Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
back in black έγραψε:Χαιρέτησε η ξαδέρφη. Λίγα πράγματα γενικά , κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου ο σπυριάρης έπεφτε πάνω στο Μπακασέτα (που ευτυχώς δεν πήραμε). Παίκτες στοιχήματα (Τσιγκρίνσκυ,ΑλμέΙδα) που προσπαθούν να επιστρέψουν ποδοσφαιρικά και πολλές μετριότητες (Λαμπρόπουλοι, Αραρχίδηδες, Πλατέλες κλπ).
Παρόλα αυτά εξακολουθώ να την θεωρώ επικίνδυνο και ύπουλο αντίπαλο γιατί με 1 παιχνίδι την εβδομάδα θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, ο Κετσπάγια έχει τον τρόπο να τους οδηγήσει με τη δική του συντηρητική προσέγγιση, σφιχτά πίσω και αντεπιθέσεις για μισό μηδέν, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας Μελισσανίδης που σίγουρα θα πάιξει ρόλο.
ΥΓ Αυτός ο Αλμέιδα, όπως τον είδα σήμερα μοιάζει με τάνκερ σε λιμνοθάλασσα.
Σκεψου να ειχαμε να κανουμε την υπερβαση με Μπακασετα σεντερ φορ... να ελεγες, ρε τι γινεται και να επαιρνες απαντηση οτι σου πηραμε και επιθετικο με τα αλλα χαρακτηριστικα που ηθελες..... Τρομος!!!
Ναι αλλά εδώ στο φόρουμ πρόσφατα ακόμη παιχταρα λέγανε τον μπακασετα και τεράστιο λάθος που δεν τον πήραμε και δώστου κλάμα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τόση καζόυρα για την Καμπάλα. Μου φάνηκε καλή ομάδα που ούτε εμείς νικήσαμε από ότι θυμάμαι. Όντως καλή κλήρωση για την ομάδα της ΕΟ και θεωρώ 60% ότι θα αποκλειστεί με αυτή την κλήρωση. Η κούλα σήμερα ήταν αρκετά καλή όσο είδα για το υλικό της. Μια χαρά της έκατσε ο αποκλεισμός, γιατί δε θα άντεχε το Κυριακή - Τετάρτη. Θα το παλέψει φέτος για 60 πόντους, αν δεν έχει τιμωρίες. Το βάζελο δεν τον είδα, και ίσως κατεβάσω τον αγώνα για να έχω άποψη. Εως τώρα όσο τον έχω δει είναι πολύ πιο δυνατός. Αυτός ο Ιμπάρμπο είναι όλα τα λεφτά. Πήρε και φορ αρκετά καλό για 22 χρονών που θα τον ψήσουν σαν αντικαταστάτη του Μπεργκ στο μέλλον. Γενικά πολύ σοβαρή δουλειά, και απορρώ που βρίσκουν το χρήμα. Πολύ υπολογίσιμη ομάδα για το πρωτάθλημα φέτος.
Η πρόβλεψή μου σήμερα, είναι ότι θα το πάρει ο βάελος, έχοντας τις γνωστές βοήθειες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην Ελλάδα για να τα παίρνει όλα η ΕΟ, πρέπει κάθε 10ετία να χαρίζει και ένα στο βάζελο. Έτσι πάει το έργο. Θα γίνει η διάδοχη κατάσταση στον γαύρο, και την επόμενη σεζον θα έχουν καινούργιο πρόεδρο με έτοιμη πάλι παράγκα, και τον τουίτι να εχει παίξει το ρόλο του. Μιλημένα είναι. Δεν είναι τυχαία η ανάμειξη στα του γαύρου του Κώκκαλη τελευταία. Δουλεύουν τη διαδοχή και το σύστημα δεν είναι ο Μαρινακης σήμερα, αλλα η οικογένεια Θεωδορίδη αζί με τη μαφία της UEFA.
Υπάρχει περίπτωση σε αυτή τη διάδοχη κατάσταση να δώσουν 2 πρωταθλήματα. Το ΠΟΚ πάλι ενωμένο θα είναι, και δίνω κάποιες πιθανότητες στην κούλα, γιατί έχει +20 χρόνια να πάρει. Ουσιαστικά είναι πολιτικο-κοινωνικό θέμα αυτό. Όσο για τον ΠΑΟΚ, για να του επιτρέψουν πρωτάθλημα, θα πρέπει να είναι όσο καλύτερος ήταν τη δεκαετία του 70. Ξεκάθαρα καλύτερος δηλαδή! Για αυτό φωνάζω για 2 παικταράδες να μας ανεβάσουν επίπεδο και να ξεκλειδώσουν τα εύκολα ματσάκια που κολλάμε. Αυτά τα 2 χρόνια είναι η ευκαιρία μας. Αν τυχόν παίξουμε Τσουλου, μετά θα μας γκρεμισουν πιο δύσκολα. Καλός ο λαός μας και τα γνωστά, αλλά η ομάδα χρειάζεται και ένα πρωτάθλημα επιτέλους. Στη Βόρεια Ελλάδα πλέον το 50% υποστηρίζουν ομάδες του ΠοΚ, και εμείς κάνουμε τα στραβά μάτια, γιατί μειώθηκε πιο πολύ ο αριθμός των σκουλικιών και των ηρακληδέων. Είναι τεράστια ήττα αυτή για τον ΠΑΟΚ σε μακροπροθεσμο επίπεδο. Αν θέλουμε νέες γενιές ΠΑΟΚτσήδων που να μας υποστηρίζουν μαζικά, ώστε να φτάσουμε πάλι το νούμερο στο 60% του συνόλου της Βορείας Ελλάδας, και το υπόλοιπο 40% να μοιράζεται σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες, θα πρέπει επιτέλους να πάρουμε πρωτάθλημα!
Κάποιες επενδύσεις έχουν τεράαστια ανταπόδοση και φέτος είναι η κατάλληλη χρονιά!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 04 Αύγ 2016, 23:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
The_Stalker έγραψε:Ο λαμπριάκος στη φωτό ξερογλύφεται γιατί μάλλον μόλις έχει πάρει πίπες..
Είχα την χαρά να ρίξω απίστευτο κλωτσίδι στον ημιτελικό του λυκειακου τουρνουα στο 17χρονο-τότε-αρχιδ@κι που μόλις ειχε έρθει απο Καναδα(νομίζω).
Άν ειχα ιδέα πόσο κομπλεξάκι με την παρτη μας θα εξελισσόταν θα τον τάιζα και τα χαλίκια του-τότε-ξερου της Πυλαίας.
ΑΑΑΑΑΑΑ ώστε εσύ φταις που βγήκε έτσι τέτοιος κομπλεξικός με τον Π.Α.Ο.Κ. μ@λ@κ@ς;
Που να φανταστώ οτι καποιος που παει σχολειο στη Μαλακοπή,έστω κι αν δειχνει μ@λ@κ@ς,θα μπορουσε να γινει τόσο αντι-ΠΑΟΚτσης;κάτι θα θα του συνεβη στην τρυφερη,παιδικη ηλικια του,δε μπορει...
ace79grpaok έγραψε:Να την δω την ζελα πέμπτη Κυριακή με αυτο το ροστερ,όσο για την αεκ το έλεγα ότι ο μπακασετας είναι " Οne hit wonder " αλλα κάποιοι μμε βρίζατε τότε.
Πολυ τον ανεβασες... Ουτε καν!!! Για να χαρακτηριστεις " Οne hit wonder ", πρεπει να εχεις τουλαχιστον κανα δυο μεγαλες βραδυες σε μια μεγαλη ομαδα!!!
ace79grpaok έγραψε:Να την δω την ζελα πέμπτη Κυριακή με αυτο το ροστερ,όσο για την αεκ το έλεγα ότι ο μπακασετας είναι " Οne hit wonder " αλλα κάποιοι μμε βρίζατε τότε.
Πολυ τον ανεβασες... Ουτε καν!!! Για να χαρακτηριστεις " Οne hit wonder ", πρεπει να εχεις τουλαχιστον κανα δυο μεγαλες βραδυες σε μια μεγαλη ομαδα!!!
+1 Kι εγω ουτε που καταλαβα ποτε τι εκανε ο Μπακασετας και εγινε τετοιος παικταρας...
+1 Kι εγω ουτε που καταλαβα ποτε τι εκανε ο Μπακασετας και εγινε τετοιος παικταρας...
ποσο ασχετος ρε δεν καταλαβες τι εκανε ο μπακασετας
πολυ απλα επαιζε σε παραρτημα του χοντρου τον ιεχαν για σιγουρακι στον πρεζεμπορα διαδοχο του πεφτουνη που θα πουλιοταν 20 χαρτια και επρεπε να τον ανεβασουν
τελεια συνταγη στο γαυρο των παραρτηματων θα εβαζε και 10 γκολ θα κερδιζε και 7 8 πεναλτι και να τον με το εθνοσημο της γαυροεπο
βεβαια τη συνταγη τη χαλασε το συναισθημα και ο τσαμπουκας του τιγρη ... τωρα βεβαια θα φανει οτι ειναι απλα ενα παιχτακι της σειρας ουτε πρωτοσελιδα ουτε πεναλτι μαρς ουτε γκολ με μαρκαρισμα με τα ματια απ τον αντιπαλο
Τι κραξιμο ριχνουν οι γαυροι στον Φορτουνη!!! Στην πουλεναρα!!! Που ακομη και καποια αδερφια χρεωνανε στον Βρυζα ολιγωρια στην μη αποκτηση του το καλοκαιρι του '14.... Για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος του χωρις την "δυναμη" του χοντρου;;;;; Ως αλλον Τζανδαρη τον βλεπω να καταληγει κι αυτον... Με ενα δυο virtual καλα χρονακια!!! Κι αυτος ο Ιντεγε των 6 εκατομμυριων;;;; Που μεχρι κι εγω ειχα ψαρωσει με την παρτη του κι ελεγα "αυτος ειναι σεντερφοραρος";;; Τραγικος εχθες.... Τελικα απατη οι μεταγραφες του χοντρου, με μονη εξεραιση τον Ρομπερτο που κι αυτος αποδειχτηκε οτι δανεικος ηταν!!! Α, ρε ποιημα που ταιζουν τον κοσμακη τους...
RoMaN έγραψε:Ε σαν το κράξιμο που ρίχνουμε κι εμείς στον Αθανασιάδη...
Καμμια σχεση Ρομαν... Παρε δρομο και τετοια, εχει το προγραμμα. Εδω δεν λενε παρε δρομο ουτε καν αυτοι που θελουν αποχωρηση του Κλαους και οχι μονο αποκτηση νεου επιθετικου...