97. Λάζαρος Λάμπρου
- ΑποστόληςΑ
- Disharmonic
Re: Λάζαρος Λάμπρου
Σε Λαμπρου και Λημνιο εχουμε σιγουρα τα δυο μεγαλυτερα επιθετικα ταλεντα στην Ελλαδα.
Και πραγματικα ειναι εγκλημα το οτι δεν ειναι στο ροστερ της Εθνικης. Αυτος ο Σκιμπε πηρε το memo οτι η ΕΟ τελειωσε? (για να ασχοληθουν και λιγο εκει στην επο...)
Και πραγματικα ειναι εγκλημα το οτι δεν ειναι στο ροστερ της Εθνικης. Αυτος ο Σκιμπε πηρε το memo οτι η ΕΟ τελειωσε? (για να ασχοληθουν και λιγο εκει στην επο...)
Παιχταρα....Το καρφωσε παλι και γενικα εχει παρα πολυ καλη παρουσία για αλλη μια φορα...
- john4serres
- desperando
- Επικοινωνία:
Πάντως ως τώρα στον Πανιώνιο περισσότερο σαν κρυφός επιθετικός παίζει.
Υστερεί αρκετά στο δημιουργικο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο
Υστερεί αρκετά στο δημιουργικο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο
Το καλο ειναι πως υπολογιζεται σε ομαδα που αυτη την στιγμη ειναι η 4η δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου.Αν κανει σταθερα καλες εμφανισεις και εχει συνεχη βελτιωση,θα ακολουθησει την πορεια του Λημνιου
- pisakaipoupoula
θα τον δούμε του χρόνου αλλά κρατάω μικρό καλάθι, και εξηγώ :
Στο Νιώνιο φαίνεται πολύ σε αναμπουμπούλες στη περιοχή και βασικά στο χώρο, σε αντεπιθέσεις κυρίως που βρίσκει χωραφάρα μπροστά του...εμ έλα που σ εμάς σπάνια θα βρίσκει τέτοιες συνθήκες, γι αυτό νομίζω τα χαρακτηριστικά του Λημνιού μας ταιριάζουν περισσότερο...ίσως μόνο δεύτερος επιθετικός θα μπορούσε να παίξει σ'εμάς με άλλο σύστημα φυσικά, για εξτρεμ χλωμό.
Και εξακολουθεί να μου θυμίζει απίστευτα τον Γεωργιάδη εκ Σερρών
Στο Νιώνιο φαίνεται πολύ σε αναμπουμπούλες στη περιοχή και βασικά στο χώρο, σε αντεπιθέσεις κυρίως που βρίσκει χωραφάρα μπροστά του...εμ έλα που σ εμάς σπάνια θα βρίσκει τέτοιες συνθήκες, γι αυτό νομίζω τα χαρακτηριστικά του Λημνιού μας ταιριάζουν περισσότερο...ίσως μόνο δεύτερος επιθετικός θα μπορούσε να παίξει σ'εμάς με άλλο σύστημα φυσικά, για εξτρεμ χλωμό.
Και εξακολουθεί να μου θυμίζει απίστευτα τον Γεωργιάδη εκ Σερρών