Pc support
Re: Pc support
Άστο ανενεργό έτσι και αλλιώς τίποτα δεν κάνει και ενεργό να είναι.
Τώρα αν sony και καλά θέλεις να το έχεις ενεργό ξαναπέρασε το service PA(O)K 2 κάνε κανά update και όλα λογικά θα πάνε καλά.
Τώρα αν sony και καλά θέλεις να το έχεις ενεργό ξαναπέρασε το service PA(O)K 2 κάνε κανά update και όλα λογικά θα πάνε καλά.
Κάθε φορά που πάω να συνδεθω στο Windows Live Messneger μου βγάζει το εξης προβλημα: 8007007e. Εχω ψάξει σε παρα πολλα φορουμ και πουθενα λύση δεν βρηκα... Μια βοηθεια πλζ!
- bloodlessz
Λογικά έχεις το avg8
Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.
Δοκιμασε να μπεις τωρα
Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.
Δοκιμασε να μπεις τωρα
- Isaak the Greek
Ρε τσακαλια των υπολογιστων.Για δωστε μια βοηθεια.
Πως μπορω να εξαφανισω την παυση των 2 δευτερολεπτων αναμεσα σε καθε τραγουδι οταν καιω ενα CD.Με Windows media player δεν γινεται ε?
Δοκιμαζω με Nero express κι ενω μου λεει οτι ειναι επιτυχες οταν το βαζω να παιξει ειναι στα ιδια χαλια.Ασε που το Nero πετσοκοβει τα τραγουδια.
Πως μπορω να εξαφανισω την παυση των 2 δευτερολεπτων αναμεσα σε καθε τραγουδι οταν καιω ενα CD.Με Windows media player δεν γινεται ε?
Δοκιμαζω με Nero express κι ενω μου λεει οτι ειναι επιτυχες οταν το βαζω να παιξει ειναι στα ιδια χαλια.Ασε που το Nero πετσοκοβει τα τραγουδια.
Με το Nero SoundTrax θα μπορούσες να κάνεις όλα τα τραγούδια ένα βάζοντας διάφορα εφέ στο τέλος του ενός και στην αρχή του άλλου. Μετά καις το CD που στην ουσία έχει ένα αρχείο μόνο.
Είναι λίγο μπελαλίδικη λύση.
Είναι λίγο μπελαλίδικη λύση.
- Isaak the Greek
Έχω Windows XP Professional με Service Pack 3gika έγραψε:Κάθε φορά που πάω να συνδεθω στο Windows Live Messneger μου βγάζει το εξης προβλημα: 8007007e. Εχω ψάξει σε παρα πολλα φορουμ και πουθενα λύση δεν βρηκα... Μια βοηθεια πλζ!
Έχω Norton Antivirus
Δεν έχω κανένα firewall
Είχα το παλιο wlm και μου έβγαζε συνέχεια να κατεβάσω το καινουργιο... Πολλοί γνωστοι μου το είχαν κατεβάσει και είπα γιατί οχι? Να σημειώσω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή έμπαινα κανονικά... Απο την ώρα που κατέβασα το καινούργιο δεν μπορώ να συνδεθώ! HELP!
Έχω διαβάσει καμια 50αριά φορουμς... Παντου προτείνουν λύσεις καμια δεν δουλεύει... Αχχχ. Δεν το γλιτώνω το φορματ!
- Isaak the Greek
Οχι ρε μην κανεις φορματ.Απλα στην προσθαφερεση προγραμματων , βγαλε την εκδοση που εχεις τωρα και μετα ξανα ανεβασε την προηγουμενη.
Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Δεν βρίσκω άλλη λύσηIsaak the Greek έγραψε:Οχι ρε μην κανεις φορματ
Το έκανα και η παλιά εκδοση δεν δουλεύει... Ζητάει update. Με το που κάνω update και κατεβάζω τη καινουρια εκδοση, δεν μπαίνει...Isaak the Greek έγραψε:Απλα στην προσθαφερεση προγραμματων , βγαλε την εκδοση που εχεις τωρα και μετα ξανα ανεβασε την προηγουμενη
Εγώ απο τη μέρα που πήρα το πρώτο μου pc, αρχές του 2000 αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιώ Νόρτον και είμαι ευχαριστημένος... Αυτό που προτείνεις δεν το ξέρω!Isaak the Greek έγραψε:Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Το Νόρτον που έχω δεν έχει τέτοια... Αυτά υπάρχουν στις εκδόσεις Νόρτον Internet Security και Norton 360...Isaak the Greek έγραψε:Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Kaμια άλλη λύση???????????????????
