Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports2
Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports1
Καλησπέρα συνοπαδοι!
Φέτος πάμε να τους γαμησουμε!
Ολοι μαζί μια γροθιά για να σπειρουμε τον τρόμο σε κάθε γηπεδο πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά! Αρχή αύριο με την ομάδα απο το Αγρίνιο και ελπίζω σε ενα γρήγορο τρίποντο για να έχουμε δυνάμεις στο ματς με τους τοσκανους.
Μια ερώτηση. Το ματς θα το δείξει το Λαολα;
Φέτος πάμε να τους γαμησουμε!
Ολοι μαζί μια γροθιά για να σπειρουμε τον τρόμο σε κάθε γηπεδο πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά! Αρχή αύριο με την ομάδα απο το Αγρίνιο και ελπίζω σε ενα γρήγορο τρίποντο για να έχουμε δυνάμεις στο ματς με τους τοσκανους.
Μια ερώτηση. Το ματς θα το δείξει το Λαολα;
Οχι λαιολα παπαλα απο οτι καταλαβα ψάχνουν αλλου τύπου συμφωνία σύντομα
Για αυριο μας βλεπω χλωμόυς
- paoki_sweden
john4serres έγραψε:ΠΠΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
(παθιασμένα το Π)
Ναι ρε John, όπως ακριβώς το λες!!!! Με πάθος ρε το "Π", με τρέλα στο μάτι!!!!

ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠάμε για ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠρωτάθλημα ΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το γαυρο σαιτ που μας εδειξε με τιφλιδα πενα το εχει κανενας θυματε πιο ειναι?MANIAKOS έγραψε:Οχι λαιολα παπαλα απο οτι καταλαβα ψάχνουν αλλου τύπου συμφωνία σύντομα
Θα σε κάνω stream, θα γράφεις και πρώτος τα γκολ σε λέωMANIAKOS έγραψε:Οχι λαιολα παπαλα απο οτι καταλαβα ψάχνουν αλλου τύπου συμφωνία σύντομα
Βρες τρόπο να μου στείλεις το τηλέφωνο σου
SM-G935F
- kataramenos5
Ευχαριστώ ΜΑΝΙ. δεν πειράζει θα βρούμε τροπο αλλιως old school μέσω ράδιο. Ναστε καλά ΠΑΟΚαρες μου!!!
- john4serres
- kataramenos5
[youtube]PVqLNcNu878[/youtube]
Ολους τρελα σας πουλαμε και....
Ολους τρελα σας πουλαμε και....
Καλησπέρα,
Επειδή έγινε κουβέντα πριν για τη nova (που ακόμα δεν έχει πάρει τα δικαιώματα των αγώνων του ΠΑΟΚ), επικοινώνησα μαζί τους και φαίνεται ότι η υπηρεσία τους για τους Έλληνες του εξωτερικού ισχύει για Ασία, τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και Αφρική(!!!). Προς το παρόν είπαν δεν υπάρχει δυνατότητα για ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.
Επειδή έγινε κουβέντα πριν για τη nova (που ακόμα δεν έχει πάρει τα δικαιώματα των αγώνων του ΠΑΟΚ), επικοινώνησα μαζί τους και φαίνεται ότι η υπηρεσία τους για τους Έλληνες του εξωτερικού ισχύει για Ασία, τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και Αφρική(!!!). Προς το παρόν είπαν δεν υπάρχει δυνατότητα για ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.
παντος σημερα το γαυρο σαιτ και την κερκυρα και τον πανιωνιο τα δειχνει κανονικα μεσω αντ1 κυπρου
Καλησπέρα παίδες!
Μενω κι εγω εξωτερικό και πέρσι την βολευαμε με λαολα και νοβα. Προς το παρον όμως στα εντός φαίνεται να μην υπάρχει κάλυψη. Η νοβα δεν έχει τα εντός μας, ενω και στο λαολα δεν υπάρχει κάτι. Θέλετε να κάνουμε μια λίστα με σαιτ που δείχνουν ελληνικούς αγώνες με ελληνική περιγραφή, ώστε να υπάρχει μια βάση γ κάθε αγώνα και να διευκολυνεται το κάθε μέλος?
Μενω κι εγω εξωτερικό και πέρσι την βολευαμε με λαολα και νοβα. Προς το παρον όμως στα εντός φαίνεται να μην υπάρχει κάλυψη. Η νοβα δεν έχει τα εντός μας, ενω και στο λαολα δεν υπάρχει κάτι. Θέλετε να κάνουμε μια λίστα με σαιτ που δείχνουν ελληνικούς αγώνες με ελληνική περιγραφή, ώστε να υπάρχει μια βάση γ κάθε αγώνα και να διευκολυνεται το κάθε μέλος?
Βγηκε. Ιωση ο Κιτσιου που αποκλειστηκε.
Γλύκος, Μπρκιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης .
Η λογικη λεει Γιαννουλη-Ματος στα ακρα.
Καλυτερα...θα πω εγω.
Γλύκος, Μπρκιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης .
Η λογικη λεει Γιαννουλη-Ματος στα ακρα.
Καλυτερα...θα πω εγω.