ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πράγματι, δεν συμμαζεύεται.
Εδώ ο άλλος τον ρώτησε αν πήρε χαρτάκι, τι να λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η ομαδα εχει γεμίσει με παρα πολυ καλούς ρολιστες. Δεν εχει δυο τρεις παιχτες ηγέτες να πάρουν την ομαδα στις πλάτες τους. Στο 3-2 χεστικ@ν ολοι. Και όλους αυτούς τους κουμανταρει ενας προπονητης που αναλαμβάνει πρωτη φορα ομαδα στη ζωή του. Η ομαδα ουσιαστικά παιζει χώρος καμια πίεση. Δεν εχει ξεκάθαρους στοχους απο την αρχή της χρονιάς. Παίζουνε for the love of the game εκτός απο μερικους που παίζουν για την μεταγραφή. Αν μας κάτσει το αποτέλεσμα μας έκατσε αν όχι δεν τρέχει και τιποτα. Ετσι κι αλλιώς μονο εμεις και ο Σαββιδης λογικά σκαμε. Απλα ο Σαββιδης θελει και τα παθαίνει γιατι δεν εχει καταλαβει ακομα πως λειτουργεί το ποδοσφαιρο. Ο Ιβιτς δυστυχώς σημερα τελείωσε μονος του. Άφησε τον πανικό και την πίεση να τον επηρεάσουν και εκανε τραγικές δηλωσεις. Στις σοβαρές ομαδες αυτα δε βγαίνουν πρως τα εξω. Δυστυχώς άλλη μια χρονια παει χαμένη. Δεν κάναμε μισό βήμα προς τα εμπρός. Ισα ισα παλυ κάναμε βήματα πίσω. Παλυ θα μας φάει η εσωστρέφεια. Παλυ θα σκοτονομαστε μεταξυ μας για παιχτες και προπονητες που πραγματικα δεν αξιζουν να ειναι στον ΠΑΟΚ. Τα συνηθισμένα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αμφισβητειται η κριση του Ιβιτς ενος ανθρωπου που υποτιθεται οτι την απειρια του θα τη συμπληρωνε με τη γνωση των πραγματων του οργανισμου Π.Α.Ο.Κ. ....
Δηλαδη ξαφνικα δε γνωριζει πραγματα και καταστασεις??
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Εγώ ποντάρω στο ότι θα κουκουλωθεί μια χαρά. Και όλοι θα συνεχίσουν τη ζωάρα τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα και μεις στα άσχημα αποτελέσματα θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

joshua έγραψε:Παιδια δεν μαζευεται αυτο που εκανε ο Ιβιτς,πολυ απλα ΔΕΝ και αν κουκουλωθει στα περιξ της ομαδας,που ειναι το πιο πιθανο,ο κοσμος θα αρχισει τις σφαλιαρες στην επομενη στραβη και μαλιστα στο μυαλο του δικαιολογημενα αφου ο προπονητης της ομαδας του εδωσε την καλυτερη αφορμη.Δηλαδη θα παει αυριο στην προπονηση και θα πει,ε Τζαβελα,τον μπουλο γιατι ειχες τραγικη αποδοση χτες.Θα γυρισει μετα ο Τζαβελας και θα πει μας δουλευεις ρε Βλανταν,εγω σε εχω σωσει ποσες φορες και ο Λεοβατς που πεταει αετο ολη τη χρονια χτες με συναγωνιστηκε σε μαλακια και φταιωμονο εγω? Καπως ετσι θα συνεχιστει η κουβεντα και σε λιγο θα μαζευτουν 2 γκρουπ και θα φωναζει το ενα στο αλλο,οι αποδω γαμανε τους αποκει.Παπαριες τιτανοτεραστιου μεγεθους...
Δηλαδή ο κόσμος θα αρχίσει τις σφαλιάρες επειδή μίλησε ο Ιβιτς..... και όχι επειδή εφαγες 4 από τον Ατρομητο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Παιδια δεν μαζευεται αυτο που εκανε ο Ιβιτς,πολυ απλα ΔΕΝ και αν κουκουλωθει στα περιξ της ομαδας,που ειναι το πιο πιθανο,ο κοσμος θα αρχισει τις σφαλιαρες στην επομενη στραβη και μαλιστα στο μυαλο του δικαιολογημενα αφου ο προπονητης της ομαδας του εδωσε την καλυτερη αφορμη.Δηλαδη θα παει αυριο στην προπονηση και θα πει,ε Τζαβελα,τον μπουλο γιατι ειχες τραγικη αποδοση χτες.Θα γυρισει μετα ο Τζαβελας και θα πει μας δουλευεις ρε Βλανταν,εγω σε εχω σωσει ποσες φορες και ο Λεοβατς που πεταει αετο ολη τη χρονια χτες με συναγωνιστηκε σε μαλακια και φταιωμονο εγω? Καπως ετσι θα συνεχιστει η κουβεντα και σε λιγο θα μαζευτουν 2 γκρουπ και θα φωναζει το ενα στο αλλο,οι αποδω γαμανε τους αποκει.Παπαριες τιτανοτεραστιου μεγεθους...
Έτσι ακριβώς είναι
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Παιδια κάθισα κ ειδα το βίντεο των δηλώσεων του Ίβιτς. Αναθεωρώ κάποια πράγματα που αποκόμισα πριν απο το διάβασμα κ μόνο των δηλώσεων του.
Παρόλη την τρικυμία του και παρόλο που τα έκανε σκατα τα πράγματα, ο άνθρωπος δείχνει πως πιστεύει πολυ αυτά που λέει. Φαινεται σπασμένος με κάποιους μεςα στην ομάδα και δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει θεμα απο κάποιους στα αποδητυρια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Indio έγραψε:Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αμφισβητειται η κριση του Ιβιτς ενος ανθρωπου που υποτιθεται οτι την απειρια του θα τη συμπληρωνε με τη γνωση των πραγματων του οργανισμου Π.Α.Ο.Κ. ....
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα προλαβαίνει τις καταστάσεις και δεν βγαίνει μετά από ένα κάζο να μιλάει για στημένους παίκτες
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

desperando έγραψε:
Indio έγραψε:Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αμφισβητειται η κριση του Ιβιτς ενος ανθρωπου που υποτιθεται οτι την απειρια του θα τη συμπληρωνε με τη γνωση των πραγματων του οργανισμου Π.Α.Ο.Κ. ....
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα προλαβαίνει τις καταστάσεις και δεν βγαίνει μετά από ένα κάζο να μιλάει για στημένους παίκτες
++
Ετσι απλά.
chrisg4 έγραψε:Η ομαδα εχει γεμίσει με παρα πολυ καλούς ρολιστες. Δεν εχει δυο τρεις παιχτες ηγέτες να πάρουν την ομαδα στις πλάτες τους. Στο 3-2 χεστικ@ν ολοι. Και όλους αυτούς τους κουμανταρει ενας προπονητης που αναλαμβάνει πρωτη φορα ομαδα στη ζωή του. Η ομαδα ουσιαστικά παιζει χώρος καμια πίεση. Δεν εχει ξεκάθαρους στοχους απο την αρχή της χρονιάς. Παίζουνε for the love of the game εκτός απο μερικους που παίζουν για την μεταγραφή. Αν μας κάτσει το αποτέλεσμα μας έκατσε αν όχι δεν τρέχει και τιποτα. Ετσι κι αλλιώς μονο εμεις και ο Σαββιδης λογικά σκαμε. Απλα ο Σαββιδης θελει και τα παθαίνει γιατι δεν εχει καταλαβει ακομα πως λειτουργεί το ποδοσφαιρο. Ο Ιβιτς δυστυχώς σημερα τελείωσε μονος του. Άφησε τον πανικό και την πίεση να τον επηρεάσουν και εκανε τραγικές δηλωσεις. Στις σοβαρές ομαδες αυτα δε βγαίνουν πρως τα εξω. Δυστυχώς άλλη μια χρονια παει χαμένη. Δεν κάναμε μισό βήμα προς τα εμπρός. Ισα ισα παλυ κάναμε βήματα πίσω. Παλυ θα μας φάει η εσωστρέφεια. Παλυ θα σκοτονομαστε μεταξυ μας για παιχτες και προπονητες που πραγματικα δεν αξιζουν να ειναι στον ΠΑΟΚ. Τα συνηθισμένα δηλαδή.
++
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 29 Νοέμ 2016, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Τι ζούμε ρε πουστη μου.
Πέμπτη βραδυ θρίαμβος, συγκίνηση, περηφάνεια.....Κυριακή βραδυ μπουρδελο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
Μην ξεχνας ομως οτι σε καποια ζητηματα ειναι απειρος..ξερει ομως απο ΠΑΟΚ.δε λεει τυχαια καποια πραγματα,οπως και οτι λεει στους αρδ οτι ξερετε ποιοι ειναι αυτοι οι παικτες.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Ειπε ο ανθρωπος οτι εκανε λαθος...
Και ποτε περιμενατε να μιλησει δλδ??μετα απο το διπλο στη φιορεντινα??
Συνηθως οταν φτανει ο κομπος στο χτενι προβαινεις σε τετοια μετρα..
PAOKFC

Δημοσίευση από PAOKFC »

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:
Μην ξεχνας ομως οτι σε καποια ζητηματα ειναι απειρος..ξερει ομως απο ΠΑΟΚ.δε λεει τυχαια καποια πραγματα,οπως και οτι λεει στους αρδ οτι ξερετε ποιοι ειναι αυτοι οι παικτες.
η απειρια δεν εχει να κανει καμια σχεση με αυτο, τα εβλεπε και οταν ηταν παιχτης!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τα λυνεις εσωτερικά. Στην τελική, τους στημενους ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ και δεν τους βαζεις ενδεκαδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOKFC έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε: Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα προλαβαίνει τις καταστάσεις και δεν βγαίνει μετά από ένα κάζο να μιλάει για στημένους παίκτες
η απειρια δεν εχει να κανει καμια σχεση με αυτο, τα εβλεπε και οταν ηταν παιχτης!
Αλλο πραγμα λεω..μιλαω για τις δηλωσεις δημοσια.θα μπορουσε να μημ τις κανει ή να τις χειριστει καλυτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”