- Isaak the Greek
Παρε μια βαριοπουλα και σπασε τον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να σου πω...Δεν μου αφησες και πολλες επιλογες.Παντως εγω οταν ειχα Νορτον και ηθελα να δω τα ματς του πρωταθληματος απο το σαιτ της Νοβα , δεν μπορουσα και παιδευομουν 2 μηνες!!!!
Τελικα οταν αποφασισα κι εβγαλα εντελως το Νορτον απο τον υπολογιστη ολα επανηλθαν στην εντελεια.
Μονο ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.Ειπες οτι το firewall σου το χεις απενεργοποιημενο.Το firewall απο το Νορτον ομως το χεις κι αυτο απενεργοποιημενο?(αν υπαρχει τετοιο πραγμα στο δικο σου anti-virus).Νομιζω οτι απο το anti-virus γινεται η ζημια.Δεν μου λες.Απο που προσπαθεις να κατεβασεις το Messenger?Απο το σαιτ της Microsoft ή απο καπου αλλου?
Τι να σου πω...Δεν μου αφησες και πολλες επιλογες.Παντως εγω οταν ειχα Νορτον και ηθελα να δω τα ματς του πρωταθληματος απο το σαιτ της Νοβα , δεν μπορουσα και παιδευομουν 2 μηνες!!!!
Τελικα οταν αποφασισα κι εβγαλα εντελως το Νορτον απο τον υπολογιστη ολα επανηλθαν στην εντελεια.
Μονο ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.Ειπες οτι το firewall σου το χεις απενεργοποιημενο.Το firewall απο το Νορτον ομως το χεις κι αυτο απενεργοποιημενο?(αν υπαρχει τετοιο πραγμα στο δικο σου anti-virus).Νομιζω οτι απο το anti-virus γινεται η ζημια.Δεν μου λες.Απο που προσπαθεις να κατεβασεις το Messenger?Απο το σαιτ της Microsoft ή απο καπου αλλου?
Απο το site της Μicrosoft! Aπενεργοποιήσα και το Νορτον πηγα να ξαναμπώ αλλα τίποτα! Επίσης ο Νορτον δεν έχει firewall... ΣΙγά μην το βαρέσω και με βαριοπούλα... Απτο μπαλκόνι θα τον πετάξω να τελειώνμουμε!
- Isaak the Greek
Για δοκιμασε κι αυτο.
Try this will fix msn
Set up IE7 so it runs efficiently.
IE7 (2 minutes)
=======
Over time IE7 seems to set its own (or programs do) tick boxes in the advance tab.
In IE7 Tools >Internet Options >Advance Tab
Click Restore advance settings defaults button.
Then scroll the listings down to near the bottom and:
1. Tick empty temp files when browser closes (this empties the cache, which if not empty, will stop you from going online).
2. Bullet disable phishing filter (optional. Leave it on if you want that type of protection, usually for financial data like internet banking).
Delete Browser History, cookies, add ons, the whole lot regularly.
Close the browser to set the settings.
Try this will fix msn
Set up IE7 so it runs efficiently.
IE7 (2 minutes)
=======
Over time IE7 seems to set its own (or programs do) tick boxes in the advance tab.
In IE7 Tools >Internet Options >Advance Tab
Click Restore advance settings defaults button.
Then scroll the listings down to near the bottom and:
1. Tick empty temp files when browser closes (this empties the cache, which if not empty, will stop you from going online).
2. Bullet disable phishing filter (optional. Leave it on if you want that type of protection, usually for financial data like internet banking).
Delete Browser History, cookies, add ons, the whole lot regularly.
Close the browser to set the settings.
IE 6 έχω... Και βαριέμαι θανάσιμα να κατεβάζω τον 7... Ασε που δεν εμπιστεύομαι και την Μικροσοφτ πια, και εκείνη προσπαθεί να με βγάλει και σωστο.... Τότε που είχαμε ΜΣΝ ωραία δεν ήταν? Tvra ti WLM και μαλακιες.... Κάνω φορμάτ! Βαρέθηκα να προσπαθώ.... Τα λέμε το βράδυ! Όταν θα έχω τελειώσει... Το antivirus που προτείνεις που μπορώ να το βρώ???
- Isaak the Greek
Λογικα θα πρεπει να το εχουν τα καταστηματα στην Ελλαδα.Πολυ καλο και με πολλες επιλογες που σε βοηθαν να το κανεις να λειτουργει , οπως ακριβως θελεις.Ψαξτο και στο ιντερνετ αν θες.Trend Micro λεγεται.