21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από goran 64 »

lamosas έγραψε:Επειδη εισαι εμπειρος το λεω και ξες πολυ καλα οτι τα φιλικα ειναι να χαμε να λεγαμε...Να κραταμε τα μποσικα λιγο οι παλιοι στον ενθουσιασμό...:p

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Εμείς οι έμπειροι θαρρώ ξέρουμε πότε πρέπει να χαρούμε και να αισιοδοξούμε... :? :roll: :roll:

Τέρμα στραβό πόδι και χοντροκώλης = κανονικό 10άρι... ;) :D :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

lamosas έγραψε:Επειδη εισαι εμπειρος το λεω και ξες πολυ καλα οτι τα φιλικα ειναι να χαμε να λεγαμε...Να κραταμε τα μποσικα λιγο οι παλιοι στον ενθουσιασμό...:p

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Επί 45 λεπτά ο παίκτης φαινόταν ότι έβλεπε γήπεδο και μοίραζε πολύ σωστά το παιχνίδι έξω από την περιοχή των Ολλανδών. Πόσω μάλιστα όταν ακόμη δεν έχει δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα καλά και δεν ξέρει τις κινήσεις τους. Παρ' όλα αυτά αυτός ήταν που άλλαξε το παιχνίδι από ισοπαλία σε νίκη.
Αυτό σημαίνει - για μένα - παιχτούρα!
Αυτό είδα, αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Biseswar δε μου φανεικε καθολου βαρυς η περιπατητης παικτης. Μια χαρα ετρεξε και αρκετα agile σε αλλαγες κατευθηνσεων κτλ. Ακουγα για πισω σε φυσικη κατασταση και περιμενα κανα χοντροπεριπατητη που θα ηταν στατικος. Καμια σχεση. Απλα λιγο πισω σε ετοιμότητα και ρυθμο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παρα παρα πολυ βαρυς...σιγουρα μετραει και το τρεξιμο τοσες μερες αλλα και σαν εικονα δειχνει οτι πρεπει να το συνεχισει θελει ακομα δουλεια σωματικα,,,παντως δειχνει οτι το ποδι του ειναι "γλυκο"...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σήμερα, όντως, από εικόνα ιντερνετικώς πάντα, έτσι μου φάνηκε. Πολύ βαρύς. Δείχνει όμως ότι έχει σχέση με το άθλημα. Εν ευθέτω χρόνω, λοιπόν, περιμένοντας να ... ελαφρύνει, θα τον απολαύσουμε!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο παίκτης είναι 10ρι, και ξέρει να μοιράζει μπαλιές και ασίστ. Προς Θεού, δεν είναι εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

όταν βγήκε ο Κουλούρης και πήγε στα αριστερά, εξαφανίστηκε. Τρακάρανε και με το Γιαννούλη.
Κινητικός και διευθυντικός όσο έπαιξε στον άξονα, πήγαινε μέχρι την άμυνα για να μπάλα πάρει και ήθελε το παιχνίδι μας να περνάει από αυτόν.

πρόβλεψη ότι θα είναι πρώτος ή δεύτερος στις ασσίστ (εξαρτάται από τις συμμετοχές που θα κάνει)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παίκτης άξονα.Για κανενα λόγο στο πλάι.Μαεστρος με τη μπάλα,όταν χάσει 2-3 κιλά ακομη θα κανει παπάδες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πρεπει να ελφαρυνει περισσοτερο οντως και να βρει και τη χαμενη του εκρηξη...δηλαδη σε τι κατασταση μας ηρθες βρε ντιεγκο μου και εσυ...συλλογη απο ντονερ εκανες εκει στην ανατολη? :twisted:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μια χωη ετσι ηταν ...δεν ειναι ουτε χοντρος ουτε τιποτα.. 2 μηνες καθοταν τι περιμενετε? σε 20 μερες να ειναι 100%?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

διαφωνω δεμιρ μου...καμια σχεση η εκρηξη του στη φεγενορντ με αυτη στην τουρκια...στην ολλανδια να στο πω αλλιως ανετα επαιζε πλαγια...τωρα ουτε για αστειο...

υγ και αλλοι παιχτες καθονταν 2+ μηνες ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φαινεται οτι θελει σχεδον μηνα για να μπει για τα καλα στο παιχνιδι..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καπου εκει το βλεπω και εγω σουρμε 1-1,5 μηνα θελει καλης δουλειας...και μετα καποιο διαστημα για να "ανοιξει"...αν επαναφερουμε το σωμα του στην κατασταση που ηταν πριν παει στην τουρκια με την εκρηξη και τα σχετικα θα κανει ωραια πραγματα...ουτε μεγαλος ειναι ουτε κανα σοβαρο τραυματισμο ειχε...

την ποιοτητα φαινεται πως την εχει παντως...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

φάε λίγο παιδί μου.. κόπηκες :oops:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θέλω να τον δω με Άγιαξ, έστω και για ένα ημίχρονο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”