2.Carlos Zambrano
- hasio_john
Re: 2.Carlos Zambrano
Όλοι το είδαμε ότι έρχεται η κόκκινη, εκτός τον προπονητή ...
Τραγικό κρέμασμα μας έκανες Κάρολε, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς!
Τραγικό κρέμασμα μας έκανες Κάρολε, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς!
- kataramenos5
- Sick Bastard
τραγικος ,αλλα μην λετε υπερβολες... τετοια εκανε ο κοντρερας και γκαρσια πανω απο 1 φορα...
γενικα κρεμασε την ομαδα χωρις λογο..η αεκ αν παιζαμε με 11 δεν θα αντεχε για κανενα λογο..
γενικα κρεμασε την ομαδα χωρις λογο..η αεκ αν παιζαμε με 11 δεν θα αντεχε για κανενα λογο..
- john4serres
Και ο Μαλεζάς πήρε στο ΟΑΚΑ μια κόκκινη, αλλά δεν θυμάμαι τέτοια ποσταρίσματα.Sick Bastard έγραψε:Λήξη συμβολαίου άμεσα.
Για μένα τελείωσες.
- ΑποστόληςΑ
Στο κέντρο του γηπέδου όταν έχεις κίτρινη δεν απλώνεις το πόδι σου έτσι. Το έχω δει να το κάνει ο Arias μέσα στον Εργοτέλη, που κράτησε τον αντίπαλο από τη φανέλα, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα (κι αυτός στο κέντρο του γηπέδου).
Μάλλον τα νεύρα φταίνε γι'αυτά που γράφετε.
Είναι δυνατόν;
Εσείς ως τι κρίνετε τον παίχτη,ως αλανθαστοι μήπως;
Είναι δυνατόν;
Εσείς ως τι κρίνετε τον παίχτη,ως αλανθαστοι μήπως;
Νεύρα από τι; Στο 2ο ματς που χρειάστηκε στην ουσία να παίξει μπάλα φέτος; Στο 35; Μπροστά από το κέντρο; Με την αεκ να παίζει με 10, χωρίς σέντερ φορ και είχε τόσα νεύρα;
ΥΓ: Και παρεμπιπτόντως εγώ κάνω λάθη συνεχώς, αλλά εγώ επίσης έχω 15 ευρώ στο πορτοφόλι μου.
ΥΓ: Και παρεμπιπτόντως εγώ κάνω λάθη συνεχώς, αλλά εγώ επίσης έχω 15 ευρώ στο πορτοφόλι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Του Μαλεζά ήταν επίσης ηλίθια κίνηση. Αλλά ήταν περισσότερη αντανακλαστική από αυτήν του Περουβιανού και φυσικά πολύ πιο κοντά στην άμυνα.
Ε,αυτος ειναι δικο μας παιδι για...john4serres έγραψε:Και ο Μαλεζάς πήρε στο ΟΑΚΑ μια κόκκινη, αλλά δεν θυμάμαι τέτοια ποσταρίσματα.Sick Bastard έγραψε:Λήξη συμβολαίου άμεσα.
Για μένα τελείωσες.
- ΑποστόληςΑ
Η ενέργειά του ήταν κλασική ενέργεια ηλιθίου και καταστρεπτική για την ομάδα. Δεν έγινε εν βρασμώ, πάνω σε μια φάση που κάποιος τον βάρεσε ή του φέρθηκε ύπουλα και ανταπόδωσε.obanebane έγραψε:Εσείς ως τι κρίνετε τον παίχτη,ως αλανθαστοι μήπως;
Όντως αυτό που έκανε όντως ήταν τραγικό. Όντως για πολλές σφαλιάρες.
Αλλά και με 11 παίκτες να μασταν, γκολ δεν βάζαμε ούτε μέχρι αύριο να παίζαμε.
γκαρσια (ολυμπιακο μπουνια-αεκ με ντιοπ-θρασυβουλα με την φανελα-βαζελα με σιμαο..)
κοντρερας με γαβρο στο κυπελλο ,με αεκ -τζιμπουρ
βιτολο με ηρακλη-χερι -εγκλημα
αυτοι δεν θυμαμαι να τελειωσανε.. αφηστε τα υπερβολικα...
μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα..
κοντρερας με γαβρο στο κυπελλο ,με αεκ -τζιμπουρ
βιτολο με ηρακλη-χερι -εγκλημα
αυτοι δεν θυμαμαι να τελειωσανε.. αφηστε τα υπερβολικα...
μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα..
- sourmenetes
- Moderator
Μιλατε για ενα ματς στο οποιο θα γινοτανε αν οχι στο 35 στο 40 στο 45.
Θα την ετρωγε θελετε δε θελετε.Και ο αλλος τον αφηνει μεσα.τοσο χαλβας.
Ο Σακχοφ τι εκανε και εφαγε καρτα???
Ειχε τρομερη πιεση ο διαιτητης απο παντου και εψαχνε να την δωσει.και αντι να βαλει αλλον παικτη να τους ηρεμησει δεν μπορεσε ο προπονητης να διαχειριστει τιποτα.
Φτασαμε σε σημειο να εκνευρισουνε τον μπισεσβαρ.οι ανθρωπο ειναι μετρ και ο δικος μας δεν πηρε πρεφα σε ολο το ματς.
Θα την ετρωγε θελετε δε θελετε.Και ο αλλος τον αφηνει μεσα.τοσο χαλβας.
Ο Σακχοφ τι εκανε και εφαγε καρτα???
Ειχε τρομερη πιεση ο διαιτητης απο παντου και εψαχνε να την δωσει.και αντι να βαλει αλλον παικτη να τους ηρεμησει δεν μπορεσε ο προπονητης να διαχειριστει τιποτα.
Φτασαμε σε σημειο να εκνευρισουνε τον μπισεσβαρ.οι ανθρωπο ειναι μετρ και ο δικος μας δεν πηρε πρεφα σε ολο το ματς.
- ΑποστόληςΑ
Γκολ δεν θα βάζαμε, αλλά θα κουράζαμε την ΑΕΚ πιο γρήγορα και ίσως να έκαναν κάποιο λάθος.Mīngus έγραψε:Όντως αυτό που έκανε όντως ήταν τραγικό. Όντως για πολλές σφαλιάρες.