Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
mbison

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)

Δημοσίευση από mbison »

Tελικα διαλεξε Ζαιρο αντι Περειρα?
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Τελικά η γη είναι στρογγυλή;

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μάλιστα...Περέιρα τελικά ΔΕΝ, αν και ούτε Βαρέλα, ούτε Κάνιας στην αποστολή... :o

Μεγάλη δυσκολία τελικά έχει το φετινό "παζλ" της 18άδας, σε κάθε αγώνα μάλιστα!!!! 8-)

Αναμένεται να "κοπεί" ένας τερματοφύλακας (Μελίσσας ή Μπρκιτς), ένας ετρέμ (Μυστακίδης ή Ζάιρο) και τον τρίτο δεν μπορώ καν να τον μαντέψω, αλλά θα είναι μάλλον ένας εκ των Μπίσεσβαρ και Πέλκα!!!!

Με την προϋπόθεση ότι θα παίξουμε σφιχτά, δίχως 10άρι, μάλλον θα είναι ο Μπίσεσβαρ λόγω έλλειψης αντοχών, αλλά γιατί ο Πέλκας παίζει και 8άρι-ψευτοδεκάρι (πιθανά σαν αλλαγή, αν χρειαστεί)...Εκτός κι αν τους κρατήσει και τους δύο (τον Μπίσεσβαρ σαν εξτρέμ-αλλαγή, αν χρειαστεί) και κόψει Μυστακίδη και Ζάιρο!!!!

Πραγματική σπαζοκεφαλιά στ αλήθεια... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δε με νοιαζει ποιοι θα παιξουν, δε με νοιαζει ποιοι θα μπουν αλλαγη, δε με νοιαζει το συστημα, ο τροπος παιχνιδιου, δε με νοιαζει τιποτα.

αίμα και άμμος (εν μέσω τετραϋδοκανναβινολης). αυτό και μόνο αυτό. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

goran 64 έγραψε:Μάλιστα...Περέιρα τελικά ΔΕΝ, αν και ούτε Βαρέλα, ούτε Κάνιας στην αποστολή... :o

Μεγάλη δυσκολία τελικά έχει το φετινό "παζλ" της 18άδας, σε κάθε αγώνα μάλιστα!!!! 8-)

Αναμένεται να "κοπεί" ένας τερματοφύλακας (Μελίσσας ή Μπρκιτς), ένας ετρέμ (Μυστακίδης ή Ζάιρο) και τον τρίτο δεν μπορώ καν να τον μαντέψω, αλλά θα είναι μάλλον ένας εκ των Μπίσεσβαρ και Πέλκα!!!!

Με την προϋπόθεση ότι θα παίξουμε σφιχτά, δίχως 10άρι, μάλλον θα είναι ο Μπίσεσβαρ λόγω έλλειψης αντοχών, αλλά γιατί ο Πέλκας παίζει και 8άρι-ψευτοδεκάρι (πιθανά σαν αλλαγή, αν χρειαστεί)...Εκτός κι αν τους κρατήσει και τους δύο (τον Μπίσεσβαρ σαν εξτρέμ-αλλαγή, αν χρειαστεί) και κόψει Μυστακίδη και Ζάιρο!!!!

Πραγματική σπαζοκεφαλιά στ αλήθεια... :shock: :shock:
Ο περειρα δεν...αφου δεν εχει δηλωθει.λογικο.
Πιθανοτατα κοβοντσι αμφοτεροι μυστα και ζαιρο...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Γιατι διαλεξε στη λιστα Ζαιρο αντι Περειρα?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προφανώς κάθε νοήμον προπονητής θα βάλει να παίξουν οι καλύτεροι, οι πιο έτοιμοι, οι πιο σίγουροι για τη δουλειά.

Στη γκρίνια για τους 12 από τους 30 που δεν θα πάνε το μόνο παρεάκι που βρίσκω δεν κάθεται στην άκρη του πάγκου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mbison, θα το πει στην συνέντευξη αύριο που θα τον ρωτήσουνε οι ΑΡΔ, αλλά μάλλον γιατί έτσι έκρινε αυτός σαν προπονητής της ομάδας... ;)

Πάμε ρε να τους ξεκωλι@σουμε τους σιχαμένους!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Λιγότερες από 47 ώρες έμειναν πλέον... :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αντε να συγκεντρωθουμε γτ οι μλκισμενες οι ολλανδεζες σε λιγο θα πουν οτι ειναι αμφίβολη ολη η ενδεκαδα τους και στο τελος θα δουμε να παιζει ακομα κ ο Μιλικ...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

[youtube]4Ylk_86C0aI[/youtube]

Η μοναδική μας ελπίδα ειναι να δουν οι Έλληνες παιχτες το παραπανω να το μεταφέρουν στους ξένους μπας και πεισμώσουν ολοι μαζι να βάλουν στο φωτοβολταϊκό γυαλιά

Ρε πστη μου εχω 15 χρονια σχεδόν που έφυγα απο θεσνικη αυτόν τον πστη δεν τον εκανε ακομα κανένας τουλούμι

Απορώ πως κυκλοφορεί ακομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: οχι και λινκ ρε che! ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:Αντε να συγκεντρωθουμε γτ οι μλκισμενες οι ολλανδεζες σε λιγο θα πουν οτι ειναι αμφίβολη ολη η ενδεκαδα τους και στο τελος θα δουμε να παιζει ακομα κ ο Μιλικ...

Στανταρακι αυτο
Εγω τους βλεπω όλους μεσα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:[youtube]4Ylk_86C0aI[/youtube]

Η μοναδική μας ελπίδα ειναι να δουν οι Έλληνες παιχτες το παραπανω να το μεταφέρουν στους ξένους μπας και πεισμώσουν ολοι μαζι να βάλουν στο φωτοβολταϊκό γυαλιά

Ρε πστη μου εχω 15 χρονια σχεδόν που έφυγα απο θεσνικη αυτόν τον πστη δεν τον εκανε ακομα κανένας τουλούμι

Θα έπρεπε μεγάλο λαμογιο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:δε με νοιαζει ποιοι θα παιξουν, δε με νοιαζει ποιοι θα μπουν αλλαγη, δε με νοιαζει το συστημα, ο τροπος παιχνιδιου, δε με νοιαζει τιποτα.

αίμα και άμμος (εν μέσω τετραϋδοκανναβινολης). αυτό και μόνο αυτό. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
che4 έγραψε:[youtube]4Ylk_86C0aI[/youtube]

Σωστός κγεο μλκια μου αν και ποσος με ενδιαφέρουν τα κλικ στα σάιτ

Ο τύπος παντως ειναι εμετός

Μη μου πεις δεν εχω δίκιο

Άσχετο αλλα φιλαράκι μου μου το στειλε και φρικαρα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βλεπω 4-3-3 και στα χαφ Τζιωλη Τσιμιροτ Σακχοφ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

κι ομως εν ετει 2016 καποιοι διαμορφωνουν αποψη απο εναν μη δημοσιογραφο καφενοβιο που η σοβαρη κριτικη του για παικτη του ΠΑΟΚ ειναι επταμηνιτικο (πελκας) και ικτερος (λεοβατς)

εδω ειναι να σου πεφτουν και οι πουτσοτριχες. Αντε γαμηθειτε κατακθια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”