Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από desperando »

Προσωπικά θεωρώ λαθος να μην αποκτηθεί βασικό στόπερ και να συνεχίσει ο κρεσπο να έχει τον ρόλο πασπαρτου για όλες τις θέσεις της άμυνας
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Χατζηισαιας δεν γυρίζει σαν τέταρτος, σαν 5ος γυρίζει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:O καθενας τους εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα, μπορει ο crespo να μην εχει τοσο καλο κατεβασμα της μπαλας ή προωθηση του παιχνιδιου, αλλά δεν ειναι κ εντελως χαλια, ενω ειναι σιγουρα πολυ πιο γρηγορος του τζαβελα. Ειναι αγωνιστικα πανετοιμος, εχει παρει πολλα παιχνιδια ηδη, εχει ρυθμο και ψυχολογια. Εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση του ivic δε θα χαλουσα για κανενα λογο το διδυμο crespo-varela ως το τελος της χρονιας, κανοντας ενδιαμεσα κ λιγο ροτεησον με μαλεζα ενναλαξ. K αν σε καποια ακραια περιπτωση χρειαζομουν για καποιο λογο κ δευτερο στοπερ, μονο τοτε τον χατζηισαΐα (εκτος αν τι να πω εκανε τιποτα παπαδες στην προπονηση). Κι ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει κ ο πουγγουρας, δηλαδη αν ξαφνικα (απο εκει που φετος εχουμε ελαχιστους τραυματισμους) εχουμε 3 σεντερμπακς εκτος, παλι βγαινουν τα κουκια.

Επισης το επιχειρημα μου δεν ηταν λογιστικο, εχει να κανει περισσοτερο με το οτι οσους περισσοτερους παικτες εχεις, τοσο μικροτερες ειναι οι πιθανοτητες να εχεις καποιους απο αυτους σε φορμα αφου αναγκαστικα θα δινεις στον καθενα λιγοτερα παιχνιδια.
Δεν ήταν λογιστική η αναφορά σε "μεγάλα συμβόλαια, συνόλου 1,5 μυρίων που κάθονται" και το (μάλλον ειρωνικό ξανά) "λεφτά υπάρχουν"???
Sorry, αλλά δεν γίνεται να μας τρελάνεις ρε παλίκαρε, με τα μάτια μας τα διαβάσαμε!!!!

Τώρα, στην ποδοσφαιρική ουσία, συμφωνώ ότι Βαρέλα-Κρέσπο είναι δίδυμο αχτύπητο...

Αν όμως ο Κρέσπο έχει τιμωρίες ή τραυματισμούς, ή ακόμα και για ροτέισον κούρασης ή ντεφορμαρίσματος, ποιος θα τον αντικαθιστά??? Ο πάναργος πλέον Μαλεζάς, ο παραπλήσιος του Χατζηψηλέας ή ο άπειρος Πούγγουρας???

That's THE POINT της απόκτησης γρήγορου στόπερ, που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις!!!!

Υ.Γ. Πέντε στόπερ είχες, πέντε θα έχεις στο ρόστερ, είτε με Χατζηψηλέα, είτε με άλλον, γρήγορο στόπερ!!!!
Με "απαίτηση" του προπονητή μας μάλιστα!!!!
Στο θέμα ετοιμότητας λοιπόν, που λανθασμένα ισχυρίζεσαι, δεν αλλάζει τίποτα απολύτως... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 20 Δεκ 2016, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

KOSTAS54 έγραψε:Ο Χατζηισαιας δεν γυρίζει σαν τέταρτος, σαν 5ος γυρίζει.
Σωστό αυτό,λογικά θα είναι πίσω από τον Πούγγουρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δηλαδή "αναβάθμιση" Μαλεζά στην βασική τριάδα των στόπερς μας... :shock:
Προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτή είναι η επιλογή Βλάντο... :oops:
Χρειαζόμαστε βασικό στόπερ και γρήγορο μάλιστα, περισσότερο κι από φορ-επιθετικό κατά την άποψη μου!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Μαλεζάς έχει "αναβαθμιστεί" σε 3η επιλογή καιρό τώρα.Δεν κατανοώ την πρεμούρα για γρήγορο στόπερ.Δύο είχαμε,δύο θα έχουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο ακατανόμαστος ήταν τουλάχιστον πιο γρήγορος από Βαρέλα και Μαλεζά...
Δεύτερον γρήγορο λοιπόν ποιον εννοείς, λέγοντας ότι "είχαμε και έχουμε"???
Μήπως τον Πούγγουρα, που το παλικαράκι παίρνει-θα πάρει εμπειρίες από αποστολές 4-5 φορές την σεζόν???
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πιο γρήγορος ο Τζαβέλας από τον Βαρέλα;Ούτε πιο γρήγορος από εμένα είναι ο Τζαβέλας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΟΚ @Odi...Κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πραγματικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε στιγμιότυπο του Τζαβέλα να σπριντάρει.Ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ούτε εγώ του Βαρέλα όμως...

Υ.Γ. Τελικά ο 2ος γρήγορος μας στόπερ, που είχαμε και έχουμε, ποιος είναι κατά την άποψη σου???
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αντε ρε κανα παικτη θα παρουμε?? τι κανετε ??? μιχελ δρομο.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα δε μου αρέσει το μεγάλο ρόστερ. Κοροϊδία είναι. Στο τέλος 18 παίκτες παιζουν και 3-4 ακόμη παίρνουν κάποιες ευκαιρίες. Τζάμπα συμβόλαια φεύγουν που θα μπορούσαν να πάνε σε ποιότητα 11αδάτων παικτών. Για βάθος έχεις τις ακαδημίες. Ας φροντίζουν οι υπεύθυνοι να εχουν οι μικροί μας την ποιότητα για εναν τέτοιο έστω ρόλο. Δεν ξοδεύουμε και λίγα για τις ακαδημίες. Τώρα για Γενάρη θα ήθελα 2 μεταγραφές. Λίγες και καλές. Η λογική ξεκινάει από τις ελλείψεις πρώτα σους βασικούς και μετά αν είσαι 'large' βλέπεις και το βάθος. Σήμερα η ομάδα δεν έχει βασικό Φορ. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Η θέση 10 είναι το μεγάλο δίλημα, γιατί ο Μπίσεσβαρ δεν είναι στην ομάδα μεγάλο διάστημα ώστε να κριθεί σκληρά και να παραγκωνιστεί. Έχει και μεγάλο συμβόλαιο, ενώ έδειξε ότι μπορεί να ανέβει, βγaίνοντας MVP στον τελευταίο αγώνα. Με τα σημερινά δεδομένα εγώ δε θα έπαιρνα 10άρι και θα το άφηνα για το καλοκαίρι αν ο Μπίσεσβαρ δεν φτάσει ποτέ σε σταθερή απόδοση. Στις θέσεις 6 με 8 έχουμε αρκετούς παίκτες και υπάρχουν λύσεις.

Η 2η μεταγραφή λοιπόν που θα έκανα θα ήταν στο εξτρέμ. Είναι θέση που χρειάζεται ξεκούραστα πόδια και έτσι χρειάζονται 3 βασικοί στο ρόστερ. Εμείς έχουμε μόνο 2. Φυσικά σε σχέση με το Φορ είναι πολύ μικρότερη η αναγκη για εξτρέμ. Αν γίνεται να επιστραφεί ο Τιάμ θα ήταν καλο, ώστε να ελευθερώσει λίγο χώρο στο μπάτζετ.

Οι υπόλοιπες μεταγραφές το καλοκαίρι. Για μένα και μόνο Φορ να πάρουνε, ευχαριστημένος θα είμαι, φτάνει να έχει ποιότητα. Κακά τα ψέμματα το πρωτάθλημα χάθηκε (-14) και για τη 2η θέση είμαστε φαβορί ήδη λόγω καλύτερης ομάδας. Δε νομίζω οι πολλές μεταγραφές να βοηθήσουν Γενάρη. Το λένε και οι περισσότεροι προπονητές και παλαίμαχοι.

Αρ μπακ, 3ο ποιοτικό στόπερ (ο Μαλεζάς λήγει), 8αρι υψηλού επιπέδου, 10άρι αν δε βγει ο Μπίσεσβαρ το καλοκαίρι. 4 μεταγραφές είναι πολύ αισιόδοξο μύνημα για μια ομάδα που επιτέλους θα έχει κορμό για να χτυπήσει πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην κάνουμε πάλι πωλήσεις των αναντικατάστατων αυτής της σεζόν που είναι μόνο 2. Δηλ Ματος & Ροντρίγκεζ. Ας πουλήσουν όποιον άλλον γουστάρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 20 Δεκ 2016, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κρέσπο και Βαρέλα.Ο Κρέσπο λίγο πιο γρήγορος,ο Βαρέλα πιο δυναμικός.Τέλειο δέσιμο χαρακτηριστικών κατ εμέ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το θεμα δεν ειναιαν ειναι ο τζαβελλας πιο γρηγορος του κρεσπο ή του βαρελα (που δενειναι)
το θεμα ειναι οτι χανεις εναν παικτη οοποιος μπορει να χαρακτηριστει ως η καταλληλη αλλαγη για ολες τις θεσεις τηςαμυνας. ειδικα απο την στιγμη οπου οι δευτερες επιλογες που εχουμε (κιτσιου-γιαννουλης-μαλεζας) δεν ειναι τοσο υψηλου επιπεδου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”