Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:( :( :( :(

Αντίο Zanis...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλός ο φρατζας Λετονος,δε γίνεται όμως να μην υπάρχουν εκεί έξω μερικά αμερικανάκια στα λεφτά του Τζανη που να είναι καλύτερα του.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Με τα λεφτα και το φοβερο(..) σκαουτινγκ της ομαδας μην παιρνεις ορκο οτι βρισκεις ευκολα αμερικανο καλυτερο του Πεινερς.Απο τον Λακι Τζοουνς πχ καλυτερα στατιστικα ειχε ο Λετονος.

Στο μεταξυ ανακοινωθηκε η δευτερη αμερικανα στο γυναικειο και ΔΕΝ ειναι η Χαραλαμποπουλαινα.Λετε να το γλυτωσουμε το ξεφτιλικι?Μακαρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τώρα που κατά 80% έχει κλείσει η περιφέρεια, το μεγάλο στοίχημα δεν είναι τόσο το τι 5άρι θα πάρουμε, αλλά το αν ο Παπαθεοδώρου ξέρει να παίζει με τα 5άρια όπως ο Σούλης, που έπαιρνε ένα "καδρόνι" και το έβαζε να παίξει μπάσκετ, κερδίζοντας 10-15 πόντους ανά αγώνα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o Λετονός είχε υπερφυσικά προσόντα (έπιανε την μπασκετα χωρίς σχεδόν να πηδήξει) αλλά είχε και το φοβερό να εξαφανίζεται από το γήπεδο σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στον αγώνα. Μηδέν δημιουργία, μέτριο ball handling, προσωπικά θα έλεγα μέτριος αμυντικός παρά τα προσόντα του και τα καλά του πόδια, μέτριος σουτέρ, κατά τα άλλα πολύ καλός :opaokara:

όσον αφορά τον χαραλαμπόπουλο, η δοίκηση αν τον υπογράψει, οφείλει να πεί ξεκάθαρα ΠΟΣΟ τον υπέγραψε (και γιατί όχι έναν αμερικανό με τα ίδια λεφτά) και ΤΙ ακριβώς περιμένει να προσφέρει σε ένα χρόνο ένας παίκτης σαν αυτόν.

στο καθαρό αγωνιστικό, έχω φυσικά άποψη για τον παίκτη παρακολουθώντας νέους έλληνες παίκτες από την εποχή που ο Φάνης ήταν 21, ο Γαλακτερός, ο Οικονόμου και μετά όλοι οι υπόλοιποι που ήρθαν για να φτιάξουν το 2005. Πρώτον: αν δεν κάνω τρομερό λάθος, ο Παναθηναικός ξοδεύοντας από την εποχή Γιαννακόπουλου (1988) και μετά 500 μύρια (κατά δήλωσή των) για να πάρει 6 ευρωπαικά και 45000 πρωταθλήματα και κύπελλα, δεν κατάφερε να βγάλει ούτε έναν παίκτη, Ούτε έναν δικό του ΠΟΤΕ. Δεύτερον: ο παίκτης Χαραλαμπόπουλος, όπως και ο παίκτης Παππάς, είναι πολύ ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, ηγέτες με θρασύτητα, σκόρερ ολκής. Αυτούς τους παίκτες το ΕΛΛΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ τους μεταλλάσσει για να τους αφομοιώσει. Σπανούλη, δεν θα βάζεις 30, θα βγάζεις 10 ασσιστ. Αυτοί είμαστε και για αυτό ΚΑΙ έχουμε κάνει επιτυχίες αλλα΄και για αυτό ΔΕΝ έχουμε κάνει τις επιτυχίες που αναλογούσαν στο ταλέντο μας!

Πάμε λοιπόν στο προκείμενο για να μην το ζαλίζω: ο παίκτης Χαραλαμπόπουλος για να κάνει χρονιά Σλούκα στον άρη ή χρονιά πρίντεζη στη Λάρισα, πρέπει να τον αφήσουμε να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Το μπάσκετ του Point forward, του ηγέτη. ο ΠΑΟΚ (των potentially 6 αμερικανών) είναι μια τέτοια ομάδα? Ποτέ! Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε καλούπι τον Χαραλαμπόπουλο ώστε να πάει στον Παναθηναικό και να χει μάθει να παίζει άμυνα κλπ κλπ.? Για ποιό λόγο θα το κάνουμε αυτό? Η απόκτηση Χαραλαμπόπουλο θα είχε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΑΣ: είτε να τον πάρουμε τσάμπα, είτε να μας βοηθήσει να πάμε στους 4 του FL. Αν το πρώτο όπως γράφεται δειξιά και αριστερά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, γίνεται ο Χαραλαμπόπουλος να πάρει τόσο χρόνο σε εμάς για να το καταφέρει αυτό? Δλδ πώς θα παίζει αυτ΄ςο παραπάνω από το (δικό μας παιδί εδώ γελάνε) Κόνιαρη και το (άλλο δικό μας παιδί εδώ ξεκαρδιζόμαστε) Χρυσικόπουλο? Θα παίζουν όλοι αυτοί 20+? Και οι 5-6 αμερικανοί πόσο θα παίζουν?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το γράφω και εδώ.. 21:15 σήμερα με την Ισπανία ο ημιτελικός της εθνικής νέων, θα το δω έξω και ίσως μπω ραδιόφωνο για να παρακολουθήσουμε παρέα τον Κόνιαρη, τον Παπαθεοδώρου και τον Χαραλαμπόπουλο... και να δούμε τι εστί Μουράτος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Που τους βρίσκεις τους 5-6 Αμερικανους βρε;
2 εχουμε. Και 2για τη ρακετα σιγουροι.
Αρα 4 προς το παρον και με τη νεα χρονια βλεπουμε που χωλαινουμε για εναν ακομα...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Στην Λιετβους Ρίτας τελικα ο Κράμερ , μαζί με τον παλιό γνωστό μας Καρτερ ...
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ο Πεινερς γουσταρε να παιξει στον ΠΑΟΚ περιμενε ως την τελευταια στιγμη αλλα προτιμησανε δανεικο.Αυτο μονο τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Από την στιγμή που δεν τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου γιατί να τον παρουν?
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Γιατι να μην τον θελει,ασχημα επαιξε περισυ?Θα βρεις πολλους ξενους που να θελουν οι ιδιοι να μεινουν στην ομαδα παραπανω απο μια χρονια?Τοσο καιρο δεν λεμε να κρατησουμε εναν κορμο,και τωρα βρισκεται ενας Λετονος που γουσταρει ΠΑΟΚ και τον διωχνουμε γιατι πρεπει να αναδειξουμε τα ταλεντα του Βαζελου?.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Μπορεί να θέλει παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά, δεν ξέρω... Δεν σου είπα πως δεν τον θέλω εγώ :P
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Παντως αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου

Πέινερς στο basketa.gr: «Ελπίζω να επιστρέψω»

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις για τη θέση του σμολ φόργουορντ (Λάκι Τζόουνς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε τον περασμένο Μάιο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζάνις Πέινερς δεν μετουσιώθηκε σε συμφωνία.

Έτσι ο Λετονός φόργουορντ κατέληξε σε συμφωνία με τη λιθουανική Λιετκαμπέλις, ομάδα θα που αγωνιστεί στο Eurocup και που ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του.

Ο Πέινερς περίμενε μέχρι και πριν μερικές μέρες τον ΠΑΟΚ έχοντας δώσει σχετικές οδηγίες στον ατζέντη του όμως αντιλαμβανόμενος πως δεν υπολογίζεται πια, έδωσε την έγκριση του για να προχωρήσει το ενδιαφέρον της Λιετκαμπέλις. Μιλώντας πριν λίγο στο basketa.gr είπε: «Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα. Έχω όμορφα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας μου».

Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν. Ο Λετονός διεθνής –σε λίγες μέρες θα αρχίσει προετοιμασία με την εθνική του ομάδα για το Ευρωμπάσκετ-είχε στην Basket League 10,96 πόντους (74,5% στις βολές, 57,7% στα δίποντα, 29,5% στα τρίποντα), 3,37 ριμπάουντ, 1,41 ασίστ και 0,5 κλεψίματα ενώ στο BCL είχε 9,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.

Ο Πέινερς κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ».

http://basketa.gr/%CF%80%CE%AD%CE%B9%CE ... %88%CF%89/

Ο τυπος δειχνει οτι πραγματικα γουσταρε,και ευχαριστηριο μηνυμα στο ινσταγκραμ ανεβασε,που για αυτον να παει στη Λιετκαμπελις το λες και βημα στην καριερα του.Γιουροκαπ παιζουν και ηταν φιναλιστ στην Λιθουανια.Δεν ειναι τοσο λιμα οσο φαινονται.Και ομως περιμενε προταση ως την τελευταια στιγμη και εμεις τον γραψαμε κανονικα. :redcard:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:Που τους βρίσκεις τους 5-6 Αμερικανους βρε;
2 εχουμε. Και 2για τη ρακετα σιγουροι.
Αρα 4 προς το παρον και με τη νεα χρονια βλεπουμε που χωλαινουμε για εναν ακομα...
1000000% θα πάρουμε κοντό. dillard στον άσσο θα βαζε ο παπαθεοδώρου μόνο αν ήθελε να αυτοκτονήσει. Μπορεί να μην τον γουστάρω, αλλά είναι ξύπνιος. Εδώ δε βάζει τον κόνιαρη στον άσσο... ;)

δε χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Ούτε σημαίνει κάτι οτι εγώ και ο dtown και ο κορίνθιος οτι δε θέλουμε δανεικούς από το βάζελο οτι είμαστε ανώτεροι από εσένα ή πιο ΠΑΟΚ από εσένα. Σϊγουρα μου κάνει πάντως εντύπωση οτι αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι οι σχέσεις μας με τον βάζελο ως σύλλογοι (λόγω ποδοσφαίρου) πόσο εύκολα μπορεί να το καταπιεί αυτό ένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Καλά εγώ είμαι νότιος, έχω άλλα αισθήματα από εσένα για το βάζελο.

από την άλλη: επιχείρημα. Αν ο Χαραλαμπόπουλος κοστίζει ένα τάληρο το μήνα, γιατί να πάρουμε αυτόν και όχι τον Κατσίβελη με 7.5 ή τον Σκορδίλη ξερω γω με τα ίδια ή ακόμα και τον Κασελάκη ή τον Βασιλόπουλο? Απόδειξέ μου οτι είναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ καλύτερος σε κάτι ο Χαραλαμπό. ή οτι θα τον πάρεις τσάμπα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

palok έγραψε: από την άλλη: επιχείρημα. Αν ο Χαραλαμπόπουλος κοστίζει ένα τάληρο το μήνα, γιατί να πάρουμε αυτόν και όχι τον Κατσίβελη με 7.5 ή τον Σκορδίλη ξερω γω με τα ίδια ή ακόμα και τον Κασελάκη ή τον Βασιλόπουλο? Απόδειξέ μου οτι είναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ καλύτερος σε κάτι ο Χαραλαμπό. ή οτι θα τον πάρεις τσάμπα.

Ο Χαραλαμποπουλος ειναι ενα επιπεδο ισως και παραπανω απ οσους προαναφερεις (σημερα) .
Στο 1 με 1 ειναι καλυτερος απ οσους ανεφερες πιο πανω...εχει καλυτερο σουτ...διαβαζει σωστα τα μις ματς....διαβαζει το νταμπλ τιμ....θελεις να πω κι αλλα??
Ο Κατσίβελης ηταν 4ο γκαρ του γαυρου....πηγε στην κουλα και δεν εκανε τπτ.
Ο Κασελάκης απλα δεν ειναι παικτης επιπεδου....μετριος σε ολα του.
Ο Βασιλοπουλος?? σοβαρα τωρα?? στην Ροδο δεν μπορεσε να εχει ρολο πρωταγωνιστη και θα ερθει σε μας να αναλαβει τετοιο ρολο??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”