια γραμμη ολα.
ετσι το βλεπω εγω δηλαδη ειναι ολα λαθη της διοικησης,επιμενει σε τεχνικους διευθυντες και μαλιστα του ανατολικου μπλοκ κατα κανονα καταληγει να πληρωνει καραβιες υπερτιμημενων,δεν εστιαζει στον προπονητη κατα κανονα,δεν λειτουργει υπευθυνα(4 μεταγραφες τελευταια μερα !)
και μετ αναρωτιεται γιατι χανει τοσα λεφτα
δεν σκεφτεται μακροπροθεσμα,μια νοοτροπια του οτι κατσει και της δηθεν οργανωσης(πλην των ουσιαστικων).
σε αυτα τα θεματα επενδυεις εγκαιρα και σωστα και πειρμενεις και μια καποια αποσβεση στο μελλον(να τα παρεις πισω ή να χεις κερδος δεν γινεται,κερδος δεν εχει ουτε η μπαρτσελονα).σιγουρα δεν σκεφτεσαι πως να γλυτωσεις λιγα την τλευτια στιγμη και ας υπονομευσεις ολη την χρονια,με την προετοιμαια,την ευρωπη κ.λπ
στο τελος τους κοστιζει περισσοτερα με τις αποτυχιες.
ο παναθηναικος στο μπασκετ επαιρνε καραβιες παιχτων(συχνα υπερτιμημενων) ομαδα δεν ειχε ομως και αλλαζε προπονητες σαν τα πουκαμισα
ωσπου τα εσταξε για ζελικο
ειναι κλασικο αυτο παραδειγμα,καθοτι και αυτοι ιδια νοοτροπια ειχαν πανω κατω με αυτην που εχουμε εδω και καποια χρονια στην ΠΑΕ
οι ομαδες ξεκιναν απο τον προπονητη ο οποιος πρεπει να εχει τον πληρη ελεγχο και για τις μεταγραφες
συνεπως θελει εναν σαντος ή εναν εφαμιλλο και καλυτερο του(αν και δεν θα ξερει την ελ νοοτροπια και θα ναι δυσκολο).μετα θα μπουν σε μια γραμμη ολα.
ετσι το βλεπω εγω δηλαδη ειναι ολα λαθη της διοικησης,επιμενει σε τεχνικους διευθυντες και μαλιστα του ανατολικου μπλοκ κατα κανονα καταληγει να πληρωνει καραβιες υπερτιμημενων,δεν εστιαζει στον προπονητη κατα κανονα,δεν λειτουργει υπευθυνα(4 μεταγραφες τελευταια μερα !)
και μετ αναρωτιεται γιατι χανει τοσα λεφτα
δεν σκεφτεται μακροπροθεσμα,μια νοοτροπια του οτι κατσει και της δηθεν οργανωσης(πλην των ουσιαστικων).
σε αυτα τα θεματα επενδυεις εγκαιρα και σωστα και πειρμενεις και μια καποια αποσβεση στο μελλον(να τα παρεις πισω ή να χεις κερδος δεν γινεται,κερδος δεν εχει ουτε η μπαρτσελονα).σιγουρα δεν σκεφτεσαι πως να γλυτωσεις λιγα την τλευτια στιγμη και ας υπονομευσεις ολη την χρονια,με την προετοιμαια,την ευρωπη κ.λπ
στο τελος τους κοστιζει περισσοτερα με τις αποτυχιες.
Το μόνο παρηγορο είναι ότι καταρρίφθηκε και η τελευταία δικαιολογία που είχαμε μετά τις διαιτησίες κ.τ.λ
Η δικαιολογία ότι ο λόγος που δεν πάει καλά η ομάδα είναι ότι παίζαμε Ευρώπη.
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοώ ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι επιβαρυντικά για μια ομάδα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν ήταν ποτέ αυτό το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ όπως δεν ήταν ποτέ το βασικό πρόβλημα μας ούτε η διαιτησία ούτε και κανένας άλλος εξωγενής παράγοντας.
Τώρα που ξέρουμε ότι δε μας φταίει κανείς εκτός από το κεφάλι μας ειναι ευκαιρία να γίνει ότι χρειάζεται για να πάει επιτέλους αυτή η ομάδα μπροστά.
Η δικαιολογία ότι ο λόγος που δεν πάει καλά η ομάδα είναι ότι παίζαμε Ευρώπη.
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοώ ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι επιβαρυντικά για μια ομάδα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν ήταν ποτέ αυτό το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ όπως δεν ήταν ποτέ το βασικό πρόβλημα μας ούτε η διαιτησία ούτε και κανένας άλλος εξωγενής παράγοντας.
Τώρα που ξέρουμε ότι δε μας φταίει κανείς εκτός από το κεφάλι μας ειναι ευκαιρία να γίνει ότι χρειάζεται για να πάει επιτέλους αυτή η ομάδα μπροστά.
Παλαιολόγος έγραψε:εγω δεν δεχομαι τις απαραδεκτες δηλωσεις και τις φτηνες δικαιολογιες,με τις οποιες στο κατω κατω επαναπαυει και τους παιχτες
βγες πες συγγνωμη ναι ακομα κια ο αγγελος με το ενα δεκατο του μπατζετ και με τηνδ ιαιτησια κοντρα πηρε διπλα!
με μισο μπατζετ ο σαντος πηγαινε για τιτλο με κοντρα διαιτησια
και η ομαδα μου δεν μπορει ουτε την λαρισα να κερδισει
οχι να μου λες αυτα που διαβαζεις απο του ςγραφιαδες!
η αθηνα λεει!
ποια αθηνα ρε; ο ελ καντουρι,ο πριγιοβιτς,ο ματος ,ο ζαμπρανο,ο ρει,ο ο σακχοφ,ο ο ο
αναριθμητοι ξενοι,παιχτε ςμε παρουσια μερικων μηνων προλαβαν και βγαλαν και κομπλεξ με αθηνα;
τι παπαριες ειναι αυτες!
βγες και πες ηταν βλακεια μου να ξεκινησω βαρυ σχημα με την πεθαμενη ΑΕΚ,βγες και πες μπαινουμε σαν πεθαμενα ,δεν εχουμε παθος
βγες και πες μας κοβανε τον ρυθμο με ολα αυτα(να το δεχτω)
ακου η αθηνα!![]()
![]()
σε 12χρονα απευθυνεται;
πραγματικά είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες δηλώσεις και να μην βρίσκεται ένας να τον βάλει στην θέση του;
απελπιστικά λίγος